290308


290308


ett måste i vår & sommar.
jag ska helt klart införskaffa mig ett par

290308

Vaknade av att klockan ringde redan klockan halv 8 imorse. Så då var det bara att pallra sig upp & göra sig i ordning. Väckte min prins som sov tungt så det tog ett bra tag. Men väl klockan halv 9 så satt vi där på bussen. För mig vart det jobbet & han begav sig hemåt. Gjorde massa smörgås tårtor hela dagen idag på jobbet. Sen när jag slutade runt 12 så kom min prins ridande på sin vita häst. Haha eller inte men han kom cyklande & hämtade upp mig utanför jobbet & så begav vi oss av till gymmet för att träna som vanligt. Väl vi gymmet så mötte vi upp malin & sen tränade vi i lite mer än en timma. Sen vart det en sväng på stan för min prins skulle köpa skor, vi hittade ett par som han ska ha + att han köpte ett par sol brillor.
Nu ligger jag iaf här i min säng nydushad & får massage, kan det bli mycket bättre?
Ikväll iaf så ska jag & victoria hem till Jimmy & sen ut med dem grabbarna, kan bli ruskigt kul..
Var ju som sagt var så himla länge sen jag umgicks med dem.
Nej nu ska vi äta, ha en underbart rolig lördags kväll gott folk!

290308

Ja igår blev det som sagt bowling. Vi var 6 pers på 2 banor & jag vann i mitt gäng, hehe.
Jag var med Petter & Hannes &jag knäckte dem totalt, nej men jag vann faktist på riktigt, inget glädjande för dem direkt men helt klart för mig. Det andra laget bestod av Malin, Gaucho & Arvid. Där vann Malin, så tjejerna rejerade helt klart den här kvällen. När vi hade spelat klart & alla var fulla & glada förutom jag som var nykter så begav sig, jag, petter & malin hemåt. Malin & Petter köpte med sig ett 6 pack öl & en påse chips & satt & goffade & körkade hela natten medans jag sov. Skulle ju jobba idag så jag somnade redan runt 12.

290308

Ja igår blev det som sagt bowling. Vi var 6 pers på 2 banor & jag vann i mitt gäng, hehe.
Jag var med Petter & Hannes &jag knäckte dem totalt, nej men jag vann faktist på riktigt, inget glädjande för dem direkt men helt klart för mig. Det andra laget bestod av Malin, Gaucho & Arvid. Där vann Malin, så tjejerna rejerade helt klart den här kvällen. När vi hade spelat klart & alla var fulla & glada förutom jag som var nykter så begav sig, jag, petter & malin hemåt. Malin & Petter köpte med sig ett 6 pack öl & en påse chips & satt & goffade & körkade hela kvällen medans jag sov. Skulle ju jobba idag så jag somnade redan runt 12.

280308

Har precis ätit middag med familjen & min prins.
Nu sitter Petter & Malin & delar på en vinare & jag ska snart piffa till mig lite & joina dem.
Sen vid 10 tiden så ska vi iväg & bowla, det är jag, malin, petter, gaucho, hannes & kanske sophie & kalle.
Jag känner på mig att systrarna Hedin kommer att ta hem det här, eller vad tror ni?
Min prins är ju redan under flötet så hans klot kanske för hoppningsvis hamnar på fel bana.
Sen får vi se vad som händer efter bowlandet, "systra mi" är ju bara 17 så de lär nog inte bli någon utgång iaf  & jag ska förresten jobba imorn så utgången får vänta tills imorn kväll. Jag börjar iaf 9 imorn bitti så det blir nog inte allt för sent ikväll.


280308


280308

Godmorgon alla morgon pigga människor, jag är helt klart en av er.
Nu är klockan iaf närmare bestämmt kvart över 6 & jag ska snart iväg & jobba men får skjuts av mamma så ska väl åka om sisådär en kvart. Efter det att jag har jobbat & slitit idag så blir det en middag med familjen & sen bowlaget med lite folk. Jag kommer självklart utklassa alla, men har hört på ryktes väg att killarna ska vara riktigt bra på det där med bowling. Men med lite öl i kroppen kanske även kloten börjar vingla, elller vad tror ni?
Imorn iaf så ska jag & victoria hem till jimmypå lite förfrest & sen så blir det utgång. Det kommer verkligen bli hur kul som helst då det var på tok för längesen jag träffade jimmy sist.
Nej nu ropar mamma så nu ska jag gå ner & packa väskan.
Han en underbar fredag kära vänner.

