310309

Värdelös skoldag idag! Men jag fick nästan alla rätt på mitt religions prov så det kan jag ju skryta över. Bara 5 poäng ifrån alla rätt så det var inte illa pinkat för att inte ha tränat. Smart blondin! Sen skulle vi göra något så fånigt som att gå på museum med klassen om det nu ens kunde kallas museum. Nej för när vi väl kom dit så skulle vi ut med museum tanten och kolla efter blommor och vårtecken och där gick fan gränsen så vi rymde hem. " Det finns inga blommor men vi går ut och kollar ändå ifall att det skulle finnas"  åh så lockande och kolla efter nått som inte finns, nej jag drar! Kvällen har spenderats på friskis med en massa gymande och ett intesivpass. Nu däremot ligger jag nyduschad i sängen och knåpar ihop några rader om Herion till Annsvarsfull Alkoholhantering. Imorgon är jag ledig men ska ha körlektion och träna vid halv 11 tiden så får inte någon lång sovmorgon för det, men jag är morgon pigg så jag klagar inte. Nu ska jag kolla på Gossip Girl och sova. GODNATT ..


Jag och Moa i skolan idag

Mina 2 mongon, men jag är en bra assistent så jag kan hantera dem

Moa på något fult djur utanför museet

300309

Nej nu har jag lagt ner pluggandet, det mesta har väl gått in men lika snabbt ut. Så nu skiter jag i det här och kryper ner i sängen och kollar på Inget är heligt med Magnus Betner. Jag har sett den filmen minst 100 ggr nu men jag skrattar lika mycket för det. Han är underbar och jag bara älskar hans råa humor.


en possitiv vändning i min vardag, nu är humöret på topp igen!

290309

Har nu avklarat 3 timmar på gymmet. Träffade lite skönt folk och fick frågan:
"Är du bakis?"
"Öhm nej?"
"Men du har ju helt röda ögon."
Och så sant som det var sagt när jag såg mig själv i spegeln så såg jag helt förstörd ut. Och inte har det blivit bättre heller utan bara värre för nu ser jag suddigt, har ont i ögonen och dem är helt stört blodsprängda. Så nu när jag äntligen håller på att tillfriskna ifrån min bihåleinflammation så ska jag såklart dra på mig en ögoninflammation istället. Oj vad jag känner att turen är på min sida nu för tiden, tack för medvinden! Nu så ska jag spendera dagen med en massa pluggande och hoppas på att synen inte upphör helt. Lite innebandy lär jag även kolla på!

Och hur är det annars då?
Jo det rullar på men dessvärre i den starkaste utav motvindar.
Lite flyt och tur skulle inte sitta helt fel just nu.

Men Mars har helt klart inte varit min månad så nu hoppas jag på April!

290309

Godmorgon! Jag är uppe med tuppen som vanligt. Ska slänga i mig lite frukost snart och sen pallra mig mot gymmet för att köra ett styrkemedel pass och gymma. Men först tänkte jag ge er en lite uppdatering  ifrån gårkvällen: Vid 5 tiden så entrade jag Nisses lya för att mötas av ett gäng dräggiga killar som kämpade för att återställa sin bakfylla. Det var Webban, Konny, Jocke, Nisse, Jonas, Johannes och Mange som utgjorde mitt sällskap för kvällen, vissa fullare än andra. Earth hour glömde vi nästan bort men kom på det kvart i 9 så då släckte vi ner. Men fan så tråkigt det blev efter 10 minuter så då begav vi oss ner på stan istället och till terrassen. Vissa var och blev fulla på tok för tidigt och begav sig hem på olovlig tid. För mig blev det inte heller allt för sent då jag drog hem vid 1 tiden. Jag var nykter som vanligt igår men hade exakt lika kul för det och jag antar att jag även mår bättre än dem flesta idag. Underbart!


2 trötta killar innan dem kom in i matchen (sen blev dem fullast oxå)

Nej men fyllskallarna stod där och åt äpple i varsit hörn i köket


280309

ÄNTLIGEN!
exakt så kändes det när jag entrade friskis idag efter 1 veckas vilande pga sjukdom. Är väl inte helt frisk nu heller men garanterat tillräckligt för att kunna träna (enligt mig själv iaf). Och gud så efterlängtat och skönt det var, jag hade så mycket överenergi som jag behöde göra mig av med. Så min förrmiddag har spenderats på friskis med ett medelpass och en massa gym, en perfekt start på min lördag. Nu däremot  ska jag ta en dusch och sen baka fuccia och plugga religion. Ikväll ska jag ut på äventyr med jocke. Det blev inget av det igår eftersom att dem växte fast i gottsunda och jag somnade innan 11.

Såhär såg jag ut på gymmet idag

och såhär såg jag ut på vägen till gymmet


270309

Medans jag sitter här och väntar på att Jocke & co ska pallra sig in mot stan så sitter jag och lär Totti konster.
Nu har jag precis lärt han sitta fint!

270309

Idag orkade jag inte ligga hemma och vara sjuk längre så jag pallrade mig till skolan. Jag gillar skolan ibland, allra helst på fredagar för då är det lördag dagen efter. Nu ligger jag i sängen och kollar på en skräckfilm och fryser, härlig blandning det där. Ikväll kan det hända att jag inte pallrar mig härifrån men förhoppningsvis så blir det äventyr. Jocke hettsar nämligen på att jag ska komma till hans kusin och dricka öl. Jag överväger dock då hans kusin bor i gottsunda. Men så fort dem pallrat sig in till stan så tänker jag hooka upp. Men nu ska jag tillbaks till filmen!

Dagen i bilder

idag stod det hallon/blåbärssmoothie på menyn, det fixade moa

Provsmaka bör man, allra helst med händerna!

