living the dream

Jag lever i en underbar bubbla här ute och orkar långt ifrån lägga ner en massa tid på bloggen. Som jag sagt förut så händer det saker hela tiden som jag hellre läger min tid och energi på. Vi har festat en del, ölspelen har gått varma under helgerna och under veckorna tränas det, sällskapas och leks. Vi har varit på hajk, gick 3 mil i ösregn (inte min grej) också har vi påbörjat våra egna spinningpass så om ca 3 veckor kan jag vara klar spinninginstruktör..
Just nu ligger jag och kollar på när Julia och Emelie städar och dem andra datanördar och väntar på middag precis som jag. I helgen blir det partaj, imorgon vankas det dunderparty här ute och på lördag har vi bokat bord inne i stan ca 15 pers. Blir lite shopping innan sen käk och troligtvis utgång på det, underbart! Nu ska jag kramas med mina härliga "familjemedlemar"

En bild innan hajken på oss som gick och inte paddlade


VÅRAN LÅT


Sitter i spinningsalen och kollar på när a...

mms_img41924 (MMS)

Sitter i spinningsalen och kollar på när alla mina tappra klasskamrater kör spinning. Själv kan jag inte vara med då mitt fitt knä sabbar allt för mig, jag har legat och grinat hela morgonen då jag haft så sjukt ont men mest för att jag varit så förbannad på mitt knä. Men jag har iaf fått tid hos en sjukgymnast imorgon. Så man kan ju hoppas på förbättraring och goda råd.


Sitter just nu i emelies härliga bil med ...

Sitter just nu i emelies härliga bil med henne och Jullan. Vi har varit och kollat på hockey och handlat. Nu ska vi snabba oss hem till idol och resten av familjen. Imorgon väntas ännu en till härlig dag med massa spinning , vi har nämligen haft 4 spinning pass redan denna vecka och lika många har vi att vänta oss. Härligt!


Jag älskar det här stället

Helkass uppdatering jag vet, men jag har ingen tid. Det händer så mycket roligt hela tiden och jag vill vara med överallt och inte missa något så datorn kommer helt klart i sista hand. Från att ha kollat facebook minst 5 ggr om dagen till att nu spana in den högst 3 ggr i veckan. Ja ni fattar, jag prioriterar andra mycket roligare saker.

Den här veckan har vi paddlat kajak, haft yoga, varit i gymmet samt haft idrottsskador i skolan. Och utöver skolan har det tränats, lekt, varit skattjakt, spelats sällskapsspel, filmmys mm.
Igår kväll blev det grillmys vid vattnet där vi fick lära oss Lillsvedslåten som Thomas satt ihop. Och sen lite senare så blev det Idol och sällskapsspel i våran lya.

Just nu ligger jag och väntar på att folket i huset ska vakna så att jag kan få käka frukost för jag vägrar äta själv, för hur tråkigt är inte det.. Sen blir det en löprunda och gymmet med Julia och förhoppningsvis även Hannah. Och ikväll blir det lite förfest här och sen vidare in till el stockholmo för utgång.

BILDER
Skattjakten samt lek


Tjemys i solen med manikyr


Grillning och mys vid vattnet igår

Lillsvedslåten
(hur mysig och fin som helst)



Förutom att jag är hackkycklingen här och den som alla retas med hela tiden och bortsätt från att folk tror att jag är 18 år så älskar jag det här stället!


världens bästa syster blev vuxen

Igår firade vi min älskade systers 20års dag. Det blev frukost på sängen och mys hela förmiddagen och sen mot eftermiddagen så kom hälften av stora tjocka släkten (min släkt är enorm) och då blev det "barnkalas" med tacos, marängsviss, skattjakt, godispåsar och allt som hör där till.

Bilder från systramis födelsedag


on the road

Sitter i bilen påväg ut till Värmdö igen. Mamma och pappa är gulliga och skjutsar mig idag och tur är väl det då jag shoppade upp halva stan idag och har massvis med packning med mig. Bilen är i princip full och nu ska vi även lyckas packa in farmor och farfar på något vänster. Dem vill nämligen följa med och kolla vart och hur jag bor, hur spännande nu det kan vara..

booooring


SYSTRAMI

Nu ska jag fira  min underbara syster som fyller 20 år idag!


we will not grow old

Efter skolan idag blev det lite shopping i stockholm innan hemfärd. Jag hade verkligen velat vara kvar ute på Lillsved i helgen och festat och ätit gott med alla härliga människor. Men såklart går min underbara syster och hennes födelsedag före allt, lilltjejen blir ju stor. Nog för att alla alltid tror att hon är äldre än mig då hon är bra mycket mognare, men icke..

När jag väl kom hem idag vid 5 tiden blev det oxfilé med familjen, packa godispåsar med systrami samt fotbollstittande med pappsen. En lugn och mysig kväll med min fina familj!

Systrami fyller som sagt 20 år imorgon och ska ha sitt livs sista barnkalas.
Med godispåsar, skattjakt, marängsviss, massa ballonger och allt sånt där som hör ett barnkalas till..

Så ikväll har vi packat godispåsar halva kvällen.


fight for your right

Imorse hade vi massage på schemat, som för övrigt är min nya favorit lektion. Iaf när man får, att ge är inte alls lika kul. Så kan det gå när det bor en liten egoist inom en. Efter massagelektionen har jag bara legat och slappat hela dagen och nu luktar det kladdkaka i hela vårat hus då Emelie precis slängt ihop en. Snart ska vi kila iväg på lunch och sen är det hälsoskit resten av eftermiddagen. Ikväll blir det en löprunda och bodypump.

 Bilder från boxercisen igår
(snodda av Julia)


som handen i handsken

jag vill aldrig flytta hem, jag trivs så sjukt bra här! Fullt med härliga människor och träning hela tiden, allt jag kan önska mig med andra ord.. Man vaknar på morgonen, babblar lite med "familjen", vanrdar iväg i smalad trupp till frukosten, tillbaka till huset för att borsta tänderna, sen traskar man i samlad trupp till skolan, gör oftast något förbannat kul (tränar/leker) hela dagen + äter 2mellanmål och lunch, sen hem och busar/snackar/powernapar, middag på det och sen är det olika träningspass hela kvällarna.. om jag trivs!

Imorse var jag ute och gick en promenad innan frukost och sen lekte vi lekar hela förmiddagen fram tills lunch då vi slutade skolan för dagen. Sen dess har vi varit på systemet samt willys och handlat och nu kom jag och Hannah precis hem ifrån ett jympapass.. Snart blir det middag i vanlig ordning och ikväll står boxercise och sällskapsspel på agendan.

I måndags öppnade det "nya" gymmet, allt luktar nytt!


RSS 2.0