270308

Jag har verkligen på senare tid upptäckt hur mycket jag verkligen hatar ciggaretter & rök & hur mycket jag verkligen äcklas av det. Jag har själv "fest rökt" men nu på senare tid så har jag tänkt efter & mognat lite på den biten. Aldrig mer en cigg kan jag lov. Ciggaretter verkligen äcklar mig nu mera & får mig att må dåligt. Förut tyckte jag att det såg helt okej ut med en cigg i handen men nu tycker jag att det är sjukt fult & äckligt mest. Inget illa till er rökare, det är inte er jag klankar ner på utan ciggaretten i er hand. En sak som spelar stor roll i det här med mitt anti rökning är såklart min morfars bortgång. Han var en riktigt fin människa men tyvär så rökte han bort sitt liv. Han rökte i ca 40 år & på slutet av sitt liv så insåg han att han var tvungen att sluta men tyvär var det då redan försent. Min morfar drabbades av både kool & lung cancer & gick bort  för snart två år sen. Han blev inte mer än 60 år gammal, vilket är en på tok för tidig ålder för att dö. Så alla ni som inte tror att ni klarar er utan den där ciggaretten i handen tänk till. Varför dö vid 60 när man kan leva till 90? Och ni jag kan lova att min morfars sista år inte var ett lätt år, för det är ingen lätt död man går till mötes av rökning snarare tvärtt om. Han led så oerhört det sista året & förtvinade bort totalt. Så efter att ha sett & uppleft min morfars lidande så lovar jag att aldrig mer ta en ciggarett i min hand för jag ser hur en sådan där lite ciggarett kan få folk att förtvina bort & försvinna. Hade det inte vart för ciggaretterna så hade jag haft min morgar pigg & kry vid min sida men han valde fel. Så alla ni som  imorgon går & köper ett paket cigg, skit inte i texten "Rökning dödar" för det är inte bara en text, det är fakta. Så tänkt efter nästa gång i tänder en ciggarett, är det värt en förtidigt & jobbig död? Nej inte enligt mig iaf, så jag lovar& svär på min morfar att jag aldrig ska ta en ciggarett i handen igen. Jag hatar ciggaretter för dem tog dit liv min kära morfar & jag lovar dig, jag ska aldrig bedra dig & röra vid en sådan där cancer pinne som tog dit liv. Vila i frid min kära morfar & ni som läser det här tänk till, för rökning dödar!

270308

Ja sådär ja, nu sittter jag här nydushad & fräsh & ska snart krypa ner under täcket & knoppa.
Som jag nämnde tidigare så vart det en snabbvändning när jag kom hem från jobbet. Var bara till att byta om innan jag begav mig iväg till Gränby C. Väl där mötte min prins upp mig & jag drog mig en fasligt snabb shopping. Vart 2 klänningar & inte mycket mer än så. Sen så bjöd min älskling mig på middag, för min del blev det en underbart god Cesarsallas & för min prins tröck i sig en pizza. Sen upptäckte vi att tiden tickat iväg så det var bara att dra rushen iväg till bussen för att hinna i tid till vårt intensiv pass på gymmet. Jag körde hårt, hårt & svettades som en gris men det känns väldigt skönt nu efteråt. Nej nu ska jag sussa kära vänner, sov så gott!

270308


270308

Jag har precis komit hem från jobbet. Har varit en helt okej dag, har stått & gjort smörgås tårtor hela dagens så det har flytit på bra. Imorse hade jag iaf en underhållare som fick mig att skratta mig igenom hela morgonen. Nämligen på parkeringen utanför fönstret på jobbet så stod det en taxi. Taxichaufören dansade i minst 2 timmar dena morgon, haha fy vad kul jag hade. Han körde någon slags morgon jympa kom vi överens om men när han även dansade när han stod & kissade i buskarna så började vi undra om han var hög eller något. Sen iaf när han hade dansat klart så började han köra runt, runt i bilen på parkeringen. Haha efter 3 timmars skratt så fick han nog en körning tyvär, men tack för skratten!
Nu känner jag mig iaf rätt sliten men inte ska jag gå & lägga mig för det inte.
Nej snart ska jag på Club kväll på Vero moda, sen blir det en sallad med min prins & sen träna.
Vi ska på ett intensinv jympa pass ikväll igen, det är så jävla jobbigt & men så jälva kul & skönt.
Ha en härlig kväll nu kära vänner i solskenet, för det ska jag!

260308


260308

haha jag & petter är busiga.
Hela helgen så har vi försökt tända en glöd mellan malin & gaucho & tack vare oss så har det faktist givit resultat.
Vi fick ju med malin hem till gaucho i lördags iaf. Och sen så har dem börjat sms:a & pratat på msn & snart rings det väl i telefonen oxå?  På fredag så ska vi iaf bowla på bowlaget & då kanske det tänds änu fler gnistor.
Haha jag & min prins kan det där men att få romantiken att flöda. Busenkelt!


nej nu ska jag & min prins iväg & träna & smida fler planer för det blivande?


260308

Nu snart så ska jag iväg & träna igen,ska på ett jympa pass med min prins som börjar klockan halv 5.
Min dag har varit rätt trist, har spelat en massa kort med syster, varit & tränat, gått en lång prommenad i den obehagliga stormen & nu alldeles nyss så låg jag i sängen & såg en beck film & käkade annans & hällde i mig 1 liter loka, det var nog det bästa ida, hihi. Men nu snart så ska jag iaf ta bussen in till stan för att träna.
Sitter just nu & pratar med min syster på msn, det känns rätt töntigt måste jag säga. Hon ligger i sin säng & skriver till mig & jag ligger i min säng & skriver till henne. Jag skulle lika järna kunna öppna min käft & säga allt jag säger på msn men det känns ändå för jobbigt.
Ikväll efter träningen så följer min prins med hit så jag får mysa med han ikväll, men blir nog till att sova tidigt iaf. Börjar jobba 7 imorn bitti så kan vara bra att vara pigg då.


260308

Godmorgon ..
Idag skulle jag egentligen ha gått upp klockan 5 & börjat jobba klockan 6 men varo upplocket på biltema var flyttat tills imorgon så de blev inget av de idag. Blir inget av de imorn heller för då ska jag jobba på goda mackan istället. Idag däremot så ska jag snart få upp min kära syster så att hon kan äta frukpost & spela kort med mig. Sen ska vi iväg & träna idag med. Sen så måste jag in till banken & fixa mitt lägg idag, tappade bort det förra på fyllan för ett bra par månader sen & det är sådär lagom jobbigt med pass. Så det ska kirras idag + att jag ska köpa världens finaste byxor från Åhléns. Men nu kära vänner så ska jag in & hoppa på min syster.