Smoothien for ut över hela köket, det är så vi göre.


Att kladda är ett måste, allt blir så mycket roligare
snuttan spillde

Rektorn kom och berättade att det läckte vatten från en av våra golvbrunnar ner i salen under. Sjävklart tog vi detta på största allvar? Som om vi gjorde, nej istället hämtade vi hinkar och stod sprutade med slangen ner i golvbrunnen. Dessvärre hade ingen lektion i den salen så vårat drömsenarium infann sig inte men en liten översvämmning lyckades vi åstakomma.

260309

Ni har saknat mig idag va?  Såklart ni har!
Och om ni undrar vart jag hållt hus så kan jag informera er om att jag inte varit i skolan även fast jag egentligen borde. Nej för mamma tyckte att jag skulle hålla mig hemma från skolan idag och självklart följde jag hennes direktiv. Men inte har jag fått ta det lugnt för det inte för mamma har dragit med mig lite överallt idag. Vi har varit på alla möjliga afärer, handlart mat och glidit runt på ikea. Jag är som en liten femåring när jag glider runt på ikea, jag ska alltid pilla på allt och byta platts på saker, folk kan bli helt galna på mig. Men någon gång mognar väl även jag kan man hoppas.

Nu ligger jag nerkrupen i sängen och fryser efter min promenad hem i kylan. Jag har varit och kollat på innebandy hemma hos bülow. Sådär lagom segt då jag har dragit på mig en rejäl huvudvärk & därav inte varit på det bästa humöret. Men men alla har sina dåliga dagar. Nu ska jag försöka sova för imorgon ska jag banne mig pallra mig till skolan.
GODNATT


250309

Idag är det våffeldagen men jag hatar våfflor så bojkottar den här dagen!
Just nu har jag min livs sista kvällsrestaurangs lektion i skolan men inte är jag på den inte. Nej istället ligger jag hemma och hostar och har mig. Men så värst dåligt mår jag egentligen inte men jag är tydligen för sjuk för att vistas i ett kök enligt mamma.

Idag har förövrigt varit en riktigt tråkig dag och jag börjar bli skapligt less på att bara ligga hemma. Men några timmar har jag iaf lyckats komma ut ur huset  idag och iväg på äventyr. Äventyren bestod av en körlektion och inhandling av minneskort. Sådär lagom kul men helt klart bättre än att ligga hemma. Även en långpromenad har jag faktist lyckats rymmta ut på, de ni. Kul liv!

Överenergin ligger på max

idag får man lön, om man hade ett jobb vill säga ..

240309

Åh min mobil har äntligen kommit så nu ska jag kuta iväg och hämta ut den.
Sen skulle jag behöva plugga men jag är så sjukt dålig på det. Jag måste verkligen hitta någon att plugga med. Sådär som man gjorde när man var liten då man följde men sina kompisar hem och faktist pluggade innan man lekte. Så nu söker jag en plugg kompis: Du ska vara ambitiös, smart och kreaktiv. Men allra helst får du se ut exakt som jag och sköta läxorna och även proven åt mig. Teorin har jag lite brottom med så det skulle vara underbart om du dök upp i mitt liv så fort som möjligt..


























240309

Det blev några härliga timmar på stan med Moa idag. Vädret var inte allt för tilltaland men vi skrattade oss fram i snöstormen och gjorde det bästa utav situationen. Det kom fram en jätte söt tant till oss idag och sa "Ni är så fina tjejer alla kollar på er" hon gjorde våran dag. Fler såna underbara människor tack! Vid 2 tiden begav sig moa iväg med sin mamma och jag begav mig till skolan för att fixa lite saker. Det gick på inte mer än 10 min och sen blev det hemfärd i snöstormen. Nu fryser jag ihjäl!


Min fina vän Moa sätter i sig en hamburgare

Jag på stan. jag såg ut som en riktig kyckling så tyvär, haha ..

