SKOFROSSA


sjukt ideal

Jag har aldrig gillat den där jäkla Ankan men det här videoklippet får mig att ännu starkare ogilla henne

Vist jag är en träningsnarkoman & äter bara nyttigt, inga kolhydrater & liknande. Men mina mat- & träningsvanor är absolut inte sunda i längden & det är jag medveten om & försöker därför lyssna på signalerna som min kropp ger ifrån sig. Men signalerna som den här jäkla Ankan ger till sin omgivning är inte sunda eller förnuftiga någon stanns. Okej om hon vill vara smal & hålla sig i trimm men att se ner på människor som är lite rundare än henne själv är inte okej någon stanns. Att hon sitter & säger att alla 16 åringar bör vara lika smala som henne är ju hemskt när hennes kropp mer är äcklilgt smal än sunt & snyggt smal. Allt hon säger i det här videoklippet är rätt bombat enligt mig. Hon är inte särskilt clever den där Ankan, det är en sak som är säker. Hon ser ner på svenska tjejer även fast det är i USA som fettman är den störtsa folksjukdommen & hon verkar aldrig ha hört talas om att anorexi, ortorexi & bullemi mm är minst lika stora & farliga sjukdommar som fettma. Och jag kan lova att min mamma är en bättre mamma än den där Ankan trotts några fler kilon & inte kommer hon dö på grund av det inte.

vardagslyx

Hade körlektion imorse klockan halv 9 men tur som jag har så är min granne min körskolelärare så jag fick börja klockan 8 här hemifrån istället. Skönt att slippa sitta på en buss plus att jag fick en halvtimmes längre lektion & nu sitter allt. När jag hade kört klart blev det några timmar på gymmet. Är så skönt där runt 10 tiden på vardagsmorgnar, man är nästan helt själv & slipper köa till maskiner & vikter.
Nu har jag precis tagit en lång & skön dusch, haft i hårinpackning & smörjt in mig med massa olika krämer.
Och nu blir det sängen med tända ljus, te & lite tidningar som jag köpte med mig hem efter gymmet idag!

även bra saker kan tydligen hända mig

Ja för idag ringde dem mig ifrån åhléns café där jag jobbat för jätte länge sen & frågade om jag ville börja jobba 50% där. Åh, det kunde inte komma mer lämpligt så självklart tackade jag ja. Jag börjar jobba redan nu på torsdag & det ska verkligen bli hur kul som helst. Jag trivdes jätte bra när jag jobbade där sist men gick aldrig ihop med chefen därför slutade jag & nu är hon inte kvar där så jag känner på mig att det kommer bli super bra.
Nu ska jag leka klart med mitt störda marsvin & sen kila iväg & träna i 3 timmar.

Jag fick även ett kort på posten idag med 200 kronor i.
Det var farmor & farfar som tackade för maten jag bjöd dem på i lördags.


Det här odjuret däremot åt upp kuvertet

inte nu igen ...

isch, den där satans uringvägsinfektionen har tagit över min kropp igen. (får det minst 4 ggr om året) Jag har legat & kvidit hela natten & knappt fått en blund & inte jonas stackarn heller då jag hållt honom vaken. Nu har jag precis komit hem ifrån honom & krypit ner under täcket, vridit på elementet på max & gjort i ordning flera liter citron vatten som jag ska ligga & hälla i mig. Sen så är det bara att hoppas på det bästa, nu ska jag försöka få lite sömn.

Pälsvästen får lämna mitt hem idag, jag har ångrat mig!


starkeadolf

Idag har jag haft ont om saker att göra & som den rastlösa själ jag är så kunde jag självklart inte bara sitta hemma utan spenderade hela dagen på gymmet. Inte riktigt hela dagen men 4 timmar av den. Resten av kvällen har jag bara legat hemma & degat framför tvn. En värdelös söndag med andra ord. Imorgon har jag däremot lite mer inplanerat. Ska in & träna på morgonen, besöka tandläkaren, träffa Jossan & gå på innebandy med henne & Moa.
Nej nu är jag less på den här dagen så nu ska jag sova så att det kan bli en förhoppningsvis bättre morgondag.

