310808

Min söndag har varit väldigt skön måste jag påstå.
Tog en lång morgonpromenad med baby, vi gick ner till tivolit som har hållt hus här i Storvreta under helgen. Har nämligen varit Storvreta dagarna hela dena helg vilket var det absolut bästa jag viste när jag var liten "fjortis". Då söp jag mig redlös med allt folk i min ålder & vinglade runt & försökte ta mig in i öltältet mm. Men nu känns det hela inte riktigt som min grej, hehe. Sen på vägen hem så skulle vi ta en genväg igenom en skog & jag blev helt plöttsligt jäkligt sugen på att plocka svamp? haha så efter några timmar i skogen så kom vi faktist hem med lite kantareller.
Efter att ha kollat på en film så vart det träning & sen övningskörning med mammsen. Där efter blev det även lite inhandling av pressenter till syster. Resten av kvällen har vi mest spenderat framför tvn & så har vi lekt en massa helt sjuka lekar? 
Nu däremot så har jag nyligen dushat & ska krypa ner i sängen & sova för imorn är det skola igen.

Lite bilder ifrån mormors 70års middag på någon herrgård.
Usch, ser ni mitt korta hår



310808

Var väl ändå rätt mysigt att gå ut & äta med släkten men det blev tyvär rätt snabbt långtråkigt.
Så det blev lite äventyr med syster innan vi begav oss hem.
Väl hemma gjorde jag & baby ett fruktfat med annans, melon, vindruvor & hallon, kan det bli bättre? och så kollade vi på någon film på canal+, men jag somnade otrligt fort.
Idag däremot så öser regnet ner så vi ligger & slöar i sängen. Lite senare så ska vi iväg & träna & efter det så ska jag övningsköra + handla pressenter till min kära syster som fyller år på torsdag.
Nu så ska vi dra oss så jag skriver senare!
Lägger även upp lite bilder från gårdagen ikväll ..


300808

Min lilla plutt har värsta rycken, tix?


300808

Idag så fyller min runda & goda mormor 70 år, stort grattis till dig!♥
Så det ska vi ut & fira ikväll, hon har nämligen bjudit ut hela stora tjocka släkten på restaurang, kan bli dyrt för henne?
Aja jag & petter har iaf lovat & åka med så det är väl så vi kommer att spendera våran kväll, men det kan väl bli lite mysigt det med men jag tvivlar starkt. Skulle järna dra en krogrunda efter men jag känner att det här ska bli en lugn helg.
Jag kan behöva en sådan för det var ett tag sen sist, innan sommarlovet?

Här har ni iaf en bild på min runda&goda frinska mormor.
Hon är allt bra hon.


300808

Hade ingen tid i världen att skriva igår men nu har jag däremot all tid i världen så passar på nu.
Gårdagen var en helt okej dag. Hade praktik fram tills klockan 12 & sen så åkte jag & handlade med mammsen & pappsen. Och sen vid 2 iden så skjutsade dem tillbaka mig till skolan & där jag hade choklad & konfektyr fram tills klockan 4. Sen mötte jag upp petter på stan & vi begav oss hem till mig & åt en supergod sallad & grillat.
Resten av kvällen spenderade mamma & jag med att försöka få ur mitt trassel till löshår. Det tog i princip hela kvällen & ont som faaan gjorde det. Men nu är jag korthårig & har iaf lite av mitt egna hår kvar. Men det växer väl ut som sagt.

Här har ni en liten video ifrån gårdagens choklad lektion. Vi alla var nog lite små trötta därav var detta jätte kul just då. haha jag har skapat dena vackra dinousarie i choklad.

280808

Hettsk dag? knappast..
Idag var det min första dag på praktiken på fyrishovsrestaurang & den första personen jag får syn på när jag kliver in i köket är såklart jesse. Men han är en gullunge så det är lugnt. Första dagen på praktiken gik iaf fort, jobbade från halv10 till 2 med Jossan från min klass. En riktigt trevlig tjej faktist som jag inte pratat med så mycket innan så det var kul.
Imorgon däremot så jobbar vi bara från 9-12 så de är sweet. Alla var verkligen jätte snälla & jag gillar att det inte är 30+ på folket. Sen efter praktiken så har jag bara lega i sängen & käkat russin & pluggat teori. Har även försökt komma underfund vad det är för fel på mitt kära marsvin för något fel är det. Han har världens ryck hela tiden & massa hel konstiga saker för sig. Och jag kom helt enkelt fram till att han har någon slags cp skada eller något liknande, men han är söt för det.
Snart däremot så skulle jag behöva få i mig lite middag innan jag drar mig iväg in till stan för ett intesiv pass på friskis. Men jag är för mätt efter russina & för lat för att laga mat så det blir nog helt enkelt ingen middag idag, dessvärre skulle nog behövas nu när man ska träna men men.
Sen senare kommer min kära familj hem, så snart slipper jag laga mat, sweet!

