ett nytt steg i livet

En timmas terränglöpning senare ligger jag nu här utmattad och jävligt lycklig. Lycklig för att jag hittade hem igen och inte sprang vilse där ute i skogen. Den absolut bästa löpträningen måste verkligen vara i just terräng, jag är så härligt slut i mina ben just nu.

Men nu till det roliga:
Jag kom in på Hälsocoach PT & GT (personligtränare & grupptränare) på Lillsveds idrottsfolkhögskola ute på Värmdö. Var ju som sagt där ute på intervju i lördags och idag fick jag reda på att jag kom in. Så den 23 Augusti flyttar jag ut till Värmdö. Tror att den här utbildningen kommer passa mig perfekt då jag får bo med människor med exakt samma stor idrottsintresse som jag, träna varje dag och utbilda mig till något som jag verkligen vill bli.


sista dagen i maj

Kom precis hem från posten där jag spenderat eftermiddagen, gjort kodningstester & tagit foto till passerkort.
Har hunnit slänga ihop lite mat som jag mumsat i mig och nu ska jag fylla i lite papper innan jag beger mig ut i skogen för terrängträning.
Sen ska jag berätta en rolig sak, eller kanske inte rolig för er men för mig!

Dagens middag: tomat och keso med stekta champinjoner och fetaost


En perfekt morgon

Efter lite frukost ute i solen med fötterna i poolen är jag nu redo för några timmars träning.
Ska hoppa på en bättre buss in till friskis nu och träna järnet. Så vi hörs ikväll!


livsglädje

Godmorgon alla fina människor!
Igår kväll blev det till att fira mamma och grilla med familjen. Sen drog jag en sväng förbi den äldre generationen (farmor&farfar) för att spana in deras nya husbil och prata lite strunt. Kvällen avslutades sen hemma hos Calle med han, Erik, Micke & Niklas. Vi tittade på dåliga filmer, blir lätt så när inte jag får bestämma.

Nu däremot har jag precis varit ute i det fina vädret och sprungit några km. Ska kirra lite frukost nu och sätta mig ute i solen innan jag beger mig in till stan igen för ett styrkemedel pass på friskis samt lite gym. Efter det ska jag till posten för att gå igenom lite inför mitt jobb i sommar.

Me todaay


the sun is shining today

Och jag har precis kommit hem. Givit min älskade mamma en tårta, blommor, chokladask och en liten present Inte bara för att det är morsdag utan även för att hon verkligen är världens bästa mamma.

Såhär ser jag ut nu i dag ur alla möjliga och omöjliga vinklar


Nu ska jag äta lunch ute i solen med mina fina föräldrar.


Långt ute på Värmdö ..

.. Befinner jag mig just nu väntandes på en buss som aldrig verkar komma. Jag är på Lillsveds idrottsfolkhögskola ute på Värmdö. Jag har varit här hela dagen på intervju och information för en Hälsocoach, PT & GT kurs som jag sökt till hösten. Allt har gått bra med gruppintervju och grejer, men jag funderar lite på att byta till idrottspedagogs kursen istället men vi får se..
Om en timma kommer som sagt bussen och då blir det buss, tunnelbana och tillsist tåg hem, bra jävla lång tid tar det. Tog 3 timmar att ta sig ut hit så det är vad vi har att vänta oss. Ska slänga i mig lite middag i Sthlm sen innan jag hoppar på tåget hem till Uppsala. Där plockar Calle upp mig och sen hoppas jag på äventyr med Moa.
Underhållning i den tråkiga väntan

spontanshopping och myskväll

Började dagen med några timmars träning på friskis och efter det mötte jag upp Malin på stan. Blev lite spontan shopping, borde egentligen inte då jag ska till sthlm imorgon men eftersom att vi inte vet hur mycket tid vi får över till shopping så var väl dessa köp inte ett skott i pannan direkt.

