en fredag i solen

Mm idag har det verkligen blivit en dag i solen & en riktigt härlig sådan.
Först blev det en lunch på stan med Martina & Moa, en sallade vart det men jag var inte så värst hungrig så pinade i mig ytterst lite. Sen begav jag mig iväg till Stadsparken för att möta upp Robin & Alexandra & lite flera människor.
Robin tyckte nämligen att jag promt skulle haka på så varför inte tänkte jag. Så jag har umgåtts med dem hela dagen, suttit i solen & druckit massa öl har vi gjort, riktigt skönt.
Solen sken & alla var glada & fulla.. Sen begav jag mig iväg för lite shopping med mammsen & pappsen & nu sitter jag här hemma igen lite små sliten efter dagens bravader.
Ikväll ska jag hem till min kära vän jocke & hjälpa honom med hans nya lägenhet & sen hoppas jag på något mer fartigt senare på kvällen.  Linda ville att jag skulle haka på ut & lite annat folk har vart på mig oxå så jag får se.
Men jag har som sagt match imorn bitti så det får bli en rätt lugn kväll för min del.


Solen skiner & alla är glada

Snart ska jag bege mig in till stan för en lunch med Moa, Nelly & Martina. Sen ska ve bege oss till skolan för att ha 2 lektioner & sluta klockan 2 vilket käns skapligt skönt. Sen efter skolan kanske jag drar till bryggan Robin & Alex & lite folk skulle nämligen dit & ta några öl & eftersom att solen skinner så känns det skapligt lockande men jag får se. Sen ska jag iväg & shoppa med mamma & pappa runt 3 oxå. Och sen ikväll ska jag umgås med Jocke, vi ska fixa i hans lägenhet & sen får vi se vad som händer framåt kvällen.
Jag ska nog ta det rätt lugnt iaf då jag faktist har match tidigt imorgon bitti.
Nej nu måste jag kila till bussen & hoppas på att Nelly vaknat & hoppar på samma buss.
Hörs senare idag, för min del blir det en heldag i solen, tjaao!


Hår kattastrooof

Tränat gjorde jag för ett tag sen & nu har jag dushat & fixat håret, jag fixade håret för mycket kan jag säga.
För saxen åkte nämligen fram för jag skulle klippa in mitt hår i löshåret hade jag tänkt & icke frisör som jag är blev det kaosartat så mitt i kaoset fick jag en dum ide & klippte till min lugg oxå & nu sitter jag & ser ut som jag vet inte vad. Fan Martina är ju så fin i lugg men inte jag kan jag säga,  men jag får väl lida ett tag eller ha den uppsatt.
Jag är en wannabe Martina känner jag just nu, men hon ser ju skapligt mycket bättre ut i håret så en ful wannabe är jag. Mamma & malin tycker att jag är söt i lugg men jag säger hell no. Om ni har tur imorgon så kanske jag har lugg  bara för att skämmas lite, hihi.  Iaf förlåt alla människor för att jag försökte skaffa lugg & vara som ni, ni passar bättre i det btw. Nej nu ska jag faktist ta mig i kragen & plugga & sen försöka somna rätt tidigt.
Imorgon har jag sovmorgon tills klockan 12 men först ska jag käka lunch på cupido med Nelly, Martina & Moa, vilket gillas skarpt. Nej nu blir det plugga & en kopp te, ha en mysig torsdags kväll!

Min namnsdag idag

Idag har jag namnsdag, för idag är det Maria man ska gratta & allra helst mig.
Jag hade ingen aning om att det var min namnsdag idag när jag klev upp klockan 5 imorse.
Men när jag och min prins kom ner för att slänga i oss lite frukost innan jympa passet så fick jag syn på ett brev på min platts, det låg pengar i brevet och jag blev överlycklig. Ska tacka mamma & pappa sen när jag träffar dem.
Sen vart det ett jympa pass, min kära syster var sämst så jag hade något att skratta åt under hela passet, men för mig gick det bra & jag körde på rejält. Efter en dush & en lång fixning bar det av till skolan, var kul att få träffa mina töser. Dem firade mig genom att köpa en prinsses tårta & jag som är tråkig satt & kollade på medans dem 3 goffade i sig hela tårtan, för min skull. Hihi, goff ungar är vad dem är & därför gillar jag dem extra mycket. Men jag måste erkänna att ni tjejer får mig att känna mig extra nyttig. Sen flöt dagen på fort & vi hittade på lite bus hit & dit som vanligt. Juste svenska prov gjorde jag oxå men det ska vi inte tala om, det enda svaret jag kunde på en fråga var där svaret var sex & alkohol, så då kände jag mig sådär lagom smart.
Nu har jag iaf nyligen kommit hem från skolan & sitter med en stor kopp grönt te & gör mest ingen ting.
Ikväll ska jag träna innebandy & kanske försöka plugga lite oxå, får se om det hinns med.

Här kommer iaf lite bilder & en video från dagens bravader.
(lägg märkte till att nelly inte hade några rena trosor idag & fick därför ta på sig ett par av viktors kallingar. du är bra söt du.)




Min käraste ögonsten

Jag har en alldeles egen prins & han är jag väldigt stolt över♥


jag gillar verkligen det här

Exakt vad jag vill ha, så jäkla snyggt & enkelt.


Alla sätt är bra utom de dåliga

Har precis kommit hem efter en dag med praktik. Dagen flöt på fort som vanligt vilket jag tackde för då jag varit riktigt trött idag hela dagen. Nu ska jag iaf stressa mig iväg på ett jympa pass som börjar om 1 timma. Jag hatar när det bara är hem och vända men jag älskar att träna så vad gör man inte. Först ska jag möta upp min prins på stan och shoppa en jätte snabbis med honom och sen beger vi oss av till gymmet. Han ska säkert gymma medans jag ska gå på ett jympa pass. Men jag gör helst jympa pass och gymmar ½ timma efter sen.
Sen ikväll ska vi bara mysa och jag skulle behöva träna på svenska provet som jag har imogon. Men bara tanken på häftena gör mig illa mående så jag får se hur det blir med det hela.
Nej nu måste jag ta rushen iväg till bussen för att sedan vara lite nyttig.


List besegrar styrka

Nu ska jag krypa ner i sängen efter en intensiv träning.
Tog mig nyss en skön dush så det blir ny dushad med en kopp te som jag lägger mig i sängen och kollar på i huvudet på gynning. Sen lovar jag att jag kommer somna på stört.
Jag tänkte faktist plugga men kollade ner på dem 6 häftena som är till provet och blev illamående.
Så istället för att läsa igenom allt så gömde jag häftena längst in i garderoben, man vill ju inte spy tack var ett tråkigt prov. Ja jag har en så possetiv inställning till det där med prov så det är bra att jag går den linjen jag går då vi har ca 4 prov per termin.
Nej nu blir det sängen, gynning och te.

perfekt i detta rusk väder

Dessa stövlar skulle jag mer än järna vilja ha just nu i detta slask väder.
Och att stövlarna stöder rosa bandet gör att jag ännu heller vill ha dem. 
Dem både ger och gör nytta så  ge mig ett par.



regnet det bara öser ner

Jag är blöt, blöt, blöt.. Fy fan vad jag hatar regn!
Är precis hem kommen från praktiken efter att ha missat 2 bussar i det här äckliga vädret.
Så nu fryser jag som en gnu & ska snart skutta in i en varm dush hade jag tänkt. Men iofs har jag träning om 1 timma så det känns rätt onödigt att dusha innan. Blir nog till att krypa ner i sängen & värma sig iställer för min del.
Imorse gick jag upp klockan 6 bara för att gymma, sen gymmade jag till klockan halv 9.
Det är så himla skönt & gymma på mornarna, man vaknar verkligen till.
Sen efter gymmet begav jag mig av till min praktik, väl där slängde jag ihop några sallader & gjorde mackor sen var dagen slut. Riktigt skönt att dagarna går så fort på praktiken, allt känns så mycket roligare då.
Ikväll eller aa om nån timma har jag innebandy träning & sen efter blir det sängen bumms.
Hade tänkt plugga svenska idag men jag tror inte att jag hinner, illa!
Nej nu är det middag & sen innebandy träning, tjaao..

