260209

Igår vart det afterski med skönt folk sen skjutsade vakterna hem oss så att vi kunde fixa till oss inför kvällen. Men det blev nästan bara hem & vända då killarna skulle upp igen & äta & supa. Så vi kastade på oss lite kläder & så satte vi igång igen. Jag däremot fick lite för mycket av det goda & egnade en halvtimma på toaletten men sen var jag fit for fight igen så jag och moa begav oss från Charlies till Utsikten. Hade inte världens roligaste kväll då jag fick en dålig fylla men vi hoppas på bättre lycka dena kväll. Nu sitter vi iaf och halv sover & försöker tagga till så gott det går.

en liten film bara sådär

250209

orkar inte skriva om allt som har hänt dem senaste dagarna men kul har vi haft & ni får njuta av bilderna & filmerna istället. Nu blir det afterski med Robin & Conny, dans på både bord och golv med alkohol i blodet, ha en kul onsdag!



220209

igår var en tråkig dag, alla var trötta och kollade film medans jag hade super mycket överenergi och var taggad till tusen på en massa bus och satyg. Men jag har exakt lika mycket överenergi idag. Men idag ska vi iaf pallra oss upp till backen, spanan in dem nya praktikanterna och supa oss redlösa, kan bli bra. eller rättare sagt, det kommer bli bra!

skål!

210209

Yees, vi är tillbaka i Idre igen, underbart!
Efter 6 timmars långtråkig resa igår så entrade vi äntligen idre och vår bostad en vecka fram över. Vi bor ihop med Robin, Christoffer, Jocke och Danne, ett riktigt skönt gäng är vi. Efter att ha packat upp och tagit över huset igår så började vi blanda p2or, lovely! Vid 5 tiden så kom Robin hem och gjorde oss sällskap i dimman. Jag kan ha dragit på årets värsta vurpa igår då jag på fyllan skulle visa Robin hur högt jag kunde sparka och sparkade as högt (stolt) men något gick fel och jag föll pladask, lårkaka idag! Runt halv 8 tiden kom iaf Jocke och vi begav oss upp till Charlies (där grabbarna jobbar) för lite drinkar. Men lite drinkar blev till på tok för många, men gratis är alltid gott men på tok för fulla blev vi. Moa kunde inte hålla i saker och ting och spillde som en galning. När den andra hade jobbat klart vid 11 tiden så begav vi oss till Utsikten. Därifrån är det rätt svart för min del (jag minns aldrig något ifrån när jag är full) men kul hade jag iaf. Sen gick det oturligt nog inga bussar så det tog väl ca 3 timmar för oss att komma hem och hur vi kom hem är en hemlighet men hem kom vi till slut iaf. Jag och Moa stod och försökte få skjutss hem med John men dem hade full bil och under tiden som vi stod där och tjaffsade så hade killarna försvunnit och var hittar vi dem sen om inte på nästets toalet, haha stackarna satt där inne på golvet och värmde sig. Jag och moa joinade såklart tills vi ordnade skjuts hem. Robin hade varit försvunnen hela kvällen och vi tog förgivet att han var hemma. Men nej när vi kommer innanför dörren så är ingen Robin hemma. Vi ringer han ett antal ggr och jag sitter och rabblar upp en massa skräcksenarien som han kan ha råkat ut för och Moa bara äter. Men efter att dem inte får tag på Robin så ringer dem Polisen och efterlyser Robin som borttappad men ungefär då så svarar han och säger att han sover på personal toaletten på Nästet, haha sjukt!

Nu sitter jag och moa och lyssnar på Rock ballader och killarn är och jobbar. Vi ska ta oss en lång promenad snart och sen äta soppa, great! Allt är för övrigt great och vad som händer ikväll återstår att se men en p2a slinker säkert ner.