Ikväll blir det tjejmys här hemma. Pappa är på konferens så ikväll blir det tacos, vin, godsaker och mys med mamma och Malin. Perfekt med en lugn kväll då jag bör vara pigg inför morgondagen.

Dagens lilla shopping
Svarta shorts med nitar


vit/beiga gladiatorskor


idag har jag inte legat på latsidan

Oj så lång den här dagen har varit. Jag vaknade av klockan vid 7 tiden imorsen och satte mig på cykeln och cyklade till Kåbo. 1,6 mil senare befann jag mig i Villan som jag städade som en galning i 4 timmar. Sen hällde jag i mig en proteindrink i all hetts medans jag cyklade som en galning för att hinna med 12 passet på friskis. Jag kom precis i tid, körde passet, gymmade och satte mig sen på cykeln hem till Storvreta igen. 30 minuter senare befann jag mig hemma, städade mitt rum, tog en promenad för att hämta ut mitt paket och sen kirrade jag kycklingsallad till familjen. Nu ska jag ut och spring 5km i spåret och sen bara dö till någon bra film, jag lär somna som en prinsessa ikväll.

Paketet innehöll:
Ett mörkblått linne med brottarrygg


En rutig skjorta


Samt ett vitt linne med volanger


det var på tiden

Jag har fått hem mitt nya kårleg idag, äntligen. Men är man slarvig så får man ta smällarna för det.
Har även hämtat ut ett paket från Nelly idag. Vad som finns i får ni se sen för nu ska jag kirra käk åt familjen.


back on track

Åh idag var jag tillbaka på friskis igen, hur skönt som helst. Körde mitt älsklings Styrkemedel pass och sen mötte jag upp Moa för en promenad. Vi begav oss först till Kåbo där jag hämtade en nyckeln hos ett par som jag ska börja städa åt varannan torsdag. Så ni kan nu mera titulera mig städtant, på torsdagar iaf..
Sen mötte vi upp Lisa vid fyrishov en snabbis och lite senare tog jag bussisen hem. Väl hemma blev det en ny promenad men då i sällskap av mamma. Nu ska jag slå på någon rulle och sen sussa, tänkte kliva upp med tuppen imorgon.

Dagens faktiskt ända måltid. Frukost/Lunch/Middag i ett med andra ord.
Sallad med kalkon, keso, avokado, tomat och morötter.
Samt en proteindrink på äggvita, vatten, hallon och banan.


Åh jag vill jobba på öland i sommar igen


golf vs paintball

Min bästa vän Jocke kommer aldrig bli en sann golfare.

Jocke: Golf är en överklass sport, alla bara kollar argt på oss när vi kommer
förälder: Nej det var kanske förr men nu är det absolut inte så
Jocke: Anledningen till att folk kollar snett kan iofs bero på att vi kommer gapandes med öl i handen.
förälder: Haha ja antagligen, men golf är en bra sport på det sätt att man kan spela hela familjen, umgås och ha kul och det spelar ingen roll om någon är bättre än den andra. Det finns inte många sådana sporter.
Jocke: Har ni provat på paintball? det är typ samma sak, familjen kan ha kul tillsammans och så.

ja för golf och paintball är ju exakt samma sak..


stackars barn

Angående den här reklamen, vem fan döper sitt barn till Måns-Melker?
Varken Måns eller Melker är speciellt fina namn och att göra ett dubbelnamn av eländet, stackars barn.
Men jag blir nästan lite sugen på att döpa mitt barn till något liknande, fula dubbelnamn kan ju inte göra ungen annat än unik, eller njae snarare mobbad kanske.. jag undviker nog detta dåliga namnval ändå!


don't stop til you get enough

Min träning gick helt som planerat, jag orkade med mitt program utan problem. Körde till och med 20 minuters hopprep, sjukt kul men bra jävla jobbigt.