Det viktigast är inte att segra utan att vinna

Jag gillar verkligen inte fisk men det var precis vad det blev till middag idag så jag tog mig en underbart god tallrik med fil och bananer istället. Det blev faktist en riktigt lång och skön löpar runda för min del idag, jag sprang nog upp emot 6 km, ruskigt skönt var det men nu är jag lite skakis i benen. Men det ska nog gå över snart hoppas jag för jag ska på  vatten jympa klockan 8 och då gäller det att vara fit for fight!
Imorgon är det praktik för min del igen, vilket faktist inte gör mig speciellt mycket alls, för jag gillar verkligen min praktik platts. Så imorn bitt efter gymmet så är det med ett lende jag beger mig till praktiken. Ja för gymmet blir det klockan halv 7 imorgon bitti, mm jag älskar att träna. Det är speciellt skönt att träna på mornarna för då blir man så pigg och är pigg hela dagen sen. Nej nu ska jag baka ihop min bikin & sen beställa lite kläder med mammsen, hon är så underbart snäll hon min mamma. Ha en bra måndags kväll nu kära vänner!






      Ge mig en öl så ska ni se jag vaknar till .

sno stilen


Vad tyckte ni om denna?


Vi lär inte för skolan, utan för livet

Jag nästan flög upp ur sängen imorse, jag var riktigt pigg men inte så värst sugen på skola.
Pallrade mig till skolan iaf & hade gastronomi där jag & moa gjorde världens godaste soppa.
Sen begav vi oss hemåt, inga flera lektioner idag alltså. Och nu ska jag snart äta lite frukost för det har jag inte hunnit med idag trotts att klockan är 1. Sen ska jag ut & springa i det underbara vädret, jag älskar verkligen att springa! Sen så ska jag försöka plugga lite till mitt svenska prov men känner jag mig själv rätt så hittar jag nog på något annat mycket roligare, det är så typiskt mig. Sen ikväll blir det iaf vattenjympa igen, det är så himla skönt & kul.  Min prins ska faktist följa med idag, det kommer bli kul & se.
Nej nu blir det en tallrik fil med solrosfrön & ett glas färskpressad juice & sen ut i solen & springa några km.


i like this style


Min prins gästbloggar

jag älskar dig maria, du är underbar ville bara säga det men det vet du så väl. Om jag är din prins så är du min prinsessa men det låter så mesigt du är 100 % kärlek rakt igenom. du var grym på gymmet idag som vanligt du är fan snart starkare än mig stumpan. Men det dröjer väl ett tag ;) pussssssss i miljoner på din sötblöta mun <3

// Din prins


sunt förnuft

Tyvär har jag inte kunnat skriva i helgen.
Har nämligen bosatt mig på gymmet, & vart ute & njutit av solen hela helgen med min prins.
Det hände även en helt otrolig grej i lördags, vi fick nämligen med oss min kära syster till gymmet.
För er som inte känner henne så är hon en tjej som aldrig tränar, ligger mest i sängen & goffar chips (men trotts detta så är hon väldigt smal). Iaf så följde hon med oss till gymmet både igår & idag, helt sjukt säger jag bara.
Utöver allt tränande så har vi myst mycket & kollat på film. Så helgen har inte varit den mest fartfyllda men däremot riktigt mysig & sund, vilket gillas.
Imorgon börjar skolan igen & sporlovet är slut, det suger!! Jag skulle behöva lite fler dagar ledigt men det är alltid skönt att komma in i lite rutiner. Imorgon går jag till klockan 6, det kan inte bli värre på en måndag.
Men som pricken över i:et så blir det iaf vattenjympa imorn, det gillar jag skarpt. Min prins kanske oxå ska med om han vågar, han är nämligen lite rädd för vatten ;) hihi men jag ska nog få med mig min prins trotts allt.
Nu ska vi äta, ha en skön söndags kväll.

I nöden prövas vännen

Mattias ringde mig vid 1 tiden & vi begav oss ut på en välbehövlig promenad.
Tyvär så hade solen gått i moln & vi försökte ta oss framåt i världens motvind.
Det var tungt men skönt & jag pinnade på snabbt så att Matte hamnade efter, hihi.
Just nu sitter jag & äter en passion frukt, vilket är helt underbart gott & så försöker jag planera min kväll.
Blir det utgång eller någon hemma fest? Ja det visar sig framåt kvällen.
Nu ska jag ta en lång & varm dush

nöden har ingen lag

Rörmokaren & hans följeslagare i lysande kläder var absolut inte sexiga, iofs så är det bara min prins som är sexig i mina ögon men ändå. Dem var väl i 40-50 års åldern men ville järna ha kafe, så det har jag fixat till dem nu.
Det allra värsta med att dem är här är att jag inte får gå på toa för att dem har stängt av vattnet & jag är så jäklans kissnödig, hur ska detta gå?
Iaf så satt jag nyss & önskade mig en bra skräckis eller någon annan bra film & som om min granne hade hört mina tankar så kommer han & knackar på med några nya filmer. Gud han är så snäll & fixar alltid filmer till mig.
Nu ska jag iaf se Freedom Writers som tydligen ska vara väldigt bra.
Men först måste jag ner & skynda på gubbarna, jag kissar på mig snart..

ett måste


En enda solstråle är nog för att driva bort många skuggor

Fredags morgon, solen skiner & alla är glada, eller iaf jag.
Jag har nyligen kört ett jympa pass & känner mig extra pigg. Ett jympa pass ger verkligen mer än ett bara gymma, på gymet bygger man ju mest muskler, men på ett jympa pass får man lite muskler men en jäklans kondition & spännst. Ett jympa pass är lixom som allt i ett medans gympassen mer bara ger muskler, jag vill inte få fula mansmuskler, men det kommer jag ändå inte lyckas med så jag gymmar ändå, men jympa passen är helt klart topp 10.
Nu ska jag snart krypa ner i soffan & kolla på en skräckis & äta en mysig frukost.
Men först måste jag vänta på att någon rörmokare ska komma & fixa något, han ska göra det i alla hus på gatan men han verkar inte så snabb hit. Undrar om han är sexig, nej jag skulle inte tro det va. Hur sexigt låter ordet rörmokare lixom, nej jag tänker bara på bajs, ni med?
Sen efter mitt filmkollande ska jag bege mig hem till Mattias & så ska jag försöka tvinga med han ut på en promenad i den härliga solen som skinner så underbart.
Nej nu knackar det på dörren, kan det vara en rörmokare tro? Ska man bjuda han på kafe?
Äh jag kan tänka mig att han har en egen termos.
Nej nu måste jag öppna, tjaao!

