Run, Bitch Run!

Hej kompisar!
Jag har precis varit ute och sprungit två hela mil och kört en halvtimmas styrka på det. Nu är jag helt slut i kroppen och ska hoppa in i duschen innan jag kryper ner under täcket och kollar på Remember me.
Imorgon vankas det bus och jobb! (Börjar jobba på posten imorgonkväll 18:30-23:00, rena rama lyxtiderna)

kvällens träningsoutfit


SHOPPING

Från Nelly
Långklänning


Linne


Kort linne


Linne


Klänning


Tjocktröja med paljettdetaljer


Jenas med skinndetaljer


2 par leggings med skinndetaljer


Blommiga leggings


HM & MONKI
tränings shorts


Sthlm DG
Kilklackar


Kappahl
Halsband


Gina tricot
Jeansleggings


sista dagen i Juni

 Har shoppat med Malin och Moa hela dagen och nu har jag precis hämtat ut ett paket från Nelly på posten så jag är några plagg rikare just för tillfället. Ska ta och sova i några minuter (är skit trött!) men sen lovar jag att slänga in bilder på alla nya plagg.

syster idag väntandes på bussen


Dagens outfit


Börjar bli dags för ett par nya vita converse


sommardag

Idag har det blivit bad, solning och massa bus här hemma med Malin, Jocke, Jonas, Lisa och Moa. Nu däremot har jag solsting och är helt yr i bollen. Ska få i mig lite käk och hoppas på att den har gått över till min träning ikväll.

Bilder från idag
 (dessvärre blev min kamera vattenskadad)


skräckslagen

Blev sol och bad vid klipporna i Länna först idag tills... VI SÅG EN ORM!! Jag har världens ormfobi och alla vi for upp från klipporna och till bilen på bara några sekunder. (jag är fortfarande skräckslagen!) Sen drog vi därifrån fort som fan och vidare till Storvad där vi spenderade resten av eftermiddagen. Nu däremot så ska jag försöka få i mig lite käk (har inte kunnat äta idag pga min bakfylla) och sen blir det fotboll på en uteservering med lite folk.

today


Bakfyllan från helvetet

Wow, om min bakfylla var förjävlig igår så ska vi inte ens tala om vad den är idag, fyfan! Därför ska jag dra iväg med lite vänner och hoppa från en klippa snart. Som tur var är det vatten nedanför och förhoppningsvis får det mig att vakna till liv igen. Med andra ord så ska jag ut och bada i Länna med mina vänner. Så nu ska jag sätta mig i bilen (får jag ens köra bil idag?) och dra iväg och hämta upp lite folk.

Så länge får ni roa er med några videoklipp från helgen


Midsommar

Jag drog som sagt ut till Jockes stuga i Torsdags för att fira årets midsommarafton där. Hade en jätte bra midsommarafton med mina killkompisar och deras släkt och vänner. Blev dans runt midsommarstången, bad, alkohol, skador, massa mat, fylla, dans och äventyr. Har blivit hur bortskämd som helst av Jockes farmor och farfar och verkligen haft det hur bra som helst. Igår blev det utgång med Moa och idag har jag den värsta bakfyllan jag varit med om. Har så sjukt ont i ryggen efter att ha sovit trångt i ett tält med mina killkompisar på midsommar och på en mindre skön soffa i natt. Nu blir det ett dopp i poolen för att skölja bort en del av bakfyllan.

Midsommar i bilder


Med solen i ögonen

Godmorgon! Jag har iofs varit vaken sen halv 7 som vanligt men för dem flesta är det säkert fortfarande morgon. Jag sitter just nu och väntar på att Jennifer ska hämta upp mig, vi ska in till stan och mysa och shoppa i solen. Sen ska jag träna, fixa en midsommarkrans och packa, för ikväll bär det av ut till öregrund till Jockes stuga där det ska firas midsommar.

