Resume av året 2007

Året 2007 började med att jag blev myndig & därmed fick känna på utelivet lite mer än innan.
Jag gjorde också slut med min dåvarande pojkvän Niklas & 2007 började som ett singel år för min del.
Jag njöt av singel livet & det vart på tok för mycket alkohol & festande på helgerna.
Våren blev min & Jeanettes, vi umgicks nästan jämt & alkoholen flödade för det mesta, jag saknar att vi inte umgås lika ofta längre men det är nått vi ska ändra på det komande året,

Träffade sen 3 trevliga killar från knivsta som jag umgicks med & bodde en hel del hos.
Så större delen av våren spenderade jag i knivsta. Det vart mycket fyllor & tjaffs & roligheter.
Robin som var en av killarna blev senare min pojkvän för ett litet tag. Men vi kände nog båda att vänskapen var mycket starkare & bättre. Så vi övergick till att bara vara vänner igen efter 1 månads förhållande.
Men nu hör jag knappt av han längre sen han flyttat till Norge.

Sen började det efterlängtade sommarlovet. Det började med en riktigt spårade dag & kväll hemma hos mig.
Sen flöt sommaren på, jag orkade inte jobba detta år & levde därför rätt fattigt men skönt.
Midsommaraftonen spenderade jag i öregrund med kära vänner. Det blev på tok för mycket alkohol & på köpet fick jag också en bruten fot. Men det allra bästa med dena kväll var att jag träffade min nuvarande pojkvän Petter!
Vilket jag är riktigt glad för. Sommarn rullade på & jag umgicks väldigt mycket med min nya kärlek.
Han med lite små resor hit & dit. En riktigt rolig resa var vår tripp till åland. Vi var 20 pers & det vart en riktigt spårad resa utan en nykter sekund, men det gillades.

Skolan drog igång igen & allt kändes lagom trögt. Jag fick en ny klass som absolut inte slår den andra klassen som jag hade i 1:an men alla mina underbara tjejer går ju kvar i min nuvarande klass & Jonas med :)
Under hösten vart det många vänner till mig som fyllde 18 så det blev bara mer & mer krogen & firande & festande.
Vart mycket mys med min älskling oxå & andra roligheter.

Har hunnit med så mycket men allt finns inte kvar i hjärnan just nu.
Istället blickar jag framåt mot 2008 som ska bli ett hejdundrandes år för min del!
Gott nytt år på er gott folk, nu är det medvetslös som gäller!


ett riktigt gott nytt år

Idag har jag vart & shoppat hela dagen med min kära pojkvän, precis som igår..
Jag har inhandlat mig en massa kläder ´& småsaker, även fast jag inte behövde ett dugg.
Men imorgon är det iaf Nyårsafton, vilket ska bli ruskigt kul. Jag känner på mig att mitt nyår kommer spåra ur totalt.
Jag har 1 flaska vin, 2 flaskor champagne & en sissådär 15 cider så jag känner att det kommer bli lite spårat på alkhol fronten i år, men det är ju som sagt bara nyårsafton 1 gång om året så varför snåla med godsakerna.
Imorgon ska jag iaf hem till Gaucho på middag, det blir jag & 8 killar, men jag är van så..
Vi ska käka middag & kröka där, sen vid 11 tiden beger vi oss ner på stan för att fira 12 slaget med allt annat glatt folk & sen blir det tillbaks hem till Gaucho på efterfest med massa folk, kommer bli riktigt skoj hoppas jag men jag skulle nog behöva lite kvinnligt sällskap. Vad ska ni göra på nyår?
Ikväll blir det till att pyssla om sig själv & sova tidigt.
& nu ska jag spela lite the sims, haha jag har lyckats fastna totalt vid det spelet ;)
Men ha en underbar nyårsafton gott folk & ett riktigt gott nytt år! :)

inte alls som väntat

Måste bara säga att cupen detta år var betydligt tråkigare än vanligt.
Vi kom sist i vår grupp & kom därför inte heller vidare till något slutspel, så det blev endast 3 matcher & sen var det slut på det roliga lixom. Det var verkligen inte så att vårt lag sög heller utan vi hade hamnat i den absolut svåraste gruppen. Hammarby & Umeå som var med i vår grupp mötte varan i finalen så det är ett bra bevis på att vi faktist hade den svåraste gruppen. Resten av cupen gled jag mest bara runt & kollade på matcher med Petter & hans kära vänner. Drack liite alkohol & spårade lite smått gjorde vi också men annars inte mycket mer.
Var inte lika mycket roliga människor här i år heller så. Måste säga att förra året & året innan dets cuper var dem absolut roligaste.  Aja slut om innebandy nu !