Dagens outfit som ni även har en bättre bild på ovanför

Nu myser jag runt i mjukisar och raggsockor och håller på att frysa ihjäl

240309

Du håller mig kvar i nått jag lämnat ..
Jag måste droppa det här, för kan du inte ens ge mig en ärlig chans till att vara din vän så finns det inte mycket mer jag kan åstakomma i det här. Vårat samtal igår fick mig att innse att du kanske trotts allt inte är värd de. För lägger man kommentaren "Jag har redan så många vänner så jag behöver inga fler" så tycker jag att man har en väldigt konstig syn på sina vänner och vänskap. För så vitt jag vet så är alla människor olika individer med olika tillgångar, men vad vet jag? Jag kan inte göra saker ogjorda men jag kan se till att aldrig upprepa. Är det något som jag har lärt mig så är det att man  alltid ska lyssna på sina känslor. Men du gjorde mig så rädd när du sa att du hade för mycket känslor för mig för att kunna vara bara vän så jag spelade med i matchen bara för att inte missta dig. Vilket var helt fel taktik att köra på då jag bara spelade ett rävspel med mina egna känslor och sårade dig i slutändan. Men felet vi gjorde var att varken du eller jag ville acceptera det faktum att jag inte var kär i dig längre, för hade vi bara gjort det så hade nog allt fått ett bättre slut och även en bättre början. Men jag orkar inte gå ner mig i saker som hänt utan tänker fokusera på nuet. Du bevisade i vårat samtal igår att vi inte spelar i samma liga. Jag står på mig i saker jag tycker och följer mina egna känslor och tänker inte låta andra personer styra min tankar och handlingar. Medans du däremot är så rädd för vad din omgivning ska tycka om dig. Du säger och tycker alltid det folk vill att du ska säga och tycka bara för att passa in och för att du vill att folk ska tycka bra om dig. Men ärligt talat så har man ingen egen personlighet om man bygger upp den utifrån andra männsikors tycken. Du säger alltid "mina kompisar tycker att jag ska skita i dig. Mina kompisar tycker att jag aldrig ska prata med dig. Mina kompisar tycker, Han tycker, Hon tycker, " men vad fan tycker egentligen du? Lyssna på dig själv och följ dina egna tankar och känslor någon gång. För jag lovar att du kommer mycket längre på det viset och blir en bra mycket starkare individ. Du sa många saker igår som bevisar vilken svag och ytlig människa du egentligen är. "Du måste ju ha fått dit rycktet efter det"  Ärligt talat, hur ytliga är inte rykten? Du som kan mig innan och utan lyssnar heller på rykten om mig än vad jag har att säga? Det säger rätt mycket om dig som person. Jag kan dig innan och utan och vet precis hur du handlar i vissa situationer. Jag känner till alla dina possetiva och negativa sidor och jag ber dig bara att för en gångs skulle tänka och handla själv.  Det sista du sa igår var "skriv absolut inte i bloggen att vi ska ses"  vad är du rädd för? Att dina vänner ska dömma ut dig för att du inte följer deras åsikter? Nu ska vi ju inte ses i vilket fall som helst men snälla du man behöver inte alltid vända kappan efter vinden och följa strömen, testa att gå din egen väg någon gång.
Och alla begår vi misstag här i livet men vem har sagt att misstag bara leder till något negativt? Nej för om du aldrig gör några fel och om du aldrig begår några misstag så kommer du fortfarande att befinna dig på ett barnstadie rent mognadsmässigt.  För vi som människor måste begå misstag, vi måste göra fel för att utvecklas, mogna och förhoppningsvis bli bättre människor. Du ska inte ångra det som hänt, för det kan du inte längre påverka. Skam och ånger för oss aldrig framåt, det får oss bara att fastna i det förflutna. Titta istället på dina misstag, se vad du kan lära dig och vad du egentligen har lärt dig. Och tacka sedan livet för att du fick en möjlighet att än en gång få lära dig något nytt och lära dig hur du skulle göra i en viss situation.

Behövde bara få ur mig allt, ni orkar säkert ändå inte läsa men gud så skönt det är att skriva av sig ibland


240309

Godmorgon!
Samma skit idag med förkylning och sånt trams. Jag har precis ätit en riktigt dålig frukost med Totti. Vi delade på en kiwi han och jag men han blev nog  mättare än mig då han tröck i sig hela skiten med skal och allt (bör tilläggas att Totti är mitt marsvin) Så i mitt hungriga tillstånd så ska jag pallra mig till skolan och lämna in lite papper och hämta lite andra. 
Efter det så blir det hem för tillfriskning. Lär även köpa med mig fil hem så att jag kan få i mig min dagliga frukost.

Här har vi legenden skapligt dragen på någon kräftskiva

230309

Jag sitter och lyssnar på världens bästa remix av låtar, den är verkligen hur skön som helst!
Nu snart ska jag laga falafel till middag åt familjen. Är man kock så får man ju ställa upp ibland.

Här har ni en bild på mig från igår. För exakt såhär svettig och bitter ser jag ut när jag är sjuk

230309

Feber, feber, feber och ja jag har fortfarande feber
Men den försvinner nog förhoppningsvis snart, annars får det bli ett besök hos farbror doktorn.
Har absolut ingenting roligt att uppdaterar er om då jag inte gjort ett dugg vettigt på hela dagen.
Jag hittade ett av mammas usb minnen som låg och skräpade och där fanns allt möjligt skit.
Så jag tänkte vara hygglig och dela med mig lite av mammas såkallade "familjebilder'"

Jag och Petter

Petter och jag hos min kära faster

Pappa och Syster på avenyn

Syster i göteborg

Pappa njuter av livet i göteborg

Julafton och julklappsutdelning. Jag, Malin och små kusinerna

Mina älsklings töser i poolen hemma hos oss

Min fina farmor

På restauran med pappas sida utav släkten

På restaurang med pappas sida av släkten

Små kusinerna bryter benen på Johan

Kärleksparet, Johan & Malin

3 generationer, farfar, pappa och syster

Farmor och farfar hemma hos oss

Pappa även kallad Storfiskarn

220309

Inte fasiken hjälper sömn emot förkylning iaf det är en sak som är säker ..
Så därför tänker jag inte spendera dagen i sängen utan bege mig ut på äventyr istället. Jocke hettsar om att jag ska med han och Nisse ut till Skaris och grilla korv. Så det lutar väl åt att jag tar mina soja korvar och följer med. Lär väl få ta med allt till killarn oxå eftersom att dem är fattiga knegare som inte bor hemma.
Efter grillningen ska jag glida hem till Robin och iväg med dem och kolla på deras match. För övrigt så känns det väldigt kul att jag inte lär hinna hem imellan och därför får gå runt och lukta som skogsmulle själv, great!

Jag gjorde värsta kapet idag, jag beställde nämligen hem ett par converse och en adidaströja för endast 600 spänn.
Jag hade med andra ord sköna rabatter och fick det för halva priset


220309

Igår när jag stod och väntade på bussen så kom det fram ett x antal gubbar i 40-50 års åldern och började tragiskt nog ragga på mig och sen kom det även fram killar i 13års åldern och försökte dem med. Weey, vilka generationer!
Så slutsatsen jag drog utav det här är att jag i fortsättningen lär gå till flustret eller närmaste fritidsgård för att få ragg.
Frågan är ju bara vad som låter mest frestande, kåta småkillar eller kåta gubbar? Nej usch  jag går nog hellre i celibat!

