Jag är beroende

Jag skulle seriöst aldrig klara mig utan min sodastreamer, speciellt inte bakis dagar som denna.
Tack för att du finns i mitt liv och bubblar mitt vatten ♥


efter en lyckad kväll kan man leva med en mindre lyckad bakfylla

Oj, förjävligt bakfull idag, huvudet snurrar, allt är suddigt och kroppen värker men det känns ändå rätt värt. För jag hade en jätte bra och rolig lördagskväll. Jag, Malin, Moa och Lisa käkade middag hemma hos oss först och sen tog vi en taxi till Jocke och förfestade där. Ett lagom packat gäng på 10 pers drog sen en taxi till Oasia, där blev det helrör och vissa blev för fulla för sitt eget bästa. Sen ramllade vi iväg till Platina där det blev alldeles för mycket dricka och en jäkla massa dans. Sen taxi till Jockes lya där det vankades efterfest så nu är jag sådär lagom trött efter att ha hållt igång hela natten. Men jag hade verkligen hur kul som helst igår, bra kväll med andra ord. Inga spyor, borttappade eller sönderslagna mobiler eller borttappade gardetogslappar! Dessvärre var jag lite elak mot vissa personer och sårade därmed några fina människor, men det har jag tagit tag i idag och bett personerna i fråga om ursäkt.

Ikväll ska jag kramas, mysa, kolla på film och äta pizza. Precis allt som jag behöver en söndag som denna.

Dem få bilderna som finns ifrån gårkvällen.
 (kameran glömdes hemma sen)




Förlåt Lisa men jag var tvungen. Jag önskar nämligen att du såg ut såhär jämt!


tjejen som inte behöver någon sömn

ja det är jag de.. Seriöst så sover jag högst 4 timmar per dygn, min kropp varken kan eller vill sova mer. Igår tex så låg jag och kollade på curling till klockan 2, sverige tog guld, bra sopat! (Jag har alltid velat bli kommentator i curling och få sitta och skrika, SOPA!) Trodde såklart att jag skulle somna av den inte allt för roliga sporten men inte de inte, blev för spännande på slutet. Hur nu curling kan bli spännande? Sen låg jag iaf och zappade mellan massa kanaler innan jag somnade runt 4. Vaknade upp pigg och sprallig klockan 8, drog en löparrunda, åt frukost med mamma och pappa och nu så ska jag skjutsa iväg pappa. Han ska på whiskey provning och hockey i Gävle, men jag kör han inte längre än till björklinge, sen får han klara sig själv. Efter det ska jag hämta upp min syster på stan och sen dra en sväng på GränbyC och sen är det bara hem och fixa sig inför kvällen, som btw kommer bli awesome!


Nu är det dags för fredagsmys

Sådärja nu är jag hemma igen. Har varit och tränat och sen mötte jag upp mamma. Vi handlade alkohol och lite annat krimskrams till mig samt en jäkla massa mat. Nu däremot så ska jag sätta på ångbastun och skrubba bort all gammal brun utan sol. Efter det blir det en dusch, inpackningar, raka benen, fixa naglarn, noppa ögonbrynen, smörja in mig med massa krämer, ja ni vet sånt där nödvändigt skit!

Alkohol tills imorgon, åh bara en massa cider!
för er som inte viste det så är cider i princip den enda alkoholhaltiga tryck som jag förtär.


Blev lite småsaker oxå


Farväl förkylning

Godmorgon alla fina! Jag är på ett strålande humör idag, det är fredag och min förkylning är borta, underbart! Snart ska jag ta mig till friskis för några timmars träning och sen blir det shopping med min älskade mamma. Fredagskvällen blir däremot lugn, mys och spa kväll. Imorgon däremot kör vi hårt, har längtat hela veckan till Lördag! Blir middag här med tjejerna, sen förfest hos Jocke och sen utgång, kommer bli kanon.

Gäller att passa på för hela Mars blir en vit månad. Jag och Calleballe ska köra stenhårt med träning och kost hela Mars och se vem som klarar det bäst, jag tror helt klart på mig själv!

Tills i sommar ska jag banne mig ha magrutor!