innebandy folkets höjdpunkt

Imorse gick jag upp tidigt, redan klockan halv 8. Men jag är morgonpigg så det var inga problem för mig. Faktum är att jag både är kvälls pigg & morgonpigg så det blir inte monga timmars sömn för mig per natt.
Iaf så begav jag & min syster oss ner på stan för att fynda på mellandags rean som ju startade idag.
Det var jobbigt mycket folk överallt & man knuffades hit & dit av massa människor men trotts det så lyckades jag inhandla massa saker. Det blev tröjor, 1 skärp, smycken, smink, hårfärg, mm. Men tyvär så var det inte rea på något som jag köpte så jag kan inte påstå att jag fyndat bland alla rea varor direkt.
Efter ca 6 timmar på stan så började benen värka så jag begav mig hemåt.
Jag han inte längre än innanför dörren förns det var dags att bege sig iväg igen. Denna gång skulle jag närmare bestämt till fyrishov & fixa & dona inför cupen. Satt & sorterade medlemskort & t-shirtar & andra tråkigheter, men det gick rätt fort så jag, mamma & pappa åkte iväg & käkade & nu sitter jag här med nyfärgat hår, vilket känns skönt. Ska strax packa ihop mina innebandy grejer inför morgondagen & sen gå & lägga mig tidigt.
Ska nämligen upp klockan 5 imorn för att stå i incheckningen i fyrishov med Sophie imorn, de kan bli kul förra året hade vi sjukt roligt iaf. Därefter har jag match klockan 2 mot något finskt lag & sen klockan 8 mot Umeå.
Önska mig lycka till i cupen nu & kom järna & kolla vett ja (a)


Juldagen

Sitter framför datan & nördar mig just nu & väntar på att mammas sida av släkten ska komma.
Det betyder alltså att det blir fler paket idag, i like!
Imorse gick jag upp vid 8 & åt en mysig frukost med familjen & sen åkte jag & mamma iväg till Siba & bytte min mobil, eftersom jag ju såklart aldrig blir nöjd, men nu är jag nöjd igen :)
Mamma inhandlade en massa smink till mig som jag ville ha också, hon är så snäll hon!
Ikväll ska jag mysa med släkten & öppna fler paket & äta gott & sen ikväll kommer min älskling..
Imorn däremot ska jag & syster bege oss ner på stan så tidigt som möjligt & sen blir det till att shoppa loss rejält på mellandagsrean, kommer väl få trängas med hela uppsala men jag har vassa armbågar så det brukar gå galant. Ska också kolla på älsklingens bandy match om jag orkar, det är ju så kalt & kolla på bandy & shoppa tar tid så troligen ingen bandy för min del.
Sen på torsdag så är det CUP & jag & Sophie är sjukt taggade! 
Ha en underbar juldag, det ska iaf jag ha! <3

Strålande jul

Så var julafton över & alla paket öppnade.
Julafton är inte så himla speciell egentligen, vist det är en mysig dag med mycket god mat men det enda som jag gillar med julen är nog ändå paketen.
I år kom det en jätte läskig tomte hem till oss, det var nästan så att jag blev räddare än alla mina små kusiner, men tomten är & ser bra ful ut asså, läskig typ det där!
Jag fick iaf, en mobil, kläder, pengar, pressentkort, smycken, parfym, filmer & ja en massa roligheter :)
Nu ska jag mysa lite med mamma & pappa & dricka lite starka drycker.
Imorn är det juldagen & då kommer mammas sida av släkten, det är bra med en sån pass stor släkt som jag har på ca 40 pers för då får man mycket paket & om en vecka fyller jag 19 oxå så då blir det mer.
Nej men jag hoppas att ni alla har haft en underbar jul, det har iaf jag! <3