Byxorna är i stil med dessa men bra mycket snyggare & tajtare nere i benen.

260308


260308

Igår så var det en hemsk kväll, som slutade väldigt bra trotts allt..
Det hela började med att min kära prins ville att vi skulle gymma så snäll som jag är så ställde jag upp & gymma änu en gång dena dag. Men dena gång så blev dte ett intensiv gympa pass. Och gud vad jobbigt det var, har inte svettats såhär mycket på länge, men däremot så var det väldigt skönt. På vägen ut från gymmet sen så sätter jag mig i sofforna utanför gymmet för att sätta på mig skorna. Sen tar jag & min prins vårat pick&pack & beger oss hemåt. Men precis när  jag kommer utanför dörren så kommer jag på att jag glömt mn plånbok & när vi kommer tillbaka så är den borta, panik!  Ingen har heller lämnat in den i receptionen så arg & lessen styr jag & min prins mot polis stationen. Där släpper 1 stor polis in oss & sen så får vi lite papper att fylla i & nummer att ringa, var rätt spännande där med massa poliser, hihi. Väl klara på polishuset så tar jag iaf bussen hem, men när jag nästan är hemma så ringer mamma mig & säger att det är en tjej som har min plånbok, lycka!  Så jag & mamma sätter oss i bilen & åker till Sunnersta för att hämta plånboken. Tackade tjejen kanske 1000 ggr & gav henne hittelön men det ville hon inte ha. Men iaf så är de tjejn helt klart gårdagens hjälte, änu ett tack!

250308








Jag bara älskar den här kjolen. Underbar blå färg & en helt fantastiskt fin modell har den. Jag lovar att jag kommer lägga vantarna på en sån här kjol så fort jag får syn på en. ge mig!


250308

Jag ska införskaffa mig dena sötnos i mitten av april, då ska han bli min
Jag har haft marsvin förut & jag saknar att inte ha en lite sötnos att kela med.
Vill egentligen helst ha en hund men det är för dyrt & för påfrästande. Man kan ju inte bara lämna en hund hemma hela dagarna men det kan man ju med ett marsvin så det får bli dena sötnos som jag ska köpa.
Håller ni inte med om att det är en liten charmknutte?


Jag ska få ett marsvin, välkommen hem till mig sötnos.

250308


240308

Juste jag har ju inte lagt upp någon bild på vad jag fick i påskpressent av min prins så här har ni bilderna.
Först & främst så fick jag 1-2kg vindruvor, men dem har såklart redan tagit slut, sitter & mummsar i mig dem sista just nu. Sen så fick jag även lite kläder, en vit lång t-shirt, en svart lång t-shirt, en rosa klänning, en svart t-shirt med tryck & en rosamönstrad sjal. Han  är väl för underbar min prins, jag fick shoppa för 600 spänn & i påskpressent eftersom att jag inte äter godis. All kärlek till min prins, han skämmer jämt bort mig & jag bara älskar det.


250308

Godmorgon gott folk.
Idag är det min ända lediga dag detta lov så jag tänkte ta vara på det & sova länge, men nej så blev självklart inte fallt. För klockan halv 8 så var jag hur pigg som helst så det var bara till att gå upp. Nu sitter jag här i min säng & äter min såkallade frukost, vindruvor & loka, mumms. När jag proppat i mig alla vindruvor så ska jag packa min väska & bege mig iväg till gymmet. Ska försöka få med mig min kära syster men känner på mig att det kan bli svårt. Sen ska jag ta mig en liten runda på stan & sen vidare hem för att bara slappa hela kvällen. Börjar jobbaklockan 6 imorgon så jag måste nog sova rätt tidigt ikväll. 

240308

Nu är påskhelgen snart över & lovet börjar.
Men jag ska jobba hela lovet utom tisdag så det blir inte mycket lov för min del, börjar tidigt varje morgon oxå så inga sovmorgnar blir det för min del detta lov. Men pengar blir det däremot vilket kan behövas.

Inge godis, läsk, fika, snabbmat, eller något sött & onyttigt på 3 månader nu, jag är stolt!
Speciellt nu under påsk är jag extra stolt, & speciellt när det ligger ett påskägg bredvid min säng med 5 kg riktigt gott godis i. Men påskägget tillhör min prins & jag ska icke röra. Jag är duktig!


240308

Det har precis varit påskhelg & jag har inte haft något internet vilket är likamed ingen uppdatering i bloggen.
Påsken brukar ju betyda en massa massa godis, men inte för min del inte. Nej istället fick jag en stor korg med frukt, underbart. Så för min del så har det inte blivit en massa godis utan en massa frukt, mums..
Påskhelgen har varit rätt lugn. Skärtorsdagen vart det innebandy & sen myspys. Långfredagen så var jag bara hemma & mös med min prins. På påskafton så jobbade jag på morgonen, sen vart det påskimddag hemma hos farmor & farfar & sen begav sig jag, petter & malin hem till Gaucho. Där vart det singstar med lite folk & sen vidare till bowlaget, rolig kväll. Påskdagen åkte jag med familjen & min prins hem till mormor för påskmiddag där & sen på kvällen så var jag & min prins & bowlade med mamma & pappa. Och idag så är det annandag påsk & vi ska snart iväg & träna, vilket ska bli skönt. Sen ikväll så blir det innebandy & mys.

200308

skål älskling, alkohol i helgen?

