No one can be myself like I can

Jag har mest legat och degat i sängen idag till massa avsnitt av vänner ända tills det att mitt lilla charmtroll till kusin kom och hoppade på mig. Så all lugn och ro byttes då ut till massa bus med lill tjejen. Men efter att ha pussat klart på henne en sista gång så begav jag mig ut och sprang en mil och hoppade hopprep i en halvtimma. Drog milen på 43 minuter exakt idag och känner mig skapligt nöjd med den tiden. Men nu luktar jag svett så det får bli en bättre dusch och sen middag med släkten och senare ikväll massa bus med vännerna. Verkar luta åt att kvällen börjar med lite volleyboll och alkohol för dem som vill, jag avstår alkoholen ikväll då jag jobbar imorgon men i volleybollen tänkte jag ta och regera.


take me somewhere we can be alone

Myspys kväll med mamma och pappa och jag har vräkt i mig i mängder och då speciellt räkor! Skulle egentligen dragit mig iväg för att fira Micke ikväll med mitt killkompisgäng men så blev inte fallet då jag låg och pratade med Moa i telefon i några timmar och tiden bara rann ifrån mig. Så istället ska jag nu mysa ner mig i soffan och kramas med Mamma och Pappa. I


the club can't handle me

Det firas semester för fulla muggar här hemma. Grannarna skålar i takt och det blandas drinkar och langas öl och vin om vartannat. Jag gillar stämningen, en stämning som gör mig rätt jäkla taggad på utgång och äventyr ikväll, vi får se vart det hela leder. Nu ska det i varje fall frossas i skaldjur, dem rökta räkorna lockar mest men kräftorna är inte långt ifrån att toppa. 


dagens outfit


can´t be tamed

Blev träning som vanligt imorse, har blivit lite av en rutin att springa en mil varje morgon. Det är skönt och jag har börjat fått en härlig kärlek till löpningen. Vid 12 tiden blev det en lunch och bus på stan med Jennifer. Hon ska på maskerad på lördag så vi har provat alla möjliga roliga och sjuka masker idag medans vi hukat oss av skratt. Sen mötte jag upp mamma för lite shopping och nu är jag tillbaka hemma igen. Ska krypa ner i sängen och kolla klart på SATC 2, eftersom att jag somnade någonstans i mitten igår.

Min fina vän


Vi bröt mot lagen, men med den dåliga kvalitén på bilden så kan det knappast räknas


Nya vita converse, mina sjunger på sista refrängen så det var behövligt..


smickrande

Nu glider jag till posten i mitt allra ofräschaste jag. Jag har sunkiga mjukisbyxor, gårdagens smink, ett oborstat knullruffs till frisyr, luktar bakfylla och säkert även svett och tänker absolut inte sätta på mig parfym. Ingen annan luktar ju gott på posten så varför ska jag? Pricken över i:t på det hela är att jag måste glida runt i dess häftiga pjucks på jobbet.

on the road

jag försöker övertala jocke att vi ska dra till öland, typ ikväll! Men det går fan trögt, vädret sabbar. Moa är redan klarr det vet jag utan att ens behöva fråga. Om ändå dem där vädergudarna vore på min sida.
Jag kan ju inte behöva spendera hela den här sommaren i Uppsala där jag alltid annars håller till liksom.
Men men det får bli något spontant, här och nu eller typ ikväll helst men senare funkar också.
Äsch, nu lyckades jag iaf trixa till mig en fest hos Jockes päron nu på lördag, det är ju alltid något. Ingen roadtrip direkt men får jag agera lekledare så kan det nog bli snäppet bättre ändå.

Nu ska jag kirra käk till mig och pappsen och sen dra mig mot jobbet.
Undrar om jag överhuvudtaget får köra bil idag, jag vinglar liksom lite lätt när jag går.
men jag kan knappt köra bil i nyktert tillstånd heller så jag är nog ingen värre trafikfara än vanligtvis.