Jävla ballong face

Usch min helg har verkligen inte blivit som jag tänkt mig.
Jag brände mig rehält i solariet när jag solade med älsklingen i fredags & när jag vaknade upp i lördags så hade hela mitt ansikte svullnat upp 6 jag såg ut som en ballong så det blev bara till att ligga hemma medans syster & älsklingen åkte ner på stan. Och jag har h aft skit ont & vart svullen hela tiden. & även nu imorse när jag vaknade upp var ansiktet stort som en ballong. Läkarn sa att jag har 1 gradens brännskador så mamma & pappa ska till apoteket & shoopa alla möjliga medeciner & krämer som ska hjälpa. Usch, jag ser förjävlig ut.
& stackars min älskling som måste lida med mig, helt plöttsligt så fick han en råå ful flickvän lixom men han älskar mig endå säger han. Så snart ska ajg gå upp till honom & överraska han med frukost på sängen & paket.
Imorgon är det julafton & då hoppas jag på att svullnaden gått ner.
God jul på er gott folk !

Helgen som kommer

Fredag: Jobba fram till klockan halv 3 för att sedan bege mig ner på stan med syster & inhandla mig dem sista julklapparna. Sen ska vi möta min kära pojkvän för att sen sola. Sen blir det till att åka hem och få i sig lite käk & sen visar det sig om det blir en lugn eller vild kväll.
Lördag: Ska åka in på morgonen & sola med älsklingen & syster. Sen ska vi hem & julbaka. Massa knäck & kolar & annat julgodis. Denna kväll tror jag att vi ska göra något lite vildare däremot. Sänka lite alkohol & så men inga spikade planer än.
Söndag: Ska åka in & sola dena dag också med min älskling & sen ska vi springa runt lite på stan i all julstress.
Sen blir det hemåt för att fira våran egna lilla julafton. Ge varandra julklappar, äta gott & bara mysa..


Jag har iaf lite tur när jag tänker

Jag pratade med martina i telefonen nyss & hon berättade att jag hade klarat mitt nationella prov i matte med 1poäng, yes säger jag! Men eftersom jag har fått IG på alla andra prov i matten så måste jag göra ett till prov över hela kursen för att kunna få G. Jag verkligen hoppas på att jag klarar det så att jag slipper ha matte i 1 år till, det skulle suga! Så nu ska jag plugga en massa matte under lovet, måste verkligen klara det här nu!
Önska mig lycka till!

lugnet i julstressen

Idag har det vart en rolig dag på jobbet med mycket skratt, jobbar med sjuka människor så man skrattar nästan jämt. Jag är också extra glad för att jag vann på alla kortspel idag, igår förlorade jag nämligen alla gånger. Tjock har jag nog också blivit idag då det stod julgodisöverallt (men nyårslöftet är att inte äta godis eller snask på hela nästa år så man måste ju passa på.)  Imorgon är det sista dagen på jobbet såhär innan jul & det känns skönt. 
För jag är så sjukt trött på alal julkort vid det här laget & jag bara ser en massa postnummer framför mig så fort jag  blundar.
Snart ska jag kasta i mig lite mat & sen kommer Sophie & hämtar mig.
Vi har innebandy träning som vanligt & ska spela ihop lagen inför Storvreta cupen, det är bara en vecka kvar nu så.
Träningen är 3 timmar lång & jag kommer vara helt död sen efter att ha stått & jobbat hela dagen idag också.
Imorn däremot slutar jag tidigare på jobbet & ska då bege mig ner på stan med min syster & inhandla dem sista julklapparna inkl lite saker till mig själv i all julstress. Och sen ska jag ta och sola också vilket kan behövas, känner mig lite blek.
Nej nu har min kära syster lagat klart maten så det är bara att springa ner & käka.
Ha en underbar kväll gott folk! :)


