250409

Sådär ja nu får det vara slut solat för idag. Nu har jag legat här i solen och degat sen 1 tiden då jag kom hem.
Pappa har damsugit och gjort rent poolen hela dagen medans jag legat och solat så nu är den badklar, om man vill bada i endast några få plus grader vill säga. Grillen tändes nyss idag igen och för min del blir det grillade grönsaker dagen till ära. Undra hur länge till jag klarar av livet som vegetarian!? 
Det är ju som sagt strålande väder ute och jag får se vart kvällen ska spenderas, har lite små planer på g men vi får se ..

Gårdagen var iaf trevlig som alltid med dessa grabbs. Började kvällen med att gratta nisse hemma hos hans päron och sen begav vi oss vidare hem till mange där resten av kvällen spenderades. Killarna drack absint och vissa blev fullare än andra, vissa till och med så fulla så att jag fick rycka in och hjälpa till för att det skulle gå vägen, haha!  Jag personligen var nykter och hade askul åt alla som blev för fulla, skadeglädjee!  Men jag hade iaf en trevlig kväll hemma hos Mange, ensam tjej med 12 killar, det är det ordinarie lixom. Har man många killkompisar så har man.


240409

Pappa grillar, lyssnar på barbados & glider runt i mammas blommiga tofflor!? Jag & mamma börjar undra vilket håll han egentligen är lagd åt? Men nu är käket glar och jag ska slänga i mig min kornfilé och sen bege mig hem till Nisse och gratta honom på hans dag. Vart kvällen slutar är det ingen som vet.

GRATTIIIIIIIIS

jag såg ut som en anka

230409

Här sitter jag med hårfärg i och vet redan nu att det kommer att bli gult, fyfan!
Dem har slutat sälga färgen som jag jämt använder med silver i som gör så att det inte blir gult. Men nu så får man väl gå lös på ett silvershampoo imorn istället, för någon jäkla kyckling tänker jag inte vandra runt som. Nej nu ska jag ringa Petter och sen skölja ur håret, gult är btw fult!

lite bilder från när jag och petter var i bulgarien i somras


230409

Idag har jag varit ute på alla möjliga äventyr, vissa hemligare än dem andra ..
En körlektion har jag även hunit med och den gick galant, dem tror på körkort inom 2 månader, jag tvivlar!
Sen har jag legat i solen och pluggat en massa teori men det tråkade ut mig så oerhört så jag somnade. Jag har även rastat beska droppar. Jag har ett sånt där kanin koppel till honom och både han och jag tycker att det är det absolut roligaste som finns att gå ut och gå. Han tycker att det är roligt för att han hittar en massa mat överallt och jag tycker att det är roligt för att det måste se så sjukt kul ut när jag kommer där med ett marsvin i koppel medans alla grannar glider runt med en hundar i koppel. Plus att jag får leka hjälte hela tiden då grannarnas alla katter försöker äta upp beska droppar, men då kastar jag mig efter honom som värsta superhjälten och räddar hans liv och det är lika spännande varje gång .


220409

Idag har jag varit så sjukt jäkla duktig så jag tänkte berömma mig själv med en utgång ikväll. Idre grabbarna Robin, Christoffer, Jocke & Danne befinner sig inte längre uppe i Idre utan har nu anlänt hem och dagen till ära befinner sig alla hemma hos Robin här i uppsala och är taggade på en utgång och jag är inte den som är bang.
I alla fall så tänker jag skryta lite över mig själv först, för idag har jag nämlign gjort en massa nytta: Jag har städat mitt rum, tvättat, hängt, strukit och vikt tvätt, gjort rent i beska droppars bur, gjort klart 7 olika skolarbeten, lagat mat, tränat och solat.  Nu kanske ni fattar vilken effektivitet det finns i mig, herre jävlar säger jag bara! Jag har hunit med allt som tar en vanlig person minst 2 dagar på bara några få timmar.
Så nu är jag helt klart värd en utgång, men det lär bli en nykter sådan för imorgon så har jag körlektion

