utgång?

Jag har precis klivit upp ur sängen & bävar mig lite för att jag inte sovit längre. Klockan är trotts allt bara halv 10 man borde ju faktist sova till minst kl 1 om man inte har något inplanerat såhär på dan. Men nu är jag iaf vaken & utvilad så lika bra & stiga upp & få nått gjort. Tänkte gå ut & ta en promenad med Matte om han är vaken vilket han troligtvis inte är. Sen hoppa in i duschen & sen iväg ner på stan & införskaffa mig ett par skor & en mössa.  Vid 5 tiden ska jag möta upp min älskling för att käka & sen ska vi på bio, kan bli mysigt.  Iofs taggar alla mig på utgång, telefonen ringer & piper & alla vill att jag ska med ut. Onsdagar som egentligen brukar vara dagar som jag går ut på & speciellt nu när det är lov men jag känner mig mer taggad på att mysa idag än att röja. Vad händer? Jag som brukar vara partyprissen nr 1 & inte banga på fest någon gång. Men äsch är jag taggad efter bion så drar jag nog ut de visar sig då, inte för att bio brukar göra en så värst taggad men ändå. Annars blir de iaf en rejäl utgång på fredag :)  

Nu ska jag ringa Matte.


Jag säger bara att hade ni en sånhär underbar pojkvänn att få mysa med så skulle ni oxå banga på utgång
JAG ÄLSKAR DIG ♥


image72


Önskelista

Vaknade runt 9 tiden idag & gick ut på en uppfriskande promenad. Kändes uppfriskande & riktigt nyttig kände jag mig. Sen resten av dagen har jag slöat, skrivit önskelista & pratat en massa med Sophie i telefon.
Det var faktist pappa som tvingade mig att skriva ut en önskelista & lång blev den så nu får han skylla sig själv.
Jag ska skriva en exakt lika lång till min kära pojkvänn sen oxå, haha (a)
Nu ska jag iaf ta & göra iordning nått att käka & sen ska jag iväg på träning.
Efter träningen ska jag iväg & jobba & sen blir de en hel lugn kväll för min del.
Nej nu ska jag ta & ringa min kära vänn Jeanette & styra upp lite planer inför resten av lovet.

Puss & Kram


Äntligen lov

Yes måndags morgon nu och har fått sova ända till kl 2 känns otroligt skönt, känner mig helt utvilad nu :)

Helgen har vart helt perfekt iaf, i fredags drog jag en shoopingrunda med älsklingen, innförskaffade mig en kjol, tshirtar & massa annat kul & sen myste vi hemma hela fredgas kvällen. På lördagen begav jag mig på shooping runda med mammsen, där köpte vi oss en tapet till mitt rum, väskor, alkohol och annat mys :)
Senare på kvällen begav jag mig av hem till emma som för en vecka sen fyllde 18. Där bjöds de på middag & roligheter. Riktigt kul hade vi tjejer, tack emma! Runt 11 tiden begav vi oss ut på krogen, där vart de en hellyckad kväll med massa roligt folk. Fick en jäkla fylla, de hamnade nämligen drinkar, shotts och all möjlig alkohol i min hand från massa okända och kända människor. Alltid skönt med gratis fyllor (a)
I går sov jag och älsklingen hela dagen men sen mot kvällen begav vi oss iväg på innebandy match.
Jätte härlig helg iaf!

Nu i veckan blir det rätt lugnt har jag tänkt mig, mycket träna och sånt skit istället.
Kanske utgång på onsdag & fredag men får se. Nu ska jag kolla på någon ny bra film iaf.

Puss&Kram

Här är lite bilder från middagen hos emma ♥

      

Äntligen fredag

Jonas vill att jag ska skriva något roligt så då gör jag väl de då ...
Snart ska vi ha samhällskunskapsprov, Jonas längtar jätte mycket, inte jag :/
Inte hunnit tränat så värst mycket på de så får väl se hur de går.
Efter provet ska jag bege mig nerpå stan och möta min älskling och sen ska vi shoopa järnet :D
& sen ikväll blir det mest mys & goff till idol. 
Men imorn däremot då är de party på g, ska först på dan shoopa med mammsen och sen på kvällen så bär de av hem till emma. Hon har fyllt 18 nyligen så de ska firas med middag & galenskaper & senare på kvällen bär det av ut på krogen, i like!