200308

Sitter i skolan just nu & har samhälls kunspa, det suger sjukt mycket. Har ritat lite kartor & gjort tråkigheter. Men sen så är det bara en lektion kvar & sen så ska jag möta min prins på stan. Han ska köpa kläder till mig i påskpressent så självklart ska jag få välja allt som jag vill ha, han är bra underbar han. Jag älskar att bli bortskämmd & det lyckas han utmärkt med. Sen blir det en sallad på cupido & vidarfe på innebandy & sens å blir det mys hela kvällen. Vad ska ni göra dena skärtorsdag kära vänner?
Jag saknar att man är för gammal för att gå påskkärring, jag älskade det. Men blir man någon gång för gammal för allt det roliga? Ja man blir nog det för att gå påskkärring iaf, dem flesta föredrar nog att ge godis till små sött påskkärringar & inga jätte påskkärringar. Jag ska iaf skämma bort alla söta påskkärringar som kommer till mig idag, så alla som ska gå påskkärring idag, kom till mig! ;)


190308


190308

Jag gick upp tidigt imorse, ruskigt tidigt. Fick skjuts av Viktor till jobbet, man tackar.
Sen slet jag & nelly hela dagen & vi är grymma må jag säga. Fast hittar man lite vagnar på konstiga ställen där det fortfarande är varor kvar i så vet man alldeles säkert att det är Nelly den busungen som vart i farten. Men dagen flöt iaf på fort idag & när vi slutat så begav jag mig iväg för lite påsk shopping, haha. Skulle inhandla ett jätte påskägg till min prins. Och tro mig jag hittade ett enormt stort ägg för hundra spänn & jävlar vad stort det är, han kommer behöva äta ihjäl sig. Sen var jag ju tvungen att köpa innehåll till hans ägg oxå, det blev 3kg lösviktsgodis & massa chokladkakor & godispåsar. Sen köpte jag 2 pressenter som jag lagt i oxå. Ja min älskling får ett enormt stort ägg av mig, att det är enormt stort bevisar att jag är enormt kär i honom <3 Men tyvär så vart det väldigt dyrt oxå, så nu är jag pank, men det är han värld min prins, han skämmer ändå bort mig så himla mycket. Jag & pappa vägde hans påskägget se & hela ägget väger ca 5kg, & ja det är verkligen tungt. Jag personligen får ju såklart inge godis i mitt ägg av honom eftersom att jag inte äter godis men jag vet att jag ska få vindruvor & kläder för han har skvallrat. Nej slutpratat om påskägg, för nu däremot så ska jag snart ta mig en varm dusch & sen krypa ner i sängen med en kopp te & kolla på hannibal på 6:an. Läskigt!

 
Han är bara min snygging ♥

180308


180308

Var ju som sagt med malin & mamma i stockholm i går för lite shopping. Jag var sjuk & på inget vidare shopping humör dena dag plus att vädret var riktigt dåligt. Det vart ändå en mysig dag om man bortser från min sjukdom, han igenom dem flesta affärer & han med en fika & en lunch. Jag som knappt orkade kolla mig omkring (då är jag verkligen sjuk) införskaffade mig iaf ett par mörka jeans, blåa kapri byxor, vita sneakers, ett par glansiga svarta leggins, ett par mönstrade leggins, BH & trosor. Mamma kunde glädja sig åt att jag var sjuk & på inge vidare shopping humör för desto billigare blev det för henne. Men jag har ju en syster oxå så det vart inte allt för billigt för min stackars mamma, men det var faktist hon som shoppade mest kläder just dena dag.
Hon är verkligen världens bästa mamma.




180308

Jag är sjuk, jag verkligen hatar att vara sjuk. Halsen svider, bränner & tar död på mig. Huvudet dunkar som om någon stod & slog en sten inuti skallen på mig & jag svettas& fryser om vart annat. Febern ligger på ca 39 & jag bara tycker synd om mig själv & klagar. Så idag vart det ingen praktik för min del pga att jag inte mår någe vidare. Har istället legat i sängen & spelat the sims hela dagen & sovit. Jag har verkligen inga krafter i kroppen, har försökt få i mig lite soppa idag men det gick knappt eftersom att jag har så ont i min hals. Hjälp jag orkar knappt gå så kraftlös är jag & HUNGRIG!  Men imorgon ska jag iaf jobba trotts att jag är sjuk, jag är en kämpe. Viktor ska skjutsa mig & nell redan klockan halv 6 imorse, gud så tidigt säger jag bara. Men blir ingen praktik för min del imorn heller utan ska bara jobba & sen hem & sova direkt vid 11, vilket nog kan bli behövligt.

170308


170308

Igår blev söndagen bara lugn eftersom att min prins var lite sliten efter gårdagen. Men det blev lite träning &en riktigt lång & skön prommenad i det vackra vädret. Vi hyrde även en film dena söndag, nämligen 1408. Kan tyvär inte säga vad jag tycker om den då jag somnade alla 4 ggr jag & vi försökte se den. Men så jäklans läskig kan den nog inte varit. Så söndagen blev iaf som en söndag ska vara, fylld av träning & ändå rätt slapp.

Men nu idag är det måndag & det innebär ingen skola.
Så idag ska jag, mamma & malin åka till stockholm & shoppa, det gills.
Lägger upp bilder senare mot kvällen på vad som har inhandlats.