Min kamera funkar fortfarande inte så värst bra men några bilder lyckades jag trotts allt få till på mina senaste inköp

stövlar, pälsväst, pälskrage, linne, tröja & lackleggings

pälsvästen (som jag är rätt osäker på om jag ska behålla)

pälskragen

linnet

stövlarna (som är rätt höga och slutar en bra bit ovanför knäna)


tröjan

lackleggingsen

äta räkor heter det, NEJ ETA REKOR!

Ja jag lever men jag tycker bara att det är så förbannat tråkigt att uppdatera bloggen utan bilder & min kamera fixas just nu i denna stund så nu ska det bli ändring på det hela, wihouo!

Igår fredag bjöds det på rärkor och härligheter hemma hos Moa. Jag, Malin, Moa & Lisa mös till det ordentligen. Vinet flödade för Malin & Lisas del medans jag & Moa höll oss nyktra. (Jag vet inte när jag drack senast men jag har faktiskit börjat uppskatta nyktra utekvällar, åh!) Spralliga som vi är så kunde vi ju såklart inte bara sitta hemma utan drog oss till gillet & sen vidare till firman. Blev en rätt tidig kväll då jag mötte upp Jonas redan vid halv 1 tiden och pallrade mig hem till hans studentlya.

Idag lördag drog jag mig hem tidigt & följde med mamsen & papsen till Ikea där jag såklart lyckades gå villse. Så himla typiskt mig, var nära på att bege mig till kassan & be dem ropa ut: "Kan föräldrarna till Maria 20 år komma till informationen" Mobilen hade jag såklart glömt kvar i bilen men när jag var så mest nära på att verkligen bege mig till någon utropare så ser jag mamma & pappa provligga en säng. Alltså inte ligga ligga utan ligga, ja ni fattar. Min villse/ensam/försvunnen situationen var alltså äntligen över & vi kunde tillsammans leta oss till kassan & ut ur Ikea. Resten av dagen har jag stått i köket & lagat en 3 rätters middag åt en del av släkten. Underbart gott blev det & dagen till ära var jag helt klart världens bästa barnbarn.

Menyn såg ut såhär:
Förrätt:
Bruschetta med soltorkadetomater & trattkantarells kräm och smörstekta trattkantareller
Huvudrätt:
Inbakad fläskfilé med pepparost, serveras med rödvinssås, hasselbackspotatis och en sallad med fetaost, körsbärstomater, honungsstekta pinnjenötter och blandsallad
Efterrätt:
Vitchoklad & björnbärs pannacotta med hallonsås och lime marinerade bär

Sen spenderade jag även kvällen med släkten, spelade kort & var social. Så min lördags kväll blev alltså lugn trotts allt. Bytte ut min utekväll med killarna mot en hemma kväll med släkten, inte så likt mig men ibland måste man. Nu ska jag krypa ner i sängen med en stor kopp te & en skål med vindruvor & köra ett svensson svensson maraton.

GODNATT PLUGGHÄSTAR!


Btw så säger man eta rekor & inte äta räkor

den där jävla höstdeprissionen alltså ..

Usch jag är i någon slags svacka just nu. Mitt humör är nere i tårna och absolut ingenting blir som jag vill. Jag får jobba allt för lite, blir rastlös och allt bara vänds emot mig just nu. Mina dagar följer samma rutiner hela tiden och jag är så less på det. Jag går upp vid 8 tiden och drar ut och springer i ca 2 timmar, kommer hem och sover till 6 tiden då jag åker in till stan och tränar igen. Jag orkar inte äta om dagarna det enda jag gör är att träna och sova. Inte konstigt att mitt humör är som det är men jag orkar verkligen inte. Usch jag måste verkligen rycka upp mig nu. Som tur va har jag lite saker i veckan som kan bryta mina dåliga rutiner. Jag ska träffa Elina, hälsa på Jimmy, spana in Marcus nya lya, träffa Robin, umgås med Jonas, busa med Lisa (& Moa?), ha ett möte på arbetsförmedlingen mm så lite planer har jag iaf för slutet av veckan och självklart hoppas jag på att få jobba lite oxå.