Nu ska jag göra prov iaf, önska mig lycka till :/


Crazy girl

Sitter & lyssnar på Mika - Big Girls & sjunger som en galning & känner mig jävligt taggad faktist &de kan väl behövas nu eftersom jag ska iväg på match om bara några minuter.
Idag gick jag till skolan & hade endast idrott, lirade innebandy, kul kul :)
Begav mig sedan av till farbror doktorn pga min handled som jag har haft ont i bra tag nu, han påstog att jag har en muskelinflamation i handleden så då är de väl så men de hindrar inte mig ifrån att spela matcher & träna inte.

Oj nu får jag inte skriva mer för mammsen, ska åka på match nu & hämta upp emma på vägen ska vi göra oxå ja så de är bäst att raska på.
Imorn ska jag iaf shoopa hela dagen med min  älskling.
Hejdå & lycka mig till ..

Tisdagskväll

Just nu ligger jag och myser med min älskade pojkvänn, de är underbart  ♥

image56

Värdelös dag

Idag har vart en sjuk jobbig & tråkig måndag, BLÄ!
Började praktiken kl 7 imorse iaf, helt sliten var jag men pappa skjutsade mig till praktiken.
Fick inte direkt någon uppfattning om folket som jobbade där, massa thaisar iaf eller 2st vare men de kändes som minst 10, klonade ser dem ut att vara oxå. Jag klarade iaf dagen rätt fint, fick illamående atack och kallsvettningar en gång bara men de gick över efter alla hade pysslat om mig.
Kl 1 begav jag mig till skolan för att ha kallkök vilket sög, tråkigt & tröttsamt & martina & nelly svek mig & kom inte men jag kämpade på och kom hem från skolan för ca 2 timmar sen, lite över 6 asså. Lång & tråkigt dag helt enkelt men nu är den avklarad iaf. & imorn är det praktik igen men jag ska göra det bästa av situationen (jag lovar mamma)

Nu är jag iaf helt slut så ska krypa ner i sängen & sova & kolla på andra avenyn.
Natti Natti!

image54
ÄLSKLING KOM & KRYP NER I MIN SÄNG & VÄRM MIG ♥

Helgen som varit

Fredagen: Jag mötte Jeanette på stan vid halv 7 & vi begav oss hem till Kajsa. Det blev en jätte trevlig kväll där, med mycket öl spel & spårning. Jag personligen fick en mirakel fylla på inte mycket alls. Sluddrade mig igenom slutet av kvällen och ramllade lite hit & dit (pinsamt, pinsamt) Sen så skulle jag & älsklingen bege oss hem till mig, men de blev fajt mellan oss så vi missade sista bussen hem till mig. Efter det att jag slutat tjura så tog vi en taxi hem till älsklingen och sov istället.
Lördag: Jag vaknade upp med den värsta bakfyllan i hela mitt liv, kunde knappt gå & spyan satt högt upp i halsen. Jag och älsklingen tog bussen hem till mig för jag ville värkligen hem när jag mådde sådär dåligt. Jag kunde verkligen inte röra mig, mådde skit illa, huvudet dunkade som aldrig förr & hela min kropp bara skakade. Hela lördagen låg jag och älsklingen mest och kollade på film & sen på kvällen lagade vi middag till oss och johan och malin. Kollade på svensson svensson & sen deckade jag vid 9 ca.
Söndagen: Vaknade av att älsklingen gav mig en puss innan han skulle iväg och spela match och jag somnade om och nu har jag sovit hela dagen. Och imorn är det praktik så nu ska jag gå och sussa igen.

Godnatt!