Mina töser är på premiären av bryggan ikväll men eftersom att jag lyckats slarva bort mitt kårleg och inte fått mitt nya än och inte heller tagit mig i kragen och gått och hämta ut ett temporärt så får jag hoppa det idag. Det lär bli en massa fler kvällar där ändå så jag är icke bitter.
Istället ska jag nu hoppa in i duschen och fräscha till mig och sen köra ett How I met your mother maraton med Calle, vare sig han vill det eller ej.. han har ingen makt!


Run, bitch run!

Ska nu snöra på mig mina nya löparskor och dra mig ut i spåret. Tänkte springa 5 km och sen köra 15 minuters intervallträning och 20 minuters styrka. Vi får se hur mycket kroppen orkar efter min elaka förkylning som dessvärre sitter i fortfarande. Men en vecka utan träning var det längsta jag stod ut, nu är iaf febern borta.

Nya löparskor


cooler than me

Moa älskar att gunga men jag tycker seriöst att det är skitläskigt.
Jag höll på att dö igår när Moa tog fart på mig, där har vi anledningen till att jag håller mig till nyckelpigan på grönalund. Eller nu ljög jag, jag vågar mig inte ens på den..


rock this world

Blev en mysig kvällspromenad med Moa med lekparksbus och sommarplaner.
Nu ligger jag hemma i min säng med syster och kolla på roast på berns.
Ska snart sova för jag ska vara hos min jobb coach klockan 10 imorgon bitti. Puss & Godnatt!


im gonna hit this city

Har legat ute i solen hela dagen, lyssnat på Carolina Gynnings bok och somnat om vartannat.
Nu ska jag möta upp Moa för en promenad i solen, vi hörs sen.. ♥


Kung av sand

Blev en riktig mysdag/kväll igår. Började dagen med mina grabbar ute på Jockes gård med öl och musik. Sen drog vi vidare hem till Erik där hans föräldrar bjöd på käk. Grillat och massa gott, satt där i några timmar innan vi begav oss iväg på nya äventyr. Vi tog bilen ut till Wiks slott där vi spårade ur, dansade runt och busade och det vara bara ren tur att ingen lyckades ramla i. Sen skjutsa jag grabbsen till någon fest men Jocke mådde inte allt för bra och eftersom att jag hade hans bil så skjutsade jag hem honom, lämnade bilen och hjälpte han upp i lägenheten. Sen plockade Calle och Niklas upp mig och vi drog och kollade på en riktigt dålig rulle som jag tok däckade till.



Idag har jag hoppat sönder Calles soffa, babblat sönder Niklas och Calles öron, handlat nya löpardojjor med mamma och pappa samt städat mitt rum.
Nu ska jag krypa ner under täcket, kolla på film och äta fruktsallad.


försmak på en perfekt sommarkväll

Åh, igår blev det mys ute vid skaris med Jocke och Malin. Vi satt där vid vattnet och lyssnade på musik, drack öl (inte jag, jag körde) och babblade på om allt mellan himmel och jord. Sen ringde Robin och ville hänga med coola kisar som oss så vi drog till hans studentområde och hängde med alla sköna studenter. Blev fotboll, chill, kubb och mys i den varma försommar kvällen.



Idag är det en ny härlig sommardag och jag ska ut i solen och steka. Jocke kommer förhoppningsvis och sällskapar mig sen och ikväll ska vi grilla och mysa här, jag och mina fina killkompsiar. Eller så ska vi ut med Jockes båt, inte riktigt bestämt än.
Ut i solen nu med er!


om jag ändå vore gud

idag är jag klädd i svart och den vattenfasta mascaran förtydligar mina ögonfransar.
jag vet nämligen att jag inte kommer kunna hålla tårarna borta i kyrkan idag.
när jag fäller mina tårar är det för att jag vet att min fina vän är ledsen, saknar och inte längre är hel.
livet är så förbannat orättvist och varför skulle just ditt liv vändas upp och ner? fina, fina du.
men jag finns här som en stöttpelare genom all orättvisa, saknad och sorg.
idag finns bara du i mina tankar & du är det starkaste jag vet ♥


årets första riktiga dopp

Hela denna underbara dag har jag spenderat i solen inoljad i massa kokosolja. Ni vet, precis sådär som man ska spendera en dag då solen steker. Blev även ett första riktiga dopp i poolen för i år. Är väl egentligen inget att skryta över då vattentemperaturen krupit sig över 20 strecket. Men Svalkande och avoljande..