 Dagens outfit


solsting

Blev en repris på igår idag när jag hade jobbat färdig vid elva. Fast idag blev det Björklingebadet istället där vi kom till insikt med att vi föredrar Länna, klippor slår bra mycket högre än gräs och sand nämligen. Efter att ha solar och badat i några timmar så drog jag och Moa iväg på lite äventyr och sen kastade jag av kvinnan och drog vidare till friskis för några timmars träning. Nu är jag hemma igen och ska slänga i mig lite fil till middag och sen krypa ner i sängen och kolla på film. Gash, jag är helt slut i kroppen!

Today


walking on sunshine

Godmorgon solstrålar!
Jag är som vanligt uppe med tuppen men idag av en anledning faktiskt Ska nämligen iväg och jobba ett litet tag nu innan det blir en repris på igår. Efter en hel dag med bad och sol blir det träning och sen ska jag fixa med lite saker så vi hörs någon gång ikväll.

Så länge bjuder jag på lite videoklipp från igår.


Sommartider, hejhej!

Har haft en helt underbart härlig dag idag. Jag, Moa, Erik och Micke packade bilen full och drog ut till Länna. Där har vi befunnit oss hela dagen och njutit av solen, badat, ätit gott, druckit rosé, rökt vattenpipa och lyssnar på massa musik. Jag trodde att vattnet skulle vara iskallt men det var faktiskt riktigt skönt och vi låg i ett bra dag.
En helt perfekt sommardag har vi med andra ord haft idag och imorgon kör vi en repris.

När jag kom hem idag så var det bara att skutta i träningskläderna och dra sig in mot stan för några timmars träning. Nu är jag äntligen hemma igen och ska snart vila huvudet på kudden.

Dagen i bilder


magsmärtor

Har legat och kvidit i sängen hela kvällen framför en massa fotboll. Jag åt ju som sagt frukt idag och min mage tål verkligen inte frukt eller kolhydrater längre. Jag får galna kramper i magen och tror att jag ska dö. Men nu har det gått över och min mage mår bra igen, så nu ska jag hoppa i träningskläderna och dra ut på en liten löprunda.

Imorgon vankas det sol, bad och vattenpipa ute i länna med Moa, Agnes och Micke. Årets första havsdopp ska med andra ord bli av imorgon, om jag vågar..

Är det bara jag som i princip aldrig använder smink på sommaren, eller skippar ni det också?


Fussball

Har suttit i telefonköer enda sen jag kom hem ifrån gymmet för en timma sen.
 Men nu är allt färdigköat och löst, finally! Så nu kan jag släppa det där, ligger istället i sängen med lite frukt/bär och kollar på fotboll. Suktar efter Ronaldo (Jag är kär!) samtidigt som Portugal bjuder upp till riktigt bra fotboll och 4 mål har jag fått se hittills.



Vattenmelon, honungsmelon, jordgubbar och körsbär


Hoppas på att molnen dunstar från himlen om några timmar så att kvällen kan bli som planerat.


trolleri

Güthenmorgen!
Jag har precis käkat ett ägg och druckit te till frukost ute i solen. Bra start och nu är jag redo för även den här dagen. Ska börja dagen med några timmars träning på friskis. Blir mest fokus på mage idag, jag siktar mot ett sexpack innan sommaren är över. Efter det ska jag ringa massa samtal = timmar i telefonköer och ikväll blir det förhoppningsvis grillning och bad med massa härliga människor om solen skiner.

Nu drar jag och min osminkade fejja iväg till friskis och jobbar på magrutorna


yesterday

Var bara hemma i 15 minuter igår efter min träning och duschade, därav nada uppdatering.
Efter det drog jag hem till Calle och degade framför bröllopet med han och Niklas hela förmiddagen. Sen hade Calles syster 18års fest så vi drog dit och käkade lite. Och efter det skjutsade jag ner Jocke på stan, hämtade upp Moa och drog hem till Jimmy ett tag. Lite senare drog jag och Moa vidare tillbaks till Calle där ett gäng killar satt och drack sig fulla. Jag och Moa var nyktra och såg denna lördagskväll som en myskväll medans dem andra såg det som en förfest. Konstigt nog så hade nog jag och Moa roligare än resten som såg galet otaggade ut..
Framåt 1 tiden skjutsade jag hem Moa och åkte hem och däckade i min egna säng.

Nu däremot så ska jag iväg till friskis och träna och sen våldgästa alla mina bakfulla grabbs!