Robin på äventyr

Jag  satt nyss & kollade igenom lite bilder på min dator & jag är bara tvungen att lägga upp den här bilden.
Jag börjar nästan alltid skratta när jag ser den.
För er som inte vet historien bakom den så var det så att  vi var ett gäng ungdommar på ca 20 stycker som var på åland. Och sista morgonen när alla vaknade upp så hittade ingen Robin, men när vi kollar ut så ser vi hur han ligger där & sover precis sådär som på bilden. Han hade nämligen varit ut på äventyr på natten & vid en husvagn hittat en gummibåt, en flytväst & en flytring. Det var en rolig syn att vakana upp till.
Repris nästa år? :)



Julkortens historia

Dagarna går fort på posten, julkorten bara rasslar in i facken & det känns inte alls så jobbigt.
Roligt folk & en jäklans massa raster med massvis av kortspel gör så att dagarna bara rusar fram.
Jag tjuv läser en massa julkort medans jag sorterar & ibland undrar man verkligen vad folk är för människor.
Jag har läst de mest sjukaste saker, räker det inte med ett god jul? Haha men jag vill tacka alla personer som skriver sjuka saker för det gör mina dagar lite roligare.
Idag när jag hade slutat jobbet efter nån halvtimmes övertid så skulle jag bege mig av på träning.
Posten ligger bara ca 100m från allianshallen så jag knatade dit.
Väl där så står det fullt med folk utanför hallen istället för inne i & när jag kommer lite närmare så ser jag att hallen är kolsvart. Det är nämligen strömavbrott. Jag står där utanför & pratar med lite olika folk som försöker få igång det hela, men utan resultat. Det kommer 5 tjejer från mitt lag & mina kära tränare. Alla åker hem rätt snabbt men mamma är seg. Så jag får vänta i den kolsvarta hallen där ungar springer runt i mörkret och man råkar trampa på dem hit & dit. Men som tur är så håller mina kära tränare mig sällskap tills mammsen kommer, tack för det.
Nu har jag precis fått i mig lite mat & tagit en lång varm & skön dush.
Resten av kvällen ska jag ligga i sängen & kolla på en massa bra tv.
Ha en bra kväll gott folk!


kvällsmys i min ensamhet

Nu har jag precis kollat klart på parlamentet. Jag verkligen avgudar Björn Gustavsson, han är sjukt skön!
Ska hoppa in i dushen en snabbis nu, sen blir det till att göra en kopp te & krypa ner i sängen & läsa SOLO.
Har nämligen en lång jobb-dag framför mig imorgon så måste få ett bra par timmars sömn.
Lycka till sista veckan i skolan nu tjejer!