Lite äckliga & onyktra bilder från kajsas fest

      

Torsdagskväll

Jag kom precis ur duschen och just nu sitter jag här i endast pappas stora stickade tröja och myser.
Idag kom mamma hem från nån konferense, har saknat henne lite faktist (a) Efter maten beställde jag och mamma lite tröjor till mig eller närmare bestämmt 7st :) Sen begav sig jag och mammsen iväg ut på en promenix. Mamma skulle till bibloteket och jag var snäll och följde med henne. Kände mig som värsta nörden när jag gled runt och gömmde mig bakom bokhyllorna för att ingen skulle få syn på mig. Men risken att jag skulle få syn på någon jag kände var i princip lika med noll så jag kunde vara lugn. Det gled mest runt folk i glasögon som såg allmänt tråkiga ut. Biblotek är bra tråkigt faktist men hittade trotts det en väldigt bra bok som jag sitter och läser lite ur just nu och väntar på att min kära pojkvänn ska komma hit efter sin match. Han sa att jag skulle få en överraskning så är lite smått nyfiken sådär (a)

Imorgon börjar helgen vilket jag kan behöva. Jeanette ringde mig nyss och sa att det är fest hos Kajsa imorn och att jag måste komma dit så imorn bär det nog av hem till Kajsa. På lördag är jag ensam hemma så ska styra upp nått roligt här då tänkte jag och på söndag blir det mest till och slappa och kolla på älsklingens match.

Nu ska jag krypa ner i sängen med min bok och mysa..
Godnatt-kram

image53

Torsdag - skola

Sitter i skolan & nördar, joddlar med martina & moa, har en lektion kvar nu, den är 2 timmar lång :(
Sen ska jag troligen iväg & kolla på min älsklings bandy match eller kolla på derbyt mellan sirius & storvreta vesta får se. Sen inatt ska iaf min älskling sussa hos mig.
Haha, Hassan ville att jag skulle skriva att han sa Hej! Så nu är de gjort..
Martina &  Moa sitter & joddlar om att dem ska börja spela i mitt lag, haha lycka till tjejer :D
Nu har jag tråkigt, ska kila Hej!

hostigt

Sitter just nu hemma hos min älskling med världens värsta hosta, vet inte vad jag ska ta mig till, har jätte ont i magen efter att ha hostat hela natten. Jag & Petter gör iaf ingenting, han ligger & kollar på fotboll och jag mest nördar mig. Snart ska vi åka hem till mig & fixa & trixa lite men nu först ska jag krypa ner bredvid honom i hans varma säng & mysa :) <3
Ha en bra dag


trötthet

Kom precis ur duschen, det kändes uppigande med en varm & skön dusch.
Just nu ligger jag här och läser solo &
lyssnar på världens bästa låt (Goo goo Dolls - Iris)
Sitter och funderar på om jag ska skippa skolan imorn men de känns rätt onödigt har egentligen ingen anledning bara det att jag är så sjukt jäklans trött.
Men ska gå & ringa min älskade pojkvänn nu & sen sova rätt snart så jag kanske orkar med skolan imorn ändå.

Godnatt!

Måndag - inte direkt världens bästa dag

Idag är det garanterat inte min dag. Har inte mått så värst bra, men pallrade mig trotts allt till skolan men orkade verkligen inte va kvar så värst länge så gick hem. Mitt huvud är proppat av tankar och frågor som jag vill få svar på.
Det finns så himla många personer som gör mig orolig, som jag inte vill missta men jag vet att snart kommer det än dag då det händer. Snälla ni jag vill inte, sluta!  Ett fel beslut kan lätt bli till en tragedi som tur va så har det inte hänt än men risken att det kommer hända snart är stor.

Men nu ska jag gå och sova för just nu känns det mest jobbigt att vara vaken. Det är för många tankar som snurrar runt i mitt huvud. Så ska försöka drömma fina drömmar och vakna upp med ett leende på läpparna sen.
nattinatti..