210409

Här sitter jag och äter linsbiffar och luktar bajs efter en tripp till jälla skolan med klassen.
Fyfan säger jag bara, stackars satar som valt att gå på detta gymnasium, det luktar bajs vart man än är, till och med i klassrummen. Och nu luktar även jag bajs tack vare detta, jag luktar som en hel gödselstack. Vi spanade iaf in alla illaluktande djuren innan vi fick åka därifrån. Tack och lov så fick jag & martina skjuts av våran lärare medans dem andra fick åka en illa luktande lantbuss, gud så possetiv jag var till detta då, haha! Två saker har jag iaf komit under fund med det ena är att jag är livrädd för kor & det andra att djur luktar illa.

illaluktande kreaktur




Nu ska jag ta en snabbdusch innan jag åker iväg för att träna och sola ..


210409

Dagens outfit
Jag kör på en slapp outfit idag, jag ska ju trotts allt iväg och kolla på kor.


Nu väntar en lektion om knark och sen kossorna
vi hörs senare

200409

Sådärja nu är jag hemma igen efter en helt vanlig skoladag.
Då undrar ni säkert hur en helt vanlig skoldag ser ut?
Jo dena vanliga skoldag ägnade vi åt att sätta upp fågelholkar och klättra i träd, ja ni vet såna där vanligheter. Imorgon däremot så ska vi ägna vår vanliga skoldag åt att kolla på kor och andra kreaktur, satan så allmänbildad man lär bli.

Klassen sätter upp holka och inte vilka holkar som helst utan fågelholkar..


Nu ska jag göra viktigheter:
Leta fakta om Morfin
Äta middag
Umgås med Petter
Träna med Petter
& Sola

190409

Det omusikaliska packet



Det kom fram en jätte söt gubbe till mig igår när jag stog och väntade på bussen hem. Men skenet kan lätt bedra och allt blev genast rätt obehagligt när han tryckte upp sitt nylle i mitt ansikte och sa "Ring (rabblar upp ett nummer), det är nummret till våldtäckts försöks lalala, det lär du behöva ikväll det ska jag se till, puss & kram snygging"
Att en sån söt liten gubbe ska ut och våldta, eller vad han nu syftade på med just dem där orden. Skulle han inte slängt ur sig det där så skulle jag tippsat honom om min mormor, men ack sicken nitlott han drog.

190409

Gårkvällen bjöd på grillning och satyg. Jag gillar att göra satyg och förjävliga saker, guud så omoget va? ÄSCH!  Först blev det iaf grillning hemma hos Jimmy med lite folk. Grillen knackade ihop och vädret var inte på våran sida. Så det blev halvkall mat men i trevligt sällskap så funkar det mesta. Kvällens höjdpunkt var när Jimmys lill knodd Willmer spydde ner Joels jacka, haha skadeglädje ..
Sen drog jag mig vidare hem till Christian där han, conny, erik, nisse och jag drack vin, käkade, tacos och spårade ut på dansgolvet till all möjlig dansbandsmusik, dansband är grejer de.  Förövrigt spårade jag bara ur till dansband då jag varken käkade tacos eller drack vin, jag var nykter även dena kväll men kände mig full som en dunk hembränt. Sen begav sig jag och halva ligan ner på stan och hookade upp med, putte, jocke och jonas på pitchers. Sen blev det terassen på det men där började dem avdankade alkisarna tappa greppet och försvann en efter en. Sen blev det en varm och skön säng.

Nu ska jag och pappsen handla pressenter till mamma.


180409

Gårdagen: Den börjades hemma hos putte med, babbsan, malin, putte och jocke. Sen vidare ner på stan för lite hyss och sen till williams. Alla var packade och dräggiga medans jag var nykter och oskuldsfull, mitt rätta jag helt enkelt.. Kvällen slutade med att killarna vräkte i sig natt mat och sen blev det hemgång. Putte sålde sina brillor (som iaf var värda 200spänn) till en korvgubbe för att får 2 iskalla korvar. Korv gubben blev lycklig och Putte fick ångest så fort korven tagit slut..