Whatever it takes, I'll try

Idag vill ni inte känna mig, jag lovar. Jag är helt nere, förvirrad, arg, ledsen och allt negativt man i princip kan vara. Det finns inte en enda positiv gnista i mig idag, jag ser mörkt på allt. I min hjärna snurrar tusentals tankar runt, tankar som gör mig förvirrad. Jag som alltid brukar veta vad jag vill vet nu ingenting, varken ut eller in.
Och jag ogillar skarpt min magkänsla just nu, det är en obehaglig känsla som helst av allt får mig att vilja spy.
Men alla har väl sina dåliga dagar och idag är helt klart en utav mina sämre. Så nu ska jag krypa ner under täcket, kolla på en film och sluta tänka så mycket. För det är just dem där tankarna som gör mig så sjukt förvirrad.

Jag har precis kommit hem och gårdagens smink sitter fortfarande inkletat i mitt ansikte, fräscht..
mina fingrar smakar strawberry daiquiri, I wonder why..

yesterday


you make me wanna fly

Blev en sväng förbi Plock igår efter jobbet så kom inte hem förens halv 2 igår och då däckade jag på stört i sängen. Idag vaknade jag vid halv sju och ligger just nu och degar framför lite entourage. Om ett tag så ska jag snöra på mig löpardojorna och dra mig ut på en runda och sen blir det en fika på stan lite senare idag.
Ikväll däremot vankas det utgång och jag är tok pepp, är bra väder och allt idag så det är svårt att inte vara det..

Här har ni gårdagens shopping

Linne weekday


Linne weekday


Tröja Gina Tricot


Tshirt BikBok


Skinnväst Bubbleroom.se


Jeans Weekday (som jag gjorde om till shorts)


Smycken Glitter & HM


not myself tonight

Hade en helt underbart mysig kväll igår samt morgon idag. Sen mötte jag upp Malin vid halv 11 tiden för en hel dags shopping. Slösade lite för mycket pengar men det är så svårt att låta bli ibland, tur att mamma finns!
Nu ligger jag nerkrupen i sängen med en cupidosallad och läser bubbleroom och kolla på tv. Om ett tag blir det några timmars träning på friskis och sen jobb på det.



Visar allt jag köpt senare ikväll när jag kommit hem från jobbet ..


Kakbak

Förutom att hållit till halva dagen i löpspåret samt friskis träningslokaler så har jag bakat kakor i mängder. Jag personligen är verkligen inget fan av kakor men resten av familjen älskar när jag får mina bakryck. Så ärligt talat så har jag inte smakat på en endaste smula men mina provsmakare var upp över öronen nöjda, så då är även jag nöjd med mitt verk.

Nu ska jag dra mig mot posten för några timmars jobb och sen väntar en mys och lite alkohol efter jobbet.

6 sorters kakor


Lite nytt

Hämtade ut ett paket från Nelly idag.
Det innehöll 2 par skor, två vita linnen, en prickig tjocktröja och två armband.
Dessvärre får ni bara urusla bilder på allt då min kamera ballat ur totalt och jag är sådär lagom stressad


Gråa dagar

Grå jävla dag idag alltså, sådär lagom kul! Så jag har mest legat och degat i sängen idag och kollat på massvis med film. Men sen tog jag mig i kragen eller en viss annan person fick mig på fötter rättare sagt. Vi drog en löprunda i Röbo på några kilometer och sen drog jag vidare till friskis för ett intensiv pass. Så nu är jag färdigtränad för idag och ska krypa ner i sängen och kolla på SATC.


Trollungar

Igår blev det en massa bus med mina små charmtroll hela kvällen. Alltifrån kurragömma och småstjärnorna till massa kramanades och mys. Dem får mig att skratta var och varannan sekund då dem säger så sjukt roliga saker hela tiden.

Ida: Maria när du blir större så kommer du få hår på snippan
Jag: Va!? Är det sant?
Ida: Ja visst är det äckligt och du kommer få hängiga lökar också.
Jag: Du skämtar?
Ida: NEJ! (tar på mina bröst) fast dem är redan rätt hängiga, men förut såg jag en tant på fyrishov som hade lökar som hängde ända ner till snippan. Men riktigt så mycket hänger inte dina, bara nästan.
Man ba tack, fan vad schysst!