Så nu ska jag och min mage iväg och köra stenhårt!


jag kan inte sy men jag försökte iaf

sådärja. nu har jag trixat och fixat ihop min klänning klart










Innan



Tillfriskning

Det är så fruktansvärt tråkig att vara sjuk, arbetslös oxå för den delen men då kan man iaf träna och träffa vänner. Men jag börjar tillfriskna nu och överenergin ligger på den högsta nivån någonsin. Har varit ute och gått i 3 timmar idag för att göra mig av med lite av den. Men imorgon får jag träna, åååh!  Jag är sprallig och pratglad och ska nu ringa och terrorisera Moa i några timmar. Sen sova så att jag orkar kolla på hockey hela natten.

en osminkad och halvsjuk mig just nu



ingen skräddare men

Det är så sjukt tråkigt att vara sjuk. Man orkar egentligen inte göra något men man blir så sjukt uttråkad av att inte göra någonting heller. Idag har jag sovit till 4, lika bra att sova bort skiten. Resten av kvällen har jag sytt, ja ni hörde rätt. Trotts mitt IG i syslöjd på högstadiet (hade sönder 2 symaskiner och blev därmed placerad på träslöjden med alla killar i klassen) så gav jag mig ändå på skiten idag. Tog en klänning som jag absolut inte gillar. Sprättade bort dem fula färgade banden och sydde på kjedjor på axlarna. Resultatet blev faktiskt hel okej!

Väldigt dåliga bilder.

klänningen innan


Liten del av klänningen efter


Jag tror jag behöver en massa tequlia för att bli frisk


PYTON

ja ungefär så mår jag just nu.. Feberfrossa, halsont, snuvig och ont i varenda jäkla muskel. Legat tok död i sängen hela dagen och sovit. Vaknade upp för ca 10 minuter sen men orkade knappt ta mig ur sängen. 
Men tillslut lyckades jag iaf pallra mig ner och hämta in posten. Min solo tidning hade komit, perfekt timing!
Så nu ska jag pallra mig tillbaka till sängen med min tidning, massa tabletter och en kopp te och försöka bli frisk.
Men med lite mer pillerknaprande och possitivt tänkande så bör det här nog gått över på ett dygn.


det där jävla immunförsvaret alltså ..

Ja så var man sjuk igen då. Trotts en lugn helg så ger sig förkylningen på mig, det är ju förjävligt.
Men jag har ju all tid i världen till att vila upp mig så det ska nog vara bra om någon dag igen. Min helg har iaf varit lugn men bra. I fredags blev det förkrök med lite folk hemma hos Magnus, jag hade lovat pappsen att vara chaffis kvällen till ära då gubben skulle ut och ränna så jag höll mig nykter. I lördags började jag känna mig sjuk så det blev en lugn kväll med tacos, melodifestivalen, mys och en tre timmars lång massage som jag lyckades tigga till mig. Nu däremot så ska jag kurera så att jag blir frisk helst redan tills imorgon så att jag kan träna, jag får så lätt abstinens annars. Kvällen/natten däremot ska jag spendera framför en massa hockey, om inte annat så står klockan på sex så att jag iaf inte missar Sveriges match.

Godnatt från en sliten och sjuklig mig


rastlöshet

Jag sitter och äter lite avokado medans jag kolla på massa dåliga program på tv, dem visar verkligen bara skit. Tänk om jag hade varit tv producentm gud så rolig tv jag skulle kirra, det går ju alltid att drömma..
Idag har jag lekt hemmafru, har bakat och städat. Inte för att jag tyckte att det var kul utan för att jag inte hade något bättre för mig. Jag är en sån sjukt rastlös person och kan inte sitta/ligga/stå still i mer än några få sekunder.

Om några timmar så ska jag ta tåget hemåt för att hämta bilen och min syster. Sen blir det förfest och utgång med massa sköna people. Jag ska vara nykter även denna helg för jag är nog faktiskt roligare så. Lyckas alltid bli för full när jag dricker så då kan jag lika gärna vara nykter.