Gårdagens outfit, osminkad!


jag vill att vi ska älska i natt

Godmorgon bitches!
Idag är det dagen med stort B men jag bojkottar totalt. Kollar hellre på fotbolls VM än det där sablans bröllopet.
Men men nu ska jag iväg till friskis och träna järnet hela morgonen. Blir massa armar och mage på gymmet och sen ett jympapass på det, helt underbar start på dagen. Efter det ska jag dra mig hem till Jocke och försöka lura ut han och Micke på äventyr. Jag är sugen på ett första havsdopp så vi får la se. Solen skiner i varje fall!





syndat och fyndat

Skulle egentligen bara kolla på stan idag och prata massa strunt med Moa men istället kom jag hem med flera kassar. Men i denna tokrea så är det så svårt att låta bli och jag ärligt talat så har jag inte en enda skuldkänsla.

Nu har vi precis avslutat 50årsfesten här hemma, eller jag har avböjt ifrån den rättare sagt. Ska nämligen kasta på mig lite nya kläder och sen kila iväg in till stan. Ska möta upp Jocke, Micke & Kristoffer som kommer med sthlms tåget och hitta på bus med dem, jag är på ett riktigt bushumör ikväll.

Dagens shopping

Tshirt / Weekday


randig, transparent tshirt / Monki


stickad tröja / Monki


Kofta med puffärm / HM


Lång kavajväst / HM

Allt detta fick jag med mig hem för femhundra spänn, hur bra som helst!


Naturligt

Det blev inget bus med Jockeponken efter träningen utan lite äventyr med Moa istället. Vi drog en liten biltur, först förbi Jonas, sen upp till gränbyc en snabbis och kvällen avslutade vi sen på framfickan där vi mötte upp Erik, Calle och Niklas som satt och hinkade öl. Jag och Moa satt däremot osminkade och jag var långt ifrån klädd för en uteservering i mina träningskläder sådär lite halvsvettig. Men vafan!
Nu har jag precis skjutsat hem alla och tänkte krypa ner i sängen framför en film. Har fullt upp imorgon så klockan står på sju. Ska springa en mil på morgonkvisten, städa upp lite i mitt bombnedslag till rum, shoppa med Moa, träna på friskis, hämta mormor i tierp och sen är det 50års fest för pappsen.

Vacker utan spackel? vem bryr sig egentligen.. Nu ska jag sova, godnatt sötungar!


Solen skiner och alla är glada

och jag är lite extra glad idag för att jag har fått hem min fina vän, tyvärr inte för alltid men för några veckor iaf.

Idag blev det en lång lunch med Linda och Sophie ute i solen, jag har saknat dem tjejerna så himla mycket.
Alla blir så vuxna, skaffar sig lägenheter, pojkvänner, jobb och vissa till och med barn. Jag känner mig så liten, jag har inget av det och känner mig fortfarande som 16. Jag vill helst bara busa runt, dricka mig för full, inte känna mig bunden till något/någon, gå hem med helt fel personer, vara olydig och bara leka med livet. Men en vacker dag växer väl även jag upp, men det kommer ta tid. Jag är nämligen inte mogen för femöre.

Nu ska jag hjälpa mamma och förbereda lite käk till pappas 50års fest imorgon och sen hoppa i träningskläderna och ta bilen till friskis för ett bättre intensivpass. När jag tränat klart ska jag hem till min bästis Jocke och busa med honom.

Usla dagens outfit bilder


äntligen min vän får vi ses igen

Bra väder idag, tackochtack! Jag har varit ute och sprungit en mil och sen degat ett tag i solen. Nu däremot ska jag bege mig in till stan för några timmars träning på friskis och ikväll ska jag hitta på bus med Calle.

Jag är sådär extra glad idag för min mestaste bästaste saknade vän kommer hem idag. Och imorgon får jag förhoppningsvis krama om henne en massa ♥

Min älskade Linda, som jag saknat henne!