Mina sötungar till Kusiner


från och med du

Igår kväll klippte jag solnedgången på klipporna ute i Länna med bra sällskap och idag har jag farit runt lite överallt med päronen. Vi har shoppat, handlat mat och hälsat på gamla barndomsvänner. En riktigt mysig dag hittills men lite för kall för min smak. Jag har vant mig med värmen nu men igår och idag verkar den strejka. Annars idag så ska jag kanske mysa med Jennifer om ett tag, pussa på mina älskade kusiner och sen ikväll blir det grillning och trevligheter.
Har även bokat in en hel helg med min allt för saknade vän Erika om några veckor ♥

Nu blir det en bättre löprunda, måste träna upp mig inför min utmaning imorgon!

yesterdaay


I love the way you lie

Har haft en fullspäckad dag idag också. Har tränat, hämtat ut bankomatkort (lyckades tappa mitt i helgen), fikat, myst med farfar&farmor, kollat på mobiler, shoppat lite smått och jobbat.
 
Det här lär bli min sämsta sommar någonsin då jag jobbar var eviga dag. Men jag är hyfsat positiv ändå, det blir pengar och det kommer fler somrar. Plus att det förhoppningsvis blir lite öland och halmstad. Och i helgen drar jag ut till min bästis i Öregrund och hittar på bus med han och Johannes hela helgen. så varför klaga lixom!

Dagens lilla shopping

2 par trosor, hudloation, värmespray, glansspray samt en hårborste..
Inte det roligaste kanske men behövligt!


fullt upp

Jag har inte haft en lugn stund idag. Har jobbat två gånger (på olika ställen), tränat, shoppat samt fixat med en del viktigheter. Men nu äntligen har jag kommit hem igen och kan ta det lugnt. Ska krypa ner under täcket och kolla på en film, men jag lär somna skapligt snabbt för jag är helt slut i kroppen. Så godnatt sötnosar!

Dagens shopping

Fick äntligen tag på mitt efterlängtade halsband från HM


Stickat linne från Gina


Mönstrat linne från Gina


Fick även hem en rosa klocka från veckorevyn idag


fantasi

ligger och pratar om livet i telefon med min bästis. Han ligger full i sin stuga ute i öregrund och blir sådär lagomt djup just under dem tillfällena. Jag ser det hela som ren underhållning då han säger så sjukt roliga saker.
Annars idag har jag skjutsat syster till tåget och på samma gång hämtat upp Elina. Vi drog en liten snabbshopping och käkade middag på IKEA innan jag var tvungen att dra mig iväg till jobbet.
Nu ska jag ut och springa en mil innan jag däckar i sängen.. godnatt!

bästis!


I don't wanna play this game

Jag har precis avlagt ett löfte, aldrig mera alkohol (inte i stora mängder iaf)! Tro mig jag kommer klara av det, för mitt fulla jag är något jag inte vill vara. Att inte minnas ett smack och sen få reda på saker och känna hur ångesten tar över hela kroppen är ingen vidare upplevelse. Just nu vill jag bara spy, spy upp den där klumpen i halsen. Aldrig har jag varit gladare över att jag flyttar om en månad. Flyttar bort från staden där mitt fulla jag har satt sina vidriga spår och till människor som inte vet ett dugg om mig. Människor som aldrig kommer behöva lära känna den dåliga sidan av mig. Människor som inte vet ett dugg om mitt förflutna, en nystart är precis vad jag behöver! Men jag behöver även tryggheten i vissa människor som jag har här..

Nu ska jag krypa ner i min älskade systers knä. Gråta lite och sen förtränga allt, förtränga saker som jag inte ens minns. Hon är min trygghet och den personen som alltid stöttar mig mest. Hon är min "stora"lillasyster och jag är hennes "lilla" storasyster. Och i hennes värld är mina fel aldrig mina fel.