Beställde nyss hem dessa två tröjor ifrån hm.com


270808

Jag har haft en riktigt slapp dag idag men ändå gjort lite nytta så inga direkta latheter här inte.
Var först i skolan & hade lektioner från 11:40-13:00, så var en kort dag. Mötte därefter upp baby på stan & vi drog en shopping runda men blev tyvär inget handlat utan jag kollade mest ut saker som mammsen ska köpa till mig sen.
Sen blev det gymmet & efter det inhandling av middag. Vi köpte jordgubbar, annanas & sen en varsin sallad på cupido som vi sedan satt & mummsade i oss här hemma framför soffan medans vi kollade på p.s. i love you. Och jag blev kär i den filmen men grät mig igenom hela, kunde inte stoppa tårarna & efteråt så var jag helt utmattad efter all gråt. Men jag rekomenderar den starkt, men bra sorglig var den allt.
Efter filmen blev det bara nytta gjord, pantade burkar sen festen i lördags & städade hela huset lite snabbt.
För imorgon så kommer min älskade mor, syster & far hem ♥
Men nu däremot så ska jag käka annans & kolla på girl meets cowboy.
Imorgon är det praktik så godnatt för mig nu gott folk..

Rekomenderar starkt

260808

Jag kom precis hem från ett långt & svettigt intensivpass men just nu så känns det bara skönt,
Jag älskar verkligen den där känslan när man verkligen har kört slut på sig själv & hela kroppen blir som en spaghetti.
Idag har det iaf varit en skoldag som vanligt men den var lätt & kort satt det var lugnt.
Efter så köpte jag en pressent till min baby som fyller år om en vecka ca ungefär.
Sen vart det hem & mysa med baby som varit hemma & sjuk idag. Vi kollade på 27 dresses & åt kycklingsallad till middag. Sen så var det bara för mig att pallra mig iväg till friskis.
Nu däremot så har jag pratat med mammsen & pappsen i telefon & sitter & dricker te & väntar på att paradise hotel ska börja. Vilket det gör nu så tjaaaao!

Lite bilder ifrån lördagens kräftskiva hos mig

250808

Imorse ringde väckarklockan på tok för tidigt.
Men jag pallrade mig upp trotts att huvudet dunkade & jag fortfarande var bakis.
Skoldagen gick iaf jäkligt fort & jag slutade vid 1 tiden. Fick även reda på att min praktik framöver kommer att äga rum på fyrishovs restaurang, så får väl hoppas på att det duger.
Snart däremot så ska jag bege mig ner på stan för att möta upp petter & handla lite mat.
Och sen så beger han sig hemåt & lagar mat till mig & jag ska iväg på teorikurs på trafikskolan från halv 6 till halv 8.
Sen så blir det hem & äta middag & kolla film med baby.


250808

Gud har varit helt död efter i lördags men nu är jag back in the blogg world aigan.
Lördagens kräftskiva hos mig blev iaf väldigt lyckad, kom lite fler folk än jag räknat med men det gjorde det hela bara änu roligare. Vi var väl en 40 pers som spårade ur totalt i mitt hus & det syntes dagen efter kan jag ju säga. Men jag trivdes iaf som fisken i vattnet dena kväll med alla mina underbara vänner. Men tyvär så är minnet rätt svagt, men jag vet iaf att jag hade roligt. Söndagen var däremot inte alls lika rolig, den sög rättare sagt. Vaknade upp vid 9 tiden sådär lagom bakis men bakfyllan blev dubbelt så jobbig när jag såg hur sötkigt huset, poolen samt altan var dena morgon. Så söndagen gick åt till att städa. Sen så blev det tacos & mys med malin, petter & alexander hela kvällen.

flera bilder kommer senare


230808

Idag vankas det kräftskiva at my place & jag är taggad till tusen. Jag älskar kräftskivor & kräftor.
Så dena kväll kommer att vara fullproppad med kräftor, trevligt folk, skratt, sång, lekar, alkohol & massa annat bus.
Men jag har lite problem, tyvär så är långborde för kort & stolarna för få men jag saknar fler bord.
Men det ska nog lösa sig tillsisst, annars tar jag första parket i gummibåten i poolen.
Nej kära vänner nu så ska jag dusha & tagga till tusen inför kvällen.
Vi ses ikväll i dimman & kräftspadet.