Men just nu är jag bara så less, jag vill bort från Uppsala.
Det enda possitiva just nu är att jag och Erika ska boka en bartenderkurs i Magaluf den 15maj-5juni.
Jag skulle egentligen gått i Thailand men alla har sagt åt mig att välja Magaluf istället & eftersom Erika oxå är sugen så kör vi på det istället, kan inte bli annat en helt underbart.
Men för att fortsätta vara negativ så är det ju så in-i-helvette långt dit, blää!

less é va ja é




en rastlös själ

Igår skulle jag & Jossan egentligen dragit på kräftskiva hos Jeanette men båda bangade ur så jag drog hem till Jonas istället & kolla film & somnade rätt snabbt. Idag har jag tränat, pluggat och tråkat ur en hel del. Jag är less på att jag får jobba så lite på mitt jobb så imorgon blir det arbetsförmedlingen för att försöka fixa med ett till jobb eller bidrag, det visar sig. Nu ska jag dra en powerwalk med min syster och sen dra mig in mot stan.

Har under min tråkiga tid kollat igenom en massa gamla fjortis bilder, fyfan!


nykterist, javisst. Ibland så!

Jag älskar när allt blir spontant, det blir så mycket roligare då.
Igår tex så skulle jag, Moa och Erika ha en lugn myskväll men vad hände!? Jo jag kände inte för myskväll utan drog med mig mina töser hem till Jocke för förfest. Där befann sig även Hannes & Robin kvällen till ära. Jag var nykter men körde på hårt ändå, på riktigt så har jag nog nästan exakt lika roligt nykter som full.
Som Robin sa: "Marris du är nog den enda personen jag känner som faktiskt kan ha lika roligt nykter och är ungefär lika spårad nykter som full"
Vi körde på hemma hos Jocke fram tills klockan 12 och sen spårade vi ur i en partytaxi påväg ner på stan. Väl nere på stan så blev det oasia med massa drinkar, cider och öl för mina vänner och en alkoholfri drink för min del. Haha alla blev så sjukt dyngraka så jag fick ta hand och hålla koll på mina "små barn" resten av kvällen. Men jag hade iaf en jättre trevlig och rolig kväll, tack vänner!

Idag har jag spenderat 2 timmar på gymmet och sen varit och handlat lite med mammsen och pappsen och även grattat min granne. Ikväll ska jag ta mig hem till min älskade vän Jimmy som nyligen har flyttat till en större lägenhet och det är där förfesten dundrar igång kvällen till ära. Vart kvällen slutar är det ingen som vet men det lutar åt att festfolket pallrar sig till platina, men den som lever får se. Jag håller mig nykter även denna kväll men tänkte spåra ur en hel del för de, kör ba!

erika snuttan på oasia igår.
Jag bara älskar att hon är här varannan helg och jag hoppas det är en vana som kommer hålla i sig

när helvetet brakar lös

Idag har varit en riktigt dålig dag.
Jag vaknade upp på helt fel sida, tog mitt pick och pack och promenerade iväg till friskis och tränade i 2 timmar på tom mage och med världens huvudvärk. Satte mig på en buss hem med en massa äckligt folk som jag hade dödat med min blick om blickar kunde döda. Väl hemma somnade jag direkt och vaknade upp på ett änu sämre humör.
Men pappa lagade tacos till han och mig så nu är jag på ett bra mycket bättre humör. Tänk vad lite mat och en jäkla massa värktabletter kan göra. Och om en timma kommer Erika så ikväll ska jag umgås med henne och Moa, underbart!

Mina snuttisar

bus, hyss och satyg, de är grejer de ..

Ligger i sängen och degar framför någon dålig rulle. Pappa kom precis hem med en sallad till mig så den är jag i fullgång med att stoppa i mig nu. Annars har jag tråkigt men som tur är så kommer Moa om bara någon minut och då ska vi fixa en skyllt som vi ska ha med oss till Arlanda när vi hämtar Malin och Lisa om några timmar. Ikväll hoppas jag på bus, hyss och satyg och det vet jag att det kommer bli!

ALWAYS

Lite som en lyxhustru utan man ..