Aldrig utan min syster!


the hangover

Man gör så dumma saker på fyllan, eller jag har iaf en tendens till att alltid lyckas med det. Men det man inte minns har aldrig hänt, visst äre väl så!? Hade en skit kul fredag men största delen är dessvärre rätt svart, lika bra tror jag faktiskt för jag vill nämligen inte riktigt minnas allt jag gjorde och sa. Tappade bankomatkortet på efterfesten och måste nog ringa och spärra det idag, känns som en rätt bra idé. Annars i fredags så blev det förfest hos Jennifer, sen vidare på en till förfest hos Malin, utgång på framfickan och BJ och tillsist efterfest tills sent på lördagsmorgonen och sen drog jag direkt ut till Öregrund med Jocke och co. Blev bad, beachvolleyboll och käk. Sen dog jag på vägen hem i bilen, bakfyllan slog till och det var den värsta någonsin. Har sovit sen klockan 9 igår kväll så jag lär väl ha tagit igen den sömn jag aldrig fick dygnet innan. Är däremot fortfarande sjukt bakis men efter en iskall dusch så ska jag nog klara av dagens jobb, ska försöka så gott det går iaf.

Bara massa dräggbilder från i fredags


Beachvolleyboll och en sjukt sliten tjej i lördsags


tonight's gonna be a good night

Hej snyggingar! Nu ska jag ut och äta middag med familjen på Tzatziki och sen vidare hem till Jennifer för att korka upp. Sen blir det förfest och utgång och jag har på känn att det här kommer bli en helt galen kväll.
Jag hoppas vi ses i dimman gott folk om inte annat så får ni ha en underbar kväll!

Så här ser jag ut ikväll


det är det här jag brinner för

Jag har precis tränat i några timmar, är genomblöt av svett och sådär lagom mysig. Så nu ska jag gå ut och kasta mig i poolen och sen lägga mig i solen, sträckläsa Elsas Mode och måla naglarna. Det här kommer bli en helt underbar dag känner jag på mig.

Glädjeskutt i sann träningsanda


Nu under sommaren när friskis och svettis skär ner rejält på sina pass så har jag gjort mitt eget träningspass som jag kör varje dag. Är iofs mycket hårdare än friskis alla pass och därmed skit bra!
Här har ni det:


15 juli

Blev en liten snabbshopping med Malin idag och en timmas träning på friskis. Nu ska jag ta en powernap och sen slänga i mig lite middag och dra mig iväg till jobbet.

Dagens lilla shopping

2 par trosor från Lindex


En T-shirt ifrån Weekday


Ett gult och ett rosa nagellack ifrån HM


En ring, även den ifrån HM


En flaska mousserat jordgubbsvin och en flaska rosé
(imorgon vankas det utgång!)


Kom i min fantasi

Ska kila ner på stan nu en snabbis, ska inhandla lite behövligt och kanske något mer obehövligt, träna och hämta upp Malin när hon slutat jobba.

Dagens


jag behöver en större garderob

fick ett tydligt bevis på det nyss när jag skulle hänga in en klänning i garderoben. Den fick verkligen inte platts och trotts att jag tog i allt vad jag kunde för att försöka få upp den på stången så gick det inte vägen, galgen till och med gick sönder och då är det fullt vill jag lova..
Men på något vänster ska jag nog även lyckas få in dessa nya plagg som kom med posten idag.


Det var det.. Nu ska jag laga middag till familjen. Det blir grillad kyckling med hemmagjord tzatziki och avokadosallad. Sen blir det jobb i några timmar och efter det ska jag umgås med Calle.


soliga dagar

Har precis avslutat ett samtal med min bästaste vän Joakim som befinner sig i Amsterdam. Han satt på en uteservering och drack öl och det gjorde mig sådär lagomt avundsjuk. Men på fredag kommer han iaf hem igen och det är bra för jag behöver han för en massa bus i min vardag.
Annars idag har jag förutom träningen imorse legat vid poolkanten och sträckläst Elsas Mode, badat och busat med Malin samt hämtat ut ett paket på posten. Vad som fanns i får ni se snart men först måste jag ta en välbehövlig dusch, inte lukta usch ni vet..