Sen blev det kalas hos min sötsak till kusin som fyllde 9 år.


Nu däremot så försöker jag kolla på Bella/Tyra show men det händer ju inte ett jävla dugg.
Så jag får väl fortsätta kolla på hockey helt enkelt.


baka, baka.. panda!

förutom att försöka sova mig frisk idag så har jag sysselsatt mig med att göra tårtor till min kusin som fyller 9år imorgon. Hon ville ha vit/rosa pandatårtor då hon helt gått och förälskat sig i pandor (Lisa, ni borde starta en klubb). Jag vette tusan om dem liknar pandor men pandaexperten Lisa har godkänt. Ser snarare ut som björnar men pandor är väl björna så..


odjur


no voice

Usel uppdatering jag vet men jag har haft fullt upp dem senaste dagarna samt mått som något trasigt.
I måndags blev det pressentletande med Moa och Malin hela dagen och igår var det födelsedagskalas hos vår älskade Lajsa. Sen har jag även spenderat några timmar i solen, umgåtts med Calle samt försökt sova mig frisk.
Vilket absolut inte hjälp då jag bara blir sämre, ligger här just nu med 40 graders feber, en döende hals samt en hosta som låter som den borde komma från en 60 årig rökare. Och till råga på allt är min röst borta, jag som ska på jobbintervju om några timmar och jag kan inte ens ringa och säga att jag inte kan komma, hur gör man då?

Gårdagens födelsedagsbarn, bästaste, finaste 20åring.


fucking wingman

Hade en sjukt rolig kväll igår. Började kvällen hemma hos oss med ett gäng härliga brudar, grillning, vattenpipa, alkohol och fyllelekar startade lördagskvällen på bästa sätt. Sen blev det framfickan där det kryllade av skönt folk, jag hade en härlig busfylla och hittade på massvis med hyss på framfickan(ni skulle bara veta). Sen drog jag med Robin och Druvan till paltina. Lekte wingman(woman) och fixade ragg åt mina kära killkompisar. Sen träffade jag på massa skönt folk som jag inte sätt på år och dar och röjde runt. Tappade bort varenda kotte vid 3 tiden men sprang på Jimmy och vi lekte medhjälpare åt langoshaket utanför platina. Sprang ärenden och fick gratis langos, bra deal. Sen drog Jimmy hem och jag blev ensam igen men jag drog runt på efterfest efter efterfest i min ensamhet. Först en med några sjuka studenter, sen en med massa sundsvallare och sen blev det hem till Calle. Deckade sen framåt 8 tiden på Calles soffa och just där i en bättre fosterställning har jag spenderat min dag halvsovandes framför How I met your mother. Men nu kom pappsen och hämtade mig så nu chillar jag med litervis med vatten framför hockeyn. Bättre bakfylla och mitt arbetslösa liv skulle inte kunna uppskattas mer.

Pics


Fly like you're high

Godmorgon partypeople! Igår tillhörde jag inte den generationen som ni kanske förstår eftersom att jag är uppe redan nu. Jag lovade nämligen att vara chaufför till pappsen så jag höll mig nykter och hade en myskväll hemma med mamma och syster.
Idag däremot så ska jag ta igen allt jag missat under mina 2 nyktra veckor. Det ska ju bli 24 grader och strålande sol idag så jag & syster styr upp grillning, fylla och roligheter här hemma ikväll. Alla får vara med! Jag har även lovat att premiärbada i poolen idag, något jag ångrar rejält men ett löfte är ett löfte så vi får väl se.