Min syster gick förbi din minnesplatts idag jocke och hon såg fullt med ljus och blommor och
det satt folk och tände fler ljus. Det finns en massa folk som tänker på dig och så gör även jag.
Vila i frid ♥

image51image52

Måndag - dålig morgon

Idag är det en piss dag, inte kunnat sova på 2 nätter nu så är helt utmattad men ska trotts de palla mig iväg till skolan idag. Den här morgonen har ingenting gått vägen heller, gjort illa mig på allt & är allmänt less så börjar böla så fort nått går fel, skolan kommer gå piss oxå men ska göra mitt bästa.
Nu ska jag springa till bussen, önska mig lycka till idag..

Ni oroar mig så himla mycket, jag är rädd om er för ni är bland dem bästa som finns & jag vill inte att de ska hända er nått vilket det verkligen kommer göra snart, snälla ni!!


tung dag

Usch idag är en piss dag. Huvudet dunkar så jag tror att det ska sprängas & allt känns bara allmänt tugnt.
Gårdagskvällen började hemma hos nisse, när jag kom dit var alla tok borta & deckade efter ungefär en timme.
Men det var kul att få träffa vissa av grabbsen iaf, de var inte direkt igår. När alla deckade & tempot hade sjunkt till botten mötte jag min kära pojkvänn & vi begav oss vidare till en fest i närheten. Var faktist riktigt trevligt där, härligt & mycket folk till en början men som vanligt dör alla fester ut efter ett tag & så gjorde oxå denna.
Så jag & min syster & min man begav oss hemåt. Det blev en tung natt & idag är allt blää..
Ska gå & lägga mig nu & hoppas på att huvudvärken & den äckliga tomma känslan går över :/

Vila i frid

VILA I FRID JOCKE ♥
13/10 -07
image49

Jag pratade med dig senast igår & idag är du borta, det är helt sjukt att ett liv kan ta slut bara sådär..
2 midsommrar fick vi fira ihop och fler skulle de ju bli.
Kommer ihåg den första när vi drog på en fest på gräsö och jag blev alldeles på tok för full och låg och spydde mest hela tiden men du var underbart snälloch tog hand om mig hela den kvällen.
Midsommaren efter smugglade du in mig på krogen och en och annan kyss har vi ju utbytt oxå (a)
du var en fin kille jocke! 
Vila i frid nu vännen, jag kommer minnas dig som en jätte fin kille!



Lördag = skåla

Vill först & främst gratulera mig själv & vårat lag till vinsten med 4-1 över midas idag. Dem var iofs dett lag utvecklingar men det är alltid kul med en vinst :)  & sen vill jag tippsa om våran nya blogg ( min, nellys, moas & martinas) mmmn.blogg.se 
´
Ikväll låter jag alkoholen flöda, vilket jag tycker behövs.
Har inga direkta spikade planer men en massa olika små planer här & där så får se vilka det blir med & vart..


Fredag = myskväll

Har precis städat mitt rum så nu är det snyggt & fint.. 
Skoldagen idag gick fort & sista lektionen skulle jag lugnt orkat med men kände att jag ville kirra lite stuffs på stan så jag skippade den dumt nog. Ikväll blir det mys med älsklingen, tända ljus, massa gott & massvis med mys, låter som en kanon kväll enligt mig. Kan behövas en lugn kväll efter en hel veckas slit i skolan + att jag har match kl 9 imorn bitti så. Imorgon blir det match, kanske jobba lite oxå efter matchen & sen på kvällen blir det nog kröken. Nisse ringde nämligen idag & vi bestämde oss för att styra upp nått fartigt imorn :D

Jo förresten, jag ska ju på idol-finalen i globen den 7 dec med Nathalie, Martina & Moa det ska bli hel kul :)
& nu ska jag käka tacos med mammsen..