sabotage

Jag har precis kommit hem efter en kvällspromenad med min Moa. Blev ingen träning innan jobbet idag då bilen pajade, eller pajade och pajade.. Jag gled runt på motorvägen och helt plötsligt så började hela bilen skaka så jag körde av vägen och till willys. Väl där fick mamma komma och hjälpa mig, jag kan inte ett dugg om bilar och tydligen inte hon heller. Så mamma puttrade i 30 hela vägen hem med varningsblinkersen på och jag fick ta hennes bil och puttra efter, inte alls pinsamt, speciellt inte på en 90väg.. Pappa fixade sen bilen då det visade sig att någon hade skruvat loss bultarna på hjulen. Frågan är bara vilken idiot som roar sig med att göra sådant, jag kunde fan ha dött om jag kört längre..
Nu blir det sängen och massa sömn, jag är oerhört trött..


klibbigt

Jag är genomblöt, inte bara pga allt badande utan jag är även dränkt i svett. Termometern har letat sig upp till 35 grader i skuggan och i poolen är det något liknande. Inte ens en iskall dusch hjälper då man blir lika svettig på bara några minuter igen. Men jag har inget emot det, jag snarare älskar den här värmen och vill att den ska stanna för alltid! Har däremot försökt hålla mig rätt så mycket i skuggan idag då två fläckar på min rygg tydligen kan vara hudcancer, mamma kanske bara nojjar men jag ska iaf kolla upp det nästa vecka för säkerhetsskull.
Nu ska jag hoppa i träningskläderna och dra mig iväg till friskis och bli sådär vattenpölssvettig med lite annat tappert folk. Sen är det jobb på agendan och förhoppningsvis tjejmys efteråt.

Loka och chill i poolen, egentligen hatar jag den här Lokan då den smakar exakt som alla mina dåliga drinkar jag lyckas mixtra ihop.


Har legat och guppat runt såhär ett bra tag idag med min nya SOLOtidning


Med solen i ögonen


Blev fil med hallon och valnötter till frukost/lunch/middag idag.
 Man orkar inte äta ett dugg i denna värme, jag bara dricker mig mätt.



en svettig spegelbild


Jag blir så lätt uttråkad när jag ligger och solar så det är tur att jag roar mig lika lätt som en femåring


Dagens konstverk, av Maria Hedin, 21 år...


Kritor smälter tydligen i solen, kan vara bra att lägga på minnet


Jag inte bara målar som en femåring, jag kladdar även som en


Det är närmare 35 grader i poolen, sjukt osvalkande


It's hot in here

Godkväll vänner och ovänner..
Jag har precis kommit hem ifrån jobbet, en svettig historia det där. Alla maskiner är ju igång så det är rätt jäkla varmt och det klibbar sådär härligt på ryggen, tur att tiden går fort iaf..
Annars idag har jag tränat, såg en orm (en kopparorm, liten som en mask typ) när jag var ute och sprang och har nog aldrig sprungit 1 mil så fort i hela mitt liv. Jag rusade fram i all världens fart och varenda liten pinne gjorde mig vettskrämd. Sen blev det sol och bad med Malin resten av dagen, hon jobbar ju jämt och ständigt så jag får passa på att umgås med henne rejält när hon väl är ledig, min älskade syster ♥
Nu ska jag ta en madrass och gå ut och lägga mig på altanen och sova för här i mitt rum är det värsta bastun och jag kommer aldrig att kunna somna i denna hetta. 34 grader är inte en okej sovtemperatur..

Det jag älskar mest med sommaren är att man aldrig behöver ha smink på sig. Jag har inte använt smink på 3veckor nu och min hy mår hur bra som helst. Dessvärre ser jag tydligen ut som 16 men hellre det än 35.
Nå vad tycker ni, 16 bast?