200209

Ouff, äntligen är jag klar med allt och klockan börjar närma sig 2, vilket betyder att jag högst får 4 timmars sömn inatt då alarmet är inställt på klockan 6, men jag klagar inte. Istället är jag oerhört lättad över att få åka här ifrån.

Idag har jag iaf haft fullt upp, jag har städat huset (femhundrakronor rikare), sen blev det till att möta upp mina töser på stan för att bara glida runt och snacka om allt mellan himmel och jord, efter det blev det en snabbis på systemet och sen hem för att kasta i mig lite mat och vidare iväg in til stan för att träna. Det blev 3 timmars skön och behövlig träning. Efter träningen så ville jocke att jag skulle komma hem till honom och vad gör man inte för att få träffa sina vänner. Så direkt efter intesivpasset så kastade jag mig på bussen hem till jockes lya där han, jonas, conny och webban satt och drack. Dem fick mig som vanligt till många skratt, jag bara älskar dessa killar. Vid halv 11 tiden kom jag innanför dörren här hemma och sen dess så har jag fixat och trixat med packning och liknande.
Men nu är jag som sagt äntligen klar och ska krypa ner i sängen och kolla på gossip girl och sova.

Om ca 7 timmar är vi äntligen påväg här ifrån, wihaaaaa!

190209

Uppe med tupppen och det är nödvändigt även idag eftersom att jag har fullt upp:
Städa huset (need money)
Shopping (SILVERSHAMPOO, kläder, necessär, smink, ögonbrynsfärg)
Möta upp Lisa, Moa och Martina
Systemet
Packa klart
Färga ögonbrynen
Intesivpass på friskis

Men det ska jag nog hinna med, bara jag sätter igång nu.
Så ha en fin dag gott folk.




180209

Här sitter jag med gult hår men inte deppar jag för det inte.
Nej jag drar på mig mössan och drar ner på stan imorn och införskaffar mig silvershampoo ba.
Godnattski

180209

Jag stressar runt som en galning men kände att det var dags för en paus nu, men en väldigt kort sådan.
Jag har hunit med allt som skulle göras idag hitills, nu återstår bara innebandy och färga håret. Packningen har jag fullt upp med just nu men kan inte packa klart då jag måste ner på stan imorn och införskaffa mig lite stuffs. Jag och mammsen han inte med att göra stan idag så jag får ta det imorn istället, ska ju ändå möta mina girlies då så.
Men skidkläder, mjukisar och liknande är iaf ner packat så en liten bit på väg har jag iaf komit, en massa soppa har jag fått ner oxå, yummie!
Men nu har jag inte tid med det här längre för nu ska jag ut och springa en vända, sen kasta i mig lite soppa och bege mig iväg till fyrishov för lite innebandy, kan bli nice ..

Mamma köpte det viktigaste till mig som jag behövde iaf.
Dessvärre har dem slutat sälga min hårfärg som jag alltid färgar håret med så jag har lite smått panik över hur detta ska gå. Men den som lever får se, ikväll gällere, hoppas på ett inte allt för skrämmande resultat.
Min föda ett tag framöver, alla olika sorters vegetariska soppor

Och såklart dagens outfit, slappt & skönt

Jag är på ett ruskigt spralligt humör idag,
ha en underbar onsdags kväll nu!
 


180209

Jag är uppe med tuppen som vanligt och ska jag vara ärlig så älskar jag att jag aldrig är trött. Jag kan somna vid 3 tiden men vaknar ändå upp vid 7 tiden och är hur pigg som helst, lovely! Sova kan man göra i graven, det finns allt för mycket att uppleva nu och jag vill inte missa 1 minut.
Idag är det iof bra att jag är uppe med tuppen, jag har en massa att göra:
•Skjutsa runt mamma på en massa ärenden
•Handla mat med mamma att ha med mig upp 
•Åka och hälsa på mormor i tierp en snabbis
•Shoppa med mamma (smink, tröjor, raggsockor, hårprodukter)
•Springa ärenden på systemet åt pappsen
•Träna
•Kolla innebandy med Robin
•Färga håret
•PACKA
Så idag har jag fullt upp men jag gillar det, en heldag med mamma är aldrig fel.
Och förövrigt är jag på ett strålande humör, nu kör vi.