170308

Dålig upptadering igen jag vet, men vårt internet har nämligen kraschat.
Men jag ska väl ta & uppdatera er om vad som hände i lördags.
Först vart det träning, bandy & mys på dagen, sen en middag med massa god mat & trevligt sällskap.
Senare begav sig jag, petter & linda till ekeby för en förfest i en lokal där.  Det var jag, linda & en massa bandy killar, sådär lagom kul i början men sen mot slutet vart det roligare. Runt 11 tiden begav vi oss iaf iväg in till krogen, det var riktigt mycket folk ute dena kväll & massa människor som man kände igen vilket var skapligt kul. Jag personligen var nykter dena kväll men hade lika roligt för det. Linda som var på ett riktigt danshumör dena kväll såg till så att vi var på dans golvet i princip hela tiden, men det var kul. Sen blev det sista bussen hem & jag fick självklart ta hand om både syster & pojkvän, haha fyllskallarna klarar sig inte själva.
Tacka alla människor som förgyllde min Lördags kväll iaf.

150308

Godmorgon alla glada, klockan är halv 9 & jag är hur pigg som helst.
Inte så konstigt då jag & min prins hade en riktigt lugn kväll igår & somnade riktigt tidigt gjorde vi också men det var behövligt känner jag. Just nu sover min prins men jag ska väcka honom snart för vi ska nämligen åka & gymma om ett tag. Och sen så blir det lite shopping & kanske bandy. Det är jubåde Schlager- & bandy yra dena dag. Men kanske allra mest Bandy yra här i Uppsala menmer Schlager yra i mitt huvud. Jag tror att Charlotte Perelli tar hem segern ikväll trotts att jag inte gillar henne så värst mycket men låten är bra.
Min dag ser iaf ut såhär,  väcka min prins, åka & träna, shoppa, känna av bandy hysterin, främande + trevlig middag, utgång & kolla på melodifestivalen, dra vidare till annan krog Utgång.
Ja så lyder som sagt mina planer för dagen. Låter det intressant så är det bara att följa med.
Nu ska jag iaf väcka min prins, ska hoppa på honom & kittla honom, jag är busig!

140308


140308

Fredag idag & helg vilket verkligen känns behövligt för min del.
Fredagen började med en välbehövlig sovmorgon till klockan 12, sen så var det skola fram tills klockan 2.
När jag väl kommit hem idag så blev det till att städa mitt rum, jag kände att det var något som verkligen behövdes göra. Sen kom min Prins hit också & gjorde mig lycklig. Min fredags kväll blir iaf lugn, jag ska bara mysa med min prins & kolla lite tv, sen blir det nog sova rätt fort då jag är trött som en åsna. Men imorgon blir det iaf en vildare kväll, för imorn blir det utgång! Jeanette ville iofs att jag skulle dra ut med henne & lite tjejer ikväll men jag är alldeles för trött för det. Men imorn då jävlar. Nej nu ska jag ge min prins lite kärlek & äta vindruvor, ha en underbar fredags kväll kära läsare.


140308

Förlåt, jag ber så hemskt mycket om ursäkt för att jag inte har skrivit på 2 dagar nu.
Men läget har nämligen varit så att jag verkligen inte har haft tid, jag har vart uppbokad & upptagen till tusen & inte haft en enda sekund över till att dela med mig av mitt liv. Men nu kommer iaf en uppdatering.
I Onsdags så började som sagt dagen med jobb på Biltema, redan klockan 20 i 6 på morgonen, usch vad tidigt det var. Mamma skjutsade iaf mig & Nelly till biltema där vi plockade upp varor fram tills klockan 11. Det gick helt okej men jag var bra tacksam att Nelly också jobbade med mig. Sen efter jobbet så begav jag mig iväg av till Praktiken för att fixa ihop lite sallader innan jag slutade klockan 3. Sen hade jag en jobb intervju på Goda mackan klockan 4 så det var bara att skynda sig iväg dit. Egentligen var det väl ingen jobb intervju eftersom att jag redan fått jobbet men dem ville träffa mig & prata lite. Sen direkt efter intervjun var jag tvungen att införskaffa mig en almenacka då jag känner att det blir lite mycket att komma ihåg med 3 jobb, skola & massa annat. Sen mötte jag iaf upp min älskling för att vi skulle på ett core pass & sen gymma. Sen när vi kom hem hade klockan redan blivit halv 10 & jag somnade direkt.
På torsdagsmorgonen vaknade jag av att klockan ringde klockan 5 för jag skulle jobba på biltema även dena morgon men började klockan 7 istället dena dag. Tyvär så jobbade inte Nelly med mig dena dag men det gick bra ändå, packde upp lie varor & fixade & trixade i butiken. Sen när jag slutade vid klockan 12 så var det bara att skynda iväg till skolan. Väl i skolan hade vi konditori & gjorde massa marsipan figurer, fun fun. Sen när jag slutade klockan 4 så var det bara att ge sig av till det tredje jobbet nämligen järnvägs grillen, jobbade bara ynka 2 timmar, nämligen från halv 5 till halv 7. Sen när jag slutade vid halv 7 var det bara att ta bussen iväg till Innebandyn. Och sen så var jag inte hemma förns klockan 10 dena kväll & då somnade jag direk i min prins famn.

Så ni kanske kan förstå att jag inte har haft tid att skriva då jag har haft fullt upp men jag lovar att jag ska bli bättre på att uppdatera, I promise.


110308

Usch jag är trött, men jag kan inte sova. Och hungrig är jag oxå men jag får inte i mig en tugga.
Sen så känner jag mig spyfärdig också men jag vill inte spy. Haha fan vad jag gnäller..
Så nu ska jag krypa ner i sängen & kolla på andra avenyn & hoppas på att jag lyckas somna.
Jag ska ju upp klockan 20 över 4 imorn bitti så jag måste sova, fy fan vad tidigt.
Snälla gynning gör så att jag somnar till dit program.