210309

usch & fy!
Jag vaknade upp imorse och mådde som om någon kastat mig i en brinande isvak samtidigt som dem stenade mig, mindre bra med andra ord. Men trotts detta så pallrade jag mig in till stan vid halv 2 tiden för att äta en sen lunch med min fina vän Josefine. Stan kryllade av fulla bandy suportrar och jag hade mer än gärna joinat dem i deras gapande och skrikande på studenternas men mitt tillstånd tillät dessvärre inte dessa roligheter. Så istället för att bege mig till studenternas efter lunchen med Jossan så begav jag mig hem till Robin & Jocke och kollade på innebandyn samt bandyn på tvn med dem. Och resten av kvällen har jag legat på deras soffa och febersvettats och kollat på allt möjligt skit på tv och nu har jag precis komit hem och ska krypa ner under täcket och sova bort den här skitförkylningen. så godnatt!

Det här hade jag på mig idag

200309

OUTFIT


febern ligger på 40 grader bra precis,
jag som vill äta bandyfrukost, dricka massa öl och härja runt på bandy finalen imorgon.
Men 40 grader är ju bättre än 45 iaf så då är det ju bara att köra!

200309

Haft en jätte bra dag i stockholm men Moa. Förkylningen var som bortblåst under shoppingen men nu har den dessvärre infunnit sig igen och nu värre än förut, skit oxå. Så ikväll blir jag bara hemma och kurera mig, men jag är bra sugen på att dra i mig några shottar och dra ut och dansa sönder och göra uppsala osäkert. Men det får som sagt vänta tills febern sjunkit, kanske imorgon?
Jag fick iaf med mig en kjol, en skinnjacka, ett hårband, hårnålar, löshår, skor och jeansleggins hem ifrån sthlm.
Så nu är jag nöjd och glad ..


190309

Det blev en jätte lång kvällspromenad, vilket var precis vad jag behövde, reflektera tankar ..
Och nu ligger jag nyduschad i sängen och kollar på the clique med en fruktdrink, vindruvor och en stor kopp grönt te.

Fruktdrinken gör du såhär: pressa ur saften från 3 apelsiner och 1 grapefrukt, mixa det med 3 kiwi och 3dl hallon, tillsätt till sist det kolsyrade vattnet. Underbart gott!

r
GODNATT

190309

När man minst anar de så dyker den upp, den där förbaskade förkylningen  ..
Men om den trodde att den skulle stoppa mig så hade den fel.
Jag har orkat med en hel skoldag och även träning.
Nu ligger jag och väntar på att pappa ska kirra käk och sen blir det en lång promenad med min bästaste vän.
Resten av kvällen ska jag proppa i mig en massa c-vitaminer för jag ska bannemig bli frisk.
Imorn kan jag absolut inte vara sjuk för imorn blir det en heldags shopping i sthlm med Moa.
Men som sagt en förkylning stoppar inte mig!


Nu ska jag bara orka sträcka mig efter mobilen och ringa upp till idre för att höra hur  tråkigt dem har utan oss! (såklart dem har)

190309



180309

Vilket härligt väder vi har, right?
Idag har jag en lång och underbar sovmorgon till halv 3 och såna ska man ta vara på och det tycker jag att jag har lyckats rätt bra med idag. Inte för att jag sov längre än till 7 men jag har hunit med en massa saker sen dess. Jag började morgonen med att springa några km. Var helt underbart att springa med solen i ögonen och hyperaktiv musik i öronen.
Resten av morgonen har jag spenderat framför datorn med plugg och frukost. Frukosten bestod av en jätte god fruktdrink. (2apelsiner, 2 kiwi, hallon och kolsyrat vatten, mums)
Nu däremot så orkar jag inte plugga mer så jag ska sätta på en bra rulle och sätta mig på träningscykeln och cykla några mil. Sen blir det duschen och kvällsrestaurang i skolan mellan halv 3 - 9.


170309

Äntligen är jag på lite bättre humör. Jag har vart på ett riktigt jävla uselt humör idag och nog blivit ovän med i princip alla i min omgivning. Kan ha berott på att jag inte fått i mig något käk idag förns nu, men nu ler jag iaf och har sagt förlåt till dem flesta.
(vissa var däremot värda lite skit)
Chefen från netonnet ringde mig även för någon timma sen och bad så mycket om ursäkt. Så nu får jag äntligen min mobil på fredag och frakt och skit bjuder dem på som förlåt.
Så nu känns allt genast mycket bätttre och lite vårkänslor har jag även dragit på mig. Jag vill bara ha lite mera sol och en massa plusgrader så att man kan korka upp en vinare och sätta sig på bryggan och njuta.
Eller vinare!? Jag avskyr vin och tar till och med hellre till dunken ;)

Nu blir det hård träning, jag ska minst spy blod ...

170309

TURKEEEEEEEEEY!

170309

GAAAAASH, nu blir jag fan ritktigt jävla less och förbannad på det här.
För 2 veckor sen beställde jag min mobil och båda gångerna har det tydligen blivit fel i systemet.  Nu har jag suttit i telefonköer ett x antal gånger och alla gångerna har dem sagt att dem ska fixa det. Men har jag någon mobil eller har jag ens fått någon orderbekräftelse? Icke!  Så nu är jag fan ritktigt jävla less på dem där jävla netonnet.
Så nu nyligen så ringde jag och skällde ut dem och dem skulle genast fixa allt och lalala. Men helt klart mycket snack och lite verkstad för inte fasiken har jag fått någon orderbekräftelse än inte och den skulle komma inom 10 min. Jo tjena 2 timmar har det gått nu!