Åh vilken underbar dag jag har haft!
Jag fick tydligen inte gå upp när jag ville ur sängen imorse så jag fick stressa och springa till fyrishov för att komma i tid, men som tur va är jag snabb och han. Det vart en helt underbart skön och avslappnande dag på fyrishov idag. Vi gled runt i våra tofflor och morgonrockar och fick massa spabehandlingar, massage, fotbad och andra härligheter. Sen blev det relaxen på det och några längder simning. Sen bjöd Elina mig även på lunch så tack vännen för en helt underbar dag!
Nu ska jag iväg och träna och sen får vi se om jag sover hemma ikväll.
Imorgon kommer Lisa och Malin hem och på fredag kommer Erika!

träna vare ja och nej inte en enda jäkel har ringt mig idag!

Spabehandling

Jag har blivit bjuden på en spabehandling och relax på fyrishov imorgon av Elina. Behandlingen inkluderar fotbad, fotpeeling, fot- och handmassage samt hårbottensmassage. Det ska verkligen bli jätte mysigt och att jag blir bjuden på allt är inte helt fel det heller. Så nu ska jag packa ner badkläder och handduk i väskan och sen pallra mig in till stan för en powerwalk med Moa och sen hem till Jonas och sova. Klockan halv 11 ska jag befinna mig på fyrishov imorgon, gud så underbart!



det blir nog inget sälen ..

man kan inte mer än hoppas

dåligt uppdatering men har inte direkt haft något roligt eller viktigt att skriva.
Intervjun i Örebro i söndags gick iaf jätte bra, men om jag får jobbet vet jag inte än men jag har dessvärre en otroligt dålig magkänsla.
Annars har jag mest bara tränat och försökta ta tag i körkortsteorin nu när jag är ledig men usch så tråkigt det är!
Nu blir det träning och körskolan och ikväll ska jag sova i stan. hejs!


Klickade hem denna pälsväst ifrån HM för någon dag sen

ÖREBRO!

Gårkvällen blev rätt lugn. Jag käkade kina mat med Moa och Martina och pratade om allt mellan himmel och jord. Sen drog vi vidare till Salt där det var halva priset på all dricka. Martina och Moa drack en massa drinkar medans jag satt med min loka och var nykter kvällen till ära. Blev en inte allt för sen kväll då jag var hemma runt 12 tiden och kröp ner i under täcket och somnade till någon B skräckis.
Idag är det intervju i Örebro som gäller, kommer nog gå skit bra känner jag på mig.

Bilder från igår på min outfit
(VAD FAN HAR HÄNT MED MIN KAMERA!? alla bilder blir såhär suddiga hur blixtstilla jag än står, sick!)



U som i uttråkad

Jag är UTTRÅKAD med riktigt stora bokstäver. Så därför blir det gymet i några timmar framöver nu.
Imorse vaknade jag upp med ett riktigt bra humör men glad och pigg får man tydligen inte vara vid 8 tiden på morgonen så vid 10 tiden stog jag inte ut längre utan tog mitt pick och pack och pallrade mig hemåt. Klockan halv 12 kom Elina hem till mig och jag bjöd henne på kycklingsallad till lunch. Det var så sjukt länge sen som jag träffade henne sist så det var riktigt kul att ses. Tyvärr så skulle hon iväg och jobba vid halv 2 och tiden bara rusade iväg då vi hade hur mycket som helst att prata om. Nu är jag själv och uttråkad och därav blire friskis nästa!
Min helg kommer bli riktigt lugn och nykter därför ligger jag och laddar hem en massa filmer just nu. tråk!

Någon som vill dricka cider mellan mina ben!? haha

en riktigt jävla nörd är precis vad jag är

Slängde ihop några smörgåstårtor på sven dufva idag innan jag och moa begav oss till doktorn för att kolla upp min fot. En muskelinflmation var det så nu är det bara till att knapra i sig fler piller, MUMS! Sen drog jag och Moa en runda på stan, jag mest haltandes några meter bakom sådär lagom charmigt. Ikväll blir det träning, närmare bestämt vattengympa som lär passa mig och min öma fot perfekt.

Den där jävla kameran alltså

endast en icke suddig bild lyckades jag få till

Jag vill skrika, höööögt!