Idag: Vaknade jag upp helt utan bakfylla och ångest då jag ju till skillnad från alla andra var nykter igår. Så det blev tidig träning imorse och sen solning på det. Nu har jag precis komit hem och ska krypa ner under täcket ett tag och kolla på Monsters vs Aliens, ballt va!? Ikväll finns det lite smått och gott att välja mellan men jag börjar iaf kvällen med grillning hos Jimmy. Vad som händer sen och vart kvällen slutar det vet man aldrig men nyktert blir det även ikväll. 
Jag är lika skön nykter som full så ni behöver inte oroa er ..

Jag och Jocke döpte om totti till beska droppar igår så det är exakt vad han heter nu

beska droppar är förövrigt rätt kär i mig

170409

Oups, jag spillde precis ut hela nagellacket över min dator, men det gör faktist inte så mycket för den klär rätt bra i det måste jag säga.

Snart börjar skolan, jag ska dit och kirra lite löjroms mousse bara sen är jag done. Efter skolan ska jag pumpa muskler så att jag kan brotta ner alla stöddiga grabbar i min omgivning, ja jag ska bli fruktansvärt stark. Helgen däremot är rätt oklar men jag ska försöka hitta på så många bus som möjligt och träffa jimmy (min enda pappa kompis)
Nu schoooool!!!

Inga sura miner idag inte

160409

Jag kollar på "De ofrivilliga", vilken jävla bajs film. se den!
Jag ska iaf göra vettigare saker, typ göra mig varma mackor, kila iväg in till stan och umgås med Petter och sen träna och sola på det. Imorgon är det fredag, jag gillar fredagar, rätt mycket faktist!

Min efterlängtade adidas tröja kom på posten idag och jag bara älskar den

Shoppingnärven satte sprätt idag och jag kunde inte motstå

Det blev 1 tshirt ...

och vist en till tshirt

och även lite smycken

160409

Ni vet när man går in på youtube så står det "Rekomenderat för dig" och så rabblas det upp en massa videos där. På min sida så är det bara videos ifrån en annan del av köping. Varför rekomenderas just dem för mig, tycker dem att jag har en viss koppling till dessa filmklipp? Det ska även tillläggas att jag inte spanat in ett enda köping klipp på flera år.. Men tydligen så tycker dem att jag har en koppling till just dessa. Haha shit, man börjar ju undra när även youtube gör dena tolkning.

Rekomenderat för mig!?

150409

Jag kuggade halkbanan, ja ni hörde rätt. Clever som jag är så satte jag min blondhet i fokus och lyssnade inte riktigt till allt. Kan jag vara den första i universum eller delar någon dena merit med mig!? Haha! Jag skrattar mest åt det hela och har även en ny tid så vafan. Alla gör vi väl tabbar ibland, det värsta är bara att jag gör dem lite allt för ofta.
Men trotts detta så är jag på ett strålande humör och har precis bokat bartenderkurs i göteborg den 7september till 2oktober. Sen ska jag försöka få tag på Dennis där nere i spaninen också så att jag kan boka en resa ner till honom i juni och förhoppningsvis även i augusti. Systrami ska jag försöka fixa en flygbiljet ner till i maj, hon behöver lite systerlig underhållning. Nej nu blir ni för avundsjuka på alla mina upptåg, har jag förresten nämnt att jag ska jobba på öland i sommar och att det ser otroligt ljust ut för jobb+boende i åre i vinter? Haha nej jag ska inte plåga er med allt fantastiskt som komma skall i mitt liv. Istället ska jag fortsätta bli sms trackad av Ludde och ge tillbaka samt dra ut och lira landbandy med kidzen på gatan, dem saknar mig nog redan efter att jag varit borta en kvart. Kan även nämna att mitt lag ledde innan jag begav mig in för att sitta här en snabbis.

små killarna tycker att jag är kung på landbandy så dem har bestämmt att jag måste spela utan skor så det är tur att jag har tjocka raggsockor för här kan man inte annat än hålla med & göra som dem säger

Bandy outfit, haha ..