110308


110308

Kom hem från praktiken för ett tag sen & kastade mig direkt i sängen för att kolla på andra avenyn då jag missade de igår tack vare vatten jympan. Och nu är jag så jäklans trött, gick nämligen upp klockan halv 6 imorse för att jag & min prins skulle iväg & gymma. Men imorgon blir det ingen sovmorgon heller tyvär, ska nämligen jobba på biltema klockan 20 i 6, usch så tidigt säger jag bara. Mamma ska skjutsa mig & Nelly så då kan man sussa lite längre. Det possetiva med imorn är att jag iaf jobbar samtidigt som Nelly vilket gillas. Och sen när jag jobbat klart så ska jag till praktiken & sen efter praktiken ska jag iväg på Intervju. Jag har nämligen 3 jobb nu, vilket jag kan behöva.  Har fått jobb på Biltema, Järnvägs grillen & Goda mackan så nu ska jag blir rik, haha.
Nej men nu ska jag äta middag, jag skriver mer ikväll.


090308


090308

Har tyvär inte haft tid att skriva något dena helg då jag inte vart hemma så mycket men nu ska jag uppdatera er om vad som hänt dena helg, vilket faktist inte är så fasligt mycket.
I fredags vart det iaf mys & skräckfilm med älskling efter det att vi blivit vänner igen, vi såg saw 3 som jag personligen tyckte var hur dålig & oläskig som helst men min prins röck till ibland, hehe.
Sen i lördags så vaknade vi runt 9 tiden för att äta en mysig frukost innan vi begav oss iväg till gymmet.  Körde hårt där i 2 timmar innan vi begav oss ner på stan för lite shopping. Allra först blev det en fika på  waynes, för min del blev det endast en frukt smoothie men min prins tröck i sig en lassagne oxå. Sen vart det en lång runda på stan & jag vill ha minst 100 par skor som jag har sett, kan bli dyrt?  Sen köpte iaf min prins kläder till mig, han är så underbar & skämmer bort mig jämt :)  Lördags kvällen sen skulle jag egentligen spenderat med Sandra då vi skulle ha gått ut & så. Men jocke hade ju precis flyttat in i sin nya lya så jag & min prins begav oss dit för lite krök.  När vi väl kom dit så hade grabbarna supit hela dagen så dem var lagom packade. Iaf så vart det jag & killarna dena kväll som vanligt. Men för min del blev det en nykter kväll, känns som att alkoholen bara förstör all träning annars, nej gud så tråkig jag är. Men jag hade kul utan alkohol i blodet igår kväll ändå. Var nog tur att jag var nykter dena kväll då jag fick släpa hem mig dyngraka prins som fått i sig skapligt mycket alkohol.
Sen idag söndag så vaknade jag & min prins skapligt tidigt för att bege oss iväg till gymmet idag med.
Körde på rätt länge innan vi inhandlade oss lite vindruvor & begav oss hemåt & just nu sitter vi här & väntar på att få i osss lite middag. Sen blir det nog en lång promenad, kanske baka lite för min prins vill ha bullar & sen kolla på innebandy. 

Min prins inköp till mig,  en svart klänning & ett blommigt linne

070308

Usch jag bråkar med min prins.
Men fan vad jag stör mig på att han blir sur på små saker, jag får ju knappt skriva vad jag vill till folk.
Faaan, jag är verkligenn ingen person som man kan bestämma över, borde han inte ha lärt sig det?
Så just nu är jag riktigt förbannad, fan jag skrev  "jag ska väl vara med petter" till jocke & han blev riktigt sur för att jag skrev "väl". MEN ÅH LIXOM!
Shit just nu är jag så sur så att jag inte kan skriva mer. BLÄ!

070308

Jo juste på min bussresa hem idag var det 2 saker som jag verkligen irriterade mig på.
Nr 1. En kille som satt en bit bakom mig på bussen idag satt & spealde musik riktigt högt på sen mobil. Hur fasiken tänker folk, alla vill inte höra på din raggarrock idiot och är det så att du inte har råd med ett par hörlurar så skippa musiken på bussen eller spara pengar till ett par. Iaf så stog jag inte ut med hans raggarmusik som dunkade så att jag inte ens hörde musiken som kom ur mina lurar. Så jag vände mig om & bad honom att stänga av musiken för att alla på bussen kanske inte ville höra på hans musik. Han muttrade något i stil med slyna tillbaka. Då blev den innan så trevliga jag lagom sur & frågade om han inte hade råd med ett par hörlurar & att hans skit musik skar i mina öron. Killen ryggade till & stängde av musiken & jag kände mig lagom stolt då killen visat lite respekt för mig, hihi.
Och sen till Nr 2. Det var en tjej som satt framför mig & pratade med sin utländska tjej. Tjejen i fråga var en blond brud som garanterat var helt svensk. Iaf så hade dem här 2 tjejerna någon diskussion men det jag störde mig på var att den blonda svenska tjejen bröt värre än den utländska tjejen. Är det inne med att bryta så är det garanterat något som jag inte har tagit del av. Iaf så tycker jag att det låter helt sjukt när en svensk person ska hålla på & bryta. Iaf så gick den utländska tjejn av tidigar & sen ringde det på den blonda tjejens mobil & då helt plöttsligt så var brytningen som borta. Jag fattade ingenting utav detta, måste man bryta när man umgås med andra människor som bryter så är det något som jag absolut inte har uppfattat. Dem som förstår poängen med det hela kan väl ta & förklara det för mig ..