ett gott skratt förlänger livet

Jag är pinsam.
Jag har glömt bort att berätta för er kära läsare om vad som hände mig imorse på bussen.
Busschaffisen verkade iaf ha brottom så det var ingen lugn bussfärd, nej minnsan det gick i minst 120.
Sen kom det en sväng då han gasade på extra mycket så att jag  höll på att ramlla av sätet & tog då tag i stången framför. Trodde jag ja, men istället röck jag tag i kvinnan framför mig´s hår.
Kvinnan skrek & jag kunde verkligen inte hålla mig för skratt. Jag bad om ursäkt & gick & satte mig längst bak i bussen & skrattade för mig själv. Tyvär så kunde jag inte fnissa lite lågt utan la av ett asgarv vilket inte gjorde saken mindre pinsamt.
Sen när kvinnan skulle gå av bussen kollade hon konstigt på mig & frågade om det verkligen var så kul?
Nej jag kunde inte hålla mig nu heller, fy mig.
Nu när jag tänker tillbaks på dagens händelse var det verkligen sjukt pinsamt,
ja jag är verkligen pinsam!


jag ska göra allt lite lättare för jordens befolkning

Mitt besök hos tandläkaren idag gick helt okej, men ett hål hade jag lyckats dra på mig. Läskigt!
Jag har aldrig lagat en tand förut så vi får se hur det kommer att sluta, jag känner mig sådär lagom rädd.
Ä det något jag hatar med vissa tandläkare så är det att dem frågar en massa saker medans dem sitter & pillar i ens mun. Men hallå hur tror ni att jag ska  kunna svara på det med munen fullproppad av fingrar & verktyg. dumt.
Efter tandläkaren tog jag min cykel & cyklade i världens fart hem, ja jag nästan flög hem.
Väl hemma rev jag ur allt ur garderoben & drog till med en rejäl städning av hela mitt rum, vilket inte händer ofta..
Jag kastade minst 30 klädesplagg, som jag nu ska skänka till röda korset. Då känner jag mig som en bra människa som hjälper folk & det gör mig glad.
Nu är iaf mitt rum snyggt & fint, så jag ska gå in & beundra mitt värk snart.
Ikväll däremot ska jag nog ta mig en sväng förbi Mattias, han var det så himla länge sen jag träffa så det kan behövas, han gör mig glad.  Lite mys med min prins hade jag tänkt mig hinna med också.
Nu lyssnar pappa på Winnerbäck & dansar så jag ska göra honom sällskap & svänga lite på rumpan.
Ha en mysig torsdags kväll nu kära vänner.

man kan aldrig få nog

Man kan aldrig få för mycket skor.
Jag har 49 par :)


tandläkar skräck

Jag har precis kommit hem efter gymmet. Det vart ett jympa pass & sen gymmade vi i ½ timma.
Riktigt riktigt skönt var det, men jag vart lite skakis då vi inte han äta frukost imorse.
Snart ska jag iaf krypa ner i sängen & sova i någon timma, man blir trött när man går upp halv 6.
Min älskling köpte även vindruvor & en loka till mig så det ska jag lägga mig i sängen & mysa med.
Och sen klockan 1 idag så ska jag till tandläkarn, uscha. Jag gillar verkligen inte tandläkarn men man ska ju passa på så länge man är under 20 för sen så blir det svindyrt har jag hört.
Nej nu ska jag krypa ner i sängen & mysa & äta vindruvor.

Mina favoriter, I love it

Jag älskar min svettiga prins

Nu är vi precs hemkommna efter ett svettigt pass på gymmet.
Just nu sitter jag i min prins säng & kollar på roomservice & äter vindruvor,mums.
Snart ska vi ta oss ett varmt & mysigt bad, för min prins dushade inte efter gymmet så jag känner att han verkligen behöver ett bad & jag gör honom mer än järna sällskap trotts att jag redan dushat.
Sen ska vi nog sussa tidigt för imorgon blir det ett gympa pass redan klockan kvart i 7, usch tidigt!
Jag har inte sovit ut många dagar på detta lov men på fredag ska jag sova länge, det längtar jag till.
Nej nu blir det ett bad, sov så sött sen kära vänner.

mina köp

här har ni mina fynd från lördagens & dagens shopping.


spring feelings

Det vart en lunch på stan med min kära faster innan vi begav oss ut för att shoppa.
Solen sken & jag ville helst ha allt jag såg men jag ville ju inte ruinera min kära faster så jag höll mig inom gränserna.
Det blev ett bra par plagg iaf, vilket jag gillade skarpt.
Tog sedan en promenad längs ån innan jag begav mig hemåt.
Väl hemma upptäckte jag att mina nya fynd inte fick platts i garderoben så nu är jag mitt uppe i en rensning.
Men just för tillfället har jag tröttnat så jag hoppas på att mamma kommer hem & gör klart allt åt mig för det där med att vika kläder är inte riktigt min gej.
Ikväll blir det iaf gymmet med min prins & sen mys hemma hos honom.
Men nu ska jag fixa iordning lite middag till mig själv.


shorts

är det något som jag absolut ska införskaffa mig så är det ett par shorts med hög midja, så jäkla snyggt.



solen väckte mig

Onsdag morgon & jag vaknade av att solen strålade in igenom fönstret.
Skuttade glatt ur sängen & in i duschen. 
Tog mig en snabb frukost & sitter just nu här & käkar en macka med keso & gurka till frukost.
Vid halv 1 tiden idag så ska jag möta upp min kära faster på stan för shopping.
Hon ska handla massa kläder till mig, jag säger bara gud så hon skämmer bort mig.
Så nu snart ska jag kolla ut min outfit för dagen, blir troligen leggins, en stor t-shirt, pumps, skinjacka & ett par sol brillor på det. Vill klä mig vårigt en dag som dena.
Fast nu innan en dag på stan så hade jag tänkt vara lite hurrtig som vanligt & bege mig till gymmet.
Man blir så himla tränings sugen när solen lyser så jag kan verkligen inte låte bli.
Så ska packa ihop mina tränings saker & bege mig iväg till friskis om ca ½ timma.

Åh jag älskar, ge mig !


Världsgod fruktjuice

Just nu sitter jag med en underbar fruktjuice i min hand.
Jag gjorde den alldelles nyss & den är helt utsökt.
Ingredienser:
3 apelsiner
3 dl hallon
3 stycken passions frukter

Pressa sedan apelsinerna & häll ner apelsin saften i en mixer.
Gröp ur passionsfrukten & häll i mixer & häll därefter i hallonen &  MIXA.

Och sedan har du världens godaste & nyttigaste jucie, jag är besatt!


vår snart?