220808

Gud så duktig jag vart nu, är riktigt stolt över mig själv faktist.
Först så vaknade jag super pigg imorse & begav mig av till skolan för att ha storkök hela dagen.
Gjorde lite sallader & sen så latchade jag med martinas grupp iställer.
Men större delen utav dagen spenderade jag & martina faktist inne hos rektorn. Han försökte få oss att byta klass på alla möjliga sätt, han mutade oss med choklad, gav oss massa komplimanger & skulle sätta guldstjärna i kanten på oss men icke vi gav oss inte. Men han har änu inte bestämmt sig men vi hoppas på att Kurt kan fixa det iställer, han är bra han & han vill ha oss i sin klass så  han ska göra allt som står i sin makt för att fixa detta.
När jag kom hem från skolan så tvättade jag (kanske allt i min garderob?), städade mitt rum & böt i tottis bur.
Så nu känner jag mig riktigt duktigt.
Ikväll så blir det en riktigt lugn kväll, bara ligga hemma & mysa meb baby så att jag orkar med morgon dagen.
Nu ska jag äta, blir grillat & massa gott.

Jag är ett negeransikte med en kritvit kropp!


210808

Här ligger jag i sängen ny duschad & käkar vegetarisk lasagne.
Han inte äta middag innan träningspasset idag tyvär, för när jag kollade på klockan så var den redan halv 7.
Så det var bara att kasta ihop allt pick & pack & bege sig till gymmet. Träffade massa trevliga människor innan passet oxå, sånt gillas. Passet var riktigt roligt idag, kan bero på hippisarna som medverkade. Massa hår under armarna & helt ute & cyklade när det gällde alla övningar, tack för att ni förgyllde mitt pass.
Sen när jag stog & väntade på bussen så stog den en kille & kissade på hotellet mittemot & otur men polisen kom.
Så även där hade jag lite kul & kolla på. Nu däremot så har jag precis ätit middag & kollar på paradise hotel.
Men nu däremot så blir det sängen för imorgon är det skola klockan halv 9, jippie.
NATTI!

210808

Jag vill bara tipsa er om dena sida.
Du får pressent kort hur lätt som helst, jag fick ett på hm fefter bara 2 dagar.
Sjukt bra måste jag säga, bara ett litet tips sådär
http://gratisgrodan.se/page/index.php?referral=4341


210808

Första skoldagen idag då. Känns ändå rätt skönt att vara tillbaka & att få komma in i lite rutiner.
Tyvär så kom inte Moa i min & martinas klass men det ska vi fixa till snarast.
Slutade skolan klockan 11 idag ungefär efter att ha pratat lite & hämtat kock-kläder. Så det blev ungefär bara 1 timma i skolan idag vilket kändes skönt. Imorgon har jag däremot skola från 8:35-14:00, men det ska väl gå bra.
Efter skolan idag så begav jag mig till banken för att uträtta lite ärenden & så mötte jag upp min baby för en lunch.
Han bjöd mig på lunch & det blev sallad på Cupido för våran del. Sen fyllde även gullet på mitt busskort.
Jag älskar att han älskar att skämma bort mig, hihi.
Nu däremot så ska jag sova ett tag & sen vid halv 8 så ska jag iväg på ett intensiv jympa pass, som vanligt.

Mitt schema för dena termin, rätt skönt faktist.

Måndag 8:35-13:40
Tisdag 10:10-13:00
Onsdag 10:40-13:10
Torsdag 8:35-15:30
Fredag 8:35-17:30
Får man verkligen gå så länge på en fredga, borde vara olagligt.

200808

Nu så är jag redon inför skolstarten imorgon. Ha precis haft i hårinpackning, haft ansiktsmask samt dushat & rakat benen. Gjorde väl egentligen inte allt detta för att skolan börjr imorn utan mer för att det behövdes.
Min dag idag har spenderats mestadels i sängen, men har även varit ute & lekt med totti & nu efter maten så gick jag till min tränare & lämnade lite stuffs & sen så blev det även en powerwalk med mammsen.
Nu ligger jag d'remot & inväntar paradise hotel &
dricker bubbelvatten & käkar körsbärstomater.
Sen ska jag sussa efter det för imorgon börjar som sagt skolan & jag går från halv 10 till kanske 12?
Ingen aning men det visar sig imorn, nu ska jag tagga till sådär lagom mycket inför skolan så vi hörs imorn, natti!


















minns ni?

200808

Godmorgon kära läsare.
Jag har varit vaken länge som vanligt, hade tänkt sova ut eftersom att skolan börjar imorn vilket betyder tidiga morgnar.
Men petter väckte mig innan han skulle till jobbet & då kunde jag inte somna om. Så jag begav mig ut på en uppfriskade promenad istället. Och nu ligger jag här i sängen & äter frukost, eller äter är fel ord, för jag dricker en äcklig proteindrink & en kopp te. Hade allra helst velat äta choklad men det får jag ju som sagt inte så jag får pina i mig den här skiten istället. Snart så tänkte jag slå på en bra rulle men först måste jag kika runt lite efter en present som jag ska ge till petter när han fyller år om ca 2 veckor. Vet i princip vad jag ska köpa så nu försöker jag bara hitta den snyggaste.
Nej nu blir det en rulle som sagt. Jag är hemskt sugen på att se she´s all that för jag älskar verkligen den filmen.
Så den blir det nog!