070308

Idag har det varit en underbar dag & solen har strålat i mina ögon hela dagen.
Vart som sagt en kort dag i skolan, hade en redovisning & sen något prov & sen bar det av ner på stan igen.
Väl nere på stan mötte jag min kära vän Sandra vilket verkligen var på tiden då det var riktigt länge sen vi sågs sist.
Vi åt lunch & snackade om allt mellan himel & jord, det finns så mycket att prata om då man inte sätts på länge.
Jag åt iaf en underbart god lasagne till lunch medans Sandra högg in på buffen.
Sen vart det en runda på stan innan vi begav oss av åt olika håll. För min del blev det hemåt & nu sitter jag här & verkligen borde städa mitt rum men det är ingenting som jag orkar just nu. Ikväll tänkte jag kanske hjälpa jocke & flytta om han behöver det, eller festa lite med bylle & co eller bara mysa med min älskling. Får se vad det blir, imorgon kväll ska nog jag & sandra hitta på något mer fartfyllt vilket kan bli riktigt skoj.


070308


070308

Solen skiner dena fredagsmorgon & jag är på ett strålande humör.
Igår var jag ruggigt trött & somnade tidigt?  Vaknade upp vid 10 tiden av att min prins pussade mig i pannan & åkte hem. Tråkigt tänkte jag men somnade om direkt. Så eftersom att jag somnade så tidigt igår så blev det inge sova dena sovmorgon. Nej jag vaknade redan k lockan 8 & gick upp & tog en lång prommenafd & nu sitter jag här ny dushad.  Börjar skolan klockan 12 idag så har lite tid på mig att roa mig innan. Slutar klockan 2 sen, ja gillar verkligen fredagar. Nu sitter jag & funderar litepå vad som händer dena helg, tror det bir en lugn helg med mycket träning. Får se om jag kanske hälsar på joccke idag eller så ska jag & min älskling hyra en massa skräckisar & kolla på ikväll. Imorgon (lördag) så blir det iaf träna, shopping & sen mys framför melodifesivalen med min prins. Och sen på söndag blir det mera träning & baka ska vi göra oxå, min prins vill att vi ska baka bullar så vist.
Hihi så det blir nog en helg med min prins & en massa träning. Är för pank för party iaf, usch jag hatar att vara  pank. Men men jag är rik på kärlek & det är viktigare.
Nej nu ska jag ta mig en kopp te & göra mig iordning.

jag är kär

Gud jag bara måste ha & ska köpa den här underbart söta jackan från topshop,
 du ska bli min!







060308


sol sol sol

Usch klockan ringde klockan 5 imorse & då var det bara för mig & min prins att pallra oss upp för bege oss iväg till gymmet för ett jympa pass. Efteråt kändes det riktigt skönt & jag sprang iväg till bussen till skolan. Väl i skolan var jag själv, var var mina vänner? Men en vän nämligen Martina kom & förgyllde min dag. Idag har vi mest haft tråkiga lektioner men dagen avslutades med att vi tillverkade choklad figurer, kladdigt & sådär lagom kul.  Men jag & Martina kom även på att vi vill göra vår praktik i 3:an utomlands så vi sprang upp till Norpan för att prata om det. Han sa att vi nog kunde få praktisera på teneriffa för där var 3:orna i år.  Men vi ska prata mer om det där senare, men fatta skönt med 9 veckors praktik på teneriffa, vi vill! Det som är problemet är att man helst ska vara 2 men vi är 3 men det ska nog gå & ordna. Nu däremot ska jag pussa på min prins som kom hit nyss & sen så ska vi bara mysa resten av kvällen. Ha en underbar torsdag nu.

bilder från choklad tillverkningen


tjurig onsdag

Tänkte skriva vad jag gjorde igår (onsdag) eftersom att jag inte han blogga. Jo morgonen började med gym & sen bar det av till praktiken. Där flöt dagen på bra men jag var på dåligt humör så stod mest & tjurade hela dagen medans personalen höll på & retas med mig, uscha. Sen skyndade jag mig hem för att laga mat till pappa & malin för att sen skynda mig iväg in på träning igen. Och det som inte fick hända hände, tåget var inställt.  Arg som ett bi cyklade jag hem & lämnade cykeln för att ta  bussen in till stan istället. Men jag hade ju redan missat core passet som jag & min prins skulle köra så det var med en sur min jag tog bussen in till stan. Istället dena kväll så blev det Puls jympa, fyfan säger jag bara. Jag hade riktigt svårt att uppfatta alla steg & rörelser men jobbigt var det. Jag hatar att alla jympor har olika instruktörer & olika rörelser, men jag är rätt bra ändå måste jag erkänna. Sen blev det ett paket vindruvor & mys i sängen för mig & min prins del. Ett perfekt slut fick trotts allt dena dåliga dag..

040308


den perfekta sommar klänningen

Jag bara älskar dena sötsak från topshop, precis den här vill jag ha i sommar.


solig tisdag

Nu har jag nyligen komit hem efter en dag på praktien. Dagen flöt på fort som vanligt, vilket alltid är skönt.
Nu däremot är jag super trött, gick upp klockan halv 6 imorse också för att hinna träna innan praktiken.
Jag var sjukt trött när jag kom till gymet men när jag väl kom igång piggnade jag till fort & tränade hårt dena morgon gjorde jag oxå. Nu ikväll ska jag försöka plugga lite svenska inna jag beger mig iväg på träning.
Egentligen har jag fått träningsförbud av mamma, hon tycker att jag tränar för mycket & att jag har gått ner 7 kg på 2 månader skrämmer henne så jag får knappt träna för henne längre men det gör jag ändå. Det är ju så himla skönt & tränar man inte så blir man bara rastlös. Däremot ska jag nog börja äta lite mer så hon slipper vara så himla orolig. Men mammor är ju som dem är & det är mesta dels bara gulligt. Nej nu måste jag krypa ner i sängen med en stor kopp varmt te & rå plugga svenska, har nämligen prov på torsdag så.
Ha en underbar tisdags kväll nu kära vänner.

