sjukling

Blä, jag ligger nerbäddad i sängen och knaprar piller för att försöka bli frisk, det passar verkligen inte att vara sjuk just nu. Men trotts min äckliga förkylning som jag dragit på mig har jag tagit mig ut i snöstormen och pallrat mig in till stan. Blev lite lätt träning & sen solning på det. Nu ska jag sova mig frisk några timmar inann jag ska pallra mig iväg på en föreläsning.

Igår blev det en myskväll med Moa & Erika. Vi pratade massa strunt, käkade fruktsallad & kollade paradise hotel.

Gårdagens inköp


tisdagsbravader

Började dagen med några timmars jobb på livsmedelsverket, lekte runt på labbet med systemkameran & fotade alla forskare, lätförtjänta pengar med andra ord. Sen mötte jag upp Moa & Mewe för en lunch & lite shopping. Fick med mig en klänning & en hårinpackning innan jag rusade iväg till arbetsförmedlingen på en jobbintervju. Intervjun gick jätte bra men jag måste läsa en till kurs om jag vill ha jobbet så jag ska försöka mygla ihop något, sånt där brukar lösa sig. Nu väntar jag på att Erika ska komma hem så att vi kan käka lite middag. Sen blir det träning & kvällsmys med Erika & Moa.

Dagens



Barndomsvänner

 
hittade en skön bild på mig & jocke, lite toa häng. Haha tänk om vi hängde såhär nu för tiden


Bulor och Blåmärken

Jag ligger nerbäddad i sängen & trycker i mig massa piller samtidigt som jag kollar på en skräckis. Lät lite väl ångestladdat kanske men jag har ont i hela kroppen därav alla piller. Idag har jag varit på ett möte med min handläggare på arbetsförmedlingen samt kört lunchpasset på friskis&svettis. Nu ska jag se klart min film & sen åka med Erika & kolla på en lägenhet. Ikväll blir det innebandy träning.

Dagens outfit



REHABILITERING

Yes, jag har rehab här hemma, laddat hem massa nya filmer & myst ner mig i sängen med lite onyttigheter. Jag mår väl som jag förtjänar idag, bakfyllan börjar krypa sig på, jag är öm i hela kroppen & har ett x antal blåmärken som bevis på gårdagens ostabila fylla. Från & med nu så ska jag verkligen lära mig att dricka med måtta, när jag har som roligast & bäst fylla så ska jag ta ett glas vatten & inte en till cider eller en shott. För annars slutar det som det alltid slutar, med minnesluckor & skrapsår. På torsdag är det upp till bevis!

Här är bildbevis på att jag är vid liv trotts allt. Men i en liten ofräschare variation, håret står åt alla håll, mina ben är täckta av blåmärken, jag har fortfarande gårkvällens smink kvar & mitt ansikte har flagnat sönder.









.


Vad fan hände?

Oj vilken jävla karatefylla jag drog på mig igår. Var bra och lagom full när vi drog in på krogen men väl inne på krogen beställde killarna in ett helrör och en flaska fisherman och sen är kvällen sådär lagom svart. Jag minns enbart några spyor och fick imorse höra att jag spytt på en vakt men det tror jag endast är lögn, fyfan! Jag vaknade upp imorse och viste absolut inte vart jag var, ensam i en säng some where. Tydligen befann jag mig hemma hos Petter, bakis och äcklig. Han slaggade i sina pärons säng och jag hade tagit över hans säng, spytt och deckat. Nu är han på match och jag ligger kvar här i hans säng och ska snart dra mig hemåt för mer sömn, jag mår som en sönder sparkad fotboll, blä och usch!

Inte längre törstig


Innebandymatch

Jag sitter & lyssnar på pepp musik & väntar på Moa & Mewe. Vi ska glida iväg på match nån stanns långt ute på landet, bara att hoppas på att vi kör rätt & kommer fram inann matchstart. Men det kan väl inte vara allt för svårt att se en innebandyhall bland massa åkrar, den lär sticka ut. När vi vunnit skiten så är det bara hem & korka upp. Ikväll tänkte vi köra hårt så vi syns väl i dimman gott folk!

Nu ska jag skutta iväg & lira match












yes, jag är brun!


det går inte, jag får inte!

Jag sitter & suktar efter min alkohol som ligger här framför mig & frestar. Men nej, jag får inte korka upp idag, jag måste vänta ända tills imorgon kväll. Så ikväll ska jag leka nykter med mina fulla vänner, brukar iofs bli kul ändå. Varför inte alkoholen får flöda i mitt blodomlopp ikväll är för att jag har innebandy match imorgon. Borta match mot några lantisar, så det passar inte alls att dricka om man både ska kör bil & lira plastbandy. Men när matchen är färdigspelad & bilen parkerad, då ska det festas utav dess like.

sugen!?


Klart man ställer upp

Min kusin ska ha barnkalas imorgon & min faster är inte direkt den som ställer sig & bakar. Så hon ringde & smörade lite för mig & det är klart jag ställer upp, hon betalar ju bra!
Så idag har jag bakat hela dagen & svarat i telefonen som ringt stup i kvarten. Har ringt två jobbcoacher, två arbetsgivare, livsmedelsverket & sen sånt där vanligt folk. Har med detta fått två jobbintervjuer inbokade, två arbetspass på livsmedelsverket samt ett möte med en jobbcoach. Min arbetslöshet kanske inte varar livet ut trotts allt.

Dagens bak

chokladtårta


gräddtårta


bullar


kärleksmums


mumsmums

Nu ska jag se klart skräckfilmen som Erika låg & var livrädd till igår kväll medans jag somna.
Lite mer stake i mig med andra ord.


Vem kan ge mig svar på alla frågor i mitt huvud?

Vart finns min drömman?
(Skulle vilja veta typ snart. Inte för att jag vill ha ett förhållande men så att jag kan spana & planera lite bara)
När & hur kommer jag dö?
(Kan vara bra att veta så att om man tex kommer bli påkörd av ett tåg håller sig lång bort ifrån tåg & tågrälser)
Vem hade den första könssjukdomen?
(Hur gick det till? hur fick han/hon den & vem smittades näst!? Och viktigast av allt: vilken könssjukdom var de?)
Varför är inte Joel Kinnaman min pojkvän?
(Han håller väl till lite för lite i Uppsala skulle jag tro)
Varför smittar gäspar?
(När jag gäspar på bussen så gäspar alla andra oxå, why? för att härmas eller hur går det annars till)
När kommer Erika hem?
(Jag har tråkigt utan min sambo & hoppas på snarast!)
Vad kommer jag bli när jag blir stor?
(så att jag vet vad jag bör plugga till hösten lixom, vill inte ta mig an skiten i onödan)
När kommer sommaren?
(Jag är så trött på snö nu, jag vill ha sol, värme & halvnaket)
Hur går våran match i helgen?
(Det är väl klart att vi vinner mot bönderna, eller?)
Hur stort är universum?
(Har nån sätt allt & finns det ett slut)
Varför talar inte alla samma språk?
(Hur kan det finnas olika språk? vilket pucko såg till det lixom. Tänk vad lätt om alla bara snackade lika)
Hur dricker man så att man inte blir för full? (med måtta)
(Jag har försökt men det går ej, när man fått lite i sig vill man bara ha mer & begäret tar aldrig slut, varför!?)

Jag slog i huvudet i taket igår, (typ på den här bilden) därav mina halvvridna frågeställningar.




Shalalala, jag är alltid lika gla

Känns faktiskt precis så, trotts att en hel del inte går min väg här i livet så skrattar jag ändå. Det är garanterat mer toppar än dalar & jag mår som en kung. Visst jag har inget jobb men jag gör allt för att tjäna pengar ändå. Idag städade jag bla min fasters hus & som tur va gjorde Moa mig sällskap. Skulle blivit riktigt långtråkigt om inte hon varit där men som tur var så var hon det & jag hade någon att babbla på med så att städningen gick fort. När jag var klar så var det dags för storhandling så vi drog till Kvantum & gled runt med en kundvagn & scannade & hade oss & sen avslutades storhandlingen på systemet, för i helgen står de party på schemat!

Nu har jag precis käkat lite revbensspjäll & kollat på vänner.
Ikväll blir det solarium, intensivpass på friskis & sen ska jag leka med Jocke.

Glädjeskutt!


trångt men mysigt

Jag är vaken och hur pigg som helst, Erika däremot sover som en stock & jag tvivlar rätt starkt på att hon denna morgon kommer följa med ut på våran vanliga morgonpromenad. Så jag får väl knata på all by my self. Sen ska jag hem till min faster & svartjobba lite. Nämligen städa deras enorma hus för en bra slant, vad gör man inte för pengar lixom.
Men nu blir det en promenad.

Såhär sover jag & Erika om nätterna
(men min säng är just för tillfället lite halft paj)


Jag har precis hoppat sönder min säng



















sånt händer lätt när man är lite uttråkad


enklare än vi trott

Idag har jag flängt runt som en galning men egentligen inte gjort någonting vettigt. Blev en tidigt morgonpromenad med Erika sen missade vi bussen så jag fick skjutsa henne till jobbet. Lyckades köra in på 4 gator som man inte får köra in på, jag är så grym på det där med skyltar (dem kunde ju vara lite tydligare).
Sen blev det gym & pass på friskis, solarium, hem & kasta i mig lite käk & sen första dagen på kursen med Moa & Agnes. Vi fatta ingenting utom det viktigaste, ja alltså att man bara behöver gå 2 ggr för att få ett intyg och därmed kårleg. Nu ligger jag & myser med syster & inväntar Erika.

ME TODAY


tisdagsäventyr

Godmorgon sötnosar!
Jag har precis gjort mig iordning & ska dra mig in mot stan för att möta upp Elina, vi ska shoppa & luncha.
Efter det ska jag möta upp Erika vid 3-4 tiden när hon slutat jobba & bege oss hemåt för att färga hennes hår & få i oss lite käk. Efter det blir de träning & sen en myskväll med Moa & Erika.

Dagens outfit





rastlösa dagar

Idag har jag sökt jobb som en galning, jag är trött på att vara arbetslös nu så jag hoppas på resultat inom snar framtid. På onsdag börjar iaf kursen som vi ska läsa så då har man lite att underhålla sig med.

Nu däremot så ska jag kasta i mig min middag & sen dra mig iväg på träning. Efter träningen blir det helt klart solariumet, jag är nämligen lika likblek som ett snöoväder. Förhoppningsvis lite brunare efter solariumet så ska jag pallra mig hem till jocke & våldgästa honom. Erika kommer inte förns imorgon & jag behöver någon att prata sönder redan nu så jocke & micke får bli dem lyckligt lottade.

Dagens middag, kyckling, oliver, tomater, avokado & keso, MUMS!


Åh, öland ..


Försvunnen sambo

Jag vaknade upp imorse & kollade i sängen brevid mig & den var tom!? Erika var alltså försvunnen eller ja aldrig hemkommen efter jobbet igår. Jag drabbades av lite panik då jag inte hittade mobilen & tänkte att hon kanske ringt under natten & var i knipa. Mobilen hittade jag under kudden efter lite förvirring & där fanns ett sms ifrån kvinnan. Hon skulle tydligen sluta väldigt sent & skulle inte hinna med sista bussen hem. Så då vet jag det iaf, men vart hon håller hus just nu & vart hon sovit i natt är fortfarande en gåta. Kanske hon fick napp på en snygg kock på jobbet?  Jag hoppas på den!

Igår blev btw en lugn kväll för min del. Umgicks lite med Petter, kollade film & sånt trams.
Nu ska jag iväg & träna & senare blir det innebandy, tjaao amigos!

Någon som sätt till denna tös?


passion


vaken vän sökes

Matchen gick inte riktigt vår väg, men det är bara att bita ihop & komma igen. Nu ligger jag här & kollar på Erika när hon sover. Jag vill att hon ska vakna så att vi kan hitta på bus. Jag smäller & har mig i grejer men inte vaknar hon för det, nej hon sover som en stock. Jocke har lovat mig äventyr idag så det ser jag fram emot men jag vill ha det nu för jag är rastlös & orkar inte ligga stil här i min säng.

jag får väl roa mig själv så länge, booring!


Fredagsbowling i härligt sällskap

Jag är på tok för rastlös för att bara kunna ligga hemma så istället för att ligga hemma & vänta på att grabbsen skulle sluta jobba så drog jag & storhandlade med Malin, Dan & Mammsen. Sen blev det middag med familjen & efter det drog jag mig hem till Magnus. Hemma hos Mange blev det chill med han & Jocke innan vi mötte upp Nisse, Jonas, Conny, Pertan & Tintin för lite bowling & krök. Men jag höll mig nykter ikväll bla för att jag körde & så har jag en sjukt tidig match imorgonbitti. Klockan står på 6, samling 07:20, matchstart 08:30, tacka gudarna för att jag är morgonpigg. Så nu säger jag godnatt & checkar ut! Erika jobbar hela kvällen lång & lär inte komma hem förns runt 2-3 tiden inatt så det blir till att soman själv ikväll.
 Godnatt sötnosar!


klockan vill inte som jag vill

Rackarns vad tiden går sakta när man har tråkigt. Jag har precis komit hem ifrån stan där jag träffade upp Moa & drog en sväng förbi arbetsförmedlingen & deras rekrytering & sen drog jag vidare till gymmet. Min sambo jobbar tills 12 ikväll så henne lär man ju inte se till idag. Så istället ska jag umgås med mina grabbs men även dem jobbar ju tyvärr i några timmar till så det är väl bara för mig att ligga & vänta framför någon soft movie.

Kirrade frukost på sängen åt erika & mig idag, blev 2 ägg i var & en vitaminkick


Torsdagsmys

Jag ligger & degar i sängen med Erika som btw flyttat in hos mig ett tag framöver. Vi har letat lägenheter förfullt åt henne hela kvällen, gått en promenad & slängt ihop en fruktsallad. Så nu ska vi krypa ner i våra sängar & smaska i oss fruktsalladen & kolla på I skuggan av värmen & sukta efter Joel Kinnaman ♥, mums!






Hittade en dräggvideo ifrån sälen



sådärja, nu har jag städat mitt rum












duktig flicka

idag ska jag vara duktig & städa hela huset samt mitt eget rum så att mamma kan köpa mina skor till mig som jag vill ha.

 


Men först blir det en promenad i vinterkylan, brr ..


jag är trött

Så nu ska jag krypa ner i sängen, kolla på Göta Kanal 3 & mumsa i mig mina sista vindruvor


godnatt sötnosar


på en helt annan nivå

Mötte upp lite brudar vid 11 tiden på stan idag för att skriva in oss på stocken. Så nu minsann har även vi kårleg & alla nationer lever med det skapligt osäkra. När det var avklarat gled jag & Moa ner på stan för lite shopping, fick med mig ett par boots, en tshirt & ett par leggings hem. Vi gled även in på arbetsförmedlingen en sväng för att skriva in mig igen & efter det blev det chinese food. Jag & Moa skulle ha mött upp Erika som hade sin första dag på domtrappkällaren, men hon jobbade tydligen längre en vi trott så vi tröttna & Moa tog bussen hem & jag pallrade mig till friskis för ett styrkemedel pass & gym.

Fick även ragg på gymmet idag, killen ifråga var en liten blatte på ca 16 år, sicket kap! Nu undrar ni säkert hur jag kunde veta att killen i fråga var lite små kåt på mig. Jo, det var nämligen så att hans kompis kom fram till mig & frågade med en härlig brytning & lite skönt slang om hans kompis kunde få mitt nummer för att han tyckte jag var snygg. Jag svarade vänligen men bestämt att nej det kunde han tyvärr inte. Efter det kollade hela det coola blatte gänget väldigt snett på mig & helt plöttsligt var jag tydligen inte snygg längre utan lekte bara svår. komik, konsten att skapa humor!



Äntligen har även jag kårleg


Mina nya leggings


Ny tshirt


Mina nya älskade skor


Me today


I'M IN LOVE


stark, starkare, starkast

Ligger & degar framför paradise hotell & är nyligen hemkommen ifrån gymet där det blev en timmas gymande & ett intesivpass på de. Annars har min dag varit otroligt tråkig och händelselös. Har endast myst lite med syster, skjutsat pappa till stan & sätt klart säsong 3 av vänner. Så lite träning var verkligen behövligt så att jag kunde få bort all min överenergi som jag legat & dragit på mig hela dagen.

Imorgon ska jag in till stan runt 11 & träffa upp Moa & Lisa. Vi ska skriva in oss på stockholms nation & kirra kårleg, bra skit! Sen blir det lite shopping, fika med Erika & träning på det.

Passade på att ta lite egobilder innan jag drog iväg till gymmet


back on track

Sådärja, nu så tänkte jag ta och kicka igång bloggen igen efter ett riktigt långt uppehåll.
Har såklart hänt en massa saker under tiden jag inte bloggat men det är inget jag orkar dra upp.
Jag är iaf ett år äldre, ett körkort rikare & arbetslös. Härlig blandning det där. Mitt vikariat på åhléns gick ut för 3 veckor sen & efter det jobbade jag en vecka på posten men nu är jag strandsatt utan jobb. Skönt i en vecka ungefär men nu är jag på tok för rastlös så imorgon blir det arbetsförmedlingen & sen glida runt i lite butiker & kasta in cvn. Kunde fått mig ett jobb redan igår men dem hade riktiga skit avtal så jag tackade vänligen nej.
Trotts att jag är arbetslös så rullar livet på fint med massa träning & underbara vänner.


Jag har lite ugly pics ifrån Sälen som jag tänkte vara givmild och dela med mig av. Jag & Moa var där över Nyår & hälsade på Erika. Blev en riktigt dyng vecka & jag har nog aldrig varit så äckligt full som jag lyckades bli där uppe, ni skulle bara veta ..


Erika drog en riktig fyllevurpa ner från deras trappa som btw var dödligt livsfarlig






Haha jag bara älskar den här bilden, erika ser ut som ett riktigt missfoster vilket iofs jag oxå lyckas med där på hörnet

Jag har nog aldrig kört så myckdet ölspel i hela mitt liv, det var ölspel från det att man vakna tills det att man decka igen framåt morgonkvisten








en riktigt positiv sak är att Erika nästan fått jobb i Uppsala vilket betyder att hon troligen kommer att flytta hit & hur underbart är inte det lixom, jag håller alla (två) tummar jag har för att jobbet blir hennes.


RSS 2.0