medvind

Sådärja nu är jag ur min svacka & allt är på topp igen, tänka sig så härligt fort det kan vända ibland!
Nu ska jag till friskis & spendera 2 härliga timmar på gymmet & sen köra ett intensivpass på det, underbart ..



kick some ass

känslomässigt kaos

Moa tycker jag ska uppdatera min blogg lite flitigare, därför hon drog ihop det där inlägget på min blogg igår.
Så nu ska ni få en liten uppdatering om vad som hänt den senaste veckan som för övrigt varit ett känslomässigt kaos.
Jag har jobbat varje dag & som vanligt tränat en hel del men utöver det har jag firat min älskade Moa som fyllt år. Det var förra Lördagen & vi var 8 glada tjejer hemma hos Moa som senare mot kvällen drog ut på saluhallen & hade en riktigt rolig kväll där, sen efterfest & roligheter på det.
Annars i veckan har jag umgåtts med min bästaste Jocke, vi har röjt lite i hans lya, lagat mat, snackat strunt, degat, kollat film & busat me Nisse.
Den här helgen har inte alls blivit som jag tänkt mig, både på gott & ont. I fredags var jag & kollade på innebandy med Moa & sen var det tänkt att jag skulle hem & ta det lugnt eftersom att jag skulle jobba på lördagen. Men istället drog jag till O'learys & träffade upp mina kära killkompisar. Dem var en härlig skara på 10 grabbar som kvällen till ära var på ett riktigt bra humör eftersom lönen trillat in på kontot. Jag hade tänkt vara nykter men är man ensam tjej med 10 killar så får man tydligen inte vara nykter. Full blev jag iaf & vi drog runt på Uppsalas alla krogar under kvällen. Lördagen pallarade jag mig äcklig & jävlig till jobbet & jobbade tills min Moa kom & hämtade mig. Sen blev det tacos, alkohol & mys hemma hos mig med henne, micke & robin. Kvällen avslutades på saluhallen & inte mycket mer med de.


Usch jag har gått ner mig i någon svacka just nu. Mitt liv är ett känslomässigt kaos & helt upp & ner. Jag vet varken ut eller in & vill helst av allt bara lämna allt här & börja om mitt liv på en helt annan platts, in en annan stad eller ett annat land. (men inte utan mina vänner)

Jag ville inte, jag försökte verkligen se till att det inte skulle hända, jag försökte vara stark & kämpa emot, men jag föll dit som den svaga jävla människa jag är, FAN!

Tack & Lov så ska jag spendera hela komande helg i Gävle!



tackar vet jag vänskap

24/10

Förlåt för dålig uppdatering. Men har varit väldigt mycket jobb, fest och plugg på senaste tiden.

Jag lovar att komma tillbaka med lite mer uppdateringar efter helgen. Ha det bra allihopa. KYSS!

Fullt upp

Men nu äntligen så har jag landat hemma. Har haft fullt upp hela dagen /kvällen fram tills nu. Först blev det jobb från 9-15 & sen mötte ja upp Lisa på stan för att dra en pressent shopping med henne. Det blev skit bra & när vi väl blev klara med det så pallrade vi oss till friskis och körde pass samt gymmade. Äntligen hade jag en gymkompis & det händer aldrig så jag var överlycklig! Nu har jag som sagt nyligen komit hem & ska färga mitt hår & sen krypa ner i sängen & se Reign over me & gråta som ett litet barn, för det är precis vad man gör till den filmen.
Imorgon blir det shopping i sthlm med Elina, träning & kolla på Robins innebandy match med Lisa.


Jag drog till med en liten nätshopping här för någon dag sen, är rätt osäker på jackan men det visar sig när allt dimper ner i brevlådan i slutet av veckan

Visa hur stor rumpa min mamma har ..

Jag & Malin är världens bästa barnvakter


SNÖ!?

Ja tydligen! Den hemska upptäckten gjorde jag när jag klev utanför dörren till Jonas studentlya imorse. Fyfan, jag var tvungen att traska till jobbet i snörusk. Jag jobbade för första gången på Livsmedelsverket idag i några timmar för att lära mig vad det är jag ska göra. Riktigt chill jobb, bara koka lite potatis & sen springa upp med dem till labbet när dem var färdigkokade, inte svårare än så. Ska jobba heldag där på Måndag igen, funkar väl bra de ..
Igår efter jobbet drog jag först ett träningspass innan jag mötte upp Pappa för en middag på restaurang, mys! Kvällen spenderades sen hemma hos Jonas kollandes på nyaste Wallander.
Idag ska jag färga håret, sola & träna. Min enda rätt oplanerade dag denna vecka, skönt!

Annars är min kalender rätt full framöver

snyft!

Åh jag ligger här med tårfyllda ögon & försöker få tårarna att sluta rinna.
Jag har precis sätt filmen A walk to remember & det gick verkligen inte att hålla tårarna borta, se den!