Jag är hatat dena morgon, inte bara lite hatat heller. Men jag hatar tillbaka!
Jag råkar nämligen vara inställd på att gå upp vid 6 tiden och rutiner är rutiner så självklart är jag uppe och far runt. Jag börjar inte jobba förns klockan 10 så den stora frågan är vad jag ska göra fram tills dess då jag tydligen inte får säga ett knyst eller röra mig ur fläcken, lycka till!

Jar råkar även vara på sjukt dåligt humör denna morgon, jag är arg, sur, grinig & förbannad (samma skit, jag vet)
och när jag är på det här humöret så måste jag lyssna på dem här 2 låtarna, så är det bara.

åh, jag saknar visst öland en hel del

Jag har pratat bort halva idol med en skön Göteborgare. Vi har pratat om öland, om att ses snart & allt annat mellan himel och jord. Egentligen inget vettigt har blivit sagt eftersom att ingen av oss har världens högsta iq men desstå skönare så. Jag saknar öland och folket och då även denna charmiga öläning/göteborgare.

Men han är komiskt nog inte den enda jag pratat med av folk som höll till på Öland i somras.
Även denna Kalmar bo har det snackats med. Vi har pratat om allt möjligt och även om att ses och att jag ska få ta igen min motorcykel tur som jag bangade på på öland i somras. Men nu ska jag minnsan våga!


Man kanske borde ta en liten roadtrip neråt i landet och hälsa på folk ifrån öland i somras.
Så fot jag fått körkort så lovar jag att det ska bli av


men nu stan och sömn ..

footless

Blä vilken tråkig match, tur att den är slut så att jag slipper tråka ut mig mer.
Skulle egentligen ha sätt matchen ute på krogen med mina grabbs men jag kan inte gå. Alltså seriöst, min höger fot är ur funktion. Jag haltar, hoppar på kryckor och knaprar i mig en massa värktabletter, och usch så ont det gör. Jag vet verkligen inte vad som kan ha hänt men imorgon blir det doktorn (med moa).
Nu däremot ska jag kolla idol och sen pallra mig in emot stan för lite sömn. Imorgon jobbar jag endast ca 2 timmar. Jag lovade nämligen chefen att slänga ihop några smörgåstårtor imorgon så mer jobb än så blir det inte. Sen blir det stan med Moa och sen även doktorn med Moa. Men allt imorgon lär göras haltandes och sittandes, INGEGÄRD 80 BAST!


jag klickade hem dessa höga stövlar idag, men dem kan jag dessvärre inte hämta ut förens den 25 för just nu är jag pank som en rånad bank

Smörgåsexpert

Idag har jag jobbat och slitit fram tills klockan 2 och sen var jag & tre till ifrån mitt jobb på en smörgåskurs i BMC fram tills klockan 5. Det var lite föreläsningar om smörgåsar och sånt först och sen fick vi göra en massa och äta smörgåsar i mängder. Var faktiskt ganska inspirerande och man fick sina ideér (där ljög jag!) Ska jag vara helt ärlig så halvsov jag hela tiden förutom under det praktiska momentet. Så så värst kul var det inte trotts allt, det enda positiva var att man fick en goodiebag innehållandes en kniv, en släng, ett förkläde & en kokbok + att man blev rejält mätt. När det var klart pallrade jag mig till gymmet och körde på i 2 timmar samtidigt som jag spande efter snyggingar (jag älskar när man kan förena nytta med nöje). Kom hem vid 8 tiden och sen dess har jag bara legat i sängen och degat framför idol & andra avenyn. Nu däremot babblar jag på i telefon med Jonas och ska så snart jag avslutat samtalet krypa ner under täcket och kolla på en skräckis. så godnatt!