Hem ljuva hem

Yes, jag överlevde även flygresan hem. Känns jäkligt skönt att vara hemma igen, med untantag vädret..
Vi kom hem runt 2 tiden idag och sen dess har jag bara åkt runt och handlat med mamma och pappa lite överallt.
Nu däremot så ska jag få i mig lite fil till middag innan jag åker iväg till friskis för gym och ett intensivpass. Åh så jag saknat träningen under dessa 5 dagar, nog för att vi gått ett ex antal mil men det är absolut inte samma sak.

dålig outfitbild från igår kväll


Sista middagen i Krakow


Min frukost imorse på flygplattsen, kycklingsallad och smoothie, har stått mig på den rejäla frukosten hela dagen


the last day

Jag ligger nyduschad i sängen och degar framför fotbolls VM med lite bananchips. Idag har vi shoppat hela dagen, fick med mig lite krimskrams hem iaf. Men köpcentrumet var lite för stort och vi orkade knappt oss igenom hela.

Imorgon åker vi hem igen, ska bli rätt skönt att komma hem. Om vi överlever flygresan vill säga, det visar sig det där men jag hoppas på det bästa! Nu ska jag fortsätta mitt degande i några timmar till innan vi ska ut och äta.

Dagens lilla shopping
En helt underbar magtröja


Ett vitt linne


läppstift, läppglans, mascara, örhängen och ringar


kulturellt skit

Hola Amigos! Har precis varit nere och käkat frukost och nu sitter jag här med en tandborste i käften och lyssnar på min sköna spotifylista. Snart ska vi iväg och vara kulturella, nämligen till någon jäkla saltgruva. Känns mindre upphetsande då allt som har med kultur att göra inte rör mig i ryggen. Men när det vägs upp med en heldag shopping imorgon så kan man väl stå ut, mamma och pappa måste väl få lite vilja igenom dem också, iaf eftersom att det är dem som håller i plånböckerna

Malin & Pappa på restaurangen igår


Jag & Mamma på restaurangen


Min middag igår, kyckling med mozzarella, tomat och pesto


Malins middag, kött med potatiskaka, jordgubbar och ruccola


Senare på kvällen blev det glass på en uteservering


Malin babblade på med Dan i vanlig ordning


Men för min del blev det fruktsallad


Grattis älskade pappa

Idag fyller min älskade pappa 50 bast. Så imorse runt 7 tiden drog jag och Malin iväg och köpte champagne och en bakelse till honom. Och sen tågade vi in i deras hotellrum med presenter och skrålade sådär vackert som bara vi kan. Blev champagne innan frukosten och efter frukosten drog vi iväg på en liten shoppingrunda och åt lunch på något mysigt ställe. Nu på eftermiddagen har jag och Malin legat och slappat i solen i en timma och nu blir det en dusch inför kvällen. Vi har bokat bord på Krakows bästa restaurang där vi ska ut och äta och fira pappsen ikväll.

Bildregn
Nyvaken 50 åring


Presenter, champagne och tårtbit


Champagne i kaffekoppar klockan halv 9 på morgonen, lyxigt värre..


Glatt födelsedags"barn"


Lite ego bilder innan vi drog iväg idag


Pappa & Malin ute i solen


Nu vet jag vad jag ska bli när jag blir stor, nämligen pianist. Jag och min rosa flygel!


paparazzi


Min lunch: en asgod kycklingsallad


Och dem andra käka pizza som vanligt


Klockan är nu närmare 18:30 men det är fortfarande jäkligt varmt ute


ingen skönhet direkt

Nu ska jag och mitt osminkade face och klibbigt svettiga kropp ut och äta middag med la familja.
Har inte ens packat ner sminket så ni får lida med bilder på min osminkade face under resten utav resan, osis..


värmebölja

Vilken värme vi har, det är helt sjukt. Är 41 grader i skuggan idag så idag har jag förtärt litervis med vatten och svettats ut samma mängd. Vi har glidit runt i lite affärer på förmiddagen och sen har jag och Malin bara legat nere vid floden och solat hela dagen. Har aldrig någonsin svettats så mycket i hela mitt liv, det var hav av svett som rann ur mig när jag låg där och sola men jag var inte den enda som svettades ut Atlanten kan jag lova. Nu däremot så har vi precis varit och svalkat oss med glass och milkshake i skuggan på en glassbar. Ska skutta in i en iskall dusch nu och sen sova någon timma innan vi ska ut och äta ikväll.