image48
Ikväll ska vi mysa älskling ♥

torsdag - skolan

sitter i skolan just nu & tråkar, moa & martina har engelska A & bra som jag är så klarade jag ju den i ettan.
Har svenska & samhällskunskap kvar, tråk tråk tråk men ett måste.
Idag ska jag träna en massa innebandy hela kvällen men känner mer för att sova, är så himla trött nu mer.
& imorgon är det helg & jag har inte en enda plan. Jeanette vill att jag ska med henne på fest imorn så kanske men har match på lördag morgon så de känns inte som den bästa idén kanske. På lördagen blir de troligen bara mys med älsklingen men är ändå sugen på nått mera fartigt så får se och på söndan blir det innebandy och jobba iaf..
Nu ska jag kila iväg & snacka lite skit med killarna, chao!

tv kväll

kom nyss hem från jobbet och nu väntar en tv kväll med en massa fruktsallad & slappande.
Först blir det grey´s anatomy, fråga olle, myggan & sen sova :)
Jag har börjat läsa en jätte bra bok som heter Dannyboy & kärleken som jag helst skulle vilja läsa, kan verkligen inte slita mig från den boken men tvn känns lite mer lockande just nu. Men iaf så rekomenderar jag verkligen den boken till alla. 

hata morgonen

Morgonstund har guld i mun, öh jag säger bara knappast.
Morgonstund är äckligt och vidrigt och man vill bara sova..
Bläää, skola nu iaf!

tröttsam dag

tröttsam dag i skolan och allt gick lixom fel.  Tog bussen ner till stan & mötte min älskling & då blev allt genast mycket bättre. Vi drog till sjukgymnasten & min träning & sen vart det massa mys.
Men på dåligt humör var jag, mina knän är nämligen helt kvaddade tackvare innebandyn & de känns piss :(
nu ska jag kolla på beck & sussa

sömnig

Kom nyss hem från skolan, idag har det varit en sjuk jobbig dag. Höll på och somna vad jag än stod och gjorde. Hade kök till halv 6 idag och jag har verkligen varit helt borta hela dagen, uscha! Kirrade en cheescake och nån sallad med moa och sen lite röror med martina. Helgen har inte varit den lugnaste och de fick jag lida för idag..

I lördags var jag bakis & satt på bänken på min match, var skönt att bara sitta där & heja på. Hade verkligen aldrig varit kapabel till att spela så när becca fick kramp så blev jag livrädd & tvingade henne att fortsätta, men hon var grymm :)  Sen på kvällen så kom linda, vickan & alex hit, vi drack och käkade riktigt mysigt var de. Sen senare så begav vi oss ut på krogen, jag vart rätt dragen & det blev en riktigt lyckad krogkväll med massa skönt folk :)   
På söndagsmorgonen vaknade jag upp med en riktigt hemsk bakfylla så jag & älsklingen låg kvar i sängen hela dagen & mös. Begav oss dock in och kollade på storvreta matchen lite senare mot kvällningen men sen hem fort igen och mös änu mer.
& nu är jag så sjukt trött så ska gå och lägga mig redan nu öven fast klockan inte ens är 7. godnatt!


lördagsmorgon

Blää, idag mår jag lite mått pyton men de är smällar man får ta.
Igår iaf så drack vi lite hemma hos nelly, de var mys. Kände runt 11 tiden att vi behövde lite manligt sällskap oxå så vi begavs oss hem till robins bror och skålade med grabbsen där, mycket trevligt :)
Efter en timme hos robin så tog jag, nelly, micke & robin en taxis till eriksberg, var där ett litet dag & sen blev det en taxi tillbaka till stan igen. Han körde snabbt för att jag skulle hinna med min bussis hem & vist hann jag, precis typ :)  Nej men de var väl en trevlig kväll, jäklans trevligt att få spendera hela fredagskvällen med nathalie, för de var ett bra tag sen sist..

Ikväll blir det middag & förkrök här med lite tjejer & sen blir de utgång, det kommer att bli mys :)
Nu ska jag iväg och lira match, ett lycka till skulle sitta fint. nejdå men hej!