Nu ska jag iväg till friskis och svettis för mitt älsklingspass och sen ska jag lapa sol och dricka cider, hur nice?


Jag kan inte sova..

..tack för det regn, åska och blixt!


show me how to lie

jag har haft en bajstråkig dag..
träning imorse och sen har jag putsat min fasters fönster hela dagen och imorgon ska jag tillbaks dit och städa hela hennes hus, jippie! Nej men jag tjänar tusenlappar så jag borde inte klaga.
Just nu ligger jag och försöker kolla på Bella&Tyra show men det bara hackar och jag hatar den där kissie, jävlar vad den stackar har lyckat förstöra sig själv. Jag är långt ifrån avundsjuk, fiskmun och megaboobisar klarar jag mig bra utan. Äsch jag ger upp det här nu och somnar in framför underbara How I met your mother istället.
Sak upp tidigt imorgon för att bege mig hem till faster och sen blir det träning och shopping på det.

jag ser iaf helt okej ut utan smink, den du kissie..


om ni undrar vad jag har sysselsatt mig med hela dagen så ..


Riverside mother fucker

Blev några timmars träning innan jag mötte upp min syster för middag ute i solen. Det går verkligen inte att äta mat med min syster då hon bara äter massa äcklig snabbmat så hon köpte med sig maxmat och jag en sallad och sen satte vi oss nere vid ån, bra deal.. Sen mötte vi upp Moa och drog och kollade på Dan's fotbolls match, sjukt sjukt kallt! Ihjälfrusna pallrade jag och Moa oss ner på stan till Riverside där vi mötte upp Jocke och co. Dem lär köra hela kvällen men jag var så galet trött och ska upp tidigt imorgon så jag ska krypa ner under täcket och sussa nu. Puss & Godnatt!

Kvällen i bilder


I all enkelhet

Blev en powerwalk imorse och sen har jag och syster legat ute och solat hela dagen. Härligt väder men jag svettades som en klimakteriekärring och var nära på att inviga poolen. Men efter att ha känt på vattnet så ändrade jag mig rätt snabbt och lät bli. Det fick bli en dusch istället och nu har jag fixat frukost/lunch som jag ska avnjuta framför några avsnitt av How I met your mother. Sen ska jag iväg och träna i några timmar och efter det blire middag på stan med syster och moa? och sen fotboll på det.

Jag kirrade ett eget bröd idag helt utan kolhydrater:
Jag malde 1dl mandlar som jag rörde ihop med 1 ägg, lite salt, bakpulver samt basilika. Sen gräddade jag skiten i ett våffeljärn. Ett snabblagat och nyttigt bröd helt utan kolhydrater.


Dagens frukost/lunch:
Fil med hallon samt mitt egengjorda bröd med keso och tomat.


Some people want it all

Precis hemkommen från min jobbcoach. Fick väl egentligen inte ut så speciellt mycket av vårat möte men jag får pengar för att gå dit så då äre värt mödan. Plus att min jobb coach är en härlig prick att bolla idéer med.
Nu däremot ska jag grilla kyckling som ska avnjutas i solen med en en härlig avokadosallad till. Sen blir det träning, intesivpass och yoga står på schemat ikväll. 

Dagens outfit




Jag sitter just nu och försöker komma på lite grymma högtider som man kan införa. Vi har på tok för lite högtider att se fram emot och dem flesta av dem är rätt lama. Så jag tycker vi borde införa lite nya som typ; Internationella fylledagen, Fyllebrännbolls mässoafton och ja allt som går i alkoholens tecken skulle nog funka.


Välkommen sol

Åh idag skinner solen, hur underbart känns inte det efter alla dessa gråa dagar!?
Jag drog en bättre löprunda imorse vid 8 tiden och sen dess har jag bara legat ute och lapat sol.
Nu däremot blev jag tvungen till att slänga på mig lite kläder och ska bege mig in till stan för ett möte med min jobb coach, mindre roligt när man kan få ligga ute i solen men kanske får jag ut något bre av det hela.
Vi hörs sen när jag kommer hem.. Puss!