Jag sov från klockan 11 till 3, vilket var riktigt skönt & precis vad jag behövde.
Men när jag vaknade upp där vid 3 tiden så fick jag till min glada förvåning se att solen kikade in genom fönstret.
Så det var självklart som gjort för en promenad, efter många om & men så lyckades jag till slut få med med mig min kära syster. Det var ett riktigt skönt vårväder & vi gick en lång promenad, & bara njöt.
Vi kände oss väldigt givmilda dena sköna dag & köpte en bukett rosor till mamma & pappa, söta döttrar som vi är. Väl hemma var det för äcklig mat för mig, det var fisk! Jag hatar fisk, uscha!
Mamma hade däremot kokat pasta till mig men jag var verkligen inte sugen.  (otacksamma unge)
Så ist tog jag en underbart god macka med keso & gurka, mums!
Nu sitter jag & funderar på om jag ska gå på min innebandy träning eller bege mig till gymmet.
Det blir nog innebandy träningen trotts allt, kan bli kul.
Nej nu måste jag skynda, ha en underbart kväll nu kära vänner.
Jag ska spendera min kväll med Gossip Girls & i huvudet på gynning & underbar fruktjuice.

Jeansjacka i vår?

Jag tänkte försöka hitta en i stil med den här.
Trekvartsärm & samma längd
.

gymkort på vifft

Jag är nyligen hem kommen från gymmet & klockan är endast halv 10 & jag har lov. Det är sjukt, jag är sjukt! 
Men iaf så var det uppigande, så jag klagar inte & nu har jag hela dagen på mig att sova ut så det är ingen fara.
Iaf så väckte jag min prins klockan halv 6 genom att hoppas på honom för då ville jag ha frukost.
Så underbar som han är så gick han upp & kirrade frukost på sängen åt mig, så där låg jag & njöt med en SOLO tidning i handen & mackor, te & vindruvor. Jag njöt & livet var riktigt skönt trotts att klockan bara var halv 6.
Klockan halv 7 kom vi iaf till gymmet, precis vid öppning sådär perfekt. Men till min förtvivland upptäcker jag att jag inte kan hitta mitt gymkort, det är borta! Men som tur ät så kan dem ju fixa det där i receptionen, så det var bara att gymma på. Undrar vart kortet taigt vägen, antingen ligger det kvar på fyrishov eller hos min prins.  Annars får man ju ett nytt ändå så det är ingen fara.
Eftersom att jag var så pass sur imorse när jag upptäckte att gymkortet var borta så blev träningen extra hård idag då jag tog i extra hårt för att få ur mig alla min ilska.
Nu är jag iaf skapligt trött så jag ska krypa ner i sägen & sätta på en bra film &
äta en stor talrik med fil & hallon, mums.

upp över öronen med vatten

Jag har alldels nyligen kommit hem till min prins efter ett riktigt skönt vatten jympa pass.
Jag & mamma kämpade på riktigt rejält i bassängen & ledaren var faktist riktigt bra på att peppa på så det var ruskigt skönt.Jag svettades till & med lite trotts att jag var i vattnet, därmed tog jag i rejäl alltså.
Sen efteråt skjutsade mammsen hem mig till min prins som hade fixat iordning te & macka & vindruvor til mig, han är så underbar han. Nej nu ska jag sluta skriva & gå & ge honom en stor blöt puss.
Sen så ska vi nog sova rätt snart för imogron blir det gymmet tidigt, närmare bestämmtklockan halv 7, ysch så tidigt, man jag är morgon pigg & kan sova hela dagen sen.
Sussa sött nu kära vänner.

För det ska vi göra

vänskapens blomma

Nu är mitt hår ruskigt hår men jag har ju löshår så det hela är väl inte allt för hemskt.
Iaf så skulle jag ju ner på stan & möta mina kära vän Victoria efter jag varit hos frisörn.
Och självklart fönar han mitt hår så att det står åt alla håll & fixa en ful mitt bena, extra fult när man har snelugg oxå.
Så jag fick fixa till mitt hår i en kvart innan jag vågade mig ner på stan, vart en slarvig knut men luggen låg ju som sagt åt båda hållen & såg förjäklig ut så det var det som tog tid.
Väl nere på stan gick vi länge i alla affärer & pratade strunt, var ett bra tag sen jag träffad henne sist så det var ett kärt återsende. Sen käkade vi en välförkänt sallad på cupido till middag.
Och nu har jag precis komit hem & sitter här mättare än någonsin. Och snart är det dags för vatten jympa, ska bli riktigt kul & skönt faktist, jag gillar att plaska runt i basänger.
Just det jag införskaffade mig en svart skinnjacka idag, har ju som sagt tröttnat på min bruna + att det alltid är lika kul med lite variation.


Obesvarade känslor

Har ni någon gång haft en beundrare som förföljer er? Jag har en, eller beundrare & beundrare,
vi är vänner & han gillar mig väldigt mycket iaf & det är väl inget fel med det.
Om det inte vore för att han ringer & sms:ar varje dag, vist vore det trevligt med ett samtal någon gång ibland men som sagt det kan bli för mycket. Och varje gång vill han ses, komma & "kolla på film" eller göra något mysigt.
Han skryter alltid över allt med sig själv & försöker verkligen impa på mig hela tiden.
Kan säga saker som att "jag är ju mycket rikare än din pojkvän, träffa mig ikväll istället".
Vist du är min vän men inget mer än det & fortsätter du såhär så är du snart inte min vän heller.
Jag älskar min pojkvän & det kommer aldrig att bli du & jag, aldrig!
Så snälla du ge upp & acceptera mig som bara din vän innan jag slutar att prata med dig förgott.
 

Heaven is a place on earth

Gud jag har lov men jag vaknade trotts det klockan halv 8, jag kan verkligen inte sova ut.
Men det possetiva är att man har hela dagen framför sig, vilket alltid är skönt.
Och dena måndag är full planerad så det var lika bra att jag vaknade så pass tidigt som jag gjorde.
Först idag blir det en sväng till gymmet för att svettas lite & sen möta upp mamma för att kila iväg till frisörn där jag ska klippa mig. Blir inte drastiska förändringar utan bara topparna & fixa till luggen lite. Sen ska jag möta upp Victoria på stan, vi ska kila runt i lite affärer & kanske ta oss en fika. Sen är det bara hem & kasta i sig mat för att sedan åka iväg på vatten gympa, haha jag gillar det faktist. Plaska runt i en basäng med massa medelålders kvinnor. Sen ska jag hem till min kära pojkvän, jag ska få massa t-shirtar av honom som har har växt ut. Alltid lika kul att får ärva kläder av sin pojkvän, haha! Sen blir det väl till att sussa där för morgonen efter blir det gymmet redan klockan 6, vad fasiken tänker jag med jag har ju lov. Haha men jag har lovat min prins så ska hålla det jag har lovat.  Nu ska jag iaf packa ihop lite träningskläder & kila iväg till gymmet om ca 1 timma.
Hoppas ni får en lika underbar måndag som jag hade tänkt ha.

irritationsobjekt

Jag gillar verkligen inte människor som lägger en kommentar när dem inte ens vet ett skvatt om situationen.
Och speciellt idag när jag inte är på något vidare humör så tål jag dem inte, lägg ner verksamheten tack!

idag är jag äcklig

Ibland får man vara äcklig, sliten & på dåligt humör .


