310509

Vilket väder vi har och även därav dena bloggtorka. För jag har verkligen gjort allt för att ta tillvara på varenda solstråle.
Men min helg har iaf varit toppen, rätt lugn och skön men med underbara människor som förgyllt den.
I fredags umgicks jag med moa och lisa. Först blev det några timmar på stan och sen pallrade vi oss hem till Mange för alkoholintag. Jag däremot som håller på min vita maj månad drack några liter ramlösa istället, lika gott det. Hemma hos mange höll hela ligan på kanske 12 pers till och röjde fram tills klockan 12 då vi pallrade oss ner på stan. För gänget blev det krogen men jag pallrade mig hemåt. På lördags morgonen blev det en härlig power walk i solskenet och senare så åkte vi till gränby och mötte upp mina små kusseliner som jag skulle vara barnvakt åt. Tove tog hål i öronen och sen begav vi oss hemåt och badade och solade hela dagen. Ungarna tog verkligen kol på mig och jag och Ida total deckade i min säng redan vid halv 10 tiden igår kväll. Dena söndag har vi precis som igår solat och badat hela dagen, det är 23 grader i poolen så det finns absolut inget att klaga på. Nu däremot så har jag precis komit hem ifrån friskis och fått i mig lite käk. Friskis var öde idag vilket verkligen var hur skönt som helst.
Nu ska jag möta upp Petter för en långpromenix, vi hörs senare ..

Lite bilder ifrån helgen

Dessa underbara tjejer förgyllde min fredag

Bikinin har suttit på hela helgen, inte konsitgt det i dena värme

Större delen av helgen har jag nog spenderat just i poolen, eller iaf på poolkanten

Tydligen ska gatulykterna lysa mitt på dagen här i storvreta?
¨
ett x antal vattenkrig har ägt rum dena helg, tur att jag är störst och bara kunde kasta i små skitarna i poolen

Tover min lilla sötunge

Hon var riktigt stolt över sina hål i öronen

Ida min lilla trollunge

Snuttan somnade till robinsson, gjorde iofs jag med men det var ingen som tyckte att jag var söt när jag sov tydligen

280509

Jag har precis komit hem igen efter att ha varit och solat och kört ett intesivpass på friskis. Snart ska jag duscha och sova men först tänkte jag ringa petter och snacka ihjäl honom sådär som bara jag kan.
Imorgon blir det bättre väder än idag och det tackar jag vädergudarna för, det betyder även att dem såg min soldans idag, lyckat!
Imorgon har jag fullt upp, såhär ser min dag ut:
• Klockan 06:30 ringer klockan för då ska jag ut och dra en powerwalk på 2 timmar
• Sen ska jag pallra mig till körskolan för att göra ett teori test och fixa med lite papper.
• Shoppa
• Sola och träna
• grilla och mysa med underbara människor hela kvällen lång

Igår låg jag och kollade på fråga olle med folket hemma hos manges och han Ola som var med hade som 9 åring bestämmt sig för att helt sluta skämmas över saker och ting. Fyfan vad skönt var det första jag tänkte så nu kör jag på samma spår som Ola. Jag ska helt sluta skämmas, tänk vad det måste underlätta.

Nu ska jag hoppa in i duschen och raka mina stubbiga ben.
(i idre gick det till såhär)

280509

Usch vilket dåligt väder, det får mig att bara vilja krypa ner under täcket och sova tills imorgon då det ska bli fint väder igen. Men trotts ingen lust till någonting så har jag faktist hunit med ett och annat idag. Jag har bland annat umgåtts med moa & lisa en snabbis imorse, gymat och städat hela huset. Nu ska jag sova någon timme och sen laga mat och dra iväg till friskis igen för ett intensivpass. (träningsnarkoman)

usch jag känner mig lika tråkig som vädret idag.
träningskläderna får sitta på hela dagen

270509

Usch vilken tråkig och värdelös dag jag har haft hitills. Blev en 2 mil lång promenad imorse och sen har jag pluggat den där äckligt tråkiga teorin hela dagen lång. Nu är jag trött och less på skiten och ska göra saker jag tycker är kul istället. Först blir det ett styrkemedelpass på friskis och sen ska jag roa mig med moa & lisa. Ska packa ihop väskan nu och sen glida iväg.