170309

Att jag aldrig lär mig ..
Ja det gäller det där med läxor, det är verkligen inte min grej. Jag lägger dem bara åt sidan och gör något roligare istället. Och då är vi ändå en skola med ca 5 läxor per termin men inte ens dem orkar jag med. Jag har alltid bättre saker för mig och det är alltid något som kommer ivägen men nu måste jag verkligen ta tag i det här dem sista månaderna som är kvar i skolan. Projektarbetet som man ska ha gjort 100 timmar på ska vara inlämnat i veckan och hur många timmar har jag hunnit med!? Jo 10 timmar,  bra jobbat Maria, det återstår alltså 90 timmar. Så nu ska jag ta tag i det här och försöka få till en 20 timmar till under den här veckan.  wish me luck!

För övrigt så vill jag upp till idre i påsk och kommer jag inte dit så åker jag till spanien, så är det bara!

jag är inte den som deckar när jag är full men en gång hände de!

eller kanske 2

160309

GÖÖÖR tråkig dag, fyfasiken!
Medans jag har gått i skolan och slitit hela dagen så ligger min kära syster i varma spaninen och steker.
Jag är avundsjuk på att hon är bosatt där  men på ett sätt är det bra för då har jag en bra anledning till att få pengar av mammsen och resa dit. Blir det inte Idre under påsklovet så blir det helt klar spaninen.
Och nu glider jag in till stan, sover även där to night så jag kan sova ut lite längre imorgon, de är nice..

Jag vill steka och bli brun i ett varmt land, but sooon ...

150309

Här ligger jag i sängen och äter middag.
Min middag består av en tallrik fil, så kan det gå när man är lat!
Dagen har spendertas på friskis och i allians, så kan det gå när man är skön!

Och för övrigt så ska dess två sköna lirare spendera sommaren på öland


Så godnatt!

140309

Dagen blev inte riktigt som jag tänkt mig men vafan. Det blev iaf träning imorse helt enligt planerna men sen gick mina planer i kras. Jag skulle nämligen följt med Robin och co på bandy. Men istället blev jag barnvakt till mina små kusiner och inte klagar jag för det. Dem är rå sköna och ser upp till mig och till allt jag gör. Inte för att jag är ett bra föredömma men i deras närhet försöker jag så gott det går, dem ska bli fina flickor!
Resten av kvällen har jag iaf spenderat med Robin och melodifestivalen. Ett rent fiasko men jag är egentligen rätt obrydd, melodifestivalen är i självaverket inte bra någon stanns ...
Nu däremot ska jag  sätta på en bra film och krypa ner under täcket. Imorgon bitti står klockan på halv 9 och då blir det träning och sen innebandy hela dagen lång. GODNATT!


140309

Godmorgon! Jag slänger upp dagens outfit så har ni något att spana in medans jag är och tränar.
Men nu blir det friskis i några timmar framöver ..


140309

Godnatt nu kryper jag till sängs för att få någon timmas sömn.
Kvällen har varit väldigt trevlig. Jag och Matte började med vin hemma hos mig eller han drack vin och jag drack vatten men åt vindruvor för att känna mig lite på hans nivå. Sen mötte vi upp emma och andreas för att bege oss till terassen. milan, rasmus, emil och jimmy hakade även på och hela kvällen spenderades på terassen med dricka och massa prat. Jag höll mig borta från alkoholen ikväll så för min del blev det bara vatten men lika trevligt hade jag för det. 
Men nu blir det iaf sängen för klockan står på 8. Då ska jag upp och pallra mig till friskis för några timmars träning, perfekt!






Jag kommer verkligen klara av den här vita månaden,
det kunde man inte tro om mig va!?


130309

jag satt och läste igenom min blogg och vad jag gjorde för exakt 1 år sen..
Och jag kom fram till att jag hade 3 stycken jobb vid den här tiden för 1 år sen, nu har jag inget.
det är bara att konstatera att det går utför ....

130309

godmorgon fredag den 13, du ska inte få bli min otursdag
Jag gillar egentligen fredag den 13 för går allt skit eller rakt åt helvette så kan man skylla allt på att det är just fredag den 13. Men jag hoppas på att jag slipper det, jag känner att jag kan behöva lite flyt just nu då allting den senaste tiden inte riktigt gått min väg.

Men nog om det. Klockan ringde nyss, närmare bestämmt klockan 6. Jag vet egentligen inte varför jag alltid ställer klockan på 6 då jag hinner lika bra om jag går upp halv 7.  Men det är nog för att jag bejöver den där extra halvtimmen till att vakna till ordentligt.
Idag blir det skola till halv 2, träning på det, middag med familjen och sen ska jag spendera kvällen med min saknade vän Matte. Vi ska dricka vin och snacka en massa minnen.. Eller Matte ska dricka vin, jag har en vit månad så för mig blir det endast vattten. Men vad vi dricker är rätt ovesäntligt, huvudsaken är att vi ses!
Men nu ska jag pallra mig ur sängen och få på mig lite kläder pch smink.

slänger upp en bild på pappa bara för att han är bra skön ibland
nyss kom han in och gav mig ett pressent kort på systembolaget, han tror aldrig att jag klarar en vit månad och gör allt för att sabba det. men han ska få se!