150409

Idag är jag ledig, tackar gud för att han gett mig ledigt från skolan alla onsdagar.
Igår fixades studentklänningen, idag postade jag mitt anställningsavtal till jobbet på öland och ikväll bokas bartenderkursen i Göteborg den 7 september. Det går bra nu och jag ser ljust på framtiden, yeeesss sir!

Nu ska jag kasta i mig min varma macka med fetaost och pesto som jag precis trollat ihop och sen ska jag bege mig iväg och halka runt på en halkbana hela dagen

Ett glädjeskutt skulle sitta på sin platts

140409

Man blir som man umgås? Nej men ärligt talat vem blir inte störd och alkholiserad av att umgås med dessa grabbar lite för mycket och lite för länge!? haha ..

Men jag klagar absolut inte!

140409

imorse så var jag så galet trött efter helgens/lovets alla upptåg och roligheter så jag försov mig bara sådär. Mamma väckte mig iofs klockan 7 och förklarade för en oförstådd mig att jag höll på att försova mig. Men jag var ju som sagt så galet sliten och trött så jag gjorde det galna och försov mig änu lite längre. Sen vid 8 var jag pigg och på benen men skolan lockade inte idag så det blev en sjukanmälning, jag är ju trotts allt rätt hes och hostig. (sen om det beror på att jag druckit för mycket alkohol och skrikit mig hes hela lovet  är en annan femma) Men rastlös som jag är orkade jag inte ligga hemma i sängen och dega så det blev en powerwalk till solariumet, 1 timmas sömn på det och sen lite shopping på gränbyC. Hittade hur mycket som helst som jag ville ha men jag kände att jag behöver sprida ut min shopping så att jag har mer att se fram emot så det blev bara ett par skor och en  klänning, men jag är nöjd, typ hel nöjd!


Min nya klänning (axelbanden rök direkt för det är inte riktigt min grej)

Mina nya skor

nu ska jag gå en långpromenad med mamma, jag hatar mitt träningsförbud!!!!!!

130409

Robban langade några videor ifrån krysssningen, DRÄGG!

110409

oj vilket underbart väder, man blir så glad och det bara spritter i kroppen. Jag har hållt hus all annan stanns än just hemma den här helgen därav mitt lilla blogg uppehåll. Men nu är jag hemma en snabbis för påskmiddag med släkten, men i vår släkt avstår vi helst påskmaten och nubben så vi kör på tacos och ren sprit istället. Jag har inte varit hemma sen i torsdags utan bara varit på en massa äventyr med grabbarna grus. Vi har druckit litervis med alkohol, varit på nation, legat på bryggan och stekt i solen med en massa bira och bara varit allmänt dräggiga. Ikväll kör vi på grillning ute i solen i sällskap med lite alkohol, kan bara bli bra. Nu ska jag piffa till mig lite och sen sällskapa med familjen. 2 påskägg har jag även fått idag innehållandes vindruvor, trisslotter och 500 kronor, så kan de bli när man inte käkar godis.


Fyllskallens nya kläder

Han var riktigt nöjd över sitt påhitt

Konstverk

Papparazzziii

Min snygga vän

110409

oj vilket underbart väder, man blir så glad och det bara spritter i kroppen. Jag har hållt hus all annan stanns än just hemma den här helgen därav mitt lilla blogg uppehåll. Men nu är jag hemma en snabbis för påskmiddag med släkten, men i vår släkt avstår vi helst påskmaten och nubben så vi kör på tacos och ren sprit istället. Jag har inte varit hemma sen i torsdags utan bara varit på en massa äventyr med grabbarna grus. Vi har druckit litervis med alkohol, varit på nation, legat på bryggan och stekt i solen med en massa bira och bara varit allmänt dräggiga. Ikväll kör vi på grillning ute i solen i sällskap med lite alkohol, kan bara bli bra. Nu ska jag piffa till mig lite och sen sällskapa med familjen. 2 påskägg har jag även fått idag innehållandes vindruvor, trisslotter och 500 kronor, så kan de bli när man inte käkar godis.