Min studentklänning kom idag så nu äntligen är allt klart inför studenten

260509

Såhär ser jag ut idag


Det kom fram en gubbe till mig på stan idag och sa:

han: Får man ge dig en komplimang?
jag: javisst det tackar man ju inte nej till
han: i så fall måste jag bara säga att du har hur fina ben som helst, om man nu får ge en komplimang till en tjej som är så pass mycket yngre.
jag: ja det är väl klart man får, men tack iaf.

Jag undrar om gubben hade någon slags "tjockis fetish" då mina ben mest är tjocka och mina knän riktigt fula.

260509

Igår spenderade jag kvällen ute i solen med jocke, conny, mange, jonas, nisse och thomas. Vi satt i kvälls solen och drack öl. (eller killarna drack öl och jag kollade på)

today har jag varit i skolan, haft mina sista lektioner för alltid och bara njutit av det faktumet. Blev även hundvakt på rasten, det kom nämligen fram en tant och gav mig kopplet bara sådär. Men byrackan verkade gilla mig så inga problem blev det där inte. 
Slutade skolan vid 12 och drog en snabbrunda på stan med moa och nu ligger jag på poolkanten och njuter av solen samtidigt som jag käkar en grekisksallad. Jag njuter även av att jag är ledig i en vecka framöver, åh så underbart!

här har vi då min nyfunna vän, tjaaaaa kompis!!!!

250509

Ja så vad har jag sysselsatt mig med dem senaste dagrana då? Jo jag har tränat på i samma höga tempo som vanligt. Har blivit 1-2 ggr om dagen varje dag och jag vet mycket väl att kroppen även behöver vila men jag har så svårt att låta bli att dra på mig dem där tränings skorna. Men jag ska försöka att tränga in minst en träningsfri dag i veckan så att kroppen får vila upp sig.
Annars dem här senaste dagarna så har jag haft 2 dater på salt med mina älskade töser Lisa & Moa. Vi har legat i sängarna och myst, druckit cider (vatten för min del) och pratat om allt mellan himel och jord. Båda gångerna har vi även hookat upp med mina älskade grabbs. Ena gången har det slutat hemma i sängen och andra på efterfest där det trixats ihop pärlarmband hela natten. Har även hunit med shopping i barkarby med mammsen och pappsen.
Det är väl vad som hänt dem senaste dagrana men träningen är helt klart den som tagit min tid .. kul tjej!


Mina fina på Salt i torsdags
 
Några av grabbarna


Nu däremot så ska jag pallra mig mot salabacke och hooka upp men Jonas och Conny som grillar och dricker öl ute i solen. Låter helt underbart!  Där lär jag även bli hela kvällen och natten så vi hörs imorgon istället.
Ha en underbar kväll i det vackra vädret

250509

jag lever, vilken lättnad va? Jag hoppas att även ni lever och inte har gått under pågrund av saknad utav mig. Men nu är jag iaf tillbaka och förgyller er tillvaro. Jag har haft så fullt upp med annat dem senaste dagarna så jag har inte ens komit på tanken att blogga men nu ska det bli bättring på den fronten.
Just nu sitter jag på poolkanten och svalkar mina fossingar, steker i solen och pluggar teori som en galning. Men snart ger jag upp skiten och kastar dem kassa böckerna i plurret. Jag har för övrigt spenderat 2 timmar i skolan idag och dagen till ära blev det cykel till och från skolan. Lär ju tillägga att jag har 1½ mil till skolan så idag har jag cyklat 3 mil, inte fy skam det inte.
Nej nu dör min data snart men jag lovar att jag ska uppdatera er om vad som hänt i mitt liv dem senaste dagarna.
Men det får bli när jag dränkt mina böcker och pillat in laddaren i hålet (på datorn alltså)

Förresten har ni lagt märke till att gbgubben har stadgat sig. Efter ett x antal år som singel har han äntligen funnit den rätta och man kan ju inte annat än se liknaden, lycklga är dem oxå.
Så till nästa sommar kanske dem lyckas få till några knoddar.


200509

Grattis på födelsedagen gullunge!

Ja idag fyller min sötunge till kusin 8 år och jag har befunit mig hemma hos dem sen klockan 7 imorse. Jag har städat, fixat tårta, lekt och varit social. Och på det tjänade jag ihop en tusenlapp så jag klagar inte. Men nu är jag helt utmattad och ska snart lägga huvudet på kudden och somna, barn tar på krafterna!
Imorgon blir det en tidig träning och sen ska jag busa runt med nisse och säkert fler utav grabbsen.
Låååång helt och bara 2 veckor kvar till studenten, jag njuter!