image152

Julen närmar sig med raska steg

Kom precis innanför dörren efter att ha vart & jobbat hela eftermiddagen.
Helgen har varit helt okej för min del, inte för vild & inte för lugn.
Min kära pojkvän var uppe i Kalix hela helgen & spelade bandy så det har blivit en hel helg utan min kärlek
(vilket kan behövas ibland)
I Fredags iaf så begav jag & Victoria oss hem till Jocke vid halv 7 tiden där alkoholen flödade.
Jag som hade stressat mig iväg hem till jocke hade inte heller hunnit fått i mig någon middag så efter bara 2 glas så snurrade hela min värld & jag kände att jag kanske borde lugna ner mig lite & rota fram något att äta i jockes frys. Men nej, orkade inte leta & sekunden efter satt jag där med en öl i min hand. Vi snackade skit & spårade lite smått innan vi begav oss iväg på en fest i en studentkoridor. Träffade en & annan trevlig människa men över lag så var dem flesta mest tjuriga. Dem flesta var i 25 års åldern & efter jag & victoria sagt hur gamla vi var så undvek dem flesta oss så vi bestämde oss för att ta bussen hem. Dels för dem inte allt för trevliga individerna & dels för min sjuka fylla.
På lördags morgonen vaknade jag upp av att klockan ringde klockan 9. Helst hade jag bara velat somna om eftersom huvudet dunkade som en jordbävning & bakfyllan var ett faktum. Men nej, jag skulle iväg & spela match.
Hela morgonen önskade jag att det skulle bli becca som skulle få spela istället för mig så att jag slapp.
Och lyckligtvis så gick min önskning i uppfyllelse & jag satt garanterat på min rätta platts för den matchen, BÄNKEN!
När matchen var färdigspelad & vi tyvär hade torskat med 4-2 så begav sig familjen & jag oss iväg till Ikea för att införskaffa oss lite saker till mitt rum. Det blev en tv-bänk & lite krimskrams. Resten av lördagen spenderade jag i mitt rum & försökte montera ihop tv-bänken. Jag kände rätt snabbt att det där med montering inte riktigt var min grej så jag lämnade över det hela till pappsen för att istället fixa iordning mig för änu en kväll med alkohol.
Dena kväll skulle det sänkas alkohol hemma hos Nisse så jag & Victoria begav oss hem till honom.
Det vart en mysig kväll & killarna blev på tok för fulla dena kväll, men jag gillare.
Grabbsen tog taxin in till stan för utgång men jag som tappade bort mitt lägg på fyllan för 2v sen begav min hemåt istället. Kändes skönt att komma i säng skaplig tid, men mindre skönt att sova ensam!
Och idag söndag vaknade jag upp pigg & glad klockan 10 för att sedan hela förmiddagen egna mig åt att möblera & dona i mitt rum. Sen upptäckte jag att klockan var 1 & att jag var tvungen att åka till jobbet om bara en halvtimma. Så jag kastade mig in i duschen & gjorde mig klar på en kvart.  Sen avklarade jag & min syster vår första dag på posten vilket gick fort & nu har vi en hel vecka framför oss, ska faktist bli kul.
Ikväll ska jag kolla på andra avenyn & parlamentet med familjen & sen somna gott för att sedan gå upp kl 6 imorgon för en heldags jobb. Ska umgås med min snutt imorn oxå <3
Hoppas att ni alla fick en lika bra & mysig helg som mig!


Jollov todaay

Idag är det min sista dag i skolan, weeii..
Så lite jullov får jag ju idag trotts att jag ska jobba hela nästa vecka.

Klipp från vårt julbord


flasksång & spårning

Igår var det lucia vilket är en väldigt mysidag enligt mig & vist vart den rätt mysig också.
Dagen började med lucia tåg i skolan, shit det sög, inte en enda vacker ton fick man höra & alla lucia låtar förstördes. Sen vart dagen mest spårad, var på sjukt humör så jag, nelly & martina hittade på massa bus.
Väl hemma blev det en snabb middag & sen iväg för att kolla på innebandy.
Det var kul, årets lucia var där också men dem sjöng för tyst istället..
Sen på kvällen blev det lucia fika & mys.

& nu är det fredags morgon & jag har precis gott upp. Har sovmorgon till 11 så skulle egentligen kunna sova ungefär 2 timmar till men jag är för pigg för det. Idag är det en kort dag i skolan, endast 2½ timme lång, det gillas. Sen efterskolan ska jag dra en liten shooping & sen hem & fixa mig. Sen på kvällen ska jag hem till jocke för att sänka lite alkohol men inte för mycket för har nämligen match imorn.
Men nu ska jag hämta mig lite frukost & sen hoppa ner i sängen.
Ha en underbar dag, för det ska jag ha!

I just love the game

Sitter här ny duschad efter en lång & varm dusch & ångbastu. Jag verkligen älskar min dusch, den har en radio så att man kan rocka fett, fotmassage som alltid uppskattas, massge strålar från alla möjliga håll, en spegel som används på tok för ofta (a), en stol vilket är perfekt när man ska raka benen & sen det allra bästa ångbastu, det kan var underbart att hoppa in i en underbart varm & skön ångbastande dusch så här i vinter tiden. Ja jag verkligen älskar min dusch, love!
Kom hem rätt nyligen från min innebandy träning, man kan inte mycket annat än att älska det spelet.
Nu måste jag skriva under några jobb papper, natti natti!