Innan vår studentskiva förra året. Jag minns den inte, kan berott på att jag var på tok för full och blev utkastade precis efter middagen klockan 9, då har man jobbat på bra med alkohol.


Ett långt och tråkigt inlägg om kost & träning

Jag har precis kommit hem från friskis, det blev ett styrkemedel pass samt lite armar på gymmet.
Nu tänkte jag slänga upp ett litet inlägg om kost och träning eftersom folk frågat efter det.

Egentligen är jag inget vidare praktexempel varken när det gäller kost eller träning då jag äter för lite och tränar för mycket. Men jag gör ett försök:

Kost: Jag personligen har har helt uteslutit kolhydrater ur min kost (pasta, potatis, ris, bröd mm). Sen försöker jag äta rätt fettsnålt, men aldrig lightprodukter för tro det eller ej men dem innehåller bara mer onyttigheter.
Snabbmat, godis, läsk, chips, glass och liknande onyttigheter går bort, men jag unnar mig ibland. Jag tycker egentligen att man ska unna sig onyttigheter en dag i veckan. För att äta nyttigt blir så mycket enklare om man vet att man har en dag i veckan då man får äta onyttigheter. Jag unnar mig fil & müsli en gång i veckan och godis en gång i månaden men tycker helt klart att man bör unna sig att äta onyttigt oftare.
Jag personligen har en stark matångest och äter högst 2 måltider om dagen vilket jag inte tycker att en enda människa bör eftersträva. Frukost, Mellanmål, Lunch, Mellanmål, Middag & Kvällsmål, ungefär så bör du egentligen äta med undantag några mellanmål.
Jag brukar äta keso, avokado och ägg till frukost/lunch. Samt kyckling/kött med sallad till middag. Sen dricker jag massvis med vatten under en dag, aldrig mer än 4 liter men nära på. Jag gillar ingen annan dryck än vatten som tur är så läsk till maten är inget jag suktar efter, vatten är godast!
Sen så är det ju det här med alkohol som är den största boven i mitt relativt sunda liv. Förr kunde det bli onsdag, fredag & lördag varje vecka, alltså ca 12 ggr i månaden men nu har jag dragit ner på det. Nu däremot brukar det bli 1-3 gånger i månaden. Dem andra gångerna går jag ut nykter och tro mig det funkar, visst det är absolut inte lika kul men man mår som en prinsessa dagen efter. För alkoholen gör dig inte bara tjock utan den sabbar även din träning.

Dagens frukost


Träning:
Jag är en riktig träningsnarkoman och tränar ca2 gånger om dagen 7 dagar i veckan. Det blir alltid en morgonpromenad på 1 timme och sen oftast ett lunchpass på friskis och sen ett kvällspass. Brukar köra 5 styrkepass i veckan och 10 konditionspass. Jag borde träna mindre men jag älskar att träna och har så svårt att låta bli, speciellt nu när jag är arbetslös. Träningen är min drog och jag kan inte få nog. En sak som jag älskar är Jympa pass, speciellt intesivpassen. Det är en härlig genomkörare som inte fokuserar på en viss del utav kroppen utan kör igenom hela kroppen. För är det en sak som jag lärt mig så är det att punktträning inte ger någon vidare funktion. Om vi tex säger att du är lite rund runt magen så hjälper det inte att du ligger och gör 100 situps varje kväll. Visst du tränar magen men du behöver även en joggingrunda eller en långpromenad för att nå bästa resultat. Men det viktigaste med träning är inte vad eller hur du tränar utan huvudsaken är att du rör på dig. Det kan vara allt från promenader, simmning, cykling, löpning mm. Alla är vi olika och alla tränings former passar inte alla. Det viktiga är att du rör på dig, en promenad om dagen har ingen dött av.

Men det viktigaste av allt är att du mår bra. Bara du rör på dig kan du i princip äta vad som helst. Du kanske inte tappar i vikt men du lär inte heller gå upp.