190509

Jag sitter och leker runt med moa och martina i skolan. Vi ska strax om bara några minuter redovisa om abort sen blir det naturkunskap och sen så slutar vi. Vid 12 närmare bestämmt så det är väl inte allt för jobbigt. Sen idag så ska jag plugga teori som en galning och träna ikväll.

Igår slutade jag skolan klockan 11 och eftersom jag hade körlektion vid halv 4 så orkade jag inte pallra mig hem utan jag höll till på friskis i 4 timmar. 4 hela jäkla timmar träning, jag var helt död sen på min körlektion. Kvällen spenderades i salabacke där jag även vaknade upp imorse.

Nej nu blire redovisning!

170509

Nu är snart helgen slut och en mindre jobbig skolvecka väntar. en skol vecka som består av två skoldagar 8:35-11:00, så jag ska absolut inte klaga. Det är bara 4 såna dagar kvar i skolan nu, sen ska jag ut och liva upp arbetsmarknaden.
Helgen har varit otroligt lugn och skön. Jag har tjänat ihop en massa pengar här hemma genom att göra lite nytta, jag har tränat en massa (närmare bestämmt 7 timmar), jag har grillar och umgåtts med familjen och även busat runt med Moa och Lisa. En lugn och bra helg helt enkelt. Ska avsluta helgen med fruktsallad och pralamentet, sen blire sängen ..

lite mindre bra mobilbilder ifrån helgen

Jag har oljat hela altanen på framsidan, vilket helt klart blev till min nya hobby
 (jocke jag ska bli målare precis som du)

Jag har varit ute på äventyr och busat runt med dessa töser

Och bara fulat runt och tagit mitt pick och pack och begett mig till gymet ett x antal gånger

150509

Den här klänningen ligger på posten och väntar på att jag ska komma och hämta ut den. Men dessvärre så är det inget som min ekonomi tillåter just för tillfället så den får vänta tills i slutet av nästa vecka då jag har lite mer pengar i plånboken.


150509

igår hade jag min sista skoldag i köket, kändes lite smått tragiskt när man för sista gången hackade grönsaker på skolans skärbrädor och kokade och stekte och liknande. Kändes till och med lite tagiskt att för sista gången få slänga alla sopor i soprummet. Men samtidigt lite lättnad över att snart ha klarat av dessa 3 år i gymnasiet, eller rättare sagt 4 år. Vi firade iaf med tårta, innan vi för sista gången låste in våra kläder i skåpet.
Idag har jag städat huset (gör allt för pengar just nu) och så har jag umgåtts med Petter. Han har varit snäll och hjälpt mig att städa lite och så har vi ätiti lunch och snackat en massa skit. Nu snart så ska jag pallra mig in till friskis och träna i några timmar. Ikväll hittar jag förhoppningsvis på något med grabbsen, men det visar sig mot kvällningen ..

Helt crazy, bara sådär!

130509

Mina töser drog ut i studentskive snåret igår men jag bangade ur totalt. Istället blev det hårdträning i 3 timmar och sen spenderades kvällen och natten i salabacke med melodifestivalen och film. Jag ska ligga lågt med alkoholen fram tills studenten nu. Istället kör jag på hård träning, låter kanske mindre kul men vill man vara fin så får man lida pin helt enkelt.
Idag är jag ledig från skolan så när jag blev väckt vid 6 imorse så kunde jag bara dra ett hånflin och vända mig om och  fortsätta sova. Jag sov fram tills klockan 9 och då tog jag mitt pick och pack och promenerade ner på stan och till friskis där jag spenderade 4 timmar med att gymma och köra ett jympa pass. Nu ligger jag i sängen och pluggar teori och äter vindruvor. Ikväll ska jag hjälpa mamma med alla inbjudningar till min student och sen blir det mer träning igen.  Hejdå!


110509

Oj, jag var visst fortfarande full när jag mms bloggade imorse, för det var imorse men tiden är totaly wrong. Nu har jag iaf sovit ut i några timmar men mår inte speciellt bra för det. Min urinvägsinfektion är tusen gånger värre nu också för troligen så deckade jag ute någon stanns i dem där 4 timmarna då ingen vet vart jag höll hus och inte jag heller för den delen. Lite lagom läskigt det där men jag lever ju idag iaf så det är väl huvudsaken. För er som inte förstod det förra rätt oläsliga inlägget så vart jag på tok för full igår och blev utslängd ifrån min skiva redan vid 10 tiden. Sen vet jag inte vad som hände och vart jag höll hus men jag deckade hemma hos robin vid 1 tiden iaf men däre emellan äre svart. Hela skivan är förövrigt rätt svart. Att jag aldrig lär mig, fytusan!