Åh man kan inte annat än älska dessa über söta skor ifrån monki

190808

Godmorgon gott folk!
Eller vad ska jag säga? Var iofs uppe klockan 5 imorse & ut & sprang & kollade på handbollen men somnade om mitt i handbollen ungefär så det fåt bli ett godmorgon!
Min löpar runda imorse kändes skapligt trög, jag sprang nog i sömnen men trotts det så vart det nästan en mil.
Sen kröp jag ner i sängen & drack 2 liter vatten & kollade på handbollen, han tyvär inte se slutet då jag somnade men förlusten var ju redan klar satt.
Nu däremot så är jag nyvkaen, eller vaknade för 1 timma sen ungefär men känner mig trotts det nyvaken.
Ligger iaf i sängen just nu & kollar på höjdhoppet & hejar på stefan holm & pinar även i mig en proteindrinkar men fy så äckligt det är men snart så är glaset tomt, yees!
Senare idag så blir det ett intesivpass jympa pass & lite gym & sen kanske jag hittar på något bus efter det.
Nej nu hoppar Stefan , tjaao!

Jag älskar monkis kläder

180808

Jag har fått en bula, inte en liten sådan utan en riktig kalleanka bula.
Jag skulle dra rushen in till malin för att kolla på paradise hotel med henne, & där stog dörrkanten & väntade på mitt huvud. Jag trillade ihop & aj så ont det gjorde, kom en tår eller 2.
Som ni kanske förstår så ville jag absolut inte missa paradise där av rushen, jag har blivit besatt. Trotts att jag följde alla avsnitt förut när det gick så är repriserna exakt lika bra för jag minns inte ett dugg.
Min måndags kväll har iaf varit lugn, gick ut & powerwalkade i 1 timma & sen har jag mest bara slappat.
Känns skönt att ha komit igång med träningen igen men alla proteindrycker & näringstillskotten som ersätter mina måltider just nu är inte dem godaste, men vill man vara fin så får man lida pin som det så bedrövligt heter.

Men nu kära vänner så måste jag sova så jag orkar upp imorn.
För mamma väcker mig klockan 5 & så blir det en löprunda för oss 2 & sen ett intensiv jympa pass senare på kvällen samt lite styrka på det. Ja jag vet jag är galen, men handbollen börjar ju ändå klockan 6 imorn bitti så då kan jag lika järna köra en löparrunda innan det. natti!


 

180808

ett förlåt brev som jag fick av petter i lördags.
sådär vackert ritade & skrev jag när jag var ungefär 8 år, haha men han är söt.


180808

Jag har nyligen tränat klart & nu ligger jag här i sängen & degar i min ensamhet.
Eller ensam är jag iofs inte för plutten springer runt här på golvet som en galning & är allmänt söt.
Idag ska jag faktist inte göra ett dugg vilket känns jäklans skönt. Eller jo jag ska ut & köra lite med mammsen men annars ingenting alls.
Nu däremot så ska jag äta en räk sallad & kolla på satc. tjaaaaao!

170808

Idag så blir det till att ligga i sängen hela dagen & bara mysa med min totti-plutt & äta massa onytigt.
För imorn så börja dieten & träninge kommer igång. Så farväl alla sötsaker i ett år framåt & välkommen nyttigheter.
Träningen däremot ska bli så himla skön att komma igång med. Jag kommer att befinna mig på gymmet klockan 12 imorn för ett gympa pass & sen lite styrketräning. Sen så blir det väl till att träna upp emot 5 ggr varje vecka.
Och jag älskare!
Men nu över till B&J glassen & chokladkakan.

Mitt mysiga sällskap, totti!

170808

Gårdagen var underbart bra iaf, vilket gillades skarpt.
Kvällen började hemma hos Jonas som hade 22 års fest. Det var riktigt trevligt där, alla människor som jag tycker om & helt okej drag fast på  en inte allt för stor yta. Vi var väl ca 30 pers i Jonas 2:a men det var trångt & mysigt.
Efter att ha druckit lite mojitos, shottar & öl så var jag på banan & bakfyllan var som bortblåst.
Jag valde att runt 11 tiden lämna den trevliga folkmängden & bege mig ner på stan för att träffa min töser som satt på Santorini & drack vin. Blev en vinglig promenad ner på stan & massa satyg men sen äntligen kom jag fram & vi hade en fortsatt trevlig kväll. Sen vid halv 2 så kände jag för att ta bussen hem då allt dött ut lite men trotts att jag & moa sprang i minst 90 utan skor så han jag inte, fytusan. Och nästa buss visade sig gå en timma efter så där satt jag ensam i natten & kylan. Men som tur är så är alla människor så himla glada & trevliga så jag hade sällskap i princip hela tiden. Allt ifrån alkisar till fjortisar.