Finns det någon verklighet i en fantasi

Stressade mig som vanligt iväg till bussen imorse. Jag förstår inte att jag aldrig kan vara ute i god tid.
Väl framme i skolan hade jag nationellt prov i matte, det gick inge vidare tror jag men försökte svara på det mesta iaf.
Var klar med provet redan vid halv 10 & begav mig då hemåt.
Jag var helt själv på bussen hem & kände hur busschaufören iaktog mig hela vägen hem.
Jag tänkte att snart svänger han väl av in på någon annan väg & stannar bussen & våldtar mig.
Och detta kändes skapligt obehaglit, men som tur va blev mina vilda & obehagliga fantasier inte verklighet & jag kom hem hel & orörd.
Och nu snart så ska jag krypa ner i sängen med en kopp te & läsa en jätte bra bok som jag har börjat på.
Sen vid 4 tiden ska jag bege mig iväg på innebandy träning.
Men nu är det sängen, ha en bra dag!

Dagens outfit:
en vit stickad polotröja, leggins, vita knästrumpor, guldigt halsband med ett hjärta,
(sen ocxå svarta höga stövlar, en svart parkas, pälsmössa)


Idag är inte den sista dagen

Idag har dagen varit kort och det gillas skarpt.
Försov mig imorse och fick dra ruschen iväg till bussen med en slarvig frisyr, halvsminkad & helt omatchande kläder. Men vem bryr sig för väl framme i skolan så åkte ändå kock kläderna på. För idag var det dags för julbord, jag & Moa fixade lite kakor & skar upp någon korv men sen vart det mest sitta framför datan & busa.
Vi slutade vid 1så jag begav mig hem där sängen blev min bästa vän & snart ska jag krypa ner där igen & kolla på andra avenyn, det gillas!

Imorgon har jag bara ett nationellt prov i matte som ska göras, känner mig inte ett dugg possetiv till det eftersom jag vet att ig:et i matte redan är ett faktum. Men ska pallra mig dit ändå och göra mitt bästa, men gud vad svårt jag har för matte :/ Sen blir det hem till sängen igen iaf & på kvällningen ska jag äntligen träna igen, har saknat det under 1 ½ vecka nu. Men imorn så äntligen!

Resten av veckan ska jag väl pallra mig till skolan varje dag & självklart träna. Ska träffa Jeanette också och mysa med henne. Vill träffa Jossan & Sandra med så ska försöka fixa det & gud så många andra jag vill hinna träffa också men kan blir svårt, tyvär. I helgen ska jag iaf umgås med mina älskade boys på fredagen för det har jag nämligen lovat Jocke, svek honom nämligen i helgen så måste gott göra honom denna helg & förresten så älskar jag att umgås med dem. På lördag däremot har jag match & sen på kvällen så ska vi damlag hitta på något skoj får se vad som är inplanerat. Och sen på söndagen & en vecka framöver så ska jag jobba på posten med min kära syster, kan nog bli kul. 
Men nu ska jag iaf göra mig en kopp te och kypa ner i soffan och kolla lite på innebandy med mamma & pappa.
Puss & Kram

jag bara kände för att lägga upp en ruskigt ful bild


underbara längtan

Idag är det 1 vecka kvar i skolan, 2 veckor till julafton & 3 veckor till Nyårsafton.
Jag är en person som gillar att längta till saker & ting & december & Januari är nog dem månaderna som jag längtar till mest saker i. Jullovet börjar på fredag för min del & dit längtar jag såklart, alltid skönt att slippa skolan. Sen så är det bara 2 veckor kvar till julafton & dit längtar jag alltid. Jag blir som ett litet barn på julafton & mina ögon blir stora som klot av förväntning. Sen bara någon dag efter julafton så är det mellandagsrea & det gillas skarpt det med. Sen där den 27-29 december är det Storvreta cupen som ju är årets höjdpunkt för oss innebandy folk här i Uppsala & jag längtar exakt lika mycket dit i år. Jag älskar innebandy & cuper är ju pricken över i:t lixom.
Sen så är det såklart Nyårsafton, det gillas alltid (fast lite överskattat är det)  Sen den 2 Januari så är det min stora dag och det är såklart den bästa dagen. Men sen tar all den roliga längtan slut, men just nu ska jag bara längta!