Fyllskallens nya kläder

Han var riktigt nöjd över sitt påhitt

Konstverk

Papparazzziii

Min snygga vän

090409

Dagen har spenderats i solariet och i löparspåret. Så nu har jag gjort mitt behövliga för idag och ska pallra mig in till stan. Det blir en tripp på systemet för att köpa upp mig inför helgen och kvällen och sen beger jag mig hem till Jonas för att dricka lite öl med mina grabbs. Vart kvällen slutar är det ingen som vet men i dessa killars sällskap så vet jag iaf att jag är i goda händer. GLAD PÅSK!


080409

Lite bilder från Leffes & Torres kamera ifrån andra dagen på båten då man mådde som bäst och var som fullast



080409

Efter dålig natts sömn pga telefontrackaserier så är jag trotts allt rätt pigg. Hade 24 missade samtal på mobilen imorse från olika personer som knappast tagit hänsyn till min skönhetssömn dena natt. Men det blir en hämnd en vacker morgon vid 5 tiden då jag allt som oftast är pigg.
Nu däremot så sitter jag och dricker te och spanar runt på alla möjliga olika bartenderskolor och kan verkligen inte bestämma mig för vilken jag ska välja. Antingen: Barakademin men den ligger i stockholm och jag vill helst längre bort från uppsala än så. Annars Europeiska bartenderskolan men där är frågan om man vill gå kursen i gbg eller på Kos, Kos vore skönt men Göteborg har en bättre utbildning. Göteborgs bartenderskola är sveriges största bartenderskola men även den dyraste. Grythyttans bartenderskola ligger väl kanske inte bäst till men där får man mycket för priset som tex boende på hotell, tillgång till spa och gym mm. Sen har vi cocktailskolan som är den jag nappade på först men nu fått för mycket att välja mellan. Dem har en bred och bra kursplan och frågan är om man ska gå kursen på Kreta eller i Göteborg. HJÄLP, måste det finnas så många allternativ!? Kunde det inte bara finnas en kurs på en ort, då hade problemet varit ur världen. Kom gärna med tips och idéer som kan underlätta mitt val. Nu ska jag ut och springa och reflektera över mitt val, solen har även börjat kika fram så det blir perfekt.

Jag och Moa är förövrigt galet sugna på att pallra oss upp till idre nu över påsk.
Ligga och steka i backen med en "mi cider" i handen och glida runt på afterski och bete oss

(jag håller tummarna)

070409

Vilket väder, jag har precis varit ute och sprungit en runda och njutit av solen. Höll ju nästan på att missa solen idag för tro det eller ej men jag har sovit enda tills klockan 2 idag, det är helt sjukt. Men det var säkert behövligt. Nu snart så ska jag pallra mig in till stan för att ugmås med petter och sen ska jag på ett intensivpass med Lisa.


060409

GAAALET!Ja min helg har varit sjukt gaalen men på ett väldigt kul och skönt sätt. Sov som sagt bara 1 timma fredag till lördags natt och sen bar det av hem till moa och på studentkryssningen. Studentkryssningen är väl mestadels en stor jäkla dimma men galet kul hade jag iaf. Tror aldrig jag fått i mig så mycket dricka som just under dem här 24 timmarna. Inte blev det någon sömn heller men det är jag glad för, sova kan man som sagt göra i graven. Istället vart det 24 timmars galen fylla och en massa sjuka upptåg. Men bara för att kryssningen var slut så var ju såklart inte festen slut utan vi fortsatte tills vi somnade vid 12 igår kväll. Idag däremot har vi grillat i solen, varit på tok för övertrötta och skrattat åt precis allt och somnat var och varannan sekund. Men såklart sätter det hårda livet sina spår och jag har 2 tänder som gått av, ett x antal blåmärken, ont i hela ryggen efter att ha sovit i en oskön ställning i en oskön fåtölj inatt och rösten har jag helt skrikit bort.Men nu har jag kommit hem efter 2 dygn och ska äntligen få spendera min natt i en säng. Men först känns det som att en dusch skulle sitta fint då jag inte har duschat sen i lördags morse och då ska tilläggas att jag varit med om matkrig, alkoholkrig och haft samma kläder på mig i 2 dygn.