Lindsay Lohan


Lily Donaldson




Godmorgon

Trotts att jag låg upp och kollade på hockey hela natten tills klockan 4 så vaknade jag klockan 8 imorse. Min kropp behöver tydligen inte mer än 4 timmars sömn vilket passar mig perfekt då jag tycker det är värdelöst och tråkigt att sova, man kan ju göra så mycket annat som är så mycket roligare. Jag drog mig iaf ut och sprang en timme och jag vill varna er som inte varit ute idag, DET ÄR SVINKALLT!
Nu har jag precis käkat lite frukost och om cirkus en timme så ska jag bege mig till friskis för några timmars träning. Ikväll blir det skräckfilm och mys, synd bara att jag måste vänta så länge för jag skulle behöva lite närhet och värme redan nu för jag håller nämligen på att frysa ihjäääl!! brrrr!!

Ni får ha en underbar torsdag alla fina människor!


Uttråkad och rastlös

Ja ni ser ju själva, jag blir helt retard av all överenergi ..




JAG HATAR SLADDAR, TRASSEL & NÄR DET INTE GÅR SOM JAG VILL

Blev några härligta timmars träning innan mamma hämtade upp mig. Sen mötte vi upp Malin och vräkte i oss lite Kina mat på Java innan vi drog vidare för att se Storvreta spöa Dalen i innebandy. Resten av kvällen har jag svurit, skrikit och nästintill slagit/slitit sönder våra modem samt sladdarna till dem. Jag fattar verkligen nada, har testat allt men inget funkar. Och vem kom på att alla sladdar skulle vara blåa!? Jävla geni det måste vart, ett geni utan hjärna eller rättare sagt min käre far. Som såklart inte kan hjälpa mig.. Har han inte fixat det trådlösa nätverket när jag vaknar imorgon så är vi knappt släkt längre, hårda bud!



Min syster gillar inte kinamat så hon käka oxfilé med bea och pommes, vem är förvånad över de lixom!?


Min älskade mamma


snösnösnö

Blev en hel del OS inatt så jag somnade inte förns framåt 4 tiden, kollade bla på curling som jag trotts alla timmar inte fattar ett skvatt av. Konstigheter de där.. Vaknade upp vid 9 av att folk terroriserade min mobil, ingen jäkel som kan ta hänsyn till en arbetslös nu för tiden. Kastade mobilen lite för hårt i väggen, men bara så att den dog för stunden, nu lever den igen. Vaknade upp vid 11 igen och drog en timmes powerwalk med min syster. 
Och nu blit det frukost innan jag drar mig iväg till friskis för några timmars träning och sen ut och äta med mamma och malin samt innebandy på det. Där har ni min onsdag!

Lite bilder ifrån morgonens promenad.









NÄMEN!?

Jag upptäckte precis att vi har en webcam på våran dator här nere.
Vårat trådlösa bredband funkar inte ikväll så istället har jag nu gjort denna upptäckt, spännande!


träningsfreak

en timmes gym, en timmes intesivpass och en timmes yoga har jag precis avklarat denna kväll. Dessvärre har en sträckning som jag haft ett tag nu börjat jävlas med mig. Men allt löser sig med lite zon-salva, mitt motto här i livet. Så nu blir det en dusch, bada i lite zon samt sängen och vänner säsong 7, bara 3 säsonger kvar nu, snyft!

ikväll ska vi mysa, min zon och jag. typ min son fast med z. insest!?



FETTISDAG

Eller semeldagen som jag själv väljer att kalla det.
 Jag personligen äter inte semlor men jag har bakat semlor till min kära familj istället.

Här har ni mitt verk









OS om nätterna, sömn om dagarna ..

Ja jag har vänt helt på dygnet. I natt/morse somnade jag inte förns efter damernas hockeymatch som slutade runt sex. Haha det där jävla os alltså..  Vaknade upp vid tio tiden igen och sen dess har jag gjort en massa nytta: städat, tvättat och sprungit en mil. Nu blir det till att krypa ner i sängen, äte en avokado till frukost/lunch samt kolla på min älsklingsfilm A walk to remember.