igår hade jag tråkigt och gick lös med saxen


Lördagens djungelfest

Tänkte dra en liten sammanfattning ifrån lördagens djungelfest:
Jag och Erika vaknade upp pigga och glad vid 7 tiden och drack lite mjölkdrinkar till frukost innan vi satte oss på tåget påväg till Avesta (avesta av alla ställen) Efter en underhållande tågresa med massa alkohol anlände vi efter endast 50 minuters resa. Där blev vi upphämtade och hemskjutsade till Qna (en av kockarna på öland) där dagens/kvällens djungelfest skulle hålla till. Dagen/kvällen bestod av lekar, alkohol, grillning och andra roligheter. Jag var nog fullast på hela festen och spårade ur på alla möjliga vis, men tro mig jag var skön. Höll igång längst gjorde jag oxå så vitt jag minns, allt blev lite svart efter det att trubadurjäveln skulle lyfta upp mig i luften och full som han var så tappade han balansen och tappade mig rakt ner på en bil (som fick en buckla) och sen rullade jag ner pladask på marken. Jag fick inga men eller skador så vitt jag vet men en och annan hjärncell rök helt säkert. Sen är kvällen kolsvart tack vare fallet men jag vaknade iaf upp i en husvagn på söndagsmorgonen lika full som när jag somnade så hela söndagen gick åt till att prata sönder alla bakfulla människor (som såklart älskade mig) Dagen avslutades med kebab på någon restaurang i Avseta och sen krama alla hejdå & tåget hem.


bara några utav alla 10000 bilder ifrån djungelfesten



hoppas på en vinter i fjällen

Idag har allt flytit på precis som det ska. Allt gick super på jobbet idag vi var 4 kockar idag så vi han med alla buffér + att lunchen gick finfint, allt enligt planerna helt enkelt. Jag jobbade till 6 idag vilket blev 11 timmar och efter det så kilade jag iväg till friskis och gick på pass och gymade. Nu har jag precis komit hem, duschat och sitter just för tillfället och kastar i mig en tallrik med fil. Så fort jag käkat klart ska jag packa väskan och pallra mig in till stan för att spendera natten där. Vilket betyder att jag kan sova minst 1 timma längre imorgon och det tackar man ju aldrig nej till. Imorgon jobbar jag 12 timmar och sen så kommer Erika till mig. Det blir en lugn kväll för oss imorgon, bara fixa lite inför lördagen och sova tidigt.

Juste, jag ska på intervju i Örebro nästa söndag för säsongs jobb i Sälen!
Galet great om jag skulle få det.


Nu ska jag skynda iväg, ha en fortsatt härlig torsdagskväll gott folk

Lär mig sy, någon!?

Jag syr, ja ni hörde rätt jag syr. Dessvärre gör sig mitt IG i syslöjd påminnt. Det går inge vidare med andra ord men det går, huvudsaken det. Blir säkert inte så värst snyggt heller men då ser man iaf att jag kämpat och gjort det själv. Om ni undrar vad det är jag syr så är det så att jag fixar till en klänning som jag ska ha på mig på lördag. Jag ska ju nämligen på maskerad i Avesta på lördag och temat för maskeraden är "djungel". Så jag tänkte vara något i stil med "Jane i Tarzan". Erika ska vara någon slags djungel millitär, vi kommer vara coola vill jag lova.

Nu ska jag lägga ner min syjunta och koll på efterlyst och sova, imorgon är det jobb från 7-19 och samma lika på fredag. 24 timmar på 2 dagar, tur att jag har lördag att se fram emot. Godnatt!

Lite bilder ifrån den förra maskeraden som då höll till på öland och där temat var kinky/pinky

enarmad

Bara för att jag börjat blogga igen så betyder det inte att jag är och kommer vara någe vidare på att uppdatera. Nej det sker endast när jag känner fört och nu känner jag bara lite fört så det får bli några få rader.
Idag har jag satt i en p-stav i armen och fytusan så ont det gjorde och gör, så nu får vi vänta och se hur detta ska funka. Annars så har min dag varit rätt lugn, kom hem vid 12 tiden idag och sen någon timma senare begav jag mig in igen för att sätta i staven och sen har jag tagit farväl av min kära syster som drar till spanien imorn. Jag kommer sakn henne och Lis väldans mycket, det kommer bli tomt nu ett tag men jag har ju the one and only Moa vid sin sida så det ska nog gå bra trotts allt.
Nu ska jag pallra mig in till stan. Var länge sen jag sov hemma nu känner jag men det är ju så förbaskat tråkigt att sova själv!



RSS 2.0