oförståeligt

Alla våra tankar och all vår kärlek går idag till vår fina vän Lisa.
Vi kommer alltid finnas här för dig.

Dina systrar Hedin



idag är det ingen vanlig dag ..

för det är min älskade mammas födelsedag!
Jag började denna dag med att kirra en tårta till mamma och sen blev det lunch och shopping på stan med Moa och Malin. Nu har vi nyligen grillat och grattat mammsen. Och jag hittade precis världens skönaste skiva som jag ska dansa runt till medans jag provar outfits.

Tårtan som jag drog ihop till mamma, bah smack!


Födelsedags"barnet"


La familja!
men leee då..



sådärjaa!


Grattis på födelsedagen världens bästa Mamma


the dentist

Hela förmiddagen har jag legat ute och solat med Malin. Samt löst en massa korsord, jag har blivit en korsordstorsk, jävla tantigt alltså, det här måste jag sätta stopp för. Sen gick solen i moln lagom till att jag skulle till tandläkaren. Och ja jag har en otrolig tandläkarskräck så sådär lagom skakis hoppade jag på min överdrivet knarriga cykel och cyklade till tandläkaren. Det enda possitiva med att min cykel låter som ett helt världskrig är att jag slipper plinga på folk vilket är toppen då cykeln inte ens har en plingklocka. Men jag överlevde tandläkaren även denna gång och nu ligger jag här i min säng med en mun i total bedövning. Kom faktiskt lite tårar när dem tog bedövningssprutan, för usch så ont det gör.



Nu ska jag städa mitt rum och sen ikväll blir det träning.


Hey soul sister

Åh vilket fint väder vi haft idag. Jag har legat ute i solen hela dagen men även hunnit med ett pass på friskis samt ännu mer alkoholinhandling. 4 proppfulla kassar med cider, sprit, mousserat och annat smaskens har jag fått ihop. Men det lär bli en runda till på systemet innan jag är fulladdad inför valborgshelgen, man vill ju inte riskera att det tar slut lixom ;)


Nu ska jag äta middag, umgås med Petter samt färga håret. Trevlig måndagskväll på er!


Ny klänning

Fick hem ännu en ny klänning idag.
 Klänningar är helt klart mitt favoritplagg och jag äger 45 stycken & fler lär det bli.

Fram


Bak


trötta fötter

Oj förlåt kära läsare, jag har varit urusel med min uppdatering under helgen men jag lovar att bättra mig.
Helgen har varit väldigt lugn, massa mys med släkt och vänner samt en hel del träning. Inget speciellt och särskilt sådär, men en bra uppladdning inför sista april.

Eftersom jag har sprungit ett x antal mil denna helg så är jag sådär lagom slut i fötterna. Men det fixar jag till, för just nu är det fotbad som gäller. Fotbad, parlamentet, cosmopolitan läsning och lite datapill.

Snart är mina fötter i toppform igen


Haha det kittlas om fötterna och vibrerar i hela huset


vädergudarna tokstrejkar

ja för när jag vaknade imorse och kollade ut genom fönstret så är det vitt, vitt som i snö!? Jag drog snabbt ner persiennerna igen och kröp ner under täcket, strejkar vädergudarna så strejkar jag!

Jag fick hem ett paket på posten idag, det innehöll 2 klänningar och ett halsband.
Tur att något kan muntra upp när vädret är uruselt och man mår sisådär.






uppladdning

Ligger och kollar på nyaste wallander filmen och halvsover. Har inte orkat äta idag så är helt död och reser jag mig upp blir allt kolsvart så jag lär ligga kvar här i några dygn till. Orkade mig iaf upp till gränbyC med syster idag på förmiddagen en snabbis. Blev en vända på systemet och inte mycket mer än så. 
Nu ska jag fortsätta mitt tillfrisknande så godnatt!

Dagens inköp:
Alkohol.
Lär bli några vändor till till systemet för att ladda upp ordentligt. Orkade inte bära mer än såhär idag och korgen höll seriöst på att gå sönder så det här fick bli början på min uppladdning.


BUS och hårfärg, men utväxt just nu är inte allt för okej..


How I met your mother

Jag mår usch & blä idag. Stackars er som får lyssna på allt mitt gnäll, men härda ut för snart är jag frisk och glad igen och redo för massvis med buuus! Nu ska jag ta mig till systemet för att handla massa dricka innan allt töms inför valborg. Förra året var jag inte ute i tid vilket resulterad i en massa äckliga cider så i år lär jag av förra årets misstag. Sen ska jag bara ligga i sängen hela dagen och kolla på alla avsnitt av "How I met your mother"

Pigg tjej


Ta mig tillbaka till högstadietiden

Har legat och sovit hela dagen för jag brukar alltid sova mig frisk när jag är sjuk. Känner mig redan lite bättre så nu blir det glass mot min onda hals och sen mer sömn. Mamma har köpt ben and jerrys till mig så det får bli mitt sällskap för kvällen. Egentligen gillar jag absolut inte glass men ben and jerrys lirar i en division för sig.

Åh ibland saknar jag min klass från högstadiet samt allt som hade med högstadiet att göra.

Avslutningsfotot


sjuans klassfoto


När jag var liten


Jag, Mamma & Malin


Tandlös


Skolstart


Busunge


Godisråtta


Mamma och jag som mini


Sommartjejer, Jag & Malin


Utklädda. Malin, jag, Isabelle & Madeleine


Askmoln

Har suttit ute i solen sen klockan 10 imorse med min nya solo tidningen och lyssnat på Gynnings bok Ego girl på Ipoden. Hon är bra skön den tjejen och i vissa fall känner man verkligen igen sig. Men nu var jag tvungen att kila in för solen gick i moln (jag väljer att tro att det är askmoln då det känns lite coolare) plus att jag håller på att frysa ihjäl så nu ska jag ta mig en varm dusch. Sjuk är jag fortfarande men mår snäppet bättre idag.


I starkt behov av sällskap

När jag blir sjuk så blir jag rädd för allt. Jag får bla för mig att jag ska dö och blir livrädd för döden.
Sen att jag just nu har sjuka hallucinationer gör inte saken bättre, hur stor är risken att det ringlar en boa orm i mitt tak just nu? Inte så värst stor kan tyckas men tro mig, jag såg en nyss! Så därför behöver jag just nu en vän att kramas med eller en snygg karl som kan hålla om mig.



Sen så behöver jag den här klänningen också, eller vill ha snarare.


sjukling

Jag skulle aldrig ha tränat imorse, inte solat heller för den delen. För nu mår jag som en alkoholists lever, jag är med andra ord helt förstörd. Har ont i varenda led i kroppen, sjuka hallucinationer, nervryckningar, feberfrossa, sjukt ont i halsen och sprängande huvudvärk. Låter det inte underbart så säg? Tänkte käka massa glass och dricka litervis med te och vatten samt sova i några dygn, förhoppningsvis lär detta hjälpa!? det visar sig, jag hoppas på det bästa.

Så länge får ni håna en drös gamla bilder på mig som jag hittade på den gamla hårddisken.

den där fula jävla percingen, gud så jag ångrar den. Var 13 år och tog hålet själv (på en fest) med en nål och massa frysta hallon uppstoppade under läppen. Sen vågade jag inte komma hem på flera dagar för jag vågade inte visa det för mamma.


Oj här trodde jag att jag var cool. Minns så väl att det här är taget på en fest hemma hos en kille som hette Jon. Det var alltid fest där i mina yngre dar.


Bara en allmänt fjollig ego bild.


Lisa, Jag och Mickan. Minns att vi den här kvällen festade i Matildas lägenhet helt utan hennes medgivande eller medvetande. Hon var i Avesta och vi var i hennes lägenhet, inga konstigehet..


Fina vänner och ett underbart Åland. Har massa sjuka minnen från denna resa.


Hur mycket fjortisvarning lyser det inte över den här bilden? Släng ciggen fjolla! (idag är jag totalt anti rökning)


Jag och min fina vän Sophie


Jag och min käre vän Jimmy på en brygga på åland. Här hade jag precis fått reda på att han skulle bli pappa.


Lapinkulta och solnedgång, jojagtackarja..


Jag på Åland. Flytgrejen jag har på mig hade Robin snott kvällen innan då han var ute på ett eget fylleäventyr och snodde med sig en gummibåt samt flytgrejer från någon stackars kampares förtält.


Mitt gamla tjejgäng, jag var den där enda "blåsta"blondinen


Nettan och jag på sista april för några år sen.


Jävligt snygg hatt måste jag säga, men njae. fjortis!


När inte emma orkade gå så lassa jag upp henne på min rullator eller något sånt?


En midsommar för några år sen. Samma kväll som jag träffade Petter.


Ölspel på Åland med mina härliga killar


Jag, Simon, sol, öl, klippor, stereo och en ÖBkasse. slår bra högt det.


En hamster


Jag och Nelly. Minns såväl den här kvällen hemma hos Moa som spårade ur totalt. Alla spydde och jag hjälpte till.


Min långa vän Mattias fyllde år och det firades med tårta och champagne.


Jag var prickskytt på yngre dar. Eller så var det bara en massa tävlingar och lekar en midsommar ute på Lindas land och jag bommade varenda skott, kan så ha vart. Minns att polisen hällde ut alla mina öl när vi skulle ta bussen ut till öregrund men Lindas mamma samt släkt tyckte synd om mig och gav mig massa nya öl. Det bästa av allt (enligt mig då) var att det var 7,5 för då blev man ju fullar. Haha!


Jag och Jeanette på den värsta festen vi någonsin varit på.


Jag har nog alltid varit rätt så tam. Sitt fint så får du ostbågar!


Blek jävla trollunge


Morgonstund har guld i mund

Härliga morgon! Vaknade upp vid 7 tiden imorse och begav mig ut på en långpromenad i det härliga vädret. Nu däremot så hänger jag vid poolen ute i solen läsandes tidningar och drickandes en kopp te och en proteindrink till frukost. Det bränner på rätt bra måste jag säga, nästan så att jag blir lite svettig..
 Men snart ska jag bege mig in till stan för träning, mår lite bättre idag, har ara lite ont i öronen och halsen och det ska allt gå att träna på.




jag tillåter det ej

Usch & blä.. Jag håller på att bli sjuk, vilket jag absolut inte känner för. Så jag sitter och häller i mig allt som sägs ska hjälpa. Allt smakar riktigt äckligt och det är inte långt ifrån att jag drar en spya snart, känner redan att det är på väg upp i halsen. Men vad gör man inte för att slippa bli sjuk!



Igår tog Storvreta min kära modersklubb SM-guld, hur bra är inte det!? Jag firade ej, det skötte nog killarna bra själva. Nej jag var bara hemma och sov igår, förkylningen började nämligen krypa sig på min arma kropp redan då. Skulle egentligen ha åkt ut till Jockes stuga och myst med han och hans farmor & farfar igår men orken infann sig ej. Kul tjej!


SM-final

Har precis kommit hem ifrån en lång morgonträning på friskis, det är alltid så lugnt och skönt där på morgnarna.
Så det gäller att passa på när man kan skutta runt bland alla masikner utan att behöva köa.

Resten av dagen kommer spenderas framför en massa innebandy. Storvreta kommer bannemig ta SM-guld i år, jag har det på känn. Jag hade biljetter till matchen men ingen ork att ta mig till globen så det blir till att se matchen framför tvn. se till och vinn nu!


Lite nytt i garderoben

Idag har jag bara tränat som en galning hela dagen, och nej ingen är förvånad..
Har även hämtat ut ett paket på posten som innehöll 2 klänningar, ett par skor och ett skärp. Ena klänningen ska bytas för den var för stor men resten får stanna.
Ikväll blir det grillning och äventyr med mitt grabbgäng, men det lär bli en rätt lugn kväll..

Nya shoes


Klänningen (den som ej ska bytas)


Skärpet


Såhär ser klänningen ut på


Bada bada bada

yes, jag har precis badat Totti.. Eller rättare sagt så ville jag kolla om han kunde flyta, det kunde han ej! Så nu vet jag ju det iaf men ren och fin blev, med massa shampoo och en rejäl hår(päls)föning.  Nu ska jag käka hummersoppa och sen dra på mig löpardojorna och bege mig ut på en liten runda. Dessvärre så regnar det så det gäller att springa fort så att man inte blir blöt? eller..




Andra bullar

Var uppe med tuppen imorse, inte för att jag vet när tuppar vaknar iofs.. Men jag tror runt klockan sex, det var iaf då jag gick upp imorse. Blev en powerwalk och sen storstädade jag hela huset.(money,money,money)
Nu käkar jag frukost ute i solen med syster och strax ska jag bege mig iväg till friskis för ett styrkemedel pass.
 
Dagens frukost:
Keso och Avokado med vitpeppar samt en proteindrink


sjusovare

Jag sov lite väl länge imorse och vaknade inte upp förns klockan 11, kanske inte länge för vissa men för mig som brukar vakna vid 7 tiden är det ju ett helt decennium för länge.. Men jag fick mig lite sol ändå, det blev en långpromenad med syster och sen satt vi oss ute och solade och snackade massa strunt hela dagen.
Nu däremot så har jag precis kommit hem efter 4 timmars träning och tänkt dra ihop en proteindrink innan jag lägger mig och degar i sängen.


sömnig

sådärja nu är jag hemma från min träning. Blev lite gym, ett intesiv pass och ett yoga pass. Nu däremot så är jag dötts trött, somnade till och med på avslappningen på yogan men vaknade av att jag ramllade ur ett parisehjul
(i min dröm alltså) Så nu blir det en snabb dusch och sen lär jag somna på störtt. Godnatt sötnosar!

Här har ni dagens shopping







shopping

Blev lite shopping i solskenet med Elina idag och sen hämtade jag även ut ett paket på posten. 
Nu har precis fått i mig lite falukorv och gurka och ska kila iväg på träning.
 Dagens konstanterande: Min förra chef är bäst! synd bara att jag inte har jobb där förns i höst.

Vad som finns i dessa kassar får ni se när jag kommer hem ifrån träningen


en busschaufför

Powerwalk och mys med pappa och farfar i solen har jag hunnit med hittills idag. Nu däremot så ska jag pallra mig ner på stan för lite shopping med min vän Elina.




Igår när jag skulle åka in till stan så körde bussen fel väg utan att jag tänkte på det. Men när han helt plöttsligt drar värsta svängen in i skogen för att vända blev jag livrädd. Jag var ensam på bussen och trodde att busschaufförn skulle köra in i skogen för att våldta mig. Det har nämligen något jag varit livrädd för i hela mitt liv. För en gång när jag liten var det en busschaufför som ville ha mitt nummer och "ge det till sin son" samt bjöd mig på massa godis och liknande. Jag var 11 och vågade aldrig äta godiset då jag trodde det var förgiftat.
Men igår hade han bara kört fel väg som tur va och var tvungen att köra tillbaka och köra rätt,
så jag kunde andas ut!


Dagens outfit










Jag undrar om hon är grek?

 För jag menar, det vore ju lite extra kul om hon var turk..


Innebandy och Kinamat

Varken mamma eller pappa orkade kirra käk idag så nu är det kinamat framför tvn som gäller.
Aik-Täby på tv, helt rätt lag leder enligt min mening. Jag vill ha Täby som Storvretas motståndare i finalen.

Min middag just nu, MUMS!


Årets första uteservering

Jobbintervjun idag gick jätte bra så nu är det bara att vänta och se. Men det kommer väl säkert någon med mer erfarenhet och kammar hem skiten. Får jag inget jobb snart så ska jag ljuga ihop värsta cv:t, kan Joey i vänner så kan jag.
Efter intervjun blev det en promenad i det vackra vädret och en smootihe ute i solen på fågelsången med syster. 
 
Min vackra syster






Hej solen

Härligt väder vi har idag hörrni. Jag drog min vanliga jogginrunda imorse runt 8 tiden och sen dess har jag fixat till mig samt plockat ihop massa papper. För klockan 1 idag ska jag på en jobbintervju och efter det blir det en fika på stan med syster.

Nu ska jag hälla i mig min proteindrink och sen måla mina naglar, rött fåre bli.


Dagens outfit








helt underbart

Haha


Årets första grillning

Blev av igår trotts att vädret inte var allt för bra. Men det smakade precis lika gått för det.
Igår hade jag en lugn men bra kväll med mina vänner. Jag och Jennifer drog först hem till Jimmy och Ville och myste där ett tag. Sen blev det bus och äventyr med Micke och Jocke. Vi åkte bla runt på stan och spandade på alla mangamongon som invaderat vår stad denna helg, dem skrämmer mig lite. Blev en rätt tidig kväll då jag hamnade hemma i min säng redan vid 1 tiden.

Grillad fläskfilé, fetaost, champinjoner och körsbärstomater, mums!


Grillmaster


Godaste på länge, mums..



Idag har jag myst med farmor och farfar i solen samt varit ute och sprungit en mil i det underbara vädret.
Nu ska jag ut i solen igen för en promenad till affären, vi har ingen avokado hemma och jag klarar mig inte utan!


Dagens outfit

Idag har jag tränat hela dagen och degat i sängen, är så sjukt tråkigt väder ute idag.. 
Nu väntar jag på käk och sen ska jag åka och hämta Jennifer hemma hos henne.
Ikväll är det hon och jag och massa äventyr som gäller, lovely!

Kvällens kläder
Nu ska jag fixa mitt hår som är ett totalt kaaaos!





Läskiga varelser

Dagens 2 konstateranden:
Jag är helt livsfarlig i trafiken
Stan kryllar av läskiga människor idag.
(Det är något slags Japan skit i Uppsala i helgen och jag har lite svårt för folk som klär ut sig till seriefigurer och liknande, det är bara sjukt och läskigt enligt mig. Jag blev jagad av en kille utklädd till pokemon för några år sen och det har satt sina spår)

Dagens biltur, hmm..




Jag och Malin försökte få med alla undliga figurer på film men det gick sådär alltså..


det där med bibliotek

Jag följde med min mamma till det absolut tråkigste stället på jorden igår, nämligen biblioteket. Jag har aldrig läst ut en hel bok då jag har koncentrationssvårigheter och riktigt svårt för att fokusera. Även som liten hatade jag bibliotek för där behövde man vara tyst och jag hade så svårt för det. Jag drabbades nämligen av "Sunes gap och skrik sjuka" när jag kom in på ett bibliotek.

Men vad har hänt?
När jag var liten kunde man bara låna böcker och kasettband.
Nu mera kan man låna cdböcker, dvd:er, tv:spel.. och gudarna vet vad.
Varför föddes inte jag typ 10 år senare, då hade jag ju älskat bibliotek!


bra morgon

Var uppe med tuppen imorse som vanligt, eller vaknade upp klockan 7 av ett sms. (tack du arbetande människa som vägrar ta hänsyn till en stackars arbetslös.) Och somna om var det inte tal om så jag drog ut på en joggintur i det sjukt distra vädret. Nu sitter jag och halvfryser samtidigt som jag läser (läs:kollar på bilderna) unt och dricker en proteindrink till frukost. Om ett litet tag ska jag pallra mig in till stan för träning och sen luncha med syster.

Unt och proteindrik, efter en timmes joggingtur:
bra start på fredagsmorgonen



Den smakar lika bra idag


Storvreta till SM final, hur bra är inte det!?


Och såklart glider jag runt i en av alla mina storvretaoveraller idag,
man måste ju stötta sin klubb sen barnsben, haha!


uppe i varv

Blev två timmars gym och ett styrkemedel pass idag och nu har jag nyligen kommit hem ifrån en två timmars långpromenad med min vän Elina. Vi hade så himla mycket att babbla på om så tiden bara flög iväg och helt plöttsligt hade vår snabbpromenad blivit en långpromenad, awesome! Nu bjuds det på kantarellsoppa till middag och sen blir det en löprunda innan jag kan varva ner.

Jag idag, alltid dessa jäkla träningskläder ..







Röstmeddelanden

Jag lyssnade igenom mina röstmeddelanden idag, hade 11 nya:

Fredag/Lördag:
kl: 02:00, WÖHWÖHWÖH, kom till baren
kl:02:30, AAAAAAHHHH, upp på dansgolvet din törstiga jävel, han bredvid dig är ful.
kl: 04:00 FYLLEKÄK! Kom och dela kebab med mig
kl: 05:00 Ska vi sova tillsammans schnyggingggg
Kl: 05:07 EFTEEERFEEEST, vart håller du hus?
kl: 07:18 Marris inte sova, vi ska börja om på nytt nu
kl: 09:00 TEEEEQUILA, jag vet att du inte bangar
kl: 01:00 VAAART ÄR DU?
kl: 01:11 HEEEELRÖÖÖR, KOM BABY!
kl: 02:12 Oj så full du är! jag ser hur du vinglar runt

Haha vilka jävla vänner jag har, alla meddelanden var såklart sluddriga och rätt otydliga.
Men jag älskar människor som spelar in röstmeddelanden, så jäkla kul! Ska helt sluta svara i mobilen bara för att tvinga folk till att spela in några sköna meningar.

Idag:
kl: 11:11 Du är kallad på intervju, blablabla ...

Haha vilka jävla kontraster


proteindrink

Godmorgon godingar..
Jag har nyligen varit ute på en härlig powerwalk, dessvärre utan sol men ser att den kikar fram nu så jag ska icke klaga. Nu hälller jag i mig en proteindrink och ska strax hoppa på en bättre buss mot gymmet. Sen blir det en långpromenad med Elina, var ett bra tag sen jag träffa henne sist så det känns välbehövligt. Ni får ha en underbar dag så länge.

Min proteindrink:
2 äggvitor
1 banan
1½dl mjölk
½dl hallon



världens bästa frukost


tummen upp


och en dålig video på hur det hela går till,
 ni hänger säkert inte med men är man mästerkock så går det undan, haha..


tröttmössor

sådärja nu är jag hemma ifrån all träning. Ligger nyduschad i sängen, tittar på vänner och chillar med Totti.
Han håller på att somna den lilla rackarn.


Jag är oxå rätt död så även jag kommer nog somna när som helst, eller oj klockan är nio men är man trött så är man. Fast jag tycker typ att det är pinsamt att gå och lägga sig innan tio (är ju ingen barnunge längre) så därför ska jag hålla mig vaken till fem över tio iaf.  så godnatt.. typ snart!


beroende

Nu har jag precis ätit en tidig middag och ska kila iväg till friskis. Ska köra ett styrkemedel pass samt ett core pass. Yes, jag är träningsnarkoman, I know ..

Dagens middag:
stekt kyckling med keso och en nyttig guacamole: (avokado, tomater, lite olivolja, vitlök samt s&p och sen är det bara att mixa ihop skiten)


värstabästa skivan

Godförmiddag gott folk..
Jag har precis kommit hem från en joggintur, lite besviken på vädret dock. Smhi lovade mig sol men dem utövar tydligen mytomani. Nu ska jag dricka 1 liter vatten och bränna en as grym skiva, har så sjukt dåliga skivor i bilen just för tillfället (tex melodifestivalen 2004, smurfhits, absolute music 1995 , aa ni fattar) och radion spelar ju samma dängor dag ut och dag in.

Laaater amigos!


video från i fredags



Nu friskis & svettis ..


onormalt

Har precis fått i mig lite wook till middag så nu är jag redo för kvällens träning. Blir lite gym, ett intensiv pass och ett yoga pass. Sen ska jag chilla med calleballe.


Det finns många videoklipp på min kamera som inte är allt för okej, här får ni 2 stycken trotts allt..
och nej jag är inte helt normal!


lokalsinne?

Var uppe med tuppen klockan 7 imorsen för en snabbvisit på sjukhuset som inte blev allt för snabb då jag råkade gå villse ett ex antal gånger. Men efter många om och men fick jag hjälp att hitta rätt av en sjuksköterska. Men allt satte sig inte riktigt i hjärnan för när jag skulle ta mig ut igen så hade jag exakt samma problem. Irrade runt som en yr höna men följde tillslut efter en gubbe som lyckligtvis även han skulle ut ur byggnaden.

När jag kom hem drog jag med mig syster ut på en powerwalk i solen, underbara väder!


Nu ska jag ut i solen och äta lunch med pappa & syster.


inte att leka med

Jag är den värsta bitterfittan ever idag..
Har bara legat i sängen hela dagen och inte ens orkat ta mig upp för att äta något. Men nu har jag trotts allt orkat släpa mig in i duschen och fräschat till mig lite. Så bara jag får i mig lite mat så ska nog mitt humör blir bättre.

Igår var jag iaf inte kapabel till att blogga då jag hade den värsta bakfyllan jag någonsin haft efter en helt galen påskhelg. Lördagen var skit kul men igår fick jag ta smällen efter 3 dagars konstant fylla. Bakfyllan sitter dessvärre i även idag så jag knaprar piller som värsta knarkaren för att snart orka ta mig iväg på innebandy.

bittert vare ja..


tredje dagen i rad

ja för tredje dagen i rad är jag på lyset igen. Jag kan tänka mig att min bakfylla skulle vara jäkligt jobbig idag så jag undvek den. Blev cider till frukost och sen alkohol i solen resten av dagen. Nu väntar jag på mat och sen ska jag, Malin och Elina sätta sprätt på den här staden. Blir förfester och sen utgång. Jag känner att jag kommer överrumpla folk med all min sprallighet idag, jag är nämligen helt crazy dagen till ära, och full! skål!

Allt krimskrams är på


Har även gottat mig i godis hela dagen


Snart är den sluuuut!





yesterday

Riktigt bra kväll igår. Började kvällen hemma hos Jocke med massa drinkar och sen kom mina girlies. Blev massa ölspel, dans och skratt. Sen tog hela ligan en taxi till BJ där det blev helrör, dans och allmänt röj.
Jag var packade och helt okontrollbar, precis som det brukar vara..

Lite fula bildder från igår som jag hitta på min kamera






haha, jag bara älskar den här bilden. så fuuula! 



fullt ös

Igår blev det stocken och min fylla sitter fortfarande i så nu ska jag hällla i mig en cider så jag slipper bli bakfull. Bakfyllan får komma på Söndag!

Nu ska jag slänga i mig lite käk med familjen och sen ta mig hem till Jocke för förfest och sen blir det utgång.
Har iofs vräkt i mig godis och påskmust hela dagen så är inte det minsta hungrig men lite käk måste jag få i mig så det blir en bra fylla ikväll.
Jag har fått mig en massa påskägg idag och i alla låg det pengar så dem ska jag spendera på krogen to night!

Vi ses i dimman gott folk!


April April

Kul att det iaf var några som gick på mitt aprilskämt i inlägget nedanför. Moa min lättlurade skitunge gick totalt på det och när jag sa att jag var i sjätte veckan så började hon googla och ha sig, åh jag bara älskar att luras och idag är det ju totalt tillåtet.

Strax så ska jag iväg på påskmiddag med släkten och sen blir det hem till Moa, förfest och utgång på stocken.
Galet bra!



Dagens outfit, tydligen så tycker mamma att det inte är okej att ha en transparant tröja på sig på en släktmiddag så jag är tvungen att sätta på mig ett linne under.
Men så fort jag kommer hem till Moa så åker det av..


Fan oxå

Hur fan blev jag gravid?
Jag trodde att p-stavar var typ supersäkra men där fick jag det motbevisat.
Fan, behålla eller ej? Rätt enkel fråga..
Men ändå, HJÄÄÄLP!!


RSS 2.0