Idag är jag sliten & på ett riktigt dåligt humör, har nog vaknat på fel sida eller något.
Jag känner mig iaf inte särskillt pigg & fötterna värker som bara den efter gårdagens shopping.
Min jag ska iaf pallra mig till gymmet snart, det är alltis skönt att gymma när man är på dåligt humör,
man tar i extra mycket då lixom. Sen ska det här bara bli en slapp dag, så som söndagar ska vara.
Det känns skönt med lov nu, jag behöver det verkligen!

en sliten lördags kväll

På lördags kvällen var jag & min prins skapligt trötta.
Vi kom hem till mig runt 6 tiden & käkade en välbehövlig middag sen vart det till att mysa & vila i sängen tills klockan 8 då melodifestivalen började.
Väl då bjöds det på ostbricka & kex, vilket jag älskar.
Dena kväll somnade vi skapligt fort efter en lång & tung med väldigt mysig dag.

myspys med familjen + prins


Lördagens shopping

Eftersom att jag somnade så pass tidigt på fredags kvällen så var jag uppe med tuppen. Närmare bestämt klockan 7 klev jag ur sängen. Försökte väcka min prins men utan resultat. Så istället kollade jag på barnprogram & käkade vindruvor. En helt perfekt start på dagen enligt mig. Runt 8 lyckades jag iaf väcka min prins & vi gjorde iodning oss för att sedan gå ner för att äta frukost. Jag verkligen älskar hotell frukostar, jag packar alltid på mig allt. Och lika så dena morgon, jag la på allt jag kunde hitta som såg smarrigt ut men pinade endast i mig en halv macka & lite fil med torkad frukt för sen var jag mätt. Det är just då som man blir så arg på sig  själv, har man betalat för en rejäl frukost så ska man äta rejält oxå, men min prins åt för oss båda istället. Sen packade vi ihop våra stuffs & tog tunnelbanan in till stockholm för en lång dag med shopping. Vart även en mysig lunch, jag åt en sallad, den var fruktansvärt god men på tok för stor. Min prins däremot fick i sig hela + en mega semla & en öl. Haha jag nöjde mig med halva salladen & en loka sen var jag mätt lixom, jag förstår inte hur karlar orka, haha! Dagen vart iaf lång med mycket slösande på pengar men jag gillade läget skarpt. Vi spenderade närmare 6 timmar med shopping. Jag inhandlade mig jackor, leggins, pumps, tröja & hår. Resten som jag inte hade råd med ska jag inhandla med min kära faster på onsdag :)
Måste bara tillägga att vi köpte med oss 1 kg vindruvor hem oxå, mums!

dagens mat

Hotell mys

Sjävklart var jag inte klar i tid & var tvungen att ruscha till bussen i sista sekund. Och självklart så fort jag ska ta mig ut genom dörren så har det blivit värsta snö kaoset, det som innan var ett sånt strålande väder. Så tack vare snö äcklet så får jag sitta helt blöt & frysa hela bussresan in till stan. Men det var fler en jag som hade problem i detta snö kaoset, nämligen våran kära buss chauför som fick ett rejält slir på bussen vid stationen & körde ner 2 cykelställ & mosade minst 20 cyklar.  Man bara hörde hur cyklarna rasslade under buss däcken & blev till mos. Busschauförn var tvungen att stanna för att kolla hur det gick med cyklarna, jag gav av mig ett litet fniss skadeglad som jag är & rusade iväg i snökaoset för att möta upp min prins. Därefter var vårt uppdrag att köpa vindruvor vilket inte är det lätaste om dem ska vara till mig. Iaf så sprang vi runt i flera affärer innan jag blev nöjd & höll på att missa tåget pga det. Så vi fick skynda oss & köpa med oss en varsin sallad & springa till tåget. SÅ det blev ingen romantisk middag för vår del inte utan en sallad på tåget på såna där rassliga bord. Vi fick inte ens sitta bredvid varann då tåget var proppfullt. Resan till hotellet sen gick fort & väl framme somnade jag rätt fort efter att ha sätt halva lets dance. Min prins var nog inte så glad på mig tack vare det men är man trött så är man & då somnar man helt enkelt.

vi han mysa ett tag på hotellet iaf


som sagt


Soliga hälsningar

Idag är det fredag & jag är på ett strålande humör.  Solen lyser & det gör min änu gladare.
Jag har nyss kört ett pilates pass, det var kul men svårt att andas rätt.
Just nu sitter jag & avnjuter en talrik fil med hallon, mums.  Jag längtar också till senare idag.
För idag ska nämligen jag & min prins åka till stockholm & bo på hotell.
Vi ska äta en romantisk middag & mysa på hotell rummet & sen på lördagen blir det till att avnjuta en romantisk frukost för att sen göra sig redo för en hel dag med shopping. Det längtar ja mest till, jag bara älskar att shoppa & fylla på garderoben. Nog för att min garderob är propp full & jag knappt får in ett palgg till men enligt mig kan det aldrig bli för mycket.
Nu däremot ska jag skutta in i dushen & sen packa.
Hoppas ni får en lika underbar dag som jag har tänkt ha, som sagt det blir vad man gör det till!

En mysig alla hjärtans dag

Min alla hjärtans dag var riktigt mysigt. Fick tyvär inte äta middag med min prins igår eftersom han jobbade till sen  & inte heller med hela familjen fick jag äta.
Det var bara jag & pappa hemma så vi köpte hem en varsin sallad & kröp ner i soffan & kollade på skidor.
Haha så fick mig ingen romantisk middag på alla hjärtans dag men det kommer jag få ikväll däremot så jag klagar inte. Men sen runt 7 tiden kom min prins, jag fick en jätte söt nalle, en burberry parfym & ett par trosor.
Sen hade vi en jätte mysig kväll, låg & mös i sängen, jag åt vindruvor & han choklad, jag fick en underbart skön massage hela kvällen. Och allt var bara allmänt mysigt, men trött som jag var efter en tidig morgon så somnade jag rätt fort. Men jag vill bara säga tack för en underbar kväll min kärlek.

mina presenter


Alla hjärtans dag

Jag vill bara skänka en massa kärlek till alla mina underbara vänner, familjen & alla andra älskade.
Ni är värdefulla, glöm aldrig det! 
Jag älskar er ♥


Kärlekens dag

Idag är det underbara alla hjärtans dag. (men även lite överskattat)
Min alla hjärtans dag började iaf perfekt med en underbar frukost med älsklingen redan klockan 5 på morgonen.
Ruskigt tidigt men mysigt vare. Sen begav vi oss av till gymmet, körde ett jympa pass & sen gymmade vi i en halvtimme. Var ruskigt skönt att få svettas ut på jympa passet sådär på morgonen.
Nu sitter jag iaf i skolan & skriver om 3 olika filmer som vi har sätt, vilket faktist går rätt bra.
Senare idag blir det middag med älsklingen & sen mysa hela kvällen. Jag vet lite saker som jag ska få av han som jag vill ha, yees! 
Vi ska fira mer imorgon däremot då vi åker till stockholm & bor på hotell & myser. Men allra allra mest längtar jag till Lördagen & vår shopping.
Ni får ha en underbar alla hjärans dag.