Men du är ju full!

Ett klipp från halvårsdagen med min älskling, jag var dock rätt dragen & kunde knappt prata (a)



En underbar helg

Min helg har varit hur mysig som helst.
Min kära pojkvänn bjöd ju mig som sagt va på hotell ihelgen för att vi skulle fira vår halvårsdag.
Fredagen var rätt lugn, vi checkade in på hotellet vid 4 efter en helt sjuk bilresa dit, orkar inte förklara men kan beskriva det hela med ett ord livsfarlig. 
När vi äntligen kom fram iaf så gjorde vi oss iordning & gick ut & åt.
Efter middagen köpte vi med oss en massa goff & begav oss tillbaka till hotellet för att bara mysa hela kvällen i sängen.
Tvingade upp älsklingen klockan 8 på lördags morgonen (morgonpigg som jag är) för att sedan bege oss ner för att äta frukost. Blev en lång, god & mysig frukost. Jag bara älskar hotell frukostar!
Sen vart det en heldag med shooping, jag införskaffade mig en jacka, en päls mössa, en tröja & en klänning till nyår. Lyckades också hitta den sista julklappen så nu är jag äntligen klar med alla julklappar, sköönt! :)
Vi han dra några fika pauser också innan vi begav oss tillbaks till hotellet.
Väl där böt vi om & dushade för att sedan gå ut & äta middag.
Resten av kvällen var underbar, vi hyrde relaxen på hotellet & mös med en massa champagne & jordgubbar & full var jag (a)
Tack för en underbar helg älskling, Jag älskar dig ♥


lite bilder från våran helg

          

Packnings problemet som består

Jag hatar att packa, det blir alltid för mycket..
Just nu har jag lyckats proppa en (STOR) resväska & en (STOR) handväska full med kläder, skor & stuffs.
Skulle klara mig i 2 veckor på allt jag packat ner, men hur ska man veta vad man vill ha på sig dagen efter & på kvällen? Vilka skor som passar bäst till kläderna man känner för dagen efter, nej det är lika bra att ta med sig allt som känns rätt & behövligt. Så min älskling får lida & bära min packning, hihi!
Nu ska jag sova ett tag & sen blir det en dusch & sen kommer älsklingen & hans mamms & hämtar mig.
Jag ska ha en underbar helg med Baby, hoppas ni oxå får en underbar helg..

syskonkärlek?

Min kära syster har gått in i någon period då hon hatar mig över allt annat..
Igår började vi tjaffsa om nått litet så där som bara vi kan & det hela belv sedan till något mycket större.
Hon säger att jag är den elakaste, ondaste & falskaste personen som finns.
Jag förstår inte riktigt vad jag gjort men hon är inne i nån pms period just nu tror jag & en riktigt låång sådan.
För jag undrar vem det är som är elakast egentligen?
Bara för att jag inte är världens smartaste så trackar hon ner på mig för det, säger att jag aldrig ens försöker och att de är därför jag inte lyckas lika bra som henne i skolan. Men hon skulle bara veta hur mycket jag verkligen försöker, och faan jag har inte lika lätt & lära mig som henne, man är bra på olika saker thats it, men det fattar ju inte hon.
Hon tycker att jag är knäpp när jag är glad för att jag fick G på t.ex ett matte prov. "Men  hallå G är ju jätte dåligt okej om det var ett MVG typ"  Alla är inte lika smarta som dig Malin, innse.
Nu tror ni säkert att jag har världens sämsta betyg & är riktigt dålig i skolan, men så är inte fallet.
Jag har faktist, 1 MVG, 5 VG & resten G. Det är inte allt för dåligt enligt mig iaf.
Men nu till helgen så slipper iaf min kära syster mig & så hoppas jag att hennes pms gått över tills på söndag.

bojkotta idol

Från 2 veckor tillbaka bojkottar jag nu mera Idol. Vad lyssnar & tänker folk med egentligen?
Hur kunde Daniel åka ur idol? Så nu blir det inget idol final kollande för min del ikväll.
För en idol final utan Daniel = ingen idol final alls för min del.
Jag skulle egentligen ha vart där också, hade biljetter & allt men nej, inte nu inte!


så fin låt & gud ja, du är grymm..