Dumdristiga vänner


och jag frös mer än mest bara på land, galningar!


Ta mig till havet för där är jag kung

Har haft en jätte mysig och rolig helg ute i Jockes stuga. Det var jag, Jocke, Christian och Krille som drog ut dit igår på dagen tills eftermiddag idag. Det blev kortspel, öl (för killarnas del, jag höll mig nykter), årets första dopp (endast för dem mer tappade), grillning, kvällsbus och båtåkning. Kändes lite som att vi var på en klassresa, speciellt igår kväll/natt när vi skulle sova och låg och hittade på sagor och skrattade så att vi kiknade. Helt underbar helg med mina kära killkompisar med andra ord.

Bildbomb
(datumet är helt ute och cyklar)

Den där jävla ormen alltså, den var överallt och jag var livrädd


Tankning av båten


Orm jäveln häckade överallt


alleman ombord


Åka åka båt.


Dessa idol bilder talar för sig själva. Man ser inser direkt vem det är mest stake i i vårat gäng


Jag vann på poker, typ nästa iaf


Öl på öl på öl, mer än en platta lyckades dessa karlar få i sig igår


Allt detta tornbyggande


A som sagt


Seriöst vem badar i 6 grader!?


Är man mindre smart så är man..


iiiiiskallt!

Också lite egobilder på mitt osminkade face


AJDOOOOS

Nu dra jag ut till Jockes stuga med han och Kristoffer. Blir uppplockad om 15 minuter cirkus och jag blev precis klarr. Eller ja ser långt ifrån klar ut i mina chillkläder och osminkad men who cares. Jag är tired as hell, sov 3 timmar i natt så får jag inte spela hur hög musik som helst på väg ut till östhammar/öregrund så kommer jag vara världens tråkigaste sällskap och somna på störtt. Ikväll blir det grillning och bus med mina guys, så det är bäst jag piggnar till.

lagom trött tjej


Frysskador

Blev förferre och utgång på bj igår med massa härliga människor. Jag drack litervis med Loka hela kvällen och har nog aldrig kissat så mycket i hela mitt liv. Alla andra var hur fulla som helst, så jävla underbart att känna sig lite stabil för en gångs skull. Men så jävla stabil vet jag inte om jag var för jag har nog aldrgi frusit så mycket i hela mitt liv. Mina ben skakade så att jag fick kramper, mindre jävla skönt alltså. Vid halv 3 tiden fick det vara nog så jag skjutsade hem Micke och sen tok deckade jag hemma framför How I met your mother vid halv 4 tiden.

Idag var jag uppe med tuppen och nu ska jag iväg och träna några timmar och sen blir det nog ut till Jockes stuga eller bus med Lisa och Moa.


vänskap övervinner allt

Började denna härliga dag med ett träningspass och sen mötte jag upp mina fina vänner på stan. Vi lekte runt bland affärer samt njöt i solen.
Nu har jag precis tryck lite tacos och håller på att fixa till mig samtidigt som jag lyssnar på helt sjuk musik. Ni skulle tippa på att jag var runt 10 bast om ni hörde vad som spelas ur mina högtalare just nu men tack och lov hör ni inget, tur för mig! Ikväll blir det förfest hemma hos Jocke och utgång med mina töser. Jag fick dessvärre avsmak på alkohol förra helgen så jag spårar ur nykter denna helgen och bilen får blir min nyktra ursäkt.

Fina, fina ni!


Take your life with cocain

Hola amigos! Jag har precis varit ute på en långpromenad med mina kära föräldrar. I skogen av alla ställen, jag hatar skogen och är livrädd för den. Sprang mest runt och studsade mellan sten och sten och klagade, men det var ju mysigt, eller!? Nu ska jag iaf sätta mig på en bättre buss in mot stan för att umgås med Petter. Jag ska spöa skiten ut honom på Fifa, yes tjejer kan!