Du är kärlek för mig ♥

vårväder


Fotboll- eller Basket kille

Idag hade jag & kocken på min praktik en lång diskussion om vilka sportkillar som är snyggast & mest manliga.
Han tyckte:
Att innebandy killar var dem fjolligaste & mest omanliga med fula slickade frillor
Att fotboll & hockey killar var manliga men osmarta.
Att en basket kille borde jag ragga upp för dem är muskliga, långa & manligast.
Att bandy killar är smartare än hockey killarna, oftar har snygga kroppar men ändå inte är så manliga.
Att Tennis killar endast är ett gäng fjolliga brats.
Att golf killar är ett pack ensam vargar med högst ett par muskliga armar, inga män.
Att boxar killar haft en jobbig barndom & oftast är fega & inge manliga.

Jag personligen väljer inte killar efter sport. Men jag är nog svagast för killar som håller på med lagsporter som Fotboll, Innebandy, Hockey & Bandy. Iaf så är det garanterat sportkillar som lockar mig mest, känns allra mest manligt. Hur manligt är inte en svettig manskropp efter en match, grr! Så ni icke sport killar släng er i väggen.
Iaf så gillar jag min Bandy kille mest av allt, & han har garanterat en gudomligt manlig kropp, grrr!

Vilka sportkillar föredrar ni?

Inte så långt ögat kan nå

Idag vaknade jag med bärldens största leénde på läpparna, (solen sken)
Ja just tack vare solen & det fina vädret så har jag haft ett otroligt stort leénde på läpparna hela dagen & mitt humör har verkligen varit på topp hela dagen.
Morgonen började med en lång men väldigt trevlig bussresa till Praktiken.
Väl där var alla på bra humör hela dagen & lika så jag & jag hade en mycket rolig & underhållande dag.
Tyvär så såg jag inte skymten av Mjällby, men personalen på stället roade mig hela dagen istället.
Min kära tränare tittade också förbi för att få i sig lite lunch.
Jag tror nog att min kära pojkvän är väldigt glad över att en viss Mjällby inte tittade förbi idag oxå för han vart ruggigt svartsjuk igår när jag pratade om vilken hunk den där Mjällby är. Men han är ju bara en dröm & du verklighet älskling ;) .
Iaf så gick dagen lika fort idag & nu sitter jag bara här & väntar på att pappa ska skynda sig med maten.
För jag ska iväg på ett Jympa pass sen vid halv 8, ska bli riktigt skönt & få svettas lite.

Gårdagen (tisdag)

Började min praktik på ett fik i idraget denna morgon, närmare bestämmt klockan 10. Var skönt med lite sovmorgon. Dagen gick ruskigt bra & tiden bara sprang fram. Det bästa med dagen var en viss hunk som kom & åt lunch, närmare bestämmt Johan Mjällby, gud vad snygg han var. Jag både tog betalt av honom & serverade han mat. Och undertiden han satt & åt stog jag & dregglade lite smått. Iaf så gick ju han tillslut när han & hans gäng hade ätiti klart & min dag led också mot sitt slut. Jag slutade dagen klockan 2 & begav mig då vidare hemm till farfar som dagen till ära fyllde hela 75 år,ett stort Grattis. Det vart till att fira farfar & äta lite mat med släkten innan jag begav mig av till gymmet. Utanför gymmet stod min kära pojkvän & väntade på mig & sen körde vi ett långt & härligt pass. Kvällen slutade klockan 11 hemma i min säng då jag somnade på störtt.
Det var min underbara tisdag det, hoppas ni hade en lika bra sådan.


Snygging kom & ät nästa gång jag jobbar
så ska jag bjuda dig på något gott, haha!

Måndagens lista

Dagens humör: På topp, mycket pga vädret
Dagens borde: Varva ner mera
Dagens frisyr: utsläppt ruffs
Dagens klädsel: Gråa jeans med jätte hög midja, Svart linne, svarta pumps, svart kofta
Dagens planer: Sova tidigt
Dagens längtan: Till helgen
Dagens beroende: Mobilen
Dagens tråkigaste: Skavsår
Dagens person: Jeanette
Dagens roliga: Tanten som halkade i dushen
Dagens låt: Velver - Chemestry

Orange

Jag hade som sagt hoppats på en heldag med shopping på lördag, men istället får det bli en halv dag.
För dem ringde nämligen mig från Orange för några timmar sen & vill att jag ska jobba på lördag klockan 4.
Och pank som jag är så sa jag självklart ja, men jag tycker faktist att det ska bli väldigt kul också.
Ska jobba hela långa kvällen på festvåningen, det är någon herr middag så det kan nog bli kul.
Ska fixa & trixa i köket & sen stå i baren, kan bli ruskigt kul faktist.

Idag drog jag en timmas träning på gymmet & nu är det dags för löpning.
Är faktist riktigt sugen på att dra ut & springa. Ska springa i en timma nu & sen är det innebandy.
Ha en underbar kväll!

det är vår i luften


Oh goush i like
på lördag ska jag iaf köpa en svart skinnjacka, en ljusbrun väska, 2 par pumps & något annat kul.
& på måndag ska min faster köpa kläder till mig så då ska jag köpa en beige trenchcoat, en klänning & massa olika leggins & tröjor. Jag bara älskar kläder & shopping..

första dagen i veckan

Jag kom precis hem efter en kort dag i skolan.
Det var bara jag & moa i skolan, vi lagade köttfärsrätter & sen slutade jag, men inte moa för hon har lektioner fram tills klockan 4 typ, hihi jag lovar att tycka synd om dig vännen.
Senare idag ska jag till gymmet men först ska jag sova ut, känner hur ögonen går i kors.
Efter skolan idag inhandlade jag även en alla hjärtans dag pressent till min älskling.
Vi ska nämligen ha världens allra bästa alla hjärtans dag, vi ska ut & äta en mysig middag på torsdags kväll, tyvär blir  kvällen inte lika mysig sen då jag ska iväg på träning men det tar vi igen dagen efter på fredagen. För då har vi nämligen bokat hotell i Stockholm där vi ska bo från fredag till lördag & bara mysa & sen hela lördagen blir det shopping vilket jag gillar skarpt. Tur att jag har en pojkvän som skämmer bort mig med saker jämt.

Imorgon börjar min praktik, ska nämligen praktisera tis-ons i 5 veckor nu.
Jag ska vara på Vero mat & Café som ligger i Draget, ingen aning om hur det är där men dem verkade sköna när jag ringde dit. Jag har iaf sköna tider, nämligen 10-14:30 vilket gillas skarpt.

Nej nu blir det sängen & en bra film för min del.

här ska jag hålla till dem närmaste tis- & onsdagarna

Söndagens lista

Dagens humör: Är på ett strålande humör
Dagens borde: Sola
Dagens frisyr: Utsläppt
Dagens klädsel: Leggins, Svart klänning, ljusbrun kofta, Guldiga smycken
Dagens planer: Spela match
Dagens längtan: Sportlovet
Dagens beroende: Min pojkvän
Dagens tråkigaste: Att helgen är slut
Dagens person: Min pojkvän
Dagens roliga: Knarkaren på bussen
Dagens låt: Petter- Get by

tränings helg

Idag har jag & min älskling vart & tränat. Hade lite träningsvärk efter gårdagen men det flöt på bra ändå!
Igår kväll vart det bara mys hemma med älsklingen & melodifestivalen, vi var rätt slut efter allt gymmande på dagen. En sak som var säker var ju att det bara var Agda 60+ som röstade i melodifestivalen igår, fjasko, haha!
Aja man kan ju hoppas på att vikinga gubben inte går & vinner hela skiten bara.
Såg även 2 filmer med min kära pojkvän igår, det blev Chuck & Larry & Irene Huss. Båda två var faktist väldigt bra enligt mig, petter såg ju bara den ena eftersom han somna till den andra.
Nu ska vi iaf proppa i oss lite käk snart & sen ska jag iväg & spela match.
Ska bli ruskigt kul för det var ett bra tag sen sisst, hoppas men tror dock ej på vinst.
Aja men ni får ha en underbar söndag kära vänner!