170209

Jag gjorde något helt oväntat idag, jag satte igång och sydde.
Mina fula baggy jeans som bara hängt & skräpat i garderoben & varit på tok för stora fick bli ett par tajtare & mindre.
Jag kan inte påstå att det blev snyggt, inga snygga sömmar, raka stygn eller liknande här inte, men det är väl det som är charmen!? Jag ska iaf efter allt mitt jobb som jag lagt ner på dem idag använda dem trotts snea sömmar och ben.
För efter att ha fått ett starkt ig i sykunskap på högstadiet & faktist inte fått gå kvar eftersom att symaskinerna aldrig höll sig hela efter det att jag varit i farten, så är jag faktist lite förvånad över att dem fortfarande ser ut som ett par jeans

resultat

170209

Jag strålar som solen själv idag, inget kan nog slita bort mitt leende ifrån mina läppar.
Vet ni varför jag är på ett sånt strålande humör? Jo för att våra biljetter till idre är bokade!
På fredag åker jag & moa tillbaks till Idre igen, vi klarade bara av 1 vecka hemma vilket är rätt förståligt, usch för Uppsala! Vi ska bo hemma hos Christoffer & Robin hela veckan & där lär det vara fullt hus hela tiden så vi lär få en jävligt rolig vacka. Jag längtar, längtar, längtar & ska redan nu börja packa. Ska packa ner 20 förpackningar med soppa eftersom att jag går på soppdiet just nu & tro mig det funkar. Bara vegetarisk soppa såklart eftersom att jag även är vegetarian.
Så idag ska jag packa, plugga lite, kolla lite gossip girl & köra ett intesiv pass på friskis.

Oss blir ni inte av med i första taget!
Vi är tillbaka igen 20/2-28/2

Min mamma är btw bäst

170209

Min blogg funkade inte igår så det får bli en uppdatering utav gårdagen idag istället.
Jag körde på en rätt slapp dag igår men han ändå med en massa nytta. Började morgonen med en lång promenad på ca 1 mil & sen blev det frukost i sängen bläddrandes i en massa tidningar. Resten av dagen gick åt till att plugga teori men efter 3 timmars pluggande var jag helt död. Men inte la jag mig på lat sidan för det utan jag satte igång att baka en massa muffins, allt för att jag måste komma igång med projekt arbetet (detgoda.blogg.se)
Resten av kvällen spenderades med mys med mammsen & en massa gossip girl, jag kan ha blivit lite smått beroende!

Mina fina muffinsar


Världens bästa kokbok  


150209

Gårdagen var bra, middag med saknat folk & bio med mina underbara vänner sen blev det en snabb drink på redroom men jag höll tassarna borta ifrån alkoholen dena kväll. Det blev iaf rätt tidig hemgång vilket kändes behövligt & skönt.
Idag däremot så pallrade jag mig upp ur sängen vid 9 tiden & begav mig iväg till friskis för ett styrkamedel pass.
Nu däremot så blir det grekisksallad & melodifestivalen med mamma (dem har införskaffat sig en inspelningsbar boxer som dem promt ska använda hela tiden)
Kvällen är änu oklar men det lutar åt en långpromenad & mys med en kär vän

Förresten så blir jag galen på det här, ta mig tillbaks & det fort


 


140209

Nu har jag spenderat dagen sen halv 10 imorse på friskis, välbehövligt & ruskigt skönt.
Tog vägen igenom station när jag skulle till bussen & på ena skärmen stod det "Tåg mot Mora avgår om 20 min" jag var nära på att hoppa på men nu ligger det planer & lurar som jag hoppas blir av istället (håller tummarna)
Idag är det ju en överskattad alla hjärtansdag så jag & mina singel tjejer tänkte göra något vettigt utav dena ovettiga dag. Det blir kina, bio & drinkar, (men alkoholfria för min del) Så kvällen kan iaf inte bli annat än lyckad!
Igår umgicks jag iaf med Byllenylle men han var mest trött så jag var hemma redan 12 tiden.
Nu blir den en dusch & sen ska jag ut på en promenix med en gammal vän

JAG VILL PÅ AFTERSKI
!