Bilder från denna svettiga dag
Syster idag i vårt nya hotellrum. Vi böt då Malin kunde inte sova inatt pga all trafik utanför vårat förra rum.
Jag däremot sov som en stock och märkte inte av en enda utan spårvagnarna som susade förbi.


Öh, aa jag gilla vårt nya rum lika mycket, de e de..


Syster ute i det lite för varma vädret, om det nu får vara för varmt. Men 41 grader är nästan lite väl..


I receptionen, osminkad och svettig


Alltid med en vattenflaska i högsta hugg


Min lunch fick bli en halv naturellyoghurt med nötter och litervis med vatten. Man orkar inte äta ett dugg när det är såhär varmt, man dricker sig mätt på vatten istället.


När pappa kom till sitt hotellrum på eftermiddagen idag så stod där en jätte fin korg med massa gott i från hotellpersonalen. Farsgubben fyller 50 imorgon så det var en födelsedagspresent i förskott från dem.


Han klär bra i sina nya extensions.


Dagens svalkande. Blev glass för resterande av familjen och en annanas milkshake för min del


svettig fredagsmorgon

Godmorgon! Jag vaknade precis av att jag ramllade på en igelkotte, och fy så ont det gjorde. Han dog och jag blev sönderstucken. (i min dröm alltså) Igår blev det en långpromenad med mamsen och papsen och öl på olika uteserveringar. Jag drack däremot vatten och käka jordgubbar, var 27 grader igårkväll så det var bara till att dricka litervis med vatten för att inte svettas ihjäl. Nu när jag vaknade däremot så var sängen lite halvvåt, det är 30 grader ute redan nu så det kanske inte är allt för konstigt att svetten rinner.  Men nu ska jag väcka resten av familjen och glida ner på frukosten, magen kurrar så lite hotellfrulle kommer sitta som en smäck..

igår kväll
pyttelite mig och pappa


älskade päron


ett torg, lite kulturell måste jag ju vara


Den här killen drömde jag mardrömmar om inatt. Han jagade mig i en gränd och tvingade mig att måla mig silvrig och stå bredvid honom hela dagarna för resten av mitt liv. sjukt läskigt!


Mamma som aldrig dricker öl slog till på en igår, pappa var helt i extas.
"fota henne, fota henne med ölen"


Men att pappa drack öl hörde inte direkt till ovanligheten.
Han ville däremot prompt att jag skulle ta kort när hästen och vagnen var bakom honom.
"Skynda nu dem rider fortare, skynda så att den verkligen kommer med, ta kort nu nu nu"


Blev som sagt jordgubbar och vatten för min del


Jag överlevde!

Flygresan alltså.. Jag är nämligen livrädd för att flyga, tror alltid att man ska krascha eller att någon ska bomba planet. Inbillar mig att varenda människa som beter sig lite konstigt är en självmordsbombare. Men som sagt vi landade levande här i Polen. Har hunnit spana in staden och äta middag, nu däremot ligger jag och syster på vårt rum och tar det lugnt bara. Snart ska jag ut och dricka drinkar med mamma och pappa, eller rättare sagt hålla koll på när dem dricker drinkar, Malin däremot stannar tydligen på rummet, trött unge det där..

Ajuste det är 35 grader här och jag håller seriöst på att dö av värmeslag, svetten bara rinner sådär underbart kletigt och härligt, fastnade nyss med stjärten på fönsterbrädet där jag satt och spanade, klibbigt värre.

Lite bilder från idag
Mamsen och Pappsen


Pappa och syster i receptionen


här bor vi, datanörden och jag


Dagens middag blev en kycklingsallad för min del


.. och pizza för dem andra lirarna


systeryster


jag


Eftermiddagens sysselsättning: tidningar, nötter, katrinplommon och vatten.
bra tidsfördriv när syster vägrar hålla sig vaken


Hejdå Sverige

Jag är helt slut, mina ögon vägrar hålla sig öppna men jag måste tvinga dem, ett litet tag till iaf.
Vaknade klockan 6 imorse och jobbade fram tills klockan 2, drog sen ner på stan och gled runt med Moa och Robin i några timmar samt växlade pengar. Sen blev det träning hela kvällen och landade här hemma för någon timma sen och enda sen dess har jag haft fullt upp med att packa.