Älsklingen gästbloggar <3

HEJsan!

Det är bara bloggande för min älskling, men hon tkr det är jättekul jag fattar ingenting men aja idag var vi och gymmade på friskis det var mkt folk jag såg en äcklig gubbe torka sin stjärt med en trasig handduk det var ingen vacker syn men vad ska man göra. blunda? min snutt var riktigt bra på gymmet idag som alltid men idag var hon extra stark hon tog en vikt och gjorde massa sit ups med jag klara inte så många för ja har träningsväääärk efter gårdagen.  Nu ska vi kolla på kläder jag ska köpa en sån där trenchcoat ni vet en sån där pete har i football factory STAND YOUR GROUND. puss puss på min älskliiiiiing

//

en fredags fräckis

Har precis ätit en underbart god middag och sitter just nu helt propp mätt.
Vad ska jag göra ikväll då? Inte gymma med älsling iaf, gymmet stängde nämligen klockan 7 vilket vi inte hade en aning om så vi kör ett gympass imorn bitti och sen ett jympapass på efter middagen imorn istället, så himla skönt.
Haha ser specielt fram emot jympapasset, vill se min älskade pojkvän köra lite graciösa övningar!
Vi ska köra puls jympa & min kära pojkvän är säker på att han kommer dö & skämma ut sig själv, hihi det här kan bli kul. Skulle jag kunna filma så skulle jag inte tveka.
Men nog om det nu, det var vad jag ska hitta på ikväll det handlade om. Ska troligen slå en signal till Jimmt lite senare, Simon tyckte iaf att det var en alldels underbar idé och det var ju så sjukt länge sen jag träffade dem killarna så det skulle inte sitta helt fel.
Och min kära vän Jeanette ville att jag skulle haka på utgång & det låter skapligt lockande det med.
Nu ska jag iaf skutta in i dushen & sen visar det sig vart man hamnar ikväll.
Ha en underbart rolig fredagskväll!


fredags morgon

Fredag morgon & jag sitter här nyvaken & sådär lagom fräsh, men vem bryr sig.
Ska snart bege mig iväg till gymmet & sen efter gymmet blir det skola.
Har nämligen sovmorgon till 12 idag så de är skapligt skönt.
Efter skolan idag ska jag inhandla mig lite kläder, väska & skor. Ska även kolla på en svart skinjacka för jag har tröttat på min bruna.
Igår (torsdag) så körde jag världens skönaste träning på gymmet klockan halv7 på morgonen sådär lagom tidigt.
Men det är en perfekt start på dagen att gymma på morgonen, för jag var iaf pigg som ett piggsvin i skolan sen.
Torsdagens skoldag var lång tråkig som den brukar vara, efter skolan blev det träning för min del & sen somnade jag rätt fort utan att hinna plugga svenska. Attans, får se hur det går på provet idag?
Ikväll ska jag kanske hem till Jimmy, annars blir det gymmet ikväll igen med älskling & sen mys.
Nej nu ska jag packa väskan & kila iväg till gymmet, ha en underbar fredag.
Vädret är iaf riktigt okej idag & det gillas skarpt!


Fotboll? nej sängen!

Efter skolan idag åkte jag & mamma & köpte träningskläder & roligheter till mig, precis vad jag behövde.
Det blev ett par 3kvarts puma byxor & ett par svart/rosa nike skor (jag älskar dem)
Mamma köpte även 4 lådor vindruvor åt mig, det var extra pris så vi passade på.
Sen begav vi oss hem för att äta middag. på vägen hem hämtade vi även upp Petter.
& nu sitter Petter & Pappa & kollar på fotboll & jag ska snart krypa ner i sängen & sova.
Ska nämligen ta 6 bussen till gymmet imorn som öppnar klockan halv 7.
Sen blir det till att köra järnet fram tills klockan 8 & sen bege sig iväg till skolan.
Nu ska jag sussa, sov så gott kära vänner.

Dagens köp


Retaurang kök

Ja idag har vi vart i restaurang köket hela dagen.
Jag, Nelly, Martina & Moa har bakat hur mycket som helst. Det blev chokladbollar, morotskaka, sockerkaka, pannacotta, semlor & lite förrätter & sallader med.
Sen har det varit bus på bus också, som det oftast brukar bli när vi är i farten.
Under dagen har det flygit semlor hit & dit, sprutats vatten & andra dumheter har vi också stått för?
Efter restaurang köket gjorde jag & Martina omprov i Samhällskunskap, det gick åt pipsvägen kan jag säga.
Slut om min skoldag nu, imorgon blir det en ny.

Lite bilder från dagens bakverk & bravader


Spårat i köket


stress

Nej nu ska jag skynda mig iväg till gymmet så att jag hinner hem till Gossip Girl & I huvudet på Gynning.
Det kommer bli knivigt men jag ska skynda mig, ska ta tåget istället för bussen så att det går fortare in till stan.
Sen hem & krypa ner i sängen efter välbehövlig träning & mysa framför dessa 2 underbara program.
Jag kommer inte hinna med att plugga, fasiken. Men jag får ta det på bussen på väg till skolan imorn.
Inte för att man lär sig så värst mycket då men jag har inga andra allternativ så.
Ska ta med mig boken nu oxå, man kanske kan plugga på gymmet samtidigt som man tränar, eller?
Nej nu drar jag ruschen, underbar kväll på er..

Tisdagens lista

Dagens humör: Glad men dock stressad
Dagens borde: Plugga enormt mycket
Dagens frisyr: Utsläppt
Dagens klädsel: Svartajeans, gråa knästrumpor, svarta stövlar, grå aspen tjocktröja. skinjacka, svart mössa.
Dagens planer: Träna & plugga
Dagens längtan: Alla hjärtans dag på hotell med älsklingen
Dagens beroende: Annanas
Dagens tråkigaste: Alla prov imorn/torsdag
Dagens person: Moa & Martina
Dagens roliga: Martinas rödbets förrätt
Dagens låt: Mika - Happy Ending

Äckliga väder

Dessa stövlar från have2have skulle sitta perfekt på fötterna i de här slask vädret.


