mys kväll

Var nyss ner till mammsen och beställde lite kläder så nu är jag glad på henne igen och hon är på ett strålande humör för att jag inte är tjurig längre. Och snart så kommer min älskling och myser med mig. Vi ska kirra fruktsallad, kolla på idol och bara mysa hela kvällen och natten. Känner mig taggad på utgång eller fest men har match imorn så de får lov att bli en lugn kväll trotts att jag egentligen är på röjhumör. Men det är alltid mysigt att mysa med min älskling så de är inget jag tackar nej till heller..

image4
 JAG ÄLSKAR DIG

jag är så sjukt otacksam

Ja de är precis vad jag är, just nu och idag iaf ..

Jag mötte mammsen vid 2 tiden på stan idag, för vi skulle shoppa stuffs till mig :)  just då var jag på ett strålande humör, nästan iaf. Det första jag börjar irritera mig på  är att alla mammas jobb mobiler ringer hela tiden, och sen svarar hon och bokar möten med precis alla oxå. Hallå jag som trodde jag var viktigast!? Tjurar lite över den lilla uppmärksamhet jag får (mamma brukar alltid ge mig all uppmärksamhet i världen), Sen köper hon skor och tröjor och nästan allt jag vill ha till mig. Sen vill jag ha en jacka till fast jag minst fått 3 stycken nu under kort tid. Mamma tycker inte att jag behöver en till jacka och då börjar jag tjura änu mer. Ett par skor till tycker jag ändå att jag borde få men mamma säger att det nog räcker för idag. Då jävlar sätter jag mig på tvären helt och börjar tjura som en liten barnunge, vägrar prata och går bara runt och är sur. Sen åker vi till maxi för att handla och mamma börjar smöra som vanligt och frågar vad jag vill ha, om jag vill ha smink, godis, hårfärg mm, men jag bara tjurar och säger inte ett knyst.. Sen tycker hon jag ska får bestämma vart vi ska äta, bara för att hon känner skuldkänslor för att jag är så tjurig. Pappa och malin vill käka pizza men nej de vill inte jag, jag vill käka sallad. Men jag vill ha sallad från just cupido och vi är rå långt där ifrån och mamma säger att jag kan få sallad någon annan stanns men nej, cupido sallad eller inget. Efter att mamma gett mig minst tusentals förslag säger jag att jag vill ha en kebabrulle från vreten. Sen väl hemma så vägrar jag äta kebabrullen, de var ju sallad jag egentligen ville ha. Och nu sitter jag fortfarande och är tjurig, mamma kommer upp och ger mig pengar och vill att jag ska komma ner och beställa kläder men nej inget råder bot på min envisa tjurighet. Jag är på tok för bortskämd och äckligt otacksam.
Förlåt mamma, jag ska komma ner och vara snäll mot dig snart ..

image3
tjurskalle ..

slitet ..

Huvudet dunkar väre än förut och snart sprängs det nog, känns det som iaf.  Proppat i mig en massa piller hela dagen och sovit sjukligt mycket men inget har hjälpt. Som ni kanske hör så har jag bara en helt vanlig bakfylla. Men av det värsta slaget och jag bara sitter och tycker synd om mig själv. Trotts att det ju är jag själv som har orsakat det hela, men egentligen inte tycker jag. Det vart inte så speciellt mycket alkohol igår, lite skumpa och några cider bara och det brukar inte sluta i en sånhär hemsk huvudvärk men men.

image1
sovit och mått som jag förtjänar idag

Gårkvällen var iaf grymt lyckad. Drack lite hemma hos petter innan vi begav oss ner på stan. Väl framme vid lotus möts vi av en enorm kö, köade i minst 20 min men kom in gratis till slut iaf, min kära pojkvänn jobbar ju där så :) Väl inne så bara vimmlade det av folk, gick inte och dansa för dansgolvet var proppfullt. Men jag gillade läget, var så sjukt mycket roligt och skönt folk ute och jag hade sjukt kul måste jag säga :D 
Skulle hålla mig lite mer åt det nyktra hållet igår hade jag tänkt mig pga träning idag. Men tydligen så tålde min kropp så pass mycket mindre igår så de spårade ur lite där ett tag.

Idag ångrar jag bara alkoholen, absolut inte utgången ..
Och snart ska jag iväg på träning, en träning som kommer gå mindre bra men ska göra mitt bästa


BORING

Idag har jag haft en sjukt tråkig dag, vaknade klockan 6 av att klockan ringde och kände direkt att det här kommer bli en riktigt dålig & trist dag. Stressade iväg till bussen med mig sjukt stora innabandy trunk som jag knappt ens kommer på bussen med. Slog till minst 10 pers under mina 2 bussresor till skolan, jobbig grej. Sen jobbigt kök i skolan, lagade kötbullar & jag & Moa fic faktist till världens godaste sås oxå :) Efterskolan stressade jag mig iväg till sjukgymnasten, inte det roligaste direkt & sen vidare på träning. Trodde såklart att träningen oxå skulle gå piss eftersom allt annat denna dag gjort det men den gick faktist mot förväntan riktigt bra. Jesper Johansson stog för dagens träningar, kul.

Jaja, nu sitter jag och väntar på att idol ska börja & på att min älskling ska komma & mysa med mig. Jag skulle behöva kramas lite just nu :)

Nej ska kila in i dushen nu en snabbis innan idol, hej!

...

Ja, skaffat blogg igen ja. Min förra dog ut eller nått & nu kände jag för att skriva av mig lite igen.
Ja iaf så tänkte jag ha mitt för och efternamn som blogg adress, men nej upptaget upptaget upptaget & en ren besvikelese! nej inte så värst kanske men lite trist att inte vara den ensa i sverige med mitt namn, Jag vill ju vara unik lixom! men men nog om detta.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0