Dem 3 M och N

kom precis hem från skolan, trist & tråkig skoldag har de vart men fort gick den som tur va.
Ikväll ska dem 3 m:en och n:et skåla och livas de ska bli mys. (Moa, Martina, Maria & Nathalie)
Ska bege min ner på stan efter middan och möta upp Martina och sen beger vi oss hem till Nathalie där det ska skålas :) <3
Duschen nu, hejs!

image33image34image35image45

( moa, nathalie, martina & maria )

vanlig torsdag

Skola vart de för min del idag, det sög väl som vanligt men som tur va så var nathalie, moa och martina där, tjejerna som förgyller mina skoldagar.  Vi hade bara massa tråkiga lektioner idag så största delen av dagen idag så sysselsatte vi oss med att hänga gubbe och liknande lekar. Efter skolan fick jag skjuts av viktor och nathalie ner till stan (man tackar). Väl nere på stan så mötte jag min kära pojkvänn, jag inhandlade mig lite smink och kläder. Sen gick vi och käkade och sen skulle han iväg och träna så jag begav mig hem. Nyss gjorde jag min första läxa för terminen och snart så kommer min älskling hit, då ska vi mysa hela kvällen. Massa massage ska jag få oxå, yess nu kommer han, chaao!

måbra kväll

Jag är helt uppe i varv just nu & så jäklans uttråkad, ska bli skönt att komma till skolan imorn iaf ..
Ikväll blir det fotbad, pedikyr, manikyr, en avslappnande dusch och grey´s anatomy såklart!

image26

kom hit!

Just nu så vill jag vara med min älskade pojkvänn och bara mysa, det suger att han inte är här.

image23


bättringsvägen

Godmorgon, nu har jag sovit tills kl 12 vilket var riktigt skönt..
Idag känner jag mig mycket friskare oxå så imorn blir det skola för min del.

Igår såg jag ett program på tv där dem satt och diskuterade vem dem inte skulle kunna leva utan.
Jag låg och tänkte lite på det där innan jag somna och kom fram till att den enda personen som jag verkligen inte skulle kunna leva utan är min mamma. Alla andra människor som står mig nära vill jag absolut inte heller leva utan men min mamma kan jag däremot inte leva utan. Hon finns alltid där när jag behöver prata pch behöver tröst, hon står alltid på min sida och älskar mig vad jag än gör. Hon är min skyddsängel & jag älskar henne.
Nog om de för nu ska jag ta mig en varm dush & sen krypa ner i soffan och kolla på sex and the city..


rastlös

Det suger verkligen att vara sjuk och mest ligga till sängs och inte göra ett jäkla dugg, det tycker jag iaf. Jag var så sjuk rastlös så jag tänkte rymma iväg till min träning för jag ville verkligen träna. Innebandy är verkligen det bästa jag vet även fast jag tappat glöden rätt rejält och självförtroendet på mig själv ska vi inte ens snacka på. Men alla har vi väl våra svackor så de är bara att träna på, nån gång måst det gå bättre även fast det känns rätt tungt just nu. Nej klarar inte av att sitta still längre nu, ska gå och brotta ner min syster.

lycka till

Lycka till i norge nu robin, hoppas allt går bra med innebandyn men de tror jag säkert, de är ju din grej :)
                                                                                      Lycka till iaf grabben

image25

festhumör

ja de är precis vad jag är just nu, på ett jäklans festhumör. Trotts att jag är sjuk så är det enda jag känner för just nu att dansa. Hade jag inte varit sjuk så hade de garanterat blivit utgång imorgon men får skippa det nu och spara mig tills i helgen i stället. Hade faktist tänkt mig en hel vild helg med mina flicks, kan gå hett till :D
Sitter och kollar på en massa kläder som jag ska köpa oxå, önskar att jag ägde minst en miljon. Då skulle man slippa välja om man helst vill ha det plagget i den fägen eller den utan ta båda två. Ja vissa saker vore verkligen så mycket enklare med mycket pengar men jag har andra mycket mer värdefulla saker.
Som tex min älskling som jag ska krypa ner under täcket och ringa nu ♥
chaoo ..