Godnatt!


värmebölja

Har solat och badat med Carl hela dagen idag, men allra mest badat. Har varit så oerhört varmt idag och jag blev svettig efter bara några ynka minuter i solen, så ja det blev en hel del avsvalkning i poolen. Senare mot eftermiddagen blev det färska bär och mys i skuggan med älskade farmor och farfar. Nu däremot ska jag åka och hämta Malin på jobbet och sen ska vi kolla på VM-finalen, jag håller tummarna för Spanien Mest bara för att alla jag känner verkar hålla på Holland och jag bara älskar att trottsa och gå mot strömen. Sen efter fotbollen blir det en bättre löprunda, är på tok för varmt för att ge sig ut nu så det får helt enkelt vänta tills det att solen gått ner.

Videoklipp ifrån igår


Blåmärken på stjärten

Blev som sagt båt och bad idag ute i skarholmen med Moa, Lisa, Jimmy och Robin. Har blåmärken på stjärten nu efter allt guppande, vågorna tog nämligen livet av oss.. eller njae men satte sina spår på våra små rumpor.
Nu har jag matkoma efter att ha dragit i mig rejält med kööööttttt!! Blir en hel lugn kväll med bara massa mys och film.

TODAAAAY


åka båt

Hola amigoos! Nu ska jag ut och åka båt och bada med lite vänner.
Kameran är självklart med så vi hörs laaater!

allt som har en bra början har ett slut

Har guppat runt på en luftmadrass i poolen hela dagen och lapat sol. Nyss tog molnen över min blåa himmel så det var bara att dra sig in igen. Ska bränna några skivor nu för jag har nämligen börjat tröttna på dem som spelats i bilden de senaste månaderna. Sen blir det en tidig middag, träning på friskis och några timmars jobb.
Ikväll blir det förhoppningsvis kvällsbad och mys med vänner ♥

Mina bästa vänner för en bra dag i solen


Här har jag legat och njutit hela dagen


Fick hem nya SOLO tidningen med posten idag och med den även det här armbandet som tydligen skulle vara jätte "lyxigt" och snyggt.. njae jag vet inte ja, jag tycker mest det ser ut som skräp!


Hittade massa mogna smultron i jordgubbslandet idag.
Dem får bli min middag, i en tallrik med fil såklart.



Gjorde en riktigt jävla äcklig upptäckt idag. Världens största och äckligaste spindel hänge nämligen på husväggen, usch! att jag ens vågade ta den här bilden ..


fridaaaay

Godmorgon sötnosar. Jag vaknade precis av sopbilen som dånade utanför mitt fönster.
 Men tur var väl det, för nu ska jag skutta ut i solen.

Jag vill ha halsband i mängder!

Men allra helst vill jag ha det här halsbandet


Jag får aldrig nog

Sådärja nu får det vara färdigsolat för idag, har precis skjutsat syster till jobbet och nu ska jag krypa ner under täcker och kolla på lite film innan det är dags för jobb.

I paketet från Nelly
Solglasögon, jag älskarom redan


Kilklackar, perfekta i höst och vinter men även nu i sommar kommer dem att får sitta på mina fossingar


Klackar, dem ser rätt låga ut på bilden men i verkligheten är det 13cm klack och 3cm platå.
Ett riktigt kap för ynka 80 kr, jojagtackarja



Haremsbyxor, så jag letat efter ett par som sitter hyffsat och nu äntligen.
Dem gör sig såklart bara fula på bild men dem är hur sköna som helst..



Tröja ifrån novaqueen.se gör sig långtifrån rättvis på bild. den är skön!


Köpte även med mig två linnen ifrån HM idag, egentligen var det ett ifrån början då linnena satt ihop tillsammans, men nej och ack så fult så jag sprättade loss dem. två istället för ett lixom, bra deal!


Morgonmys

Blev morgonmys med min älskade mamma imorse. Vi har lyckats springa om varandra dem senaste dagarna så imorse fick vi äntligen lite tid över för varandra. Det blev en supergod frukost och massa prat. Sen drog jag mig iväg för jobb och träning och nu så har jag precis kommit innanför dörren. Ska kasta på mig bikinin och ta min nya Glamour tidning och skutta ut i solen och mysa med Malin. Hon är ledsen, jag ska trösta!