Tack för en trevlig kväll människor


160808

Ingen bakfylla idag, yes de var precis vad jag behövde för att även orka med dena partykväll..
Gårkvällen var riktigt mysig med mina kära vänner. Skulle egentligen tagit mig hem efter gymet & lämnat alla grejer & käkat & en massa. Men istället så hettsade Jocke på att jag skulle komma & äta middag med honom så jag drog dit istället. Vi drog & hämtade Micke på stationen & sen blev det hem till Nils för en middag. Det var jag, jocke, nisse & micke som avnjöt den underbart goda middagen som bestod av potatisgratäng, kött & rosévin, underbart.
Sen så blev det party hemma hos Nisse resten av kvällen folk droppade in en efter en & kvällen flöt på i all världens fart.
Men som sagt tiden går fort när man har roligt så jag drog hem runt 3 tiden & sen slutade kvällen i kaos men det tänker jag inte ta upp här, resten av kvällen var ju iaf underbar så.

Idag så blir det 22 års fest hemma hos Jonas, jag känner på mig att det kommer bli en underbar & fartfylld kväll.
Jag tänkte iaf sattsa på att spåra ur rätt totalt, känner att jag behöver det. Bara dynga & vara odrägligt spårad.
För jag vet att dem gillar mig ändå :)

Här har ni gårdagens outfit

kjol- indiska
tröja- gina tricot
halsband- glitter
Sen blev det även ett par höga kilklackskor ifrån hm & en svart kort jacka ifrån vila


150808

Jag har haft det tråkigt nu i en halvtimma så jag har suttit & skaffat mig en massa poäng på dessa sidor http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=57815 & http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=80164 & tro det eller ej men jag har redan fått ihop till ett pressent kort på 300 kr.
de ni !


150808

Dena karl har konsert här i Uppsala imorgon Lördag.
Och jag vill så gärna gå men tyvär så skämmer min ekonomi inte bort mig så jag har inte råd.
Konserten är på Fyrishov & min stora fråga är, kan man planka in?
Jag ska göra allt som står i min makt för att försöka ta mig in om jag så ska simma över.
Annars så kommer jag iaf stå där & skaka galler & skrååla till hans vackra toner.
Vi ses imorn Uggla, jag lovar att komma & du kan väl vara hygglig och fixa lite vip!

150808

Godmorgon världen.
Imorse fick jag nåogt ryck, vet inte riktigt om jag var helt vaken men, jag begav mig iag ut & sprang 1 mil imorse klockan halv 6. Gash, vad tog det åt mig? Gick även en promenad med mamma efter!? hallå..
Aja men nu känner jag mig pigg & fräsh & ligger i sängen & kollar på handbollen, kan sverige lyckas vinna? Det återstår att se.
Idag blir det iaf till att städa mitt rum lite fort & sen en lunch på stan med fina vänner.
Ska även hinna med en lite snabb shopping, men kontot är nästintill tomt så får kanske försöka muta mamma lite så att jag kan få lite money. Sen så blir det en tripp till gymet, jag tänkte pumpa hårt så att svetten rinner, jag gillar sånt!
Sen är kvällen oklar men mina vänner har alltid bus på gång, ska slå jocke en plingeling sen & se hur busen lyder för kvällen.
Nu ska jag gosa med plutten & fortsätta kolla på handbollen, tjaaaaaaao!


Jag gillar såna här bilder där inga är berädda.
Kakan äter på sin arm? Jonte skickar hemliga sms? Jag käkar en hel plåt med paj?
Pauline undrar vafan kakan gör?  Och sophies bakuhuvud gör sig bra på bild?

140808

Usch vilket jävla väder & vilken usel sommar vi haft ..
Men man får väl göra det bästa av situationen. Idag var jag ute på en lång promenad i regnet & tyckte faktist att det var rätt mysigt. Nu däremot så ligger jag i sängen med totti & kollar på fröken sverige & äter melon. Båda vi älskar melon.
Jag känner mig rätt trött ida, kan det bero på vädret tro?
Idag blir det iaf en rätt lugn dag, ska ut & köra lite med pappsen sen när han kommer hem och sen så blir det ett intesiv pass på friskis klockan 7.
Det är bara 1 vecka kvar tills skolan börjar nu, men jag tycker ändå att det ska bli rätt skönt. Jag behöver rutiner!

Det här ska bli mina nya inköp

130808

Gud vad mycket skor jag vill ha!
Här har ni bara några skor som jag gärna skulle sätta på mina fötter imorgon, i höst & i vinter.
Skorna kommer ifrån ellos.se & halens.se.