Kvällens outfit


Inte konstigt att jag är singel

Jag satt nyss och tänkte över hur jag vill att en kille ska vara/se ut.

Han ska ha humor, det är a&o. Får han mig och skratta har han halva inne.
Han ska ha charm, charm och utstrålning slår högt.
Han ska inte vara för snäll, eller jo så klart han ska vara snäll men inte på ett mesigt sätt.
Han ska ha bra klädstil, skippa puma skorna och truckerkepsen tack.
Han ska inte vara för smart, eller jo smart men inte så att jag känner mig dum
Han får gärna vara vältränad men inte too much, ingen tyngdlyftare på anabola.
Han ska gilla sport och träning, eller njae kanske inte gilla som i soffhängs gilla utan snarare gilla som i utöva.
Han ska absolut inte vara en toffel, lika mycket grabbhäng som flickvänstid
Han ska vara sådär lagom omogen, men inte på ett töntigt sätt utan mer på ett skönt sätt.
Han ska helst vara brunögd, men bara han har en farlig blick så funkar alla färger.
Han ska vara spontan och påhittig, bara slita iväg mig hit och dit på äventyr när som helst.
Han ska vara romantisk, men inte på ett mesigt sätt, lite mer hardcoreromans.
Och jag kan göra listan hur lång som helst, undra varför jag är singel!?


 Men humor, charm och en farlig blick är väl egentligen det viktigaste.
En blick som denna, mums!


feberfri

Urusel uppdatering här i bloggen, jo jag vet.. Men det är ju så förbannat tråkigt att blogga när man är sjuk, det händer ju liksom inget spännande. Det ända roliga jag skulle kunna berätta om är mina sjuka feberhallucinationer men då skulle ni tro att jag var psykiskt störd, så jag skippar den biten.

Nu har jag iaf börjat tillfriskna men dumt nog drog jag mig till friskis igår för ett pass. Kändes lite tungt i början men sen flöt det på galant och jag tänkte att jag var så gått som klarrr och frisk. Men efteråt var mina hjärtklappningar inte att leka med och jag var sjukt nära på att tuppa av ett x antal ggr. Lyckades iaf pallra mig hem till Carl på ett par sjukt skakiga ben och tokdeckade sedan framför en dålig rulle som han och Niklas prompt skulle se.
Nu är jag hemma igen och tänkte dra mig ut i solen.

Här har ni min valborgs outfit


klick klick klick ..

.. och där var min ansökan inskickad. Både hoppas och inte hoppas att jag kommer in. Jag hade ju tänkt nästa höst och inte redan nu till hösten men det ser inte så ljust ut på jobbfronten och det här är garanterat en kurs som passar mig. Jag har sökt en kurs på värmdö (Lillsved om någon känner till) som hälsocoach PT & GTI. Det är en 1årig kurs och man bor på skolan under det året. Kursen består till mestadels av massvis med träning vilket passar mig som handen i handsken. Så vi får väl vänta och se om jag kommer in..


...

Jag har ingen mobil och är därmed okontaktbar. Jag har iofs ingen röst heller, bara feber och världens halsont.
Jag ska sova i några dygn nu men sen kanske jag fått tag på en mobil och fått min röst tillbaka.


Men jag har en hemtelefon och lyckas garanterat få fram ord om du behöver mig


behärskning

Valborgshelgen har varit helt sjuk lång och jag har inte varit hemma sen i torsdags, därav min usla uppdatering.
Helgen har både varit riktigt tuff och jobbig men samtidigt full av skratt och underbara människor. Jag har komit fram till en del saker denna helg: Bland annat att jag har världens starkaste vän (du är en ritkig kämpe!), och sen till att jag inte för fem öre kan hantera mitt alkoholintag och mig själv på fyllan. Jag blir en helt annan person, ingen person jag är stolt över eller vill vara. Så nu ska jag lära mig att behärska mig för jag är och har bra mycket roligare utan alkohol.




RSS 2.0