Dagens frukost


Världens bästa mamma


Hämtade även ut ett paket på posten idag från Nelly samt fick hem ett annat med posten.
Visar er vad som fanns i sen när jag solat och badat klart, håll ut!


osocilat

Kom nyligen hem ifrån jobbet och ska nu krypa ner i sängen och somna till några avsnitt utav Cougar Town.
Jobbkvällarna går så sjukt fort men idag har nog hela posten varit det mest osociala man kan tänka sig. Alla har glidit runt med lurar i öronen lyssnandes på fotbollen (spanien-tyskland) och så även jag. Måste sätt skitkul ut när alla stannade upp ur sitt arbete när det var nära på att bli mål eller väl blev det.

Hoppas att jag somnar på störtt nu för imorgonbitti (7:00) ska jag iväg och jobba i några timmar. (jag bestämmer tid själv så jag bör väl inte klaga) Efter det sen blir det någon timma på friskis och sen sol och bad på det om vädret tillåter. Blir även mer jobb imorgon kväll igen.
Godnatt nu finingar


sol, bad och jordgubbar i mängder

Har solat och badat hela dagen och nu ska jag slänga ihop en kycklingsallad till mig och pappsen och sen sticka iväg till friskis för ett intensivpass och efter det vidare till posten för några timmars kvällsjobb.

Min dag i bilder
Har solat och badat med min älskade sololja, bilxten gjorde min bränna inte allt för rättvis på denna bild.


Har legat blöt och kletig i en solstol stortsätt hela dagen


Sen kom pappa hem med 16 liter jordgubbar så jag blev satt i arbete och fick snoppa alla.
 Jag bara älskar att man SNOPPAR jordgubbar, helt klart mitt vaforitord, snoppa,snoppa,snoppa!


Jag har faktiskt inte ätit en enda jordgubbe, mest bara för att jag är en tönt som vet att jordgubbar inte är allt för nyttigt, plus att jag får ont i magen..


Även odjur gillar tydligen jordgubbar


dåliga matvanor

Vågade mig efter många om och men upp ur sängen. Livrädd drog jag världens rusch ut genom dörren och kunde äntligen gå på toa efter att ha legat kissnödig och rädd ett bra tag. Nu har jag precis fått i mig lite frukost/lunch/middag. Jag måste fan bli bättre på att äta, ett mål om dagen funkar verkligen inte i längden. Men det får duga idag, ska packa väskan nu och sen dra mig iväg till friskis för träning och sen vidare till jobbet.
Blev varmrökt lax med romsås, sallad och keso till käk idag. Samt en loka och nya veckorevyn till det.


Rädda mig!

Jag kom hem vid 9 tiden imorse, sov med andra ord inte hemma i natt. Dock blev det inte allt för många timmars sömn så det har jag tagit igen i 3 timmar nu. Vaknade upp för en halvtimma sen och ser världens största spindel krypa över mitt golv. Jag ligger fortfarande livrädd kvar i sängen och vågar inte röra mig ur fläcken. Den här dagen kommer sluta i sängen om ingen kommer och räddar mig från detta hemska kryp. Fan så feg jag är men den var enorm.. tur i oturen är det iaf molnigt ute så jag går inte miste om någon sol.
Hjälp mig någon!


När knappt vattnet ens svalkar

Jag har plaskat runt i poolen och solat hela dagen idag. Varmt och skönt men vattentemperaturen i poolen är nu uppe på 30 grader vilket inte svalkar allt för behagligt, 26 däremot vore perfekt!
Har nyligen avslutat mitt badande och tagit en dusch istället och ätit lite sallad till middag. Nu är jag fit for fight för jobbet som jag ska börja dra mig mot alldeles strax. Ni får ha en bra måndagskväll!


sömnrekord

jag har sovit 12 timmar i natt, det är det längsta jag sovit på jag vet inte när. Antar att jag tog igen helgens sömn då jag bara sovit 3 timmar den här helgen. Vaknade upp vid 12 tiden idag och begav mig ut i spåret för att löpa, hade tänkt mig springa 1 mil men orkade bara 5 km och sen höll jag på att dö. 28 grader ute, nyvaken, oäten och odrucken drog helt ner morgonens ork. Nu är jag genom svettig och luktar äckligt, eller jag antar det iaf eftersom att jag har en hel svärm med flugor runt mig. Så nu ska jag kasta mig i poolen och ligga där hela dagen.