Bästaste filmen


fylleslag ombord

Jag stötte på en massa osköna och dräggiga videoklipp på youtube ifrån vår studentkryssning. Jag har nog aldrig varit så full i hela mitt liv men jävligt kul hade jag. Ingen sömn på 2 dyng och galet full konstant.


en dag med Jennifer

sådärja, nu är jag hemma igen efter dagens bravader. Blev först några timmars träning och sen shopping och lunch med Jennifer. Saknat den flickan en hel del men nu blir det ändring på det hela, det ska aldrig igen gå mer än en månad innan vi ses. För fina vänner växer inte på träd ..

Min fina vän


ny vecka, nya äventyr

Sprungit 1 mil, ätit avokado och kollat på vänner. Det är vad jag hunnit med hittills idag och nu så ska jag pallra mig till friskis för några timmars träning och sen kommer Jennifer och hämtar upp mig vid 1. Vi ska ut på äventyr och umgås, var sjukt länge sen så jag ska njuta av all tid som jag får spendera med henne idag.
Vi hörs när jag kommer hem sen, kisses!

Här har ni mig idag, sprallig och glad







Alla hjärtans dag

Ja idag är det alla hjärtans dag, dagen som går i kärlekens tecken. Jag tycker personligen att det är en rätt överskattad dag men med en fin innebörd. Även jag har fått mig en rejäl dos kärlek idag beståendes av massa mys, kramar, söta sms, fina ord, kärleksgodis, mjukisdjur, träning, (ja det är kärlek för mig) rosor och pussar.

Nu blir det mysmiddag och fruktsallad.

All kärlek till mina fina & älskade vänner




Annars så har jag haft en jätte bra helg med underbara vänner, innebandy och massa mys..


tröttheten själv

Jag somnar så fort jag sätter eller lägger mig ner så jag försöker hålla mig ståendes ett tag. Men bara en snabbis för sen ska jag sova några timmar till så att jag orkar med allt lajbans ikväll. Senare mot kvällen ska jag pallra mig hemåt, hämta bilen och bege mig iväg hem till Mewe. Jag kör på en vit helg den här helgen så det blir bil, lågskor och loka. Men annars samma roligheter, älskade vänner, utgång och massa dans. Ja för man kan ha kul utan alkohol oxå gott folk.

Nu ska jag sova så jag blir taggad


Jag har 5 liv

Ja antingen har jag 5 liv eller bara jävligt tur i oturen. Idag har jag nämligen varit nära att dö 4 ggr. Först höll jag på att bli påkörd av en lastbil, sen fick jag nästan ett enormt fallande isflak i skallen, därefter höll jag på att få en järnvägsbom nerfallandes i huvudet och sist var jag nära på att tappa en på tok för tung skivstång på foten på gymmet. Och nu snackar vi millimeter och sekunder och i alla sammanhang hade jag dött av smärta. Så idag är jag sådär extra glad över att jag lever.

Förutom alla mina nästan skedda olyckor idag har jag jobbat på livsmedelsverket i några timmar, lunchat med Elina och tränat. Nu däremot ska jag iväg på andra äventyr.. adjos!

Min och Elinas lunch



Godmorgon

Nu ska jag kila iväg till jobbet, så ni får ha en underbar torsdag så länge!

Här har ni mig morgonen till ära







tacosmys

Blev en myskväll med Erika och Moa. Vi lagade tacos hemma hos Erika och skrattade så att magarna gjorde ont, precis som vanligt, precis som det ska vara. Sen drog vi förbi fyrishov och kikade lite innebandy.
Nu däremot ska jag sätta på någon dålig film (ja man somnar fortare då) och lägga huvudet på kudden. Imorgon är det jobb klockan 8 som gäller, och jag gillare faktiskt. Efter det blir det frukost/lunch med Elina.
Så godnatt nu solstrålar så hörs vi imorgon ..

tacos + fina vänner = onsdagskväll i toppklass









seeeg

Sitter uppkrupen i sängen och äter lite avokado med keso för att orka med dagens träning. Men innan jag beger mig till friskis så ska jag iväg på en jobbintervju. Det är en speedintervju på 5 min så det gäller att framhäva alla sina bra sidor snaaabbbbbt, fort ska de gå ba.. Sen blir det 2 timmars träning och efter det ska jag möta upp Moa. Jag och Moa ska bege oss hem till Erika för middag och mys och senare mot kvällen blir det innebandy.