Åker till Polen imorgon, ja ni tänker nog som mig "POLEN AV ALLA STÄLLEN?"
Men Mamma ville så gärna åka dit så det är bara för att familjen att följa med. Men man tackar ju inte direkt nej till att komma ifrån den här staden ett tag, hotellfrukost, se nya saker och äta ute varje dag.

Men nu måste jag försöka få i mig något att äta innan jag somnar. Har bara hunnit få i mig ett äpple på hela dagen så huvudet dunkar som en jordbävning just nu.

Hit ska jag alltså imorgon




Ni behöver inte vara oroliga för dålig uppdatering under tiden för vi har internet på rummen, Puss så länge!


nanananana

Är uppe med tuppen som vanligt, pigg och glad trotts att klockan inte ens passerat sju.
Ska dra på mig löparskorna nu och dra ute och springa i en timma. Sen blir det ett möte med min jobbcoach vid 10 tiden och efter mys på stan med mamma & Malin, träning, grillning och träning igen. Måste hinna växla pengar tills på torsdag också men det får nog hinnas med imorgon.

lite segling skulle ju inte sitta helt fel


under ytan

jag är så trött på den här jävla sjukdomen, så trött på hur den bryter ner mig, så trött på hur den får mig att tänka och handla, så trött på hur den begränsar mig, så trött på hur den styr mitt liv. 
det som enligt mig inte är en sjukdom utan en psykisk process som fått övertaget.
men jag vägrar inse att jag inte skulle klara av det här på egen hand, jag vägrar vika ner mig och låta någon annan hjälpa mig. det blir bra, en vacker dag blir det de..


förlåt

jag hatar att jag alltid lyckas göra dig besviken, arg och ledsen.
allt kommer ut så jävla fel ur min mun. jag tänker inte först, inte på konsekvenserna och inte på reaktionerna
du är för bra, att du orkar vara så snäll mot mig hela tiden trotts att jag är en sådan idiot, en idiot som gör dig besviken om vartannat. jag vet inte hur jag funkar och än mindre vet så klart du.
jag har en undermedveten makt som jag utnyttjar på helt fel sätt, på ett sätt som sårar.
förlåt, jag ska börja tänka..


Högt upp i det blå

jag är dödare än dödast, eller snarare bakfullare än bakfullast. Det suger men jag borde inte klaga då jag haft en kanon helg.
Började fredagen med studentmottagning hos kusin, sen vidare hem till Jocke där han och lite Västeråsare bjöd upp till fest. Blev förkrök, framfickan, bullit och efterpärla. Somnade sen liggandes i fosterställning i Jockes fåtölj, vaknade upp vid 8 med en smärre nackspärr men helt utan bakfylla så jag kunde ej klaga. Blev en morgonpromenad runt stan med Tobbe och sen tillbaka hem till Jocke för lite bättre krök. Packade sen mitt pick och pack och begav mig vidare hem till min andra vän Jocke. Han, jag och Erik låg ute i solen på en filt hela lördagen och drack rosé, lyssnade på musik och solade. På kvällen drog jag sen med Robin på firmaferre på Beijer där även Lisa joinade efter några timmar. Kvällen avslutades på framfickan där jag tydligen var för full för att komma in så jag smet in, ingen märkte, inte ens Lisa då jag hamnade vid några helt random people. Däckade sen på Calles soffa men vaknade av att en efterfest våldtog Calles lya så det var bara att bjuda upp.
Nu är jag som sagt död och ska fortsätta mitt godisätande och filmtittande en bra tid framöver.

så jävla äcklig tjej, sår har jag också överallt då jag ramlade runt som en galning igår


Grattis alla studenter

Åh idag tar en massa människor studenten och för ett år sen tog jag studenten men under bra mycket sämre väderförhållande, så njut!
Nu ska jag iväg på min kusins studentmottagning och sen blir det massa äventyr. Stan lär krylla av folk ikväll och vädret går knappast att klaga på. 