image21

stackarn, rivsår över hela ryggen

image20

Haha jag hittade den här bilden bland mina mottagnafiler.
Fick tänka till ett tag innan jag kom på vem de var på bilden och vad fasiken han hade på ryggen men kom på alldeles nyss vem och vad det är. Bilden är från i vintras och det är jocke på bilden och alla streck han har på ryggen är rivsår från mig och den fina kuken på armen där har jag nog också lyckats få till. Nu är det inte som alla ni säkert tror att vi hade värsta vilda sexet eller så. Nej de var på fyllan och han ville att jag och Linda skulle rita på honom och de där med rivmärkena kommer jag inte riktigt ihåg men dem ville han nog oxå ha, jävla naglar jag måste ha iaf, hahah..

godmorgon

sovit till halv 12 idag, riktigt skönt. Känner att febern börjar släppa oxå så på torsdag blir det nog skola iaf och kanske träning förhoppningsvis. Idag blir det tyvär ingen träning, trist :/  
Just nu sitter jag och läser solo och dricker te. Alla undrar jämt när jag ska lära mig att dricka kaffe, aldrig skulle jag tro. Jag tål inte ens lukten av kaffe och smaken ska vi inte ens tala om. Ryser av bara tanken..
Nej men inte fasiken blir man vuxnare och mognare bara för att man dricker kaffe? tycker inte jag iaf.
Förresten så är te nyttigare än kaffe så jag fortsätter nog med mitt te drickande :)

image19
älskade te

sängliggandes

Legat i sängen hela dagen idag, kände att snart får jag väl liggsår så tog tag i det hela och klev upp ur sängen.
Käkade lite middag med mammsen och nu sitter jag här.
Kollat på en av mina älsklings filmer hela dagen idag, orkade nämligen inte gå upp och byta film så den fick gå hela dagen.. Filmen som jag sätt hela dagen idag heter Capricciosa, vist den är gammal men den är alltid lika bra varje gång. Har nog sätt den minst hundratusentals gånger men den är alltid lika bra och jag börjar alltid gråta varje gång.
Angående min feber så bara stiger den och jag mår bara sämre och sämre, uscha :/

image18
Älskade film

Jag hör obehagliga ljud från min kära systers rum vilket äcklar mig så nu ska jag springa ner till mammsen ett tag och kolla på lite innebandy med henne..

saknar dig snuttan

Det är nämligen så att jag inte har träffat min älskade bästa vänn Jeanette Alm på hur länge som helst nu och det verkligen suger rejält!
Jag saknar henne rå mycket och jag bara måste träffa henne snarast..
I helgen är hon iaf paxad till tusen om jag blivit frisk tills dess.
Vi är galna och helt enkelt bäst ihop så ♥

image16

Alltid du och jag ..


sjuklig ..

Uscha, igår helt plöttsligt fick jag världens huvudvärk bara sådär så jag gick och la mig redan klockan 7. 
Kollade lite på tv men somnade nästan direkt. Och imorse vaknade jag med en hemsk huvudvärk och feber har jag nu oxå, mår pissigt..
De verkar inte hjälpa någe vidare med lugna helger för nu i helgen var min första hel lugna helg på rå länge och då går jag och blir sjuk lixom, tvärtt om ska de ju vara.  Det bästa med att vara sjuk idag (om de nu finns något bra med att vara sjuk) är iaf att jag slipper en äckligt lång dag i skolan. Jag skulle egentligen haft kök från halv 9 till halv 6 idag men nu slipper jag iaf det.

Ska kirra en fruktsallad nu och gå och lägga mig och kolla på vänner ♥


Helgen

Det vart en hel lugn helg för min del, mys med älsklingen både fredag & lördag ..
Hade match i lördags oxå, men den gick inge vidare. Vi förlorade med 3-1 bläääääää :(
I söndags jobbade jag & sen åkte jag & shoppade lite med mammsen & pappsen..
Hoppas på att nästa helg blir lite mer fartfylld, nog för att det kan vara skönt & nyttigt med en lugn helg men man blir så rastlös..

& nu blir det ...
SÄNGEN !!


UNDERBARA DU ..




TACK FÖR ATT DU FINNS ÄLSKLING!

RSS 2.0