fettisdag

Idag var det en såndär skön dag i skolan. Vi hade endast restaurang köket till klockan halv 2.
Jag, Martina & Moa hade efterätterna & förrätterna vilket är det absolut roligaste att göra.
Jag kirrade vitchoklad pannacotta & laxskagen. Moa kirrade salladen & semlorna med martina & martina gjorde även något med rödbetor & fårost typ. För idag är det ju semeldagen så det var ju en självklarhet att vi skulle ha semlor till efterätt. Man fick semlor i matan oxå för den delen, en massa. Men jag som personligen inte äter godsaker eller för den delen inte ens gillar semlor skippade fettisdagens bulle. Men eftersom man ska äta något som man tycker om väldigt mycket så här på fettisdagen så lyxar jag mig just nu med lite färsk annanas, vilket oxå är bra mycket godare än en semla enligt mig. En rolig sak i skolan idag var Martinas rödbets förrätt, eller jag & Moa tyckte att det var roligt men Martina blev mest sur. Det är nämligen så att hon verkligen gillar dena rödbetsförrätt & pratade rätt mycket om hur god den var. Men sen när en gäst beställde dena förrätt så kom serveringen in & sa att gästen hade tyckt att det smakade jätte äckligt. Det var säkert en gammal tjurig tant som klagar på allt men jag & Moa tyckte det var ruskigt kul iaf, medans martina nog velat slagit tanten?
Aja nog om detta, imorgon blir det iaf en lika dan dag i skolan, vilket gillas.

bilder från dagens mat
(Martinas omtalade förrätt, pannacotta, semla)



Efter middagen idag ska jag försöka få med mig mamma till stadium så att hon kan köpa träningskläder till mig.
& sen till gymmet. Jag ska i vilket fall som helst till gymmet men ska försöka få med mig mamma oxå, alltid roligare när man är 2.  Ska träna imorn bitti oxå, det är så himla mycket skönare på mornarna. Man vaknar lixom till + att det alltid är mycket mindre folk så att man behöver trängas.
Oj nu har jag skrivit mycket tråkigt, ska plugga lite SO nu, ha en underbar fettisdag!


En video från gastronomilektionen igår


Måndag

Står i skolan & har sådär lagom tråkigt.
Martina har matte, men eftersom att jag ju klarade matten så har jag håltimme i 2 timmar nu.
Sen har jag kallkök, det är sista gången där så vi ska göra lite mingel mat.
Sen efter skolan ska jag bege mig ner på stan för att träffa min kära pojkvän.
Vi ska äta en välbehövlig middag på cupido & sen gymma.
Senare på kvällen ska jag rå plugga samhällskunskap & företag som jag tydligen har prov i på onsdag.
Fick min praktik platts idag också, det blir Kocken & Kallskänkan.
Inge vidare kul men jag får göra det bästa av situationen.
Nej nu ska jag ner & kolla om martina har slutat för Hassan står här och iriterar mig.


Lördagens lista

Dagens humör: Trött men glad
Dagens borde: Plugga som vanligt
Dagens frisyr: Slarvig knut
Dagens klädsel: Mjukisbyxor, svart/vit/guldig tshirt, svart/ guldig adidas tröja, sådär allmänt slappt.
Dagens planer: Hitta på något med Jeanette & Joss.
Dagens längtan: Varmare tider
Dagens beroende: Vindruvor
Dagens tråkigaste: Min syster
Dagens person: Mamma
Dagens roliga: Malins aggressions utbrott
Dagens låt: Amanda Jensen - Do you love me

Lördag idag

Min älskade pojkvän skulle iväg på innebandy match klockan 9 imorse så då pallrade även jag mig upp.
Ska jag vara ärlig så var jag redan hur pigg som helst vid den tiden.
Åt en mysig frukost med familjen & bestämde mig för att även följa med dem & handla.
Man får alltid allt man vill ha när man följer med & handlar & får man det inte så smyger man ner det i vagnen iaf.
Idag fick jag mamma att köpa 3 lådor vindruvor till mig, lite smink, inpackningar, loka, hårspray, hårfärg & hudloation så allt lönade det sig & följa med.
Snart så kommer även min älskling hit med änu mer vindruvor åt mig, åh jag älskar det.
Ikväll har jag inga planer, älsklingen kommer hit snart med sen vette fasiken.
Har pratat med Jossan & Jeanette mina kära vänner som jag inte träffat på 2 veckor nu.
Men vi har lovat varann att hitta på nått skoj ikväll så jag ska nog in & träffa Jossan först iaf & sen hookar Jeanette upp med oss efter hon slutat jobba. Det är iaf nått i den stilen jag hoppas på!
Ska ringa tjejerna snart & höra mig för.
Nu däremot ska jag ta mig en liten tupplur, är lite trött efter gårdagen!

Ni får mig att le, kom så lever vi livet

Fredagens lista

Dagens humör: Partyhumöret på topp
Dagens borde: Plugga
Dagens frisyr: Utsläppt
Dagens klädsel: Svarta mönstrade leggins, svartklänning, guldiga smycken
Dagens planer: Festa järnet
Dagens längtan: Till att få bli frisk
Dagens beroende: Bara massa musik
Dagens tråkigaste: Detta piss väder
Dagens person: Jocke såklart
Dagens roliga: Jonas störtsköna vurpa & en på tok för full apmänniska hemma hos jocke.
Dagens låt: Mika - Lollipop

Friday night

Skyndade mig hem från skolan dena fredag eftersom att jag lovat att komma tidigt hem till Jocke.
Iaf så missade jag 2 bussar & humöret som innan var på topp åkte ner i tårna.
Väl där så fick jag äran att träffa Jockes farmor & farfar, dem har träffat mig som liten knodd pga att mina & jockes föräldrar var jätte bra vänner. Så det var trevligt att få stöta på dem de sista sekunderna innan dem skulle bege sig av hemåt. Hemma hos Jocke bjöds det på smörgåstårta & trevligheter. Det var riktigt mysigt & jag gillade sällskapet skarpt. Iofs var det jag & ca 14 killar, men jag är van. Brukar alltid vara samma sak när jag umgås med dem där grabbsen. Senare mot kvällen kom Evelina så då fick jag äntligen lite kvinnligt sällskap. Medans alla drack sin alkohol så proppade jag i mig medeciner. Det vart en nykter kväll för min del men jag hade exakt lika kul för det. Kvällen bjöd på många skratt & var sådär allmänt trevlig & senare mot kvällen så blev det även utgång.
Och senare träffade jag min fulla älskling som jag även spenderade en mysig natt med.
Tack för fredags kvällen Jocke min bästa vän!

bilder kommer upp senare


en fredag

Klev upp ur sängen för 1 timme sen, hade tänkt sova till halv 10 men jag kan verkligen inte sova länge.
Nu sitter jag här & är sjukt hungrig, jag vill verkligen ta mig en talrik fil med musli men jag får inte äta, det suger.
Om ni undrar varför så är det pga mina medeciner dem ska tas på fastande mage & man får inte äta förns flera timmar efter. Idag ska jag iaf ner på stan lite innan skolan & kolla på lite smycken. Sen blir det 2 lektioner i skolan & sen ska jag smyga mig iväg till gymet med johan & petter. Blir nog inte så hårt pga sjukdom men lite ska jag försöka med. Jag klarar inte av att sitta hemma längre utan att träna, jag bara måste!
Sen vid 5 tiden ska jag bege mig hem till Jocke för att gratta honom.
Hoppas på en underbart rolig kväll med dem underbara människorna.


Jockes dag

Grattis på 20 års dagen min älskade vän


RSS 2.0