Den här...

0-f66b365fccc5ba86453772bd867c13.png

Den här bilden beskriver nog ganska bra hur jag mår just nu. För när jag är som mest bakis unnar jag mig en onyttig och min bakfylla idag är verkligen inte att leka med. Innan jag drog en runda på ica nyss så la jag en fet spya på gatan och det är faktiskt första gången jag spyr bakfyllan. Går kvällen blev inte riktigt som tänkt mig om man säger så. Den lilla tid som jaf fick befinna mig på skivan minns jag inte och sen blev jag utkastad, ja ni hörde rätt jag blev utkastad från min egen skiva, skamligt! Vad jag gjorde dem timmarna det jag blev utkastad tills det jag deckade hemma hos Robin har jag ingen aning om vilket känns lite läskigt. Men hela min kropp är täckt av blå märken och samtalslistor känns hyfsat jobbiga. Att jag aldrig lär mig men nu blir det ingen alkohol förens studenten. Aja nu ska jag ta bussen hem ich sova bort hela dagen, lika bra det!


Jag sitter...

0-3bfd72442bcdb685b102a22567199d6e.png

Jag sitter hemma hos Moa och dricker med henne, Martina, Victor, Hassan och Dennis. Vi dricker oss fulla inför student skivan och nu är jag fasiken jävligt full. Eller rättare sagt på tok för dyng. Jag hoppas på att skivan blir riktigt rolig men jag är för full just nu så jag ska bara dynga runt och vara odräglig, skönt!


090509

Sådär ja gott folk nu har jag precis klivit innanför dörren och är i full fart med att laga fuccia för jag blev så galet sugen på det. Gårkvällen spenderades hemma hos Druvan med alla härliga grabbs, mina töser, en massa hockey och en massa alkohol för dem flesta, men inte för min del inte. Sen vid 12 tiden så begav sig hela ligan ner på stan och till firman. Kom väl i säng någon gång vid 5 tiden och vaknade upp vid 9 imorse och var hur pigg som helst. Drog föbi nisse, sen in en snabbis på systemet och sen fick jag skjuts hem av Jonas och nu är jag som sagt i full fart med att laga fuccia.
Ikväll blir det en lugn kväll med grillning och mys, ingen alkhol eller något fartfyllt för min del inte. För det fartfyllda och alkoholen spar jag tills imorn. För imorgon har vi student skiva på bj (be there) och jag hade tänkt vara full hela dagen samt kvällen såklart.

såhär äckligt dräggig full ska jag bli.
Då det tar flera timmar att skriva ett sms,
när systemkassen är ens bästa vän
och när man inte bryr sig ett skit om hur man ser ut.


Jag har...

0-43ac4145f6d3ad0007fad1c5c4ddbfc6.png

Jag har spenderat dagen på stan med jossan. Ätit middag på cupido och fikat på waynes och bara haft det allmänt mysigt som jag alltid har med den tösen. Nu däremot så sitter jag på bussen till bergsbrunna med Moa. Vi ska hem till druvan och kolla hockey med en massa folk. Matchen har dessvärre redan börjat så nu får bussen allt ta och gasa lite. Vart kvällen slutar vet man aldrig men jag ska vara nykter iaf. Ha en underbar kväll nu gott folk


Jag är...

0-2dc055c79bd88de1bbdaf26bbc06e6da.png

Jag är ute går i stormen med friskis flaskan i högsta hugg. Jag har varit på friskis och kört slut på mig själv så jag är skapligt utmattad just nu och går i snigel fart. Jag är på väg till salabacke och aldrig någonsin har vägen dit tagit såhär lång tid. Men nu ska jag kuta in på Willys och köpa mig ett äpple och sen fortsätta min färd mot salabacke. Hörs imorn, då är det fredag, Weeii!


sitter i...

674c3b197cb9d0c54c23e69ec96ad759.png

sitter i skolan och har precis fixat ihop lite för och efterrätter. Ont överallt har jag och vill bara hem. Men snart slutar jag så det är lugna puckar.