imorgon är en ny dag

Har precis kommit hem från jobbet efter att ha jobbat och slitit i åtta timmar, bakfull och grinig har jag tagit mig igenom denna dag. Det här har inte alls varit min dag och allt har i princip gått emot mig så nu blir det sängen för att förhoppningsvis vakna upp till en bättre dag, en dag som inte vänder mig ryggen. Imorgon vankas det några timmars morgonträning, sen sol och bad samt jobb på kvällen. godnattski!


bitterfitta

Blev räkmys på Moas balkong med flicksen till att börja med igår kväll. Sen drog vi runt på lite olika förfester och träffade lite olika folk under kvällen, vissa roligare än andra.
Idag däremot är jag på ett väldans dåligt humör, finns en viss människa att tack för det..
Ska snart iväg och jobba, ljudbok i öronen hela dagen och helt okontaktbar, tur att man inte behöver vara speciellt social på posten.

igår


ej vid liv

Är dödare än dödast just nu. Skön och bra dag/kväll/natt igår däremot men ack så lång känner jag idag men igår/idag var den kort. Blev förferre hos Druvan efter båten och sen utgång på bj och efterfest på det fram till tio tiden imorse. Var hemma runt elva och sen dess har jag bara legat i poolen och försökt svalka bort min bakfylla. Solen har tagit kol på mig idag så jag har mest hållt mig under ytan i poolen. Nu blir det några timmars sömn så att jag orkar med kvällens bravader, det vankas nämligen räkfrossa hemma hos Moa, hur bra? jävligt bra!


ålandsbåt

Jag köpte en prinsessbakelse till klänning igår som jag har på mig idag. Ska slänga ihop lite frukost nu och sminka mig innan jag drar mig iväg in till stan och bussen till Grisslehamn. Jag lovar att inte bli för full så att jag blir satt på någon ö eller nått för ikväll ses vi i krogvimlet gott folk!



Man ska inte klaga på värmen men fan jag är genomsvettig redan nu, tack svettkörtlar för er väldiga producering!


färdigjobbad

Godnatt sötnosar!
Jag har precis kommit hem ifrån jobbet, eller slutade vid 23 men drog förbi farmor & farfar en snabbis på vägen hem och vattnade deras blommor som det genomsnälla barnbarn jag är. Nu ska jag stupa i sängen för ska upp vid halv 7 imorgonbitti och skjutsa mamma till jobbet och lämna en hårfön till syster. Sen blir det eckerölinjen med skönt folk och utgång på kvällen. Så ja nu behöver jag min skönhetssömn, natti!


en klapp på axeln

Blev tyvärr inget kalas väder idag och därmed inte heller något bus med mina grabbar. Men det var kanske lika bra att just idag blev en grå dag för jag har nämligen gjort en massa nytta istället som: 45 minuters terränglöpning, städat, tvättat, hängt tvätt (även din tvätt Malin, så säg tack!), postat brev samt powerwalkat i 2 timmar. Så nu är det första gången jag tar det lugnt idag sen klockan 8 imorse. Varvar ner ute på altanen med veckorevyn samtidigt som jag rensar ur lite uttjatad musik från min ipod och äter plommon.





hittade årets första röda smultron i vårat jordgubbsland idag, jordgubbarna är dessvärre gröna och stenhårda.


juni, JULI, augusti

Godmorgon! Jag vaknade för en halvtimma sen och har bara legat i sängen och degat sen dess. Nu däremot ska jag göra lite nytta och snöra på mig löparskorna och bege mig ut i skogen för terränglöpning. Det är verkligen när jag springer terräng ute i skogen som jag springer som fortast. Jag är nämligen livrädd för ormar och därav min höga hastighet, jag springer fort för att jag är livrädd vilket resulterar i bra träning. Senare idag hoppas jag på att solen tittar fram för det är nämligen tänkt att det blir sol, bad och bus här med mina grabbs.


RSS 2.0