 ett år sen nu


jag är här, jag är där, jag är överallt

Cykel till in till stan (1,5mil), 2 pass på friskis, mötte upp Malin, vi gick en lång promenad innan vi drog och kollade på Dans match (dem vann!), Kisspaus hemma hos Dan och till sist cykel hem igen (1,5mil).
Nu är jag rätt slut i kroppen och ska krypa ner i sängen och kolla på How I met your mother.
Så Godnatt.
Nu ska min osminkade feja och knullruffsfrisyr få vila på kudden

vore synd och klaga

Började dagen med en härlig powerwalk i solskenet. Sen har jag bara legat ute i solen med syster och haft det bra. Vi har snackat skit, läst skvaller, spelat fia med knuff och badat. Nu har jag precis fått i mig en räksallad ute vid poolen till frukost/lunch/middag. Man tappar helt aptiten av att vara i solen så det lär bli det ända jag orkar äta idag. Snart ska jag slänga mig på cykeln in till stan (1,5mil) för att beta av ett styrkemedel pass och ett core pass på friskis. Efter det ska jag möta upp Malin vid 7 tiden för fotbollsmatch och sen sätta mig på cykeln hem igen.

Today
Min nya bikini


Min bästa vän i solen


Kletig jävel



Spelade fia med knuff med syster


Avnjöt en underbart god räksallad vid poolen


Lite nytt

Har precis tagit mig en snabbdusch och sköljt av mig all kletig olja samt ätit lite wook med mamma och pappa.
Nu ska jag slänga på mig träningskläderna och kila iväg till friskis för ett intensivpass.

Fick hem ett paket från HM idag

Bikini
En rosa bikini med gulddetaljer


Solhatt
 egentligen på tok för stor men har ingen ork till att skicka tillbaka den


Solglasögon
behöver en uppsjö då jag tappar bort minst ett par i veckan


Min dag i bilder

Började dagen med att skutta runt lite ute i solen innan jag begav mig ut i spåret för lite löpning.
Betade även av några intervaller i tipptoppen backen och nu snackar vi inte en liten kulle utan en flera meter hög backe. Det kändes i benen kan jag lova.


Spåret var inte det torraste, mina skor var helt leriga när jag kom hem och då även invändigt.
Mamma lär bli mindre lycklig när hon upptäcker att jag traskat runt med dem inomhus, men bara en liten bit..


Läste i tidningen att det blir bra väder hela den här veckan. Jag sken upp som en sol och solen sken upp för mig.
Vi samarbetar bra, solen och jag.


Här ute i solen på den här filten har jag spenderat min dag. Varmt och skönt, men även svettigt och långtråkigt.


Men jag hade allt som behövs under en dag av solning: Dator, vatten, kuddar, filt, kokosolja, tidningar och ipod.


Jag hittade en riktigt gammal bikini långt in i garderoben idag. Den är minst 4 år gammal men fick duga då resten befann sig i tvätten.


Sen blev det bad, bad, bad. Plaskade runt i poolen i min ensamhet, tävlade med mig själv om hur länge jag kunde hålla andan under vattnet, hur många kullerbyttor jag kunde göra, hur långt jag kunde gå på händer mm. Ja ni vet sådana där vardagliga sysselsättningar.


Precis efter den här bilden togs så ramlade jag i poolen men han kasta ifrån mig kameran i sista sekund.
en mindre graciös bakåtvolt lyckades jag iaf åstadkomma


Sen drack jag en proteindrink till frukost/lunch


Men hann inte få i mig mer än 2 klunkar innan jag tappade ut skiten poolen. Tack för hjälpen geting!


försvunnen

Vaknade upp med en hel radda missade samtal ifrån syster samt ett sms där det stod "Svara, jag vill hem".
Undrar vart hon hamnade inatt, inte är hon hemma iaf. Får ringa henne lite senare och kolla så att hon lever men nu först blir det en härlig joggingrunda i det fina vädret.

ser ni till denna tös så kan ni ju hojta till


RSS 2.0