040409

Herregud vilket toppen skick jag är i, eller inte!? Fy tusan så jag mår, jag har inte varit bakis en enda gång det här året så självklart ska det slå till just idag. Men jag tror att det går över snart för min frukost ska nog styra upp det här. Min frukost består nämligen av ett glas treo, en iprem, ett glas samarin, ett glas resorb, en redbullvodka och en tuborg. Det kan ju inte annat än styra upp min bakyfylla. Jag hoppas iaf på det bästa för om en timme så ska jag ha packat klart och pallrat mig ner på stan för att möta upp tjejerna och hinna med en snabbis på systemet. Sen blir det hem till moa för att avnjuta en lunch och några kalla cider i solen innan vi pallrar oss iväg på studentkryssning.
Gårdagen var btw mycket trevlig, vi var ett gäng på 10 pers som höll till på gillet hela kvällen. Men nu över till att återställa min bakfylla samt fixa i ordning mig. Vi hörs imorn och då lär ni få höra exakt hur spårat det här kommer att bli. Ha en underbar lördag!


030409

Underbart är bara förnamnet ..
Jag är precis hem kommen efter att spenderat eftermiddagen på stan med Linda. Vi har glidit runt i solen och pratat om livet. Tidigare delen av dagen spenderades i skolan där det lagades påskbuffé för fulla muggar och tackvare det så är min arm halvt invalid nu. För gud vad jag har spritsat köttbullar idag, köttbullar för ett helt kompani. Nu däremot så ligger det en massa cider här brevid mig och lockar. Så jag ska knäppa en och glida in i duschen och sen ikväll blir det utgång med mina saknade tjejer. inga sura miner här inte

020409

Jag sitter här i köket uppflugen på en bänk och käkar fruktsallad och njuter av alla härligheter som väntar. Huset ekar av tomhet, pappa sover och mamma är på konferense långt bort någon stanns. Så det är ensamt som i graven men jag diggar hög musik och nuter av livet (pappa lär ändå inte vakna). Helgen är på intåg och allt underbart som den har att komma med får mig på ett strålande humör. Imorn på dagen ska jag träffa Linda som äntligen pallrat sig hem och sen på kvällen blir det utgång med henne, vickan och sophie. På lördag blir det en tidig återställare och sen ska jag pallra mig hem till moa för lunch och förkrök hemma hos henne och sen bär det iväg på studentkryssning, ohyea!  Sen har vi påsklov och då bär det förhoppningsvis av till Idre. Livet leker och nu så ska jag ta en lång och härlig dusch, godnatt!

Det är beach tema på studentkryssningen och vi tjejer kör såklart på suntrip tröjorna

010409

VÅR VÅR VÅR, vilket underbart väder vi har haft idag gott folk.
Jag har strosat runt på stan med solen i ögonen, haft körlektion med solen i ögonen och gymat utan sol i ögonen. Åh solen får än på så gott humör, livet leker, vädret är underbart, jag är grym och jag har precis lurat mamma att jag är gravid (mitt första aprilskämt idag som gått hem)

Ja vist är livet underbart men det vore änu lite underbarare om jag fick:

Ligga i sol och värme i ett varmt land och bli brun

Pimpla paraplydrinkar tills jag stupar

Dra i mig så många shottar så att jag börjar heja på fel lag

Bege mig in i dimman och dansa tills fötterna glöder

Dricka så mycket sprit jag förmår ur en skål

Svepa sangria ur en kanna trotts att jag avskyr sangria

Sitta uppflugen på en barstol med ett paraply i håret och dricka litervis med öl

Dansa på en bardisk tills dess att jag ramllar ner

RSS 2.0