Tiden går så fort med dig älskling

Kom nyss hem från skolan, var en långtråkig dag, med trista lektioner & som vanligt blir det inte mycket nytta gjort, vi tjejer har bättre saker för oss i skolan eller roligare iaf.
La precis på telefonen efter att ha haft ett snabbt samtal med Jocke. Han ville att vi skulle umgås i helgen & sänka lite alkohol men tyvär så är ju jag upptagen hela helgen.
Det är nämligen så att jag & min älskling firar ett halvår på lördag så imorgon (fredag) åker vi till Stockholm för han ska nämligen bjuda mig på hotell & mys.
Så det blir en hel helg på hotell med massa god mat, relax, bad, shooping, bio & självklart massa champagne & mys.
Jag kan verkligen inte förstå att jag & min baby har vart tillsammans i ett halv år, det känns mer som 2 månader.
Men tiden går som sagt va fort när man har roligt & roligt de har han & jag jämt.
Så ikväll ska jag egna kvällen åt att packa lite & fixa med annat nödvändigt!
& nu ska jag äta middag.
Ha en skön kväll gott folk.

image72

Tack för att jag får dela mitt liv med dig ♥


Pinsamma klipp från helgen





 

fulla & pinsamma tjejer, men jävligt kul hade vi iaf ..

vanligt tråkig tisdag

Idag har jag vart i skolan & lagat lite oxfilé & sen slutade vi, var en skönt & kort dag.
Ikväll blev det ingen träning pga träningeförbudet som jag fått av min doktor, tråkigt!
Så jag tänkte ringa Jocke & fråga om han vill hitta på nått, men känner att jag måste plugga matte oxå =/
Har nämligen nationellt prov i matte imorn & kommer aldrig att klara det, så det blir nog matte nästa år också, kul.
Juste jag & mamma beställde lite kläder åt mig idag också, kläder är nått som man aldrig kan få för mycket av, det är däremot mer som en drog som man bara måste ha mer av nästan varje dag. Nej men 1 gång i veckan köper jag minst kläder, eller mamma får oftast köpa för min ekonomi är inte på topp direkt.
Nej nu ska jag hoppa in i dushen, för mitt hår känns inte så rent!

image134
gammal bild

Helgen som varit

Fredag: Martina & jag åkte hem till mig efter skolan & hade lite jul fika & myste, drack glögg & så. Sedan vart det till att piffa upp sig för att sedan bege sig av till Nelly på middag. Det vart en härlig tjej kväll med mycket skitsnack & alkohol. Tog en liten promenix med Matte sen runt 3 tiden innan sängdags. & väl vid sängdags fick jag krypa ner med min älskade pojkvänn i sängen & mysa.

Lördag:  Lördagsmorgonen var rätt tung & bakfyllan sprängde i skallen på mig. Men det var bara upp & hoppa för att sen bege mig iväg på innebandy. Kollade matchen mellan Storvreta vesta - Kais Mora med Petter, Nelly & Moa. Satt sen i seketariatret matchen efter, det söög & jag bara längtade efter en återställare så jag fick slut på lidandet. När matchen änrligen var slut så skjutsade vi hem Baby till sig & jag begav mig sedan av hem till Christian som fyllde hela 20 år. Det vart ett mysigt & trevligt firande av Christian med dem grabbsen. Men runt 1 tiden kände jag att världen snurrade och att jag nog inte alls skulle följa med killarna till den andra festen vi skulle bege oss av på. Så jag begav mig av till bussen. Jag var så onykter att jag ramllade minst 5 ggr & blåmärken fick jag på hela kroppen efter det. Sen väl hemma efter en äckligt lång bussresa drog jag en välbehövlig spya & gick & la mig.

Söndag: Köpte julklappar med syster & fikade med mammsen. Träffade sen älsklingen & åkte hem & mös :)

Nu börjar andra avenyn.

RSS 2.0