130209

Så var man hemma igen då! Men jag längtar & vill redan tillbaka. Det ända som ska bli skönt är att komma igång med träningen & kosten men annars så suger skiten. Allt är så tyst, jag tvingar pappa att prata med mig hela tiden så att jag inte behöver tänka på hur mycket jag vill tillbaka. Jag kommer inte heller att klara av att sova själv nu mera efter att inte ha sovit ensam på ca 2 månader, mardrömmar!  Det låg iaf en massa fina välkommen hem pressenter på min kudde när jag kom hem, dem har helt klart saknat mig mer än vad jag saknat dem. Men nu klarar jag inte av att vara ensam längre så jag ska ta bussen hem till jocke & umgås med dem killarna. Sen så ska jag även ringa ett x par samtal upp till idre så att det känns som om man är kvar där lite grann iaf.



det är ju bara 7 veckor till påsklovet :(

110209

Usch så mycket alkohol det blivit men kul har jag haft så jag ska inte klaga men ett par vita månader när jag kommer hem är att räkna med. I måndags så satt jag hemma hos Christoffer & Robin med dem & Danne & drack. Och igår så började även morgonen där med alkohol & även Pontus var med. Sen vid 2 tiden så begav vi oss upp till backen & där blev det alkohol på Nästet, sen afterski & sen änu mer alkohol. Usch, är nästan trött på skiten! 
Och ikväll blir det dessvärre inte lugnt heller men det är sista kvällen på länge med alkohol för min del. Vi ska iaf äta middag med personalen & dricka lite & sen köra våran sista utgång här uppe. För på fredag så åker vi hem, jag både längtar & inte men min livsstil just nu funkar inte i längden så gud vad jag behöver komma hem, jag saknar allt tränande så galet mycket men på fredag så är jag på banan igen & tillbaka i mitt nyttiga & sunda liv.

Idre lär ju sakna oss

090209

Godmorgon, frukosten är kirrad & klar som vanligt & här sitter vi & planerar dagen.
Jag är sugen på allt med alkohol, som glida upp till backen & dra i sig några cider, gå på afterski & bara köra.
Vädret är iaf strålande idag så förhoppningsvis så blir det backen snart, vi måste bara kirra bil först för chefens skrotiga bil går knappt 1 meter längre, men det där löser sig alltid.
Igår hade vi iaf våran första lugna kväll på 3 veckor nu!? Och gud så uttråkade vi var, fyfan ingen mer lugn kväll/dag här uppe igen för då kan det hända att vi går under ..

När allt är som tråkigast här upp så livar jag upp stämmningen


070209

TUUUNG MORGON!
Ute kväll igår, efterfest & 1 timmas sömn, hur tror ni jag mådde på frukosten klockan halv 7 imorse, som jag förtjänar troligen. Men nu äntligen om 15 min så är frukosten klar & då ska jag krypa ner i sängen, som jag längtar!
Sen ska jag dricka P2:or & tycka att livet är skönt, hejdååååååå!