Me right now







chickeeeen

jag har precis ätit lite kycklingsallad med familjen som jag fixade till. Nu ska jag iväg till gymmet och sen ska jag hem till min bästaste vän jocke och chilla stadigt. laater!

Dagens käk, min kycklingsallad som nu vilar fint i magen


Han tror att han är en hund

Mitt marsvin är precis som en hund. Han följer efter mig vart jag än går och skriker tills han får mat. Han sitter även fint (på bak benen) för att få mat.
jävla djur ..








endorfinrus

Nu är jag färdigtränad för idag men har fortfarande en otrolig överenergi. Så jag ligger och sprattlar runt i min säng samtidigt som jag kollar på spårlöst.

ja som ni ser så är jag sådär lagom uttråkad just nu



kom & gör mig lite sällskap vettja!


Nu ska jag iväg och träna


sovmorgon

jag vaknade upp nu!? ja ni hörde rätt, jag som högst sover till 9 och då även på helger.
Men antagligen behövde jag alla dessa timmars sömn efter helgens få.
Vaknade iaf upp av ett fint sms som nu nog gjort min dag, jag är glad!
Nu ska jag ut och ta en långpromenad med min älskade syster i solen.

syskonkärlek



jag vill ha


jag kommer aldrig kunna somna




jag är förvirrad men på ett bra sätt tror ja..


lite små slitet sådär

Är lagom sliten efter helgens bravader men nu har jag precis tryckt en pizza och känner mig nästan som en ny människa igen, tänk vad lite mat kan göra..
Min helg har iaf varit riktigt bra. I fredags var vi ett gäng som grattade Erika, förfestade hemma hos henne och drog ner på stan senare på kvällen och drack lite mer. I går började alkoholintaget redan klockan 10 på morgonen, käkade lite pizza och drack öl med mina grabbs. Vi drack oss redlösa hela dagen lång och senare mot kvällen runt 7 tiden så skiljdes alla åt och jag och jocke drog iväg på en 20års fest. Bastade, dansade, umgicks och drack osannolika mängder alkohol. Bra och trevlig kväll men jag har glasbitar i hela foten idag, jag råkar nämligen bli lite tapphänt när jag är full och kraschade ett x antal glas igår som jag även lyckades kliva i.
Ikväll blir det lugnt, kolla film, äta onyttigheter och mysa. perfekt!

Bilder från i fredags

Blev äckligt mycket tequila i fredags, usch ..


Mitt älskade födelsedagsbarn


sötnosar


vi tjejer kvällen till ära


jag och mina bästaste tjejer


morgonpigg om något

Ja, jag är lite väl morgonpigg och det suger rätt rejält ibland. Idag vaknade jag halv 5, så vad ska man göra nu!? Finns inte en chans i världen att jag skulle kunna somna om. Får bli en lång promenad och en lång frukost innan jag kan bege mig in till stan för att träna, sola och systemetshoppa.
Tack gode gud för att det är fredag, I just love it..

Godmorgon solstrålar


nitar


grubblar

Har ni tänkt på hur sjukt ytliga och fördomsfulla vi människor är? Det är nästan lite läskigt ..
Och nu menar jag inte pga att folk bryr sig om sina utseenden för det ser jag mest som positivt om det inte går allt för mycket över styr vill säga. Nej, utan jag tänker på hur man ser på andra människor och alltid dömer folk efter yta eller rykten. Hur patetiskt är egentligen inte det!? Om det tex kommer fram en enligt mig ful kille och börjar prata med mig då vänder jag mig bort? Men varför? okej att hans utseende kanske inte tilltalar mig men där kanske finns något annat? Han kanske har as skön humor, världens godaste hjärta eller liknande. Men hur ska jag kunna få reda på det när jag direkt dödsdömt honom pga hans utseende.
Och när människor på stan kollar snett på en bara för att dem hört något om en från en väns vän eller liknande. Även om kanske just det ryktet skulle stämma så är jag väl så himla mycket mer. Alla har vi bra och mindre bra sidor vi måste bara lära oss att se dem bra sidorna hos andra människor och sluta döma personer efter yta.