Min helg annars har sätt ut såhär:
Fredag: Blev en middag på kina restaurang med min kära vän Jossan. Vi satt där & babblade på om allt mellan himmel & jord enda tills dem stängde. Efter det mötte jag upp mina killar på williams men jag han inte mer än komma dit förens vi skulle vidare till katalin & se hoffmaestro. Efter det hämtade Jonas & Hannes upp mig & jag & Jonas åkte hem till honom där jag spöade sönder han i fifa innan jag somnade. Mohahaha!
Lördag: Klockan 8 ringde klockan & jag tog mitt pick & pack & pallrade mig emot jobbet. Jobbade från 9-15 som vanligt & det gick hur bra som helst. Sen skulle egentligen kvällen ha spenderats med en massa folk tittandes på fotbolls matchen men istället blev jag tvungen att vara barnvakt. Mindre omtyckt men jag fick lite pengar för mödan så det var värt de.
Söndag: Morgonen spenderades på friskis (som vanligt) & resten av dagen ska spenderas i sängen med en massa tv/film tittande. Ska troligen träffa Petter också, den som lever får se..

en muskelknutte skulle man ha

Worki worki, har jag hållt på med för fullt idag. Sen kom Moa & Lisa upp till mig när jag slutade så blev en liten promenad & pratstund med mina töser. Nu ligger jag i sängen & väntar på food, korv skare bli. Mmm jag gillar korv, missförstå mig gärna! Efter korven blir det friskis, jag ska köra ett intesivpass & sen gymma på det. Jag tror btw att jag ska börja ragga på gymmet, på dem där stora muskelknuttarna. För får jag en sån på fall så har jag ju någon som kan skydda mig i vått & tortt & bära runt på mig när jag inte orkar gå. Vi får se om det finns någon heting till muskelknutte på gymmet ikväll .. haha!

Maria idag (kass kamera, skitig spegel, gilla läget!)



Nu blir det äntligen korv!

Sådärja, en försvunnen vän har äntligen kommit hem

Today har jag workat. Mellan 9-3 som vanligt, har världens bästa tider på världens bästa jobb. Det går bra nu, kompis det går bra nu. Pengarna rullar nog förhoppningsvis in som dem ska snart dem också så då går det ännu bättre kompis, wejhej! Fick mig ett litet extra jobb till idag av chefens fru, ska jobba med något skit på livsmedelsverket men det var tydligen bra betalt så jag hoppa påt. Chefen & frugan skulle fixa ihop mitt schema med båda jobben så det blir bra grejer de där.

Efter jobbet mötte jag upp Dennis min vän som varit försvunnen en riktigt lång tid nu, i spaninen har han närmare bestämt hållt hus. Det var så himla länge sen vi sågs så jag hade nästan glömt bort hur han såg ut så jag virrade runt som en virrpanna & fick för mig att alla människor var han. Men så kom han & var sig på pricken lik så jag kunde andas ut & sluta virra runt. Vi åt middag på Cupido & pratade om allt som hänt under den långa tid vi inte sätts & tro mig vi hade en massa & prata om & våra munnar gick i ett. Blev en lång promenad efter maten med ännu mer prat & sen när jag fick ont i käkarna för att jag snackat för mycket så kilade jag iväg till friskis & körde ett core pass & gymade ett tag. Nu ska jag dricka te med mamma & snacka en massa skit. Love!

Här har ni mig just nu
i min vanliga outfit (träningskläder)


GRATTIS GULLUNGE

Moa min älskade vän fyller år idag, hela 19 år!!
GRATTIS


Också lite vacker sång


immunförsvaret är som bortblåst

Det blev akuten pga mina njurar i helgen & det visade sig att jag hade njurinfektion. Så nu blir det till att käka en massa medicin igen. Det är så typiskt att det händer just mig men jag mådde redan lite bättre efter jag proppat i mig lite piller så det blev jobb trotts allt på lördagen. Efter jobbet drog jag till O'connors och myste lite med mina pojkar som hade fullt upp med att bli fulla. Efter det blev det gymmet & sen middag med familjen. Kvällen spenderades på Gillet med Moa, Lisa & Marcus samt hans kompisar. Blev en rätt tidig kväll då jag var hemma hos Jonas redan vid halv 1 tiden & somnade inte långt efter det. Söndagen bestod av träning & sen en massa slappande resten av kvällen. Idag har jag tagit en lång powerwalk, pluggat lite & nu blir det träning.
Imorgon jobbar jag äntligen igen, jag älskar mitt jobb!

ÅH, JAG VILL SHOPPA

neeeeeeej!!!!

inget är bra idag, verkligen inget. Jag ligger & kvider i sängen över mina njurar som verkligen tar kol på mig. Jag är sur, bitter & uttråkad men kan inte ta mig för någonting tack vare min smärta. Denna kväll kan mycket väl sluta på akuten, mamma sitter i telefon just nu så vi får se. Hoppas jag får byta ut mina missfoster till njurar som sabbar mitt liv allt för ofta.
fan oxå!

kölden tar över

Åh jag bara älskar mitt nya jobb, jag får så himla mycket eget ansvar. Dem tycker att det är jätte kul att ha mig tillbaka & jag kan inte annat än instämma. Jag jobbade 6 timmar idag men det kändes snarare som 2, tiden bara flög fram. Nu är jag hemma & sitter nerkrupen i min säng under massa täcken & filtar & håller på att frysa ihjäl. Jag skriver ner alla dagar jag ska jobba nu framöver i min lilla rosa kalender samtidigt som jag försöker hålla värmen uppe med en kopp te. Ikväll blir det gymmet, innebandy & sen våldgästa ett fyllo, perfekt kväll!

Jag fryser ärligt talat ihjäl snart, utan mina tofflor & te skulle jag inte vara i liv vid de här laget

mitt sällskap


RSS 2.0