Det var en gång en afterski

060209

Jag får ju som sagt va aldrig bakfylla här uppe men bra sliten såhär på morgonkvisten kan man ju inte förneka att man är. Klockan ringde 7 imorse & då var det bara attt pallra sig upp för att göra frukost. Absolut inte det lättaste när man inte kom i sängs förns vid 4 tiden men uppe är jag & frukosten är klar & alla är nöjda. Om 10 minuter ska jag ta frukost åt mig själv & krypa ner i sängen & kolla på film & sova men först  så ska jag hjälpa några grabbar ifrån jönköping att checka in.
Gårkvällen blev iaf spontan & med mycket alkohol. Det var 2 stekiga sthlmare som bjöd på dricka hela tiden & vi tackade & tog emot. Sen ryktas det om att moa spydde & martina försvann, men det var nog bara en vanlig efterfest. Jag däremot fick skjutts hem med vakterna vid 3 tiden. Jag var rädd att dem skulle våldta mig eller något liknande då dem var väldans på men helskinnad kom jag hem & förresten är dem bra kontakter att ha så varför klaga!?
Nu blir det sängen & godnatt & ikväll kör vi utgång igen ...


våran älskade bar,  det  är här alla gratisdrinkar blir till


050209

Imorse vaknade jag upp med hjärnskakning & hade ingen aning om vart jag var. (Bakfylla har jag som tur var blivit immun mot här uppe så tur är väl det) Som tur va så hade jag somnat hos snälla människor så allt löste sig bra & hem kom jag. Gårkvällen var iaf skön men galet full blev jag, nästan jobbigt full & då är det illa. Förfestade hos en utav Marcus bartenderserna, alla 3 bartenderna heter Marcus coolt va!? haha! Sen så blev det krogen & eftersom att vi känner barfolket så blev det gratis inträde & halva priset i baren, det är aldrig fel med kontakter. Vi har en massa kontakter & därför får vi härliga förmåner överallt, så det är nice. Det blev iaf på tok för mycket shottar & drinkar igår. Jag stod mellan 2 killar som näst intill dränkte mig i shottar & drinkar. Men jag tackade & tog emot & dessvärre lite för glatt för det slog till rejält sen. Allt slutade med en riktigt fet vurpa, hjärnskakning & en tok deck. Det känns idag vill jag lova & ikväll blir det utgång igen, vi bara kööör!


040209

Igår så blev det en spontan dag som oftast här uppe..  Vi tog chefens bil vid 3 tiden & begav oss upp på afterki. Stannade där tills stängning & drog i oss lite dricka. Jag drack min livs äckligaste shott som bestod av samboka, tabasko & tequila. Efter den så mådde jag dåligt hela kvällen, uscha! Sen så blev det mat & dricka på grillen & kvällen avslutades uppe i fjället på Nästet där det blev pokerspel & alkohol.
Idag har jag haft en dålig dag & mest deppat hela tiden, men nu ska jag ta mig i kragen & få i mig lite käk för första gången iag (har inte ätit på 2 dagar typ, usch)
Sen så blir det dricka ikväll troligtvis, den som lever får se ..


030209

Jag hatar allt just nu & är jävligt glad för att man kan vara full hela tiden & glömma allt.
För ärligt talat så känns ingenting bra just nu men jag låtsas som ingenting.
Men varför kan du inte bara svara? FAAAAAAAAAAAAN!
Det finns 1 sak jag längtar hem till & det är mina killkompisar, ABSOLUT INGET ANNAT!

Varför gör du såhär? snälla prata med mig!

010209

Det snackas om att det blir snowboard idag. Jag lär väl kanske inte bege mig in på det igen då jag knappast lär komma ner hel men afterski är man ju aldrig bang på. Sen ikväll är det partey & fullsat här på idregården så då lär även vi supa till. Kan blir najs, kan bli bajs, jag tippar på najs!


010209

Jag har världens bästa vän. Han är killen som alltid får mig på bra humör, alltid får mig att skratta, alltid får mig att må bra, alltid får mig att känna mig speciell & som jag trivs så jäkla bra med. 
Han är vännen som jag skulle göra allt för, verkligen allt! Vi har känt varandra sen barnsben & han kommer alltid att förbli min allra bästa vän. Och idag är det inte vilken dag som helst utan hans dag.
SÅ GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN MIN ÄLSKADE VÄN


RSS 2.0