220709

Nu lägger jag ner min blogg för ett tag framöver.
Så hejdååå!

150709

I förrgår (måndags) så hade vi som sagt maskerad här på restaurangen. Temat var kninky/pinky och vissa gick verkligen all in. Det vart iaf en sjukt bra, lyckad och rolig kväll med en massa alkohol, live musik och lekar.

130709

Dem senaste dagarna har bestått av ett konstant festande, strandpromenader, bad & jobb!
Igår var vi ut och seglade med Robin men det blåste storm & var sjukt höga vågor så både jag och moa blev åksjuka och var nära på att spy. Sen blev det shottar på restaurangen resten av kvällen. Idag står maskerad på schemat och temat är kinky/pinky. Det blev en liten tjuvstart igår men det är idag det händer! Nu ska jag hoppa på trubadurjävlen och sen väcka moa så att hon kan komma och sällskapa med mig för det är så tråkligt att jobba själv. Iofs börjar hon om en timma så då slipper jag vara ensam.

Bilder från igår

080709

Jag jobbar, eller jobbar & jobbar. Jag sitter bakom baren och lyssnar på när Henke & Mattias spelar. Fast spelar gör dem inte, dem bara testar och fixar med mickar och skit. Jag försöker vara till hjälp och säga om basen är bra och liknande men i självka verket så fattar jag inte ett skit.
Regnet öser ner och restaurangen är tom så frågan är om det kommer några folk över huvudtaget ikväll, vi får la se.

Idag har jag varit på systemet med Robin och jobbat från klockan 3.
Jag slutar så fort ch kommer tillbaka och då ska jag och moa dra iväg och sätta upp alla våra skyltar i regnrusket.

Nu tycker jag att solen kan ta och pallra sig till öland så att man kan få sola & bada lite


080709

Igår satt jag och Moa och fixade och trixade med alla skyltar som vi ska sätta upp över hela öland.
Jag, Erika och Moa har nämligen planerat ett beachparty på lördag på bödasand. Dem fyller ju såklart inte år men vi tänkte att det kunde locka lite mer folk kankse!? Vi tror iaf på succé medans alla här på rökeriet tvivlar på våran idé.  Det var meningen att vi skulle sätta upp skyltarna idag samt dra en runda på systemet men Robin verkar ju aldrg dyka upp så vi får se hur det går med den saken, annars får vi väl ta cyklarna ikväll och tapetsera öland med våra skyltar

Nå vad tror ni, lockar det folk!?

070709

 jag lovade mig själv att inte dricka igår men jag är tydligen inte så bra på att hålla vad jag lovar..
men vem blir inte taggad när det står ölspel och charader på schemat. Så när jag slutat jobba vid 10 så var det bara att ge sig påt igen. Vi körde ett shott spel som gick ut på att man skulle shotta en 4a med öl varje minut i 100 minuter. Jag trodde till en början att det inte skulle vara någon match alls, shotta öl kan man väl inte bli full på? Men när spyhinkarna åkte fram innan spelet började så började man tveka lite. Redan efter 20 minuter och alltså 20 shottar öl så kände jag att jag började bli riktigt kalas. Men jag körde på till 63 och sen gav jag upp, jag tänkte minnsan inte bli tvungen att använda någon spyhink. Spyhinkarna kom däremot till användning för andra deltagare i leken. Det bör ju tillläggas att jag faktiskt kom 4:a av 12 personer. Det var i princip bara jag, erika, qna och micke som höll klass då resten av packet bangade redan innan 20 stycken. Efter spelet blev det charader men det kan jag inte påstå att jag minns. Efter att ha rest mig upp efter 63 shottar så blev det mesta rätt dimmigt.

Nu ska jag göra som erika och gå och lägga mig efter att precis ha tryckt i mig en hamburgetallrik.
Jag börjar jobba vid 3 idag då jag bytt pass med erika som är för full för att kunna börja jobba vid 3 så hon tar mitt pass vid 6 istället.

sådärja nu har jag snott lite bilder av CH ifrån gårkvällen

060709

usch jag är sjuk, men idag spelar det inte så stor roll för idag är det pissväder och man vill ändå bara krypa ner under täcket och kolla på film. Och det är precis var jag ska göra hela dagen idag fram tills klockan halv 5 då jag börjar jobba i några ynka timmar. Det dåliga vädret lockar inte direkt folk ner hit till hamnen så det lär var rätt dött idag.

Igår var jag, moa, frida, erika, ulrika och två till på Strand i borgholm. Dessvärre var det bara jag och frida och dem där två andra som kom in så det sabbade det hela lite. Dem andra drog runt på lite små krogar i borgholm medans vi dansade loss inne på strand. Vilket jäkla ställe, garanterat den största krogen jag har varit på. Sjukt mycket folk var det oxå och att det är halva priset på all dricka på söndagar gjorde ju inte det hela direkt sämre. På vägen hem blev vi stoppade av polisen och blev tvugna att kasta av dem 2 i bakluckan. Sen soooov jag hela vägen hem och deckade snabbt som attan i min säng.

En bild från våran förfest här i lördags innan vi drog ut på kalk

Restaurangen där vi jobbar

På fredagar och lördagar har vi räkfrossa  här och btw så har jag börjat äta kött igen från och med igår, eller jag har fegstartat med några räkor,.

040709

Godmorgon ..
Jag har jobbat sen en timme tillbaka nu, eller jobbat och jobbat. Jag har öppnat restaurangen och inte mycket mer än så.
Nu sitter jag och moa och väntar på varsin pizza som kommer sitta perfekt såhär på bakfyllan.
Eller nej jag är nog inte så bakis trotts att jag var skapligt full igår. Satt först och drack här på räkfrossan med Catrine och hennes familj och sen drog vi vidare hem till frida och sen ut på kalk och sen är det rätt svart men ja det var säkert kul ..
Idag jobbar jag till 3 och vad som händer sen det visar sig ..

jag saknar mina grabbs, gud så perfekt allt skulle vara om dem var här.
Men om 2 veckor kommer gullungarna hit, weeeeiiiii!!!


030709

Tjalalalalla, här sitter jag och gör inte ett dugg..
Eller jo jag jobbar men det finns inte så mycket och göra så jag sitter och spelar den sämsta dansbandsmusik jag kan hitta. Eller jag tycker att den är bra men det är dessvärre ingen som instämmer.
Idag jobbar jag till 3 och sen ska jag bada, för fybubblan så varmt det är och inte blir det bättre av att man är bakis.
Vi tjejer söp till igår men eftersom att alla andra var såna torrisar så hände det inte mycket mer än så.
Äsch och blä nu ska ja lägga mig i kylrumet för den här värmen orkar jag inte med längre ...


010709

jag saknar en viss person rätt mycket, eller nej jätte mycket ...

010709

Godmorgon ..
Jag sitter ute i solen just nu och väntar på en ostmacka. Jag vaknade för ca 1 timma sen med en äcklig jävla hosta och halsont, typiskt! Idag jobbar jag 12-18 och därefter så ska jag dra i mig något starkt så att det halsonda går och dör..
Igår åkte jag catrine, moa och ch gocart och sen så låg jag och catrine på stranden hela dagen. Jag började jobba klockan 18 igår på räkfrossan, det var en jäkla massa folk och svettigt men allt gick fort och bra. Sen mådde jag riktigt blä, min hals var helt sne knullade så jag somnade tidigt. Men idag ska den bannemig återställas!

Jag hittade lite bilder ifrån midsommar på min kamera

RSS 2.0