130808

Har inte haft tid att skriva förns nu för har jobbat & busat. Men nu är jag tillbaka på banan.
Idag så har jag jobbat på biltema från klockan 7-12, min kära syster har även fått jobb där så var kul att även hon jobbade idag. Efteråt lyxade vi till oss med lite käk på max, det satt perfekt efter 5 timmars slit. Lyft 10 kg tunga båt kjedjor hela dagen, uscha.
I måndags så köpte jag som sagt mitt efterlängtade marsvin. Jag har haft marsvin i hela mitt liv utom dem 4 senaste så jag tyckte det var dags att skaffa ett nu igen.
Det blev iaf en liten teddy pojke som heter Totti/Totte beroende på vem som pratar med han.
Enligt Malin så heter han Ove, men hon är ju bara knäpp satt.
Han är iaf en riktig buspojke, som pratar hela tiden & skuttar & far runt som en buse. Jag är redan kär!

Här har ni plutten


110808

Jag ligger just nu & degar, som vanligt vid den här tiden.
Kollar lite os & har precis käkat frulle. Men egentligen så har jag verkligen inte tid att ligga kvar här utan måste hoppa in i dushen så snart som möjligt. För senare så ska jag iväg på äventyr, det är nämligen så att vi får tillökning i familjen sen, men det får ni se senare. Skulle egentligen hinna med en fika på stan med Vickan men tiden känns knapp så troligen inte.
Nej nu så ska jag ta tag i det här & skutta in i dushen.


100808


I bulgarien var det alltid fest, det firade man med fyrverkerier varje kväll.
Här har ni en video från det, rätt dålig men men.

100808

Gårdagen blev mer mysig än vild.
Jag & vickan mötte upp lisa & moa på stan & begav oss iväg till Linné cafét & träffade lisas vänner & satt där nån timma.
Sen delade alla på sig & jag & vickan begav oss hem till Jimmy där förfesten var i fullgång, vi joinade & hade det mysigt & trevligt. När alla drog ut så kände jag & vickan inte för att gå ut så gjorde stan istället. Träffade massa flummiga reage människor & flummade runt.

Idag däremot så har jag degat mest helda dagen.
Myst lite med familjen & farmor & farfar oxå.
Men  nu däremot så har jag nyss varit ute & kört lite & nu så ska jag & min prins bege oss ut på äventyr i regnet.
Jag gillar sånt, äventyr i regnet. VI lär iaf komma hem med glass för det är jag sugen på.
Och sen blir det mys hela kvällen.


 


 min snutt

090808

Jag är lite halvdragen redan nu kära vänner.
Suttit & druckit öl med pappsen & ätit en underbart god middag.
Just nu däremot så sitter jag & vickan i min säng & fixar lite & vi ska strax bege oss iväg in till stan för att möta upp mina söta töser Lida & Moa. Jag vet faktist inte vad vi ska hitta på men alkohol lär det bli & så vet jag lite fester.
Men idag är jag på ett riktigt bushumör så jag ska dra med mina flickor på en massa bus.
Blir nog troligen festen också om dem skulle vara på.

Men ni måste vi kila till bussen, ha en skön natt.
För det ska bannemej vi ha!

Fick inga ordentliga bilder på dagens outfit eftersom att självutlösaren inte funka & ingen ville fotta mig.
Men men här har ni ett smakprov.

090808

Godmorgon världen, jag har  varit vaken i 2 timmar nu & bara legat & data nördat.
mina planer för dena lördag lyder som följer. Tripp ner på stan med mammsen, byta kjolen & inhandla något kul.
sen ska vi även iväg & titta på ett marsvin, gash jag vill ha ett nu.
Sen så blir det hem igen för att fixa & trixa. Kvällens planer står inte helt klara men det brukar oftast bli bäst om det är spontant. Ska iaf umgås med Victoria & Jocke & grabbarna, det är dem jag har roligast med så kvällen lär väl bli lyckad.
Ska svepa lite alkohol men absolut inte lika mycket som i onsdags, nej idag ska jag minnsan kunna stå på benen.

Nu däremot så ska jag ner & äta frukost med mamma & pappa.
Ska även se till att lägga upp bilder på min outfit ikväll, jag lovar.


080808

Jag har fortfarande inte komit iväg, men vad gör det för jag har hela dagen på mig.
Och av någon konstig anledning så klickade jag min in på playahead nyss, mest bara för att kolla runt lite.
Shit vilka minnen som kom upp, utav alla gamla inlägg, jag blev lite berörd. Men dem inläggen som berörde mig mest var dem jag hade fått av Jocke. Det var en massa mysiga inlägg, om hur mysigt vi hade haft den midsommaren& hela den sommaren & när vi skulle ses igen mm. Och nu är han död? fytusan, dök upp lite tårar i mina ögon. men jag har minnen med dig & det betyder mycket, vila i frid vännen.

Nu ska jag iaf pallra mig ner till affärn, såg en god kladdkaka med daim som jag & petter ska baka oxå.
Matilda kommer hit idag också & stannar över helgen, vad lagar man för mat till en vegan?
Vi ska iaf käka tacos så lite kornfärs eller böner borde hon nog kuna käka iställer för köttfärs.
Konstiga idér det där.