Min måndag

Hade ett prov i skolan direkt på morgonen som faktist gick riktigt bra.  Sen egnade vi resten av lektionen åt att hitta recept från olika länder. Sist dena måndag hade jag & martina choklad & konfetyr vilket jag trot kommer bli en rolig kurs. Iaf så började vi kursen med choklad prov smakning, för min del blev det ingen smakning eftersom att jag inte äter godis men martina fick förklara hur dem olika chokladerna smakade istället.
Sen efter skolan kom min prins hem till mig & han hade med sig en pressent :) det var underkläder & jag blev super glad. Han skämmer verkligen bort mig för mycket & ger mig saker hela tiden, men jag klagar inte om man säger så, hihi. Sen dena måndagskväll så vart det såklar vattenjympa som vanligt & sen somnade jag gott i min prins famn.

här har ni underkläderna som jag fick av min prins

dålig jäkla måndag

Måndags morgon & jag är trött som en gnu. Har sovmorgon till klockan halv 10 så hade tänkt mig att få sova en timma längre denna morgon men icke, min kära syster väckte mig tidgt på grund av något tjaffs, jävkla skit. Och bara för det är jag på dåligt humör & kommer vara det hela dagen känner jag.  Idag är det en lång jävla dag, slutar nämligen halv 6, uscha. Men sen ikväll blir det vatten jympa, det är iaf något att se fram emot.
Nej nu ska jag kila iväg till skolan & ha värdelösa lektioner i detta piss väder.

söndag

Jag vaknade tidigt på dena söndagsmorgon som alltid & höll på i säkert en timma med att försöka få liv i min prins. Sen när jag äntligen lyckades så begav vi oss iväg till gymmet. Vi gymmade lääänge & det var riktigt skönt. Sen vart det lite shopping på stan & innebandy match. Resten av kvällen spenderades framför tvn med vindruvor & annanas, mums. Kollade bla på Köping, jag verkligen diggar Tobbe, han är bara så skön ;)


En regnig lördag

Väckar klockan ringde klockan 6 imorse så det var bara att pallra sig upp, helt sjukt att behöva gå upp så tidigt på en lördag. Men måste man så måste man, jag & mamma begav oss iväg in till allians hallen vid 8 tiden för att sitta i seketariatet. Det gick inge vidare då jag nästan halv sov & skulle sköta klockan på det så domarn röt till åt mig ett bra par ggr så att jag skulle vakna till. När matchen slutade runt 10 så var det bara att bege sig iväg till Norrtälje där jag skulle spela match, fyfan vad långt bort säger jag bara, världensände? Det var en jämn men tråkig match då matchen spelades på världens minsta plan & det bara blev en massa gruff & inget vidare spel. Matchen slutade iaf 6-6 efter en total dommarskandal & vi skulle egentlige ha vunnit. Väl hemma så blev det en lång & skön dush & sen kom min prins hit. Så nu har vi mysigt & käkat mat precis. Han är rätt sliten då han var på konferens i stockholm hela dagen & natten igår. Eller på kvällen var det tydligen gratis alkohol & han blev full som ett svin. Så medans jag drack billig öl igår så drack han steekar dricka & mäklar bricka & bara steekte med alla brats. 
Aja ikväll ska han då inte steeka utan bara mysa med mig & kolla på melodifestivalen. För det är precis så som min kväll ser ut, melodifestivalen, vindruvor, passionsfrukt & en massa mys med min prins ♥
Precis så som jag vill att min lördagskväll ska spenderas, hoppas att ni får en lika mysig sådan.


Det är med dig som mina kvällar blir som bäst, kom så går vi & myser min prins.

Min fredags kväll

Fredagskvällen närmade sig och jag var jäkligt sugen på att spåra lite just denna kväll. Iaf så begav jag mig av hem till jockes nya lägenhet där jag skulle hjälpa till och riva tappeter. Haha men jag upptäckte att jag inte direkt valt dem lämpligaste kläderna för just ett sånt  skit göra. Så istället dansade jag loss rejält i lägenheten medans grabbarna gjorde skit göra. Efter ett tag blev jag uttråkad då ingen ville göra mig sällskap på dansgolvet så jag satte mig på en stege och peppade killarna till att vi skulle dricka alkohol denna fredags kväll. Och självklart kunde dem inte motstå min ide så vi satte oss i bilen & gasade iväg till systemet sådär i sista sekund innan det skulle stänga. Sen vart det tillbaks till jockes nya lägenhet där jag, gaucho & babbsan satte oss ner & drack på & kollade på när jocke spacklade. Haha stackarn vi satt där & drack öl & hade kul medans han var tvungen att spackla klart innan vi kunde bege oss iväg till hans andra lägenhet för att dricka där. Iaf så blev jocke klar till sist & vi begav oss till hans andra lya. Där hade vi en rolig & full kväll där det sprutades champagne åt alla håll, hehe.
Sedan begav jag mig hem skapligt tidigt eftersom att jag hade match på lördags morgon.
Tack för en trevlig kväll killar.

jocke slet & vi andra kollade roat på



Med lite alkohol i kroppen är det till och med kul att läsa?
haha en ful video från kvällen.


RSS 2.0