290609

Nu ska jag pallra mig ner till stranden för att sola och bada.
Jag börjar inte jobba förns klockan 18:00 idag så jag har hela dagen på mig till att sola.



280609

Jag är sjukligt rastlös just nu men data nördarna bredvid mig vägrar slita sig ifrån sina datorer och bege sig ut på äventyr med mig, men snart så. Det blir iaf en rätt lung kväll ikväll, dem andra sitter och dricker här bredvid just nu men jag, moa och chatrine bangar på det idag. Dem ska ut i borgholm men jag ska sova tidigt, punkt!

Igår drack vi tjejer med lite grabbs. Först blev det förfest här på rökeriet och sen drog vi ut på kalk och det hela slutade med efterfest här, om man nu ens kan kalla det för efterfest. Imorse mådde jag mot förväntan strålande och jag och moa hoppade upp på cykeln så fort vi vaknade och trampade iväg till böda sand. Där stekte vi i solen och badade tills det var dags för oss att trampa hem igen för att jobba. Sen blev det jobb mellan 15:00-21:00 och det gick great ..


igår

idag

270609

filmbevis

270609

sådärja nu är jag bosatt på öland ..
Efter en sjukt lång och tråkig bussresa så anlände jag och moa till öland igår vid halv 5 tiden.
Blev alkohol och lite alkoholspel och sen en utgång på det. Jag var för full vilket lätt till att jag idag inte minns ett dugg från gårdagen. Kanske lika bra, vem vet.
Idag har vi jobbat mellan 9-3 och sen cyklade jag och moa iväg på lite äventyr. Blev även ett dopp i vattnet för min del, varmt och skönt var det faktist förvånandsvärt nog.


250609

Äntilgen har jag packar klart i princip allt, förutom det sista som jag ska införskaffa mig med mammsen idag. Vet däremot inte hur jag ska kunna få med mig alla väskor och all packning men det där brukar man kunna flörta till sig + att jag ju har Moa min superstarka vän.
Nu däremot så ska jag ut och njuta av solen och svalka mig i poolen som nu är uppe i perfekt temperatur, nämligen 25 grader. Sen ska jag pallra mig till mammas kontor och sen glida iväg med henne för att shoppa och sen förbi Christian och hämta min kamera för den kan vara bra att ha med sig till öland.  IMORGON ÅKER VI!

Igår
blev det framfickan med älskade vänner, jag var nykter och kände mig lite smått stressad och Jonas var trött så vi begav oss därifrån redan runt 11. Sa hejdå till Lisa snuttan som jag kommer sakna, det är ju alltid hon, jag och Moa som hitter på en massa bus. Hoppas hon klarar sig här hemma utan mig och moa nu!

Gårdagen

Hejdå älskade vän

2306

Jag har fastnat i solen, åh vad jag älskar solen!
Jag har legat konstant vid poolkanten och stekt i solen i 2 dagar nu och det hade jag tänkt fortsätta med dem 2 resterande dagarna som jag har kvar här hemma i uppsala. För nu äre minnsan inte långt kvar, på fredag närmare bestämmt klockan 06:45 börjar min och moas oendligt långa resa ner till öland. 8 timmar på en buss, hur roar man sig lixom!? Man kan ju alltid hålla allsång i micken eller leka reseledare, vi får se vilket allternativ jag väljer.
Börja packa lär man väl oxå göra, jag har komit så långt som till 10 par skor men insåg redan då att det nog måste bli 2 resväskor. Men efter våran idre tripp i vintras så är jag van med att resa med massa packning så det här ska nog gå vägen.
Nu ska jag kasta i mig ltie tacos och sen pallra mig till gymet. Ikväll ska vi iväg och bada i någon lagomt varm sjö. hej!

2 bilder ifrån midsommardagen med mina boys

210609

Midsommar
Började midsommaraftonen med mina töser ute i moas kolonilott. Vi åt lunch ocj jordgubbar, drak alkohol och sjöng snappsvisor. Sen tog vi en taxi hem till Balo och drack med han, mange, bergman och webban.  När solen började skina och alla hade fått i sig lagom mängd med alkohol så begav vi oss ut till örgrund. Där mötte vi upp resten och satte oss på klipporna och grillade och drack. Resten av kvällen drog vi runt på det inte allt för stora utbudet av öregrunds uteställen. Träffade en massa härligt folk och krängde ett x antal öl. Senare mot natten så var vi ett gäng på 8 pers som tog en taxi ut till jonas stuga i östhammar och slaggade där.
På midsommardagen var alla uppe redan vid halv 8 tiden och det var bara på det igen. Moa, lisa och mange svek oss dessvärre och åkte hem men jag och grabbarna drack öl, åkte båt, solade, badade och grillade resten av dagen/kvällen.
Nu är jag halvdöd och ska sova, fler bilder kommer när jag hämtat min kamera hos Christian ..


160609

jag har varit iväg på en lite shopping tur med pappa och malin. Blev mest en massa tråkiga affärer som farsgubben ville in på. Jag däremot lyckades springa vilse på ikea, oturligt nog var jag inte borta tillräckligt länge för att någon skulle ropa på mig i högtalarna. Det har nämligen alltid varit min dröm att någon ska ropa "Maria Hedin till informationen, din pappa är orolig och väntar på dig där." Men jag för väl drömma vidare .. Jag kom trotts flest tråkiga affärer inte hem helt tomhänt, för jag packade på pappa lite parfym och skönhetsartiklar till mig. Nu ska jag kolla på Tsatsiki, Morsan och Polisen och äta middag innan jag pallrar mig iväg till friskis för ett intesivpass.

vi 2 barndomsvänner ska bli sambos,
jag ska packa mitt pick och pack och flytta in hos jocke och liva upp hans vardag


160609

Godmorgon alla morgon pigga
Jag kan verkligen inte sova en sekund till då jag sov bort hela dagen igår. Pallrade mig inte upp ur sängen förens vid 4 igår för att pallra mig till friskis. Jag blev lite orolig över mig själv oxå, jag som alltid går upp vid senast 7. Men idag är allt i sin ordning igen och jag är uppe när jag brukar. Har inte fått världens bästa sömn inatt då jag haft sovsällskap men jag klagar inte för jag hatar att sova ensam!
Nu ska jag väcka systrami och dra med henne ut på en promenad i solen, ja för tro det eller ej men solen lyser faktiskt idag. Sen ska jag färga håret och pallra min in till stan för lite shopping med syster.









den osminkade sanningen

140609

under hela båtresan & bussresan hem så körde vi en lek som heter "jag törs aldrig". Den gick ut på att man säger "jag törs aldrig ......" och så ska personen i fråga som man säger det till göra saken. Vi gjorde en massa sjuka saker som, Jag törs aldrig: gå in och diska i köket på båten, uppträda på scen med bandet, försöka ligga med en 60+are, köra en stripteas på okända människors bord, klättra i taket på bussen och sjunga spiderpigg, berätta en rolig historia i micken för hela bussen, gå och visa stjärten i hela bussen, gå på toa med öppen dörr, dansa igenom hela bussgången, och en massa andra sjuka saker,

lite fångades på film men vissa filmer går verkligen inte att lägga upp

140609

Igår blev det ålandsbåten med ett gäng härliga människor. Vi var ett gäng på 10 pers som åkte men när vi anlände till uppsala igen så hade vi blivit ett gäng på 20 pers. Jag hade iaf en jätte trevlig dag/kväll. Bussresan dit var dryg och bestod av äcklig läkar sprit. Båtresan var great, vi drack oss fulla, dansade loss och skämde ut oss. Bussresan hem var störd men jävligt kul. Väl hemma i uppsala igen så tog vi en taxi hem till stoffe (vår nyfunna vän) och drack oss änu lite fullare. Sen blev det en taxi till fyrishov för att kolla på hoffmaestro. Men vädret sög, alla blev leriga och jag blev allmänt sur och less på allt och alla så jag pallrade mig hemåt. Men i det stora hela så var det en lyckad kväll ..

Idag ska jag bara ligga under täcket och hälla i mig litervis med citronvatten, (håller på att få urinvägsinfektion igen, suck!)  kolla på en bra film och äta choklad.

pics


120609

Vi firar pappa, alltså jag, mamma och malin firar pappas födelsedag med pizza och en bra film i soffan. Födelsedags barnet (pappa) är ute på krogen och firar med sina gubbkompisar. Dem dricker öl, äter gott och skakar rumpa eller liknande, jag vill helst inte veta känner jag ..  Vi hann iaf med att firar honom en snabbis innan han skulle iväg till någon kompis och kränga öl. Han fick några jävla fiskebyxor, såna där enorma gummistövlar som är som byxor, vad nu det ska vara bra för. Sen fick han biljetter till någon hockey match med hotell och sånt där som han tydligen gillar ..

Ikväll blir det iaf lugnt, ska kolla "vi hade iaf tur med vädret, igen" med systrami och mamsen. Hade lovat att dricka alkohol med erik ikväll men vädret gjorde mig på tok för otaggad så jag taggar inför morgondagen istället. Imorgon blir det åland, dyngark och utgång med ligan. Jag är taggad till tusen och tänkte dynga till ordentligt, vi får se hur det kommer att sluta!

Här har ni min student outfit

120609

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det min älskade pappas födelsedag,
hurra hurra hurra!!!


Ska slänga ihop en tårta nu och sen pallra mig in mot stan för att träna med Lisa.
later!


120609

trotts att det vi bygge upp baserades på vänskap så funkar i slutändan inte den vänskapen, för just då var det något mer, det där lilla extra som saknas nu. Vår relation till varandra behöver det där lilla extra men det kommer vi nog aldrig få tillbaka. Jag har insett det och nu gäller det bara för dig att göra det samma.

alla sagor har inte lyckliga slut, det är bara så ..
men vi har minnen, minnen som alltid lever kvar

110609

Jag har varit ute och äventyrat runt dem senaste dagarna så jag hoppas att ni inte saknat mig för mycket. Men nu är jag iaf hemma igen efter att ha flängt hit och det dem senaste dagarna. Jag har umgåtts en massa med moa och lisa, tränat, shoppat, äventyrat och lite annat roligt..
För er som trott att jag dragit utomlands så är så icke fallet. Mitt shopping begär tog över och jag hade dessvärre inte ekonomi till båda delarna så shoppingen vägde tyngst.

Nu ska jag krypa ner ensam och i min egen säng vilket var riktigt länge sen, lär bli tomt men jäkligt skönt.
Men för att dämpa tomheten ska jag kolla på "Magnus Betner, Inget är heligt" han är min gud och jag lär skratta mig till sömns och somna med ett leende på läpparna.
godnatt!

Påfyllning i garderoben (som förövrigt är överfull)



070609

Jag och systrami har hittat en billig resa till Algarve på tisdag så hejdå sverige.
Vi bestämmer oss imorn kväll om vi ska ta den eller en annan skön resa på torsdag, flyr sverige gör vi iaf.


070609

Här ligger jag i sängen och dricker litervis med vatten som jag spyr upp, härlig bakfylla va?
Vi var ett gäng hemma hos mange igår och kollade fotboll och söp oss redlösa. För redlösa blev vi nog hela bunten kan jag påstå. Speciellt jag och moa som begav oss över till bylle för att spana in hans lya en snabbis. Där blev vi bjudna på shottar och när vi återvände till manges place igen så var vi inte i det stabilaste tillstånd. För mig blev det ett par fingrar i halsen och en tokdeck på manges soffa. Jag vaknade upp imorse av att nisse som deckat i den andta soffan ramllade ner på golvet med världens brak. På golvet befann sig även lisa som deckat där, mm vilket underbar morgon. Jag tog bussen hem tidigt, och min dag idag har sätt ut såhär. Åt 2 godisar, spydde upp 2 godisar, drack läsk, spydde upp läsk, gick och röstade, åt på max med familjen, spydde upp en green burgare, handlade mat på maxi med familjen.
Haha det är bara att gilla läget så gott det går, nu ska jag spy lite till så att jag blir helt fit for fight. När jag är klar med det så ska jag skutta in i duschen  och sen pallra mig in till friskis och träna en snabbis och sen pallra mig hem till mange och åka och kolla på lisas match med mange och moa.

Skål för att vin ingen alkohol tål

060609

FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN, FYFAN VA VI ÄR BRA!

040609

Jag har slitit och stått i hela dagen inför studenten imorgon, ja för imorgon tar jag äntligen studenten!
Nu ska jag åka iväg och handla lite med pappa och sen till arlanda för att hämta min syster ..

den här bikini överdelen köpte jag igår

030609

Jag har haft fullt upp hela dagen idag, för det kan lätt bli så såhär i studenttider ..
Jag hann iaf med en lite snabbshopping imorse och kom hem med, en tshirt, jeans, bikini, hårspännen, örhängen och lite skönhetsartiklar. Mötte även upp petter en snabbis på stan, men det var i max 10 minuter så det räknas nästan inte. Väl hemma efter min lilla shopping så har jag städat och stått i hela dagen. Fixat mat ingör studenten och sånt där nödvändigt. Och är det en sak som är säker så är det att det verkligen tog på krafterna för jag är helt död just nu. Så nu ska jag krypa ner under täcket och vila huvudet på kudden.
Imorgon har jag minst lika mycket och stå i och sen vid 4 så ska jag hämta min syster på arlanda, ÄNTLIGEN! Ja, för imorgon flyttar hon äntligen hem igen och jag bara längtar efter att få hoppa på henne och krama sönder henne. Ett helt halvår utan min andra halva till syster, hur har jag egentligen klarat mig? Hon är min lilla syster men är helt klart den mognaste av oss och hon känns nog lite mer som min stora syster trotts allt. Ibland tror till och med folk att hon är den äldre av oss, men jag är inte bitter, nej absolut inte för jag är ju bara 1 ½ år äldre ..

Såhär ser jag ut just nu. Osminkad och härlig!


jag har inte haft smink på en vecka nu och gud så underbart min hy börjar må
GODNATT

010609

Idag har jag stekt i solen och badat i poolen med Moa och Lisa. Helt underbart väder men när det är som bäst så ska det såklart ta slut. För redan imorgon ska det bli 11 grader och regn, kul? Nej inte direkt! Men för mig får det gärna regna imorgon bara vädret inte blir som det står att det ska bli på fredag. För hur kul är det att ta studenten i 8 grader och regn, inte allt för lockande kan jag tycka. Tur att jag och Lisa ska knulla varsin väder gud, gör vi det riktigt bra så kanske dem kirrar det där med sol.

Nej nog om vädret man får väl hoppas på det bästa. Efter det att Lisa och Moa åkt hem idag så begav sig jag, mamma och pappa iväg för att inhandla allt inför studenten. Och tro mig när jag säger att bilen knappt gick att köra  hem för att den var så fullpackad. Vi köpte nog upp halva systemet så nu jävlar ska det supas på studenten, man kan ju inte låta något gå till spillo. 5000 kronor handlade vi för bara på systemet, och tro mig det får man mycket öl, cider & vin för.
Nu ska jag duscha och sova, imorgon är det min sista skoldag!


RSS 2.0