060509

sådärja nu har jag äntligen kommit i säng. Det har varit en riktigt lång dag och mina infektioner har inte riktigt varit på min sida, tack för de!   Det har iaf varit en heldag på gillinge och dena dag gick allt utmärkt. Sen blev det en promenad till friskis i ekeby för att köra ett intesiv pass och sen en promenad ner på stan igen. Men nu äntligen har jag kommit i säng efter en lång och varm dusch. Men usch så jag mår just nu, det får nog bli antibiotika snart ..  Men nu slocknar jag snart så det är bäst jag avslutar det här. godnatt!
(btw så stämmer inte alls tiden på mms inlägget här under)

Kom hit och krama mig tjejer, jag behöver de nu

Nu sitter...

42492216753c0b30ddda9881b6feddfc.png

Nu sitter jag på bussen på väg hem ifrån gillinge och äter en grekiska sallad. Så fort jag kommer till Uppsala så ska jag kuta till friskis för ett intensiv pass så vi hörs ikväll någon gång när jag kommit hem


050509

Här sitter jag ny duschad i en stor skön säng och pimplar tranbärsjuice. Men fy så äckligt det är, jag få kväljningar efter varje klunk. Men jag måste för jag har åkt på en rackarns urinvägsinfektion och jag vill verkligen inte knapra antibiotika för då kommer jag inte kunna dricka alkohol på min studentskiva på söndag och det vore ju simpelt. Så istället tar jag till andra metoder som att dricka litervis med äckliga men tydligen bra drycker. Så som ni kanske förstår så sitter jag här och tycker synd om mig själv men det enda jag får tillbaka är ett filn och ingen som helst sympati, en kram eller två har jag väl lyckas tigga till mig men jag vill ha mer än så. Och en till orättvis grej är att petter och henke åker till barcelona imorgon och hälsar på min syster, men jag är inte avundsjuk, verkligen inte!  Nej förlåt mig jag ska sluta klaga nu, allt är inte så hemskt som det låter utan i själva verket så är livet riktigt underbart. Skolan är i princip slut, min syster kommer hem snart, studentskiva och studenten väntar plus att jag ska boka in en resa till dennis i spanien tills efter studenten.
Så nu fåre vare slutklagat, istället ska jag mysa och kolla på film. godnatt!


050509

Nu så ska jag kila förbi Jimmy en snabbis, sen blire träning och sen vidare iväg.
Jag har datan med mig och uppdaterar er om allt magiskt och tragiskt efter träningen.
För lite tragedi äre i mitt liv just nu men det mesta är på topp, men mer om det senare.


040509

Oj ni får ursäkta den dåliga uppdateringen men i ett sånt här underbart väder som vi haft den senaste veckan så äre fasiken acceptabelt. Plus att jag har haft så fullt upp med annat.
Men en liten uppdatering kan ni få ifrån helgen som varit:
I torsdags
så var den ju som sagt valborg som nog är den största dagen på året här i uppsala. Vädret var helt klart på vår sida även dena valborg vilket gjorde allt så mycket enklare. Dagenbörjade med champagne frukost på Jimmys balkong med trevligt folk, jordgubbar, champagne, solen i ögonen och utsikt över forsränningen. Med andra ord så kunde dagen inte börja så mycket bättre. Sen begav vi oss fulla och glada till ekonomikum parken och sen vidare ner på stan en sväng där vi mötte upp mina grabbs. Tjejerna som hade haft en tuff kvalborg begav sig hemåt och jag drog med killarna hem till christian där vi grillade och hade en jätte trevlig kväll.
Fredagen blev lugn, nisse skjutsade mig till bussen på dagen någon gång och sen blev det grillning och mys med familjen hela kvällen.
Lördagen bjöd även den på ett strålande väder och jag kickade grillfest hemma hos mig med dem människor som jag trivs allra bäst med. Vi grillade, drack, spelade fyllekubb och hade det allmänt mysigt. Vissa galningar premiärbadade även i poolen något som jag som tur va avstod ifrån. Sen när klockan började närma sig tolv tiden så begav vi oss ner på stan och där blev det terrassen och sen bullit på det. Stupade inte i en säng förns vid 5 tiden ungefär.
Söndagen bjöd på en härlig bakfylla och värk i hela kroppen. Jag och grabbarna drog ner på stan och käkade på panini och sen blev det till att sova bort hela dagen.

Idag däremot mår jag inge vidare, jag har ont överallt och har lyckats åka på alla möjliga infektioner.
Men mediciner och piller gör susen ska ni se, imorgon är jag nog på benen igen.


Här har ni lite bilder från när vi grillade hos mig i Lördags

020509

VALBORG I BILDER

RSS 2.0