120309

idag har nog det mesta gått min väg faktist och det tackar jag för
troligtvis så har vi fixat boende i idre över påsken, Robin är en klippa!
Efter skolan satt jag även i en telefonkö hos netonnet som faktist bara varade i 2 sekunder och allt löste sig och mobilen kommer i slutet av nästa vecka, bättre sent än aldrig.
Sen har jag även haft en telefonintevju med en kille på öland (han var ung, riktigt skön och lät jävligt snygg)
Tro det eller ej men såhär lät intevjuen:
Han: Hej Maria, jag tyckte du verkade intressant och jag personligen skulle gärna se dig här på öland i sommar.
Jag: Vad roligt att höra, jag skulle jätte gärna vilja jobba hos er på öland i sommar
Han: Underbart, jag såg att du hade praktiserat i idre så då kan du det där med att jobba bakis?
Jag: Eh ajo det är jag väl expert på vid det här laget.
Han: Fan vad bra, det är en viktig egenskap haha, Men vad jag gör du på fritiden då?
Jag: Tränar en del, umgås med kompisa
Han avrbyter mig innan jag hinner avsluta meningen: DU FESTAR VÄL EN HEL DEL? SÄG INGET ANNAT FÖR DÅ BLIR JAG BESVIKEN!
Jag: Ja men sånt vågar man ju inte säga i en intervju
Han: I min intervju ska du, haha. Men jag antar att du är suverän på att festa och du Maria vet du en sak? Du har jobbet och jag ser fram emot att träffa dig och få festa och såklart jobba ihop med dig. Vi ses i sommar!


Ja som ni förstår så fick jag jobbet och inge vidare svårt var väl det. Intervjuen var inte riktigt som jag väntat mig men helt klart bättre. Jobbet är ju som klippt och skuret för mig för det där med att festa och jobba bakis vem kan inte det bättre än just jag. Så troligt vis så blir det öland i sommar, mat, bodende och gratis alkohol ingår, kan bli ruskigt nice.

Så jag har helt klart haft turen på min sida idag. Nu däremot så ska jag kila iväg på träning och jag hoppas på att den går lika bra som allt annat idag. tjaaaao!


100309

fytusan för dagens snöoväder säger jag bara, det är nästan så jag funderar på att gå i ide (eller kanske gå till idre?)
Min dag har iaf varit rätt händelselös. Jag började morgonen med en timmas löprunda, sen blev det 2 ynka och värdelösa timmar i skolan. Därefter hem till sängen, vaknade upp lite för sent och kastade i mig lite mat fort som tusen och begav mig hem till Robin ett tag och chillade med han och hästen tills min träning började vid halv 8. Och nu har jag precis komit hem ifrån 2 timmars träning. Jag har för övrigt varit på riktigt dåligt humör idag, fytusan..
Så nu ska jag sova och hoppas på att jag vaknar upp på rätt sida imorgon istället för min morgondag är fullbokad med roligheter. Godnatt!


usch, låt mig bara vara ...


090309

Jag förstår mig verkligen inte på vissa människor.
Eller rättare sagt så orkar jag inte ens försöka förstå mig på dem.
Så istället går jag och lägger mig, godnatt!


090309

Godmorgon
dagens to do:
skola 09:30-15:30
träna 15:30-17:30
Restaurang och innebandy med mammsen

yes, sådär ser måndagens planer ut, den första skulle jag helst skippa men det ska nog gå vägen.
Nu ska jag kasta i mig lite frukost och sen dra mig mot bussen, vi hörs ikväll!


080309

sport, sport, sport typ så har min dag sätt ut.
åkte med robin och jocke till knivsta för att spana in deras match. Dem vann med 13-3 så tack och lov blev det en målrik match iaf. Sen skulle vi tydligen kolla på matchen efter också, helt emot min vilja. Men jag fick lite som jag ville iaf då vi endast kollade första perioden. Sen blev det en snabbis på willys och efter det så släppte dem av mig vid friskis. Där blev det 2 timmars efterlängtad träning för min del. Nu har jag kollat på fotboll med pappa en snabbis och nu så blir det duschen och sängen. Jag ska sova med uggla ikväll, inte med han bredvid mig utan i mina öron. Han är som självaste john blund för mig, vilken karl säger jag bara!
Jag han dessvärre inte träffa matte idag men på onsdag ska jag spendera hela långa dagen med han och jennifer och det ser jag verkligen fram emot.


Nu går jag och lägger mig men innan uggla vaggar mig till sömns ska jag ringa en sötnos som kommer få mig att somna med ett leende på läpparna, lovely!
godnatt


080309

Idag fyller min otrolligt fina vän Josefin Jonasson 20 stora år!
grattis hjärtat


080309

Godmorgon, idag mår jag great efter att ha sovit en jäklans massa timmar men det var nog precis vad jag behövde.
Dagens planer lyder iaf som följer:
Om 2 timmar ska jag ta bussen in till stan och hem till Robin. Dem har match så den ska jag åka med till knivsta och kolla på och sen lär jag väl umgås lite med Robin efter matchen också. Därefter så blir det träning för hela slanten. Tänkte spendera minst 2 timmar på gymet + ett intesivpass, jag vet att jag inte borde träna så mycket men det är svårt att låta bli, man blir nämligen lätt beroende ;)  Sen ikväll ska jag umgås med Matte för det var verkligen på tok för länge sen vi sågs.
Något säger mig att det här kommer bli en riktigt bra söndag

Lite gamla bilder på min käre vän Matte och mig

070309

3 timmar spenderades på friskis imorse mellan 10-1. Sen sprang jag ner på stan och inhandla en pressent till min älskade vän jossan som fyller hela 20 år imorgon och ska firas ikväll. Väl hemma upptäcker jag att jag inte har någon nyckel hem och att varken mamma eller pappa är hemma, Så jag kastar mina saker på altanen och sätter på mig löparskorna och drar ut och springer i en halvtimma. När jag kommer hem så känner jag hur världen snurrar och inte långt efter att jag kommit innanför dörren så svartnar allt och jag tuppar av. Så nu ligger jag här i sängen helt yr och vet knappt vad jag heter eller vart jag är. Det hela beror nog på att jag ätit dåligt på sisstone, sovit dåligt, druckit på tok för mycket alkohol under den senaste tiden och tränat på tok för mycket. En riktigt dålig kombination helt enkelt som min kropp nu säger stopp till. Så som det ser ut just nu så blir det inte till att gratta jossan ikväll, jag som såg fram emot det så. Men mamma vägrar släppa iväg mig och jag känner att min kropp nog behöver spendera resten utav dagen/kvällen i sängen, men det suger!

ingen mer alkohl på ett bra tag nu så dunken spring och göm dig.

060309

inte känts som min dag idag men alla dagar kan ju inte vara mina även om jag så önskar.
Skola idag, den flöt på bra som vanligt med mycket skratt, jag älskar att skratta och är även expert på det. Vi skrev massa lappar och satte på lärarnas ryggar, (nej jag mognar aldrig) kul hade vi iaf och alla älskade våran mat som vanligt. Sen blev det lite shopping med mamma och familjemiddag på det. Nu sitter jag och nördar mig med moa på msn och snart så blir det nog en tripp in till stan för att träffa lite härligt folk, om jag inte hinner somna innan vill säga.

Dagens

060309

Hittade lite fula bilder ifrån idre på mobilen

(fast den här är såklart snygg, mina skönheter)

060309

Usch vilken bild, men den bjuder jag på. 
Såhär snygg såg man ut när man var som mest bakis och sliten efter 8 veckors konstant krökande. Men ärligt talat så vill jag inget hellre just nu än att sitta i den där soffan uppe i idre och se ut som tusen svåra år och ha den värsta bakfyllan någonsin och må som man bör efter 8 vilda veckor.  Mår hellre som då och får vara där än bra och vara hemma.
 jag saknar det och jag saknar en viss


060309

Moa är helt klart än utav mina snyggaste vänner
 

050309

Nej men såklart att jag och moa ska lyckas vara med på allas bilder ifrån idre.
Men är man överallt och syns och hörs mest så är det väl kanske inte så konstigt.
Här är iaf en bild som moa hittade på någons facebook.
Såklart att vi är med där i tåget, säg någon stanns där vi inte var med. (fulla&glada där bak i tåget)


050309

idag har vi glidit runt i köket hela dagen som dem mästerkockarna vi är. Lagat 200portioner hallonmousse tårta, kirrat massa sallader och bara varit allmänt sköna. En muslimsk tjej i skolan käkade en av våra sallader som det var bacon i och oj vad hon skrek och grinade sen. Hon skulle till och med ta sitt liv, om hon hade svalt, vilket hon tydligen inte gjorde? Jag tror hon tyckte det var gott för man såg klart och tydligt att det var bacon i, hon ville nog bara ha lite uppmärksamhet sen efteråt för att hon skämdes över att hon egentligen ville äta bacon, stackarn!
Sen gled jag och moa på stan en snabbis och nu sitter jag här i min säng och väntar på käk. Ikväll blir det ett intesivpass och sen kanske jag tar en sväng förbi min kära vän jocke och hälsar på honom om han har tur.

Dagens

050309

Igår blev det en promenad och en fika med Robin innan jag begav mig iväg till skolan för att ha kvällsrestaurang. Den flöt som vanligt på väldigt bra och redan vid 8 tiden var vi klara då vi egentligen brukar sluta runt 10. Fick skjuts av moa & hennes far till fyrishov där jag kikade in den sista perioden av storvretas match med mamma. Och sen hände det hemska, min mobil la av helt och nästan alla nummer försvann. Så jag låg i deprition hela natten och mamma beställde mig en ny lur som är min i slutet av nästa vecka. Men så länge så får jag leva med en usel samsung och ytterst få nummer. (skicka gärna över ert nummer till mig om du vet att jag vill ha de) Men jag klarar mig nog i en vecka ska ni se.

Mina nya lur

040309

Dagens planer lyder som följer:
Först så blir det en löparrunda och sen ska jag gosa ner mig i sängen igen och äta frukost och kolla på gossip.
Har iofs inte all tid i världen till de då jag ska möta upp min kära vän Robin vid 12 tiden för en lång promenad och massa skit snack. Sen blir det skola 14:30-21:00 och sen träning på det.

Dena lirare ska jag spendera min förmiddag med

030309

det blev ett intesivpass för mig ikväll, riktigt skönt och roligt som alltid.
Precis innan passet så ringde jocke, jonas och nisse och ville umgås så dem kom och hämtade upp mig efter passet.
Vår färd styrde hem till mig, riktigt skönt att slippa åka buss för engångsskull. Väl här hemma så joinade även webban. Vi har spenderat kvällen sittandes i min säng och snackat massa skit och killarna har spelat en massa playstation!? mindre kul!
Nu har dem iaf dragit sig hemåt och jag ska ta mig en stor kopp te och krypa ner under täcket och kolla på gossip girl.

jag, jocke, nisse och jonas för ett bra par år sen.


030309

Jag och pappa har kollat på en ny mobil till mig idag eftersom att min mobil inte är i bästa skick. Vi hittade en till ett rimmligt pris som kanske är min i slutet av veckan om jag är riktigt snäll. Jag vill inte ha en allt för dyr mobil då jag alltid sabbar eller förstör mobilen på fyllan eller liknande. Men vi hittade iaf en sony eriksson p1i till ett bra pris, så nu är det bara att hoppas!

Min nuvarande mobil, en massa skit har jag lyckats tappa bort under min tid i idre
den fungerar hyfsat fortfarande men inte länge till


kanske är istället det här min nya mobil inom kort

030309

För er som inte viste det så gick jag handelsprogramet ett halvår men var skol trött och valde att hoppa av.
Istället började jag på uven (som är en skola för dem som måste plugga in sina betyg). Jag hade 2 timmars matte lektioner 2 dagar i veckan detta mest bara för att få studiebidrag, dem andra dagarna hade jag skolidrott (innebandy)

Men ska jag vara ärlig så kan jag inte påstå att varken jag eller mina 3 "klasskambrater" jobbade speciellt flitigt under lektionerna. Vi hade heller inga krav på oss eller iaf inte jag som lyckats få godkänt i matten i 9an.
Så istället egnade vi dem få timmarna åt att lösa rebusar och fylla i teckningar (nr1 röd, nr2 blå & liknande)
Det här var faktist övningar som vi fick av läraren varje lektion och idag hittade jag några utav mina matteverk från uven när jag städae, haha vilka minnen. kolla så vackert ...

030309

Jag var uppe med tuppen imorse. Redan klockan halv 7 så var jag ute på en långpromenad. Nu har jag suttit och druckit grönt te och kollat gossip girl i en timma och snart är det dags för skola. Har en riktigt kort dag idag då jag börjar 10 och slutar 12 så det känns skönt. Efter skolan ska jag kolla på en ny mobil med pappa och sen blir det hem och plugga teori och sen blir det ett intesivpass till kvällen. Rätt lugn dag med andra ord men det är behövligt, jag behöver vila upp mig efter 8 vilda veckor.

igår fick vi våra studentmössor, nu är det inte allt för långt kvar

020309

första skoldagen avklarad och jag är redan less
och då tror ni säkert att jag haft en lång och tuff skoldag men inte de inte.
Började dagen med att missa bussen och kom därav försent, bra början. Sen hade vi en halvtimmas lektion och sen håltimme i 3 timmar. Under den tiden passade jag på att åka ner på stan och byta min jacka, boka körlektioner och gå på ett medelpass på friskis. Sen var det bara att ta bussen tillbaka till skolan för att ha 1 timmas lektion, ovärt!
Ikväll blir det mer träning, plugga teori och såklart prata timmvis i telefon med en person som jag saknar

Dagens outfit

Skor
HM
Strumpbyxor HM
Långt svart linne Gina tricot
Tshirt Gina tricot
Pälsjacka HM
Sen blev det även en stor svart halsduk ifrån Åhlens

010309

dags att säga godnatt nu, men först en liten updatering
Idag har jag sovit lääänge och det var verkligen hur skönt som helst. Men när klockan slog 12 orkade jag inte sova längre så då blev det frukost och en promenad med mamma. Sen begav vi oss upp till GränbyC för att spana in dem nya butikerna och tomhänta hem kom vi inte eller iaf inte jag. Mamma köpte nämligen en jacka och lite krimskrams till mig. Kan visa bilder imorn men ska byta jackan till en strl mindre först. Resten av kvällen spenderades på friskis med lite olika pass och gym, riktigt skönt och behövligt.
Imorn drar skolan igång igen vilket känns helt sjuk! Efter att ha varit borta från skolan i 3 månader nu så hade jag nästan glömt bort att den existerade. Men mitt schema är bra och jag har sovmorgon imorn så jag ska inte klaga.
Men nu ska jag kolla på gossip girl och sen sussa, godnattski!

Juste jag ska på jobbintervju på Söndag i Sthlm om jobb på Rhodos i sommar.
iiiihh det kan bli nice med 3 månader på Rhodos.


010309

Nu är jag hemma ifrån Idre igen, tyvär! 
Men tänkte dela med mig om allt vi gjort under dena vecka, i kortare drag:
• Vi har gått på alla afterskin hela veckan och röjt runt med Robin & Conny + en massa annat skönt folk såklart. Har blivit dans på borden, en massa alkohol, tåg, långdans, skrikand och skålande, allsång, hoppande, buggande och allt som hör afterski till. Vi har helt klart hörts och synts mest och roligast har vi nog haft, ingen afterski utan moa & maria.
(till och med vakterna ringde oss igår och saknade oss på afterskin)
• Vi har njutit av det underbara vädret och grillat en massa korv i backen och druckit alkohol
• Varit på "nattclub" varje dag vissa gånger roligare än andra (afterskin slår helt klart högre)
• Haft problem med att få skjuts hem och tänkt sova på en toeltt 
•  Polisanämt Robin försvunnen (han sov på en toalett)
• "den e fin", "nej nej nej vad gör hon" fraser som bara jag & moa förstår men det är värt att nämnas
• Dragit på tok för många vurpor vilket resulterat i allt för många blåmärken
• Busat, la en fylld kondom i Robins säng och han gick verkligen på det och lackade ur totalt 
• snott vitlökar på ica
• Hängt runt med B kändisar (om man ens kan kalla dem det)
• Druckit på tok för mycket alkohol
• Lyssnat på en massa eddie även när inte killarna var med och då är det inte okej!
• Moa fick en stalker som kunde allt om henne (läskigt)
• Legat och spytt och direkt efter svept i sig cider och sen var kvällen igång igen
• Smygit runt på äventyr
• Träffat en massa skönt och oskönt folk
Och såklart en sjukt massa mer saker, vissa saker kan jag inte ens nämna


Afterski, conny och jag

Afterski Robin och Conny

Afterski, Moa i en vild diskussion med Robin och Robin

Korv och alkohol i backen, solen sken och man kan inte ha det mycket bättre

ingen afterski utan oss

Moa och Kissie på afterskin

Vin, korv och en lycklig moa

en full danne på grillen

Vi med våra älskade mi cider på Charlies

Moa och Robin på afterskin, Robin har problem?

snö snö snö, men jag trivs

Grillning  i backen

Marcus våran älskade bartender

Moa på scenen

Bandet som älskade oss och som vi älskade

Alkoholmissbruk

Robin och Jocke på Charlies

Skål! jag och Christoffer på Chariles

RSS 2.0