Skönhetsbehandling

Min utväxt är verkligen inte att leka med längre så jag tänkte ta tag i det hela, tänkte slå till stort och ta hand om hela kroppen. Så strax ska jag ångbasta och peela bort all brun-utan-sol, raka benen, färga håret, dra ett fotbad, pedikyr, manikyr, ansiktsmaskt samt smörja in mig med härliga lotions och brun-utan-sol.


Ja som ni ser ju själva, verkligen inte okej ..


Plockat fram allt som behövs dagen till ära, lär ta några timmar!


Ikväll kör vi Stocken!


sluta snöa nån gång !

Jag är såååå trött på snön just nu, okej att den ligger där (bara nästan okej) men att det kommer mer av skiten!? Nej nu får det vara nog enligt min mening.
Jag har precis varit ute och sprungit en timme i snöovädret och när jag kom innanför dörren såg jag ut som en snögubbe, tro mig det går inte att springa ifrån snön!
Nu lallar jag runt här hemma iklädd en stor tshirt och raggisar samtidigt som jag läser tidningen och äter min sedvanliga frukost/lunch bestående av avokado och keso, jag skulle kunna leva på endast det resten av mitt liv, mums!


Lär bli dagens outfit, ha


Always the same ♥


Let's kick

Ny tränad och snart även ny duschad. Efter det tänkte jag ta tag i mitt rum som ser ut som en bomb, tredje världskriget har dragit fram och lämnat allt i ett enormt kaos. Men drar jag i mig lite redbull och ett x antal speedade piller så bör det här vara klinisktrent på minuten, I try! Sen blir det skola, med andra ord min kurs som jag inte fattar ett dugg av. Skirver ner alla svåra ord, googlar, men fattar ändå nada.. Äsch jag har ju ett kårleg nu iaf så whatever.

Igår efter min träning mötte jag upp Moa och vi begav oss hem till Erikas nya lya i fålhagen. Där blev det en myskväll framför paradise hotel. Jag gillar inte att det redan var final och att allt är slut, vad ska jag nu bänka mig framför!? BBC? i don´t think so ..

Lite bilder från igår

Erika in action, hungry!?


Moa och hennes jäkla sushi


Ajo, tok seriöst


kamerakvinna





Hopplös!?

Nej bara jävligt busy och bloggen kommer helt klart sist bland mitt livs prioriteringar. Men min bortförklaring till min lilla bloggtorka lyder som följer: Jag var endast hemma en timma i lördags för att byta om, två timmar i söndags för att äta och byta om och en timma i går (måndags) för att äta och byta om, aa ni fattar ..
Men ni ska iaf få en lite uppdatering ifrån vad som hänt mig dem senaste dagarna:

I Fredags blev det innebandy, förfest och utgång. Helt okej kväll men långt ifrån toppklass.
Lördagen spenderade jag med mitt kära grabbgäng. Vi satt hemma hos Jocke och Micke hela kvällen och spelade öl spel, drack alkohol och blev fulla. Sen drog hälften av oss ut på Platina och röjde runt.
I Söndags ramlade jag innanför dörren lagom tills middagen och sen bar det av på match, resultatet är topphemligt!
Och igår Måndag jobbade jag på Åhléns och kirrade lite food, sen var det bara att kasta sig på bussen hem, iväg på innebandyträning och kvällen avslutades med kalas hemma hos Jocke min kära barndomsvän som dagen till ära fyllde 22 härliga år.

Det var mina senaste dagar de.. Idag däremot så har jag jobbat på Livsmedelsverket i några timmar & nu ska jag sova. Jag är sjuk och sliten efter helgen plus att jag dragit på mig en grotesk tandvärk. Det är dem där jävla visdomständerna som jävlas med mig och inte blir man nå smartare av de heller, ysch!




Ja ni ser ju själva, jag har missat min skönhetssömn ett antal nätter.
Så det ska jag ta igen nu, godnatt!


RSS 2.0