080808

Regnet bara öser ner här utanför &  jag vill bara ligga kvar i sängen hela dagen.
Jag har även blivit sjuk så som tur är så kan jag faktist ligga i sängen hela dagen.
Men förstmåste jag ta mig ner till affärn, fy sjutton.
Ska leta upp lite regnkläder, om jag har några vill säga?
Sen så ska jag köpa lite nödvändiga saker på affärn & lite snask skulle jag tro.
För idag blir det film-maraton & snask, dels fär att vädret är som det är + att jag är sjuk & ska ligga & tycka synd om mig själv hela dagen.
Ikväll kommer mamma & pappa hem, det är bra för jag har saknat dem.
Nu åker stövlarna på, hörs senare.

070808

Ja tro det eller ej men jag lever än.
Ligger i min säng just nu & myser med malin. Vi käkar pannkakor & kollar på ghost whisperer.
Petter & grabbsen är i Gävle på cityfesten & kollar på hoffmistro.
Jag & malin lär nog somna in snart men man lär väl bli väckt vid 4 tiden då dem anländer hem, säkert onytert.
Jag hariaf gått & kärat ner mig i kjolar, jag vill ha en massa.
Dem ska sitta högt upp i midjan & gärna med ett skärp till & lite färg skadar inte heller.
Får ta & ta en shopping dag med mammsen någon dag, jag älskar såna dagar..
Här har ni några fina kjolar, alla kommer ifrån forever21.

godnattskiiie

070808

en vän misste mig som vän igår, men det är hon nog omedveten om.
men jag tror jag klarar mig fint utan dena person & hon verkar göra det samma utan mig.
jag har iaf massa vänner & hon noll så ibland förstår jag inte hennes handlingar.

070808

Man ska inte tycka synd om sig själv dagenefter men jag gör det ändå ..
Gårdagen var skapligt spårad, för min del iaf.
Jag tror som alltid att jag tål mer än vad jag egentligen gör & fick i mig på tok för mycket sprit.
Mot kvällningen försvann vettet, balansen & omdömet.
Tappade det mesta, ramllade runt, skämde ut mig, spårade & ja jag vet inte vad.
Och tyvär så blev det ett himla tråkigt slut på kvällen, jag spydde som ett djur & deckade redan innan vissa av mina vänner han komma.
Dem andra begav sig ut på äventyr hela natten medans jag låg deckad.
Vaknade upp klockan 5, hittade robin sovandes på golvet & fick malin till sällskap i sängen.
Vi mös hela morgonen & kollade på tv & tyckte synd om oss själva.
Nu nyligen så har jag ätit en kebabrulle till frukost/lunch/middag, för någon mer mat kommer jag knapast orka göra idag.
Det blir gävle & cityfesten för grabbsen ikväll & jag skulle aldrig orka följa med.
Istället så ska jag ligga i soffan & dega med malin & dricka pepsi & tycka synd om mig själv.
Det värsta av allt är att meduciner inte biter på mig så jag måste lida med all värk.

Snar kommer henke & badar i poolen i regnet, jag tror att jag ska göra honom sällskap.
Kanske piggnar till av ett dopp.

060808

guudmorning gott folk.
jag ska bege mig in till stan nu & shoppa lite & köpa mig en massa groggvirke till kvällen.
Har precis käkat lite glass till frukost & läst lite skvaller tidningar.
Men nu däremot så ska jag shoppa en outfit till kvällen, blir kjolen som jag sett ut & lite smycken.

så alla ni människor som ska vara mitt kröksällskap till kvällen, vi ses senare.
lägger även upp bilder på de jag köpt sen & kvällens outfit.
seeyah!


min alkohol till kvällen, massa goda drinkar ska det bli!

050808

Idag har det varit en riktig degdag, kan vara skönt ibland men jag ärlite för rastlös för såna dagar.
Jag har legat i soffan hela dagen & käkat Ben&Jerry glass & bara myst.
Sen så blev jag rastlös & bakade en bulllängd men den brändes tyvär så det var bara att kasta skiten.
Orkade inte forsätta dega som alla andra i huset så jag drog en städning av hela huset.
Bara for fram i hela huset i världens fart & dansade & sjöng med damsugarn som för dagen varit min bästa vän.
Nu snart däremot så åker petter till hannes så då ska jag ha en "pyssla om mig själv kväll", jag ska först ut & springa lite eftersom att det äntligen slutat regna & sen köra lite pilates (har såna där pilates filmer som jag brukar köra till, måste se för rolig ut asså, men jobbigt äre, haha) sen så blir det till attt köra lite manikyr & pedikyr & ta en lång dusch med hårinpackningar mm & sen den behövliga skönhetssömnen.
Precis så ser min kväll ut, vilket känns väldigt härligt .

Juste jag har en lite fundering, jag tänkte nämligen ta & beställa ett par uggs men jag vet inte riktigt vilka så hjälp mig nu, vilkar tycker ni att jag ska välja?
Dem beiga kostar 199:- & kommer ifrån halens & dem bruna kostar 299:- & kommer ifrån ellos.
Jag tror att det lutar mer åt dem bruna men är som sakt inte säker så hjälp mig nu.


050808



ligger just nu & lyssnar på låten här ovanför & degar i sängen.
Ska snart bege mig ut & springa men vädret känns sådär lagom lockande.
Men ska försöka ta mig ut ändå, för som man säger "det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder"
Så jag får väl sätta på mig ett regnställ, men vette tusan om det går & springa i, lär iaf se bra roligt ut.
Resten av dagen så blir det nog mest till att mysa framför tvn, ska även försöka lura med mig petter upp på gränby för att kolla om min kjol finns där.

Nu däremot så ska jag käka en riktigt god frukost i sängen, allt smakar så mycket godare i sängen & ute i solen.
Men eftersom att solen inte tittar fram idag så föredrar jag sängen.
tjaaaaaaaao

040808

Usch vilket dåligt väder vi haft idag ..
Jag har iaf varit ner en tripp på stan idag & hittade 2 kjolar som jag ville ha.
Men tyvär så fanns dem inte i stl34 så jag får vänta tills senare i veckan då dem kommer in, sånt suger.
Jeanette ringde mig iaf nyss & ville att jag skulle jobba med dem på fredag.
Vi ska typ serva ett grabbgäng hela dagen, vi ska vara med dem när dem är ute & golfar & sen servera dem på bj på kvällen, kan nog blir rätt kul & sen så är det utgång för oss efter.
På onsdag blir det däremot krök hos mig hela dagen med lite folk, villket kommer att bli naajs.
Ska bli härligt vädet & alkoholen ligger redan på kylning.
Nu däremot så ska jag krypa ner under täcket i soffan & kolla på film & käka gott med petter & malin.
Precis så som man ska göra en dag som dena.

040808

Godmorgon världen!
Jag har nyligen vaknat & proppat i mig lite pannkakor till frukost, så jäkla gott.
Idag är det lika trist väder som alltid så vi ska pallra oss in till stan om ett tag & växla tillbaka lite pengar.
Sen så blir det nog till att dega framför tvn hela kvällen med en massa onyttigt & någon bra rulle.
Nu ska jag iaf kila upp & byta om.

Har även kollat igenom hm & ellos höst/vinterkollektion.
Och jag känner att det nog kommer bli mycket vitt & ljusa färger för mig dena vinter så att man inte kör allt för mycket på svarta & trista färger.

030808

Blä, jag gillar inte dagens väder trotts att det börjar klarna upp nu.
Har degat hela morgon en & ätit pannkakor med nutella & hallon, mums!
Mamma & Pappa tidigt imorse så nu måste man klara sig själv i en vecka, suck.
Vem ska diska, vem ska tvätta & vem ska laga mat? inte jag iaf!
Vi ska iaf snart sätta på en rulle & dega i soffan, jag malin & petter.
Jag är mest sugen på att supa ner mig, hela veckan typ.
Så alla som är sugna på att göra min sällskap är hjärtligt välkomna!
Nu ska jag tråka, godbaaays!

ta mig tillbaka till värmen & billig alkohol

020808

Vädret här hemma är usch & blä & jag vill tillbaka till Bulgairen.
Speciellt nu eftersom att mamma & pappa inte åker förns imorn & jag inte kan ha fest i dag som planerat, så det suger extra mycket. Är iofs ensam hemma i 1 vecka nu så det blir väl party här all the time för alla som vill joina.
Tyvär så har många börjat jobba men på fredagskväll så blir det nog en kräftskiva om allt blir som jag vill.
Annars fest varje dag som sagt, köpt med oss massa alkohol hem så vi har så det räcker.
Idag så blir det iaf till att dega hela dagen ska snart gå ner & ta något gott & äta & sen kolla på paradise hotell som börjar stax. I Bulgarien så blev det en jäkla massa gott mest hela tiden så det skulle inte förvåna mig om jag gått upp minst 10 kg, men har man semester & ledigt så ska man njuta. Träna kan man göra under det dåliga halvåret.
Aja nu blir det paradise hotell & sen ikväll kanske det blir partay eller utgång.
den som lever får se, godbaay!




020808

Hej älskade människor..
Jag är hemma i Sverige igen, tyvär. Vädret är regn & rusk & jag längtar redan tillbaka till solen.
Vi har iaf haft en underbar vecka nere i Bulgarien, med massa sol, bad & roligheter.
VI har haft mysigt som aldrig förr men tyvär så har ju även det roliga ett slut.

Här har ni lite bilder ifrån trippen